Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YUKARI HAVZALARDA DSİ’NİN BENTLERİNDEN GEÇİT YOK! KIZILAY ÖĞRENCİLERİ KIZILAY HAFTASINDA BİLİNÇLENDİRİYOR BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI İnsan Kaynakları Kariyer Kongresi ve Fuarı, İnsan Kaynakları Sektörünü Buluşturdu AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN MİNİKLERE KÜLTÜR YOLCULUĞU LÖSEV’DEN TRAZBON’DA FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİ Arslan Bulut Ne Yazdı! BELEDİYEDEN DUYURU BAŞKAN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET ORTAHİSAR BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ Yomra’da Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor 100. Yıl İlkokulu Diyabet ve Beslenme Günü Bilgilendirme Programı CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz,dan Dikkat Çeken Açıklama Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri yakında başlıyor. Mustafa Bak’tan TÜİK Açıklaması Başkan Kara ilçelerdeki esnafın sorunlarını dinliyor Arsin Kaymakamı Şule Demirtaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT HEYETİYLE 24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
 
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
 
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
 Halkın Sesi Biziz
 

Halkın Sesi Biziz

CHP Trabzon 2. sıra milletvekili adayı Ali Türen Öztürk Akçaabat ve yöresinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Halkın sesinin CHP olduğunu dile getiren Öztürk, vatandaşların karşılaştıkları sorunları dile getirirken bulundukları iddiaların iktidarın sorunların çözümünden ne kadar uzak olduğunu gösterdiğini söyledi.

6 Mayıs 2011 Cuma 15:13
Yazdır
CHP Trabzon 2. sıra milletvekili adayı Ali Türen Öztürk Akçaabat ve yöresinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Halkın sesinin CHP olduğunu dile getiren Öztürk, vatandaşların karşılaştıkları sorunları dile getirirken bulundukları iddiaların iktidarın sorunların çözümünden ne kadar uzak olduğunu gösterdiğini söyledi. Seçim gezilerinde vatandaşla buluşmaya devam eden CHP Trabzon 2. sıra milletvekili adayı Ali Türen Öztürk halkın sorunlarının çözüm adresinin CHP olduğunu söyledi CHP Trabzon 2. sıra milletvekili adayı Ali Türen Öztürk seçim çalışmalarında vatandaşların dertlerini dinlediklerini belirterek, “Halkımız öyle iddialarda bulunuyor ki şaşırmamak mümkün değil. AK Parti iktidarında hangi eksiklikleri ve karşılaştıkları mağduriyetleri dile getirirken bu sıkıntılara kimsenin kulak vermediğini dile getirdi vatandaşlarımız” dedi. Öztürk’e vatandaşın kendisine ilettiği sorular ve iddiaları şu şekilde sıraladı, “ 2 bin yılında yaz aylarında Trabzon-İstanbul seferini yapan Ankara Feribotu ve samsun Feribotu nerede. Bu seferler neden kalktı. Deniz taşımacılığını bitiren iktidar Trabzon’un ekonomisine ve yaşayanların deniz yolu ile seyahat etme hakkını elinden almıştır. 5510 sayılı yasa ile 01.10.2008 yılında tüm gemi adamlarının yıpranma payları kalktı. Niçin ve neden Trabzon’dan Sochi’ye çalışan sayısız gemi vardı, Sochi limanının kapanmasının ardından tüm gemi adamları ve narenciye ile uğraşanlar işsiz kaldı mağdur oldu iktidar bu sorunların çözümünü neden gerçekleştirmedi. Rusya’ya vize kalktı, vize işadamlarına kalktı, Türkiye’den Rusya’ya gitmek için vatandaşlarımıza, gemilere ve inşaat işçileri neden bu vize kalkışından yararlanmadı. Türkiye’nin en büyük ro-ro filosu Amerika’ya satılıp un-ro-ro neden alındı. Beşikdüzü limanında batan gemi 8 yıldır çıkarılamadı. Kıyı emniyeti ve Ulaştırma Bakanlığı bu konuda ne yaptı?” Öztürk vatandaşların ülkenin içinde bulunduğu sorunlara karşı ne kadar duyarlı olduğunu bu şikayetlerden anlaşıldığını belirterek, “12 Haziran’da yapılacak genel seçimde halkın iktidara kendi sorunlarına karşı duyarsız kalmasının cezasını verecektir” dedi. Öztürk CHP iktidarında işsiz kalan herkesin insanca hayatını sürdürebileceği ücret ile çalışma dünyasına katılacağını, deniz yolu ulaşımının kendi iktidarında sağlanacağını, denizcilerin yaşadığı sorunların zaman geçirilmeden çözümleneceğini gemi adamlarının mağduriyetlerinin de giderileceğini sözlerine ekledi.
Anahtar Kelimeler: CHP, Trabzon, 2, sıra, milletvekili, adayı, Ali, Türen, Öztürk, Akçaabat, ve, yöresinde, vatandaşlarla, buluşmaya, devam, ediyor, Halkın, sesinin, CHP, olduğunu, dile, getiren, Öztürk, vatandaşların, karşılaştıkları, sorunları, dile, getirirken, bulundukları, iddiaların, iktidarın, sorunların, çözümünden, ne, kadar, uzak, olduğunu, gösterdiğini, söyledi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1638 IV. Murat komutasındaki Osmanlı ordusu, Musul'a girdi.
1757 Prusya Kralı II. Friedrich, 7 Yıl Savaşları'nda Fransa'yı, Rosbach'da yendi.
1840 Afganistan, İngilizlere teslim oldu.
1854 İngiliz-Fransız Birleşik Donanması Kırım Savaşı'nda Rus donanmasını yenilgiye uğrattı.
1895 New York Rochester'dan George B. Selden, benzinle çalışan otomobil için ilk ABD patentini aldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur