Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Ankara’da Mini Zirve Başkan Yıldırım'dan Başkan Kara'ya ziyaret Esnaf ve sanatkarlara yabancı dil öğreniminde yüzde 50 indirim imkânı TRABZONLU ŞEHİT MUSA DANIŞMAZ KABRİ BAŞINDA ANILDI DÜZKÖY ŞAMPİYONLAR LİGİ BAŞLADI. KADİR ÖZCAN MEZARI BAŞINDA ANILDI KADIN MECLİSİ FİYASKOSU 9 Üniversite Uluslararası Konsorsiyum için Trabzon’da Toplandı Sebat'tan Zirve Yürüyüşü BÜYÜKŞEHİR KAR ESARETİNDEN KURTARDI ESKİ BAŞKAN MEHMET CAN’A SON GÖREV ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NE YENİLİKÇİ DOKUNUŞLAR SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK! AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ BARÜ ile Özbekistan arasındaki uluslararası hareketlilik artıyor OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ! AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 'SİREN' UYARISI MUHTARLARLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELİNDİ AKÇAABAT’TA 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI Trabzon heyeti Tiflis Büyükelçiliği'ni ziyaret etti, işbirliğini arttırmak için izlenecek yol haritası görüşüldü
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
SEBAT’TAN ERTUĞRUL DOĞAN’A TAM DESTEK!
 
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
AKÇAABAT’TA OFF-ROAD NEFES KESTİ
 
OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ!
OSMAN BABA MAH.KALINTAŞ CADDESİ'NE BAKIM YOK, MAHALLELİ TEPKİLİ!
AKÇAABAT’TA AVRUPA SPOR HAFTASI ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ
 

AKÇAABAT’TA AVRUPA SPOR HAFTASI ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

Akçaabat Belediyesi ve Akçaabat Kaymakamlığı organizesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Avrupa Birliği himayelerinde Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Akçaabat’ta program düzenlendi.

27 Eylül 2022 Salı 13:42
Yazdır

Avrupa Spor Haftası etkinlikleri her yıl 81 ilde eş zamanlı olarak 23-30 Eylül tarihleri arasında yapılıyor. Avrupa Spor Haftası Etkinlikleriyle çok sayıda farklı spor aktiviteleriyle her yaştan ve statüden bireyin bir araya gelerek sağlıklı yaşamda hareketli olma bilincinin arttırılması hedefleniyor.

Akçaabat Sahil Park’ta düzenlenen programa; Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediyesi Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, Trabzon İl Gençlik Spor Müdürlüğü Şube Müdürü Selçuk Yener, Akçaabat Protokolünün mensupları, sporcular ve öğrenciler katıldı.

Nihat Usta Köfte Salonunun sahil kesiminden Sahil Park Havuzlar alanına kadar yapılan yürüyüşle başlayan program saygı duruşunda bulunulması ve istiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Programın açılış konuşmasını Trabzon İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü Şube Müdürü Selçuk Yener yaptı.

Programda konuşan Akçaabat Belediyesi Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir, Avrupa Spor Haftasının ülkelerde spor kültürünün toplumsal tabana yayılımının göstergesi olarak kabul edildiğini dile getirerek “ Her yıl 23-30 Eylül tarihleri arasında, sporun yaygınlaşmasını ve her yaştan ve statüden bireyi bir araya getirerek hareket bilincini arttırmayı amaçlayan “Avrupa Spor Haftasını” biz de kutluyoruz. Kaymakamlığımız ve Belediyemiz işbirliğinde spor yapmaya, hareketliliğe ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek maksadıyla ve Avrupa Spor Haftası vesilesiyle birbirinden eğlenceli spor etkinlikleri ve parkurlarını sizler için hazırladık. Buradaki amacımız gençlerimiz ve çocuklarımıza başta olmak üzere herkese sporu sevdirmek, spor yapmaya teşvik etmek ve sağlıklı yaşamanın en temel ilkesinin spor yapmak olduğunu benimsetmektir. Bilimsel araştırmalar, düzenli olarak yapılan bedensel aktivitelerin insan sağlığı üzerinde çok olumlu etkiler yarattığını ortaya koyuyor. Gençlerimizi sporla tanıştırmak ve en azından bir spor dalına yönlendirmek en önemli hedeflerimizden birisidir. Akçaabat Belediyesi olarak biz de bu noktada elimizden gelen gayreti gösteriyor ve göstermeye de devam ediyoruz. Belediyemiz Spor İşleri Müdürlüğünce yıl boyunca çeşitli spor kurslarımızı ve spor organizasyonlarımızı hayata geçiriyoruz. Yediden yetmişe her yaştan birey için ilgisine ve yeteneğine uygun kurslar açıyoruz. Futboldan voleybola basketboldan okçuluğa judodan karateye step aerobikten yüzmeye kadar on farklı branşta kursumuzu uzman eğitmenlerimiz eşliğinde ücretsiz olarak çocuklarımızla, gençlerimizle ve hanım kardeşlerimizle buluşturuyoruz. Spor ve Sağlıklı yaşam etkinliklerimizi çeşitlendirerek ve arttırarak devam ettireceğiz. Bu vesileyle sözlerime son verirken, bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyor, hepinize saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum. Sporla kalın, sağlıcakla kalın.” İfadelerini kullandı.

Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ise ““Akçaabat’ımızda  başarılı, ilime ve irfana önem veren gençlerimiz sportif aktivitelerle de ön plana çıkmaktadır. Bu alanda örnek teşkil edecek çalışmalara imza atan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ve Belediyelerimizin desteği ile spora yönelik yatkınlığı olan gençlerimizin talepleri karşılanmakta ve daha güzel çalışmalara imza atılmaktadır. Bu vesile ile sportif aktivitelerin öneminin de bilincinde olan tüm gençlerimizi, öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu haftanın sağlığa sıhhate vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Voleybol, Bedminton, Masa Tenisi, art, Bilek Güreşi, Ayak Tenisi, Futbol, Step, Aerobik, Boks, Judo, Güreş, Karate, Basketbol branşlarındaki sporcular gösteri yaparak hünerlerini sergilediler.

Anahtar Kelimeler: Akçaabat, Belediyesi, ve, Akçaabat, Kaymakamlığı, organizesinde, Gençlik, ve, Spor, Bakanlığı, ve, Avrupa, Birliği, himayelerinde, Avrupa, Spor, Haftası, etkinlikleri, kapsamında, Akçaabat’ta, program, düzenlendi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1600 Osmanlı ordusu, Macaristan'ın Kanije Kalesi'ni fethetti.
1746 New Jersey Koleji kuruldu. Bu okulun adı 1896 yılında Princeton Üniversitesi olarak değişecektir.
1784 Rusya, Alaska'nın Kodiak Adası'nda bir koloni kurdu.
1836 Sam Houston törenlerle Texas Cumhuriyeti'nin ilk cumhurbaşkanı oldu.
1919 Amasya'da, Mustafa Kemal Paşa ile İstanbul Hükümeti'nin Bahriye Nazırı Salih Hulusi Kezrak arasında Amasya Protokolü imzalandı
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur