Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, 70 Ülkeden 200 Öğrenciyle Ramazan Bayramı'nı Kutladı TTSO camiası bayramlaştı, sektörlerin sorunları görüşüldü Başkan Kaya ilk meclis toplantısını yönetti AHMET KAYA’YI MAKAMINDA TEBRİK ETTİ TESOB camiası bayramlaştı AKÇAABAT’TA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
uygulama haberleri
 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI ARAZİDE UYGULAMA YAPIYOR
"FINDIK BAHÇELERİNDE DOĞRU BİLİNEN YANLIŞ UYGULAMALAR"
11 Mart 2024 Pazartesi 12:54

 
ZİRAAT ODASINDAN FINDIK ÜRETİCİLERİNE TEKNİK DESTEK
Akçaabat Ziraat Odası, fındık üreticilerine yönelik gerçekleştirdiği saha ziyaretleri kapsamında, Bozdoğan Mahallesi'nde fındık üreticisi Muzaffer Gedikli'ye ait 4 yaşındaki fındık bahçesinde örnek bir uygulama gerçekleştirdi.
4 Mart 2024 Pazartesi 19:26

 
KAMPÜS KADES’E KATILDI
Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Akçaabat İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) Bilgilendirme Konferansı Mahmut Goloğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
1 Mart 2024 Cuma 08:17

 
ÜRETİCİLERE FINDIK TARIMI HAKKINDA BİLGİ VE UYGULAMA
Akçaabat Ziraat Odası Teknik Hizmetler Birimi Mühendisi Mehmet Yaşar Özdemir, Çınarlık Mahallesinde bulunan Cemal Ayvaz’a ait fındık bahçesinde gerçekleştirdiği ziyarette, fındık üreticilerine faydalı bilgiler sunarak uygulamalarda bulundu.
15 Şubat 2024 Perşembe 10:30

 
Başkan adayından bir ilk!
BELEDİYE BAŞKAN ADAYINDAN ‘SIRADIŞI’ UYGULAMA
12 Ocak 2024 Cuma 00:22

 
TESOB’un Projesiyle Trabzon el işçiliği ahşap ürünlerde gelişiyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleri, “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin KTÜ Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Uygulama Atölyesinde gerçekleştirilen eğitimlerini ziyaret etti. TESOB Başkanı Metin Kara, “Kursiyerlerimizin tasarımları ve uygulama ürünleri çok başarılı” dedi.
21 Aralık 2023 Perşembe 18:38

 
TÜGVA'DAN İSTİŞARE TOPLANTISI
Akçaabat’taki sivil toplum kuruluşlarının organize ettiği istişare toplantısı bugün Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleştirildi.
16 Eylül 2023 Cumartesi 16:38

 
Kayalar Mahallesi Bayanları(KADES) Uygulaması İle Bilgilendirildi. (KADES) Uygulaması Anlatıldı
Akçaabat Kayalar Mahallesi Muhtarı Çetin Ekim’in Organizasyonu İle Mahalle Bayanlarına (KADES) Uygulaması Anlatıldı.
14 Eylül 2023 Perşembe 19:24

 
Trabzon Yöneticilerinden Üniversite Öğrenci Adaylarına Davet
Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Kurumsal İletişimDirektörlüğü koordinasyonunda yürütülen kampanya ile Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başta olmaküzere şehrin önde gelen yöneticileri üniversite tercihi yapacak adaylara hitap ederek Trabzon’u tercihetmeye davet etti.
26 Temmuz 2023 Çarşamba 15:29

 
STAJ YAPANLAR DAHA KOLAY IS BULUYOR
Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 2023 Yaz döneminde üniversite birimlerinde staj yapacak olan öğrencilere “Etkili Bir Staj Nasıl Yapılır?” konulu eğitim semineri verildi.
4 Temmuz 2023 Salı 10:58

 
TÜBİTAK’ın Teknoloji ve Yenilik Destek Programları TTSO üyesi firmalara anlatıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ TTM) iş birliğiyle düzenlenen TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Bilgilendirme Semineri’nde, oda üyesi firmalara ve sektör temsilcilerine destekler konusunda ayrıntılı bilgi verildi, soruları yanıtlandı.
16 Haziran 2023 Cuma 16:22

 
Trabzon Üniversitesi “Lisede Kariyer Günleri” Etkinliği Gerçekleştirdi
Trabzon Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki protokol kapsamında Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Koordinatörlüğü’nde gerçekleşen “Lisede Kariyer Günleri” etkinliklerinin on üçüncüsü Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.
27 Nisan 2023 Perşembe 21:02

 
BARÜ’nün verimlilik alanındaki ödüllü projesi tanıtıldı
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) verimlilik alanında uygulamaya koyarak Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından ödüllendirilen Akıllı Lojistik Yönetim Sistemi (ALYS) Projesi düzenlenen çevrim içi toplantıda tanıtıldı.
29 Mart 2023 Çarşamba 14:38

 
Trabzon Üniversitesi Deprem Sonrası Ruh Sağlığının Korunmasına Dair Bir Video Paylaştı
Trabzon Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik (PDR) Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Fatma Altun Kobul tarafından yapılan açıklamada, deprem sonrası ruh sağlığını korumada dikkat edilmesi gerekenlere vurgu yapıldı.
13 Şubat 2023 Pazartesi 16:53

 
AKÇAABAT’TA ŞEHİR İÇİ TRAFİĞİNDE YENİ DÖNEM BAŞLADI
Akçaabat’ta şehir içi, cadde ve sokaklardaki trafiği düzenlemek için tek yön uygulaması hayata geçirildi.
3 Şubat 2023 Cuma 18:22

 
Akçaabat Ziraat Odasından Üreticilere Fındıkta Budama Eğitimi
Akçaabat Ziraat Odası Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri Birimi Ziraat Yüksek Mühendisi Mehmet Yaşar ÖZDEMİR tarafından fındıkta verim ve kaliteyi artırmak için Akçaabat Fıstıklı mahallesinde fındık üreticilerine , fındıkta dip sürgün temizliği, budama, tepe alma, toprak numunesi alımı, bordo bulamacı uygulaması, kireçleme ve gübreleme konularında eğitim verildi.
19 Aralık 2022 Pazartesi 17:17

 
EKİM'DEN TTSO'YA ZİYARET
“Yeni ürünler ve ileri tarım uygulamaları çiftçiye daha fazla gelir kazandıracak”
22 Kasım 2022 Salı 18:09

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASINDAN ÜRETİCİLERE FINDIKTA BUDAMA EĞİTİMİ
Akçaabat Ziraat Odası Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri Birimi Ziraat Yüksek Mühendisleri Mehmet Yaşar ÖZDEMİR ve Ümmühan Feyza KARA tarafından Akçaabat Ortaköy mahallesinde fındık üreticilerine , fındıkta budama , dip sürgün temizliği, tepe alma, toprak numunesi alımı, bordo bulamacı uygulaması, kireçleme ve gübreleme konularında eğitim verildi. Çok sayıda üreticinin katıldığı eğitim fındık bahçesinde teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirildi.
21 Kasım 2022 Pazartesi 16:14

 
Büyükşehir Ödülünü Aldı
Esiroğlu HES Projesi ile 2022 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışmasında Jüri Özel Ödülüne layık görülen Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü düzenlenen törenle ödülünü aldı
24 Ekim 2022 Pazartesi 17:05

 
AKÇAABAT’A DAİR HER ŞEY AKÇAABAT BELEDİYESİ MOBİL UYGULAMASINDA
Akçaabat Belediyesi tarafından gelişen teknolojik yenilikler ve kullanım alışkanlıkları doğrultusunda hazırlanan Akçaabat belediyesi Mobil Uygulaması hizmet vermeye başladı.
18 Eylül 2022 Pazar 00:39

 
Büyükşehir'e Bir Ödül Daha
Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Esiroğlu HES Projesi, Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışmasında Jüri Özel ödülüne layık görüldü
13 Eylül 2022 Salı 16:27

 
Uluslararası Nakliyeciler Derneği Karadeniz Bölge Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Özer, TIR kuyruklarını eleştirdi.
Kuyruklarda bekleyen TIR şoförlerinin üstüne kaya düştüğünün de altını çizen Özer, Sarp Sınır kapısında Randevulu Sanal Sıra Sistemi uygulamasına geçilmesi için kaç şoförün daha kaya altında kalması gerektiğini sordu.
7 Temmuz 2022 Perşembe 10:33

 
Trabzon Üniversitesi’nden Gazi Anadolu Lisesi’nde Kariyer Günü Etkinliği
Trabzon Üniversitesi (TRÜ) ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki protokol kapsamında Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde gerçekleşen “Lisede Kariyer Günleri”ne Gazi Anadolu Lisesi’nde devam edildi.
20 Nisan 2022 Çarşamba 14:46

 
BAŞKAN OSMAN NURİ EKİM FAYDALI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim kullanıldığında vatandaşlara fayda sağlayacağı Bakanlıkların mobil uygulamaları hakkında bilinçlendirici açıklamalarda bulundu.
12 Nisan 2022 Salı 16:59

 
Hizmet İçi Eğitim Kurslarının İlki Tamamlandı
Trabzon Üniversitesi (TRÜ) Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (Trabzon SEM) tarafından verilmeye başlanan hizmet içi eğitimlerin ilki tamamlandı.
30 Mart 2022 Çarşamba 10:52

 
SOYLU:KADINA YÖNELİK ŞİDDETİ BİTİRECEĞİZ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kadına yönelik şiddet ile mücadelede kapsamında gizlilik kararının uygulanmasının önemine dikkat çekerek bu alandaki yeni uygulamayı açıkladı.
23 Mart 2022 Çarşamba 17:36

 
Trabzon Üniversitesi’nde “İş Mülakatı Simülasyonu” Eğitimini Tamamlayanlar İçin Sertifika Töreni Yapıldı
Trabzon Üniversitesi (TRÜ) Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirilen “İş Mülakatı Simülasyonu” eğitimini başarıyla tamamlayan öğrenciler için sertifika töreni düzenlendi.
22 Mart 2022 Salı 20:02

 
TRABZON ÜNİVERSİTESİ’NDEN FİRMALARA ÇIKARMA
Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin koordinasyonunda gerçekleştirilen Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı (DOKKAF’22) hazırlıkları çerçevesinde 40’tan fazla firmayı ziyaret ederek fuara katılmaya davet etti.
28 Şubat 2022 Pazartesi 10:23

 
Akçaabat’ta Adresler Artık Daha Kolay
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ‘Akıllı Şehirler’ uygulaması kapsamında yürüttüğü çalışmalara Akçaabat ilçesi ile devam ediyor.
1 Aralık 2021 Çarşamba 17:24

 
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı’ndan Üreticilere Makina Ekipman Desteği % 50 Hibe Eğitimi
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU eğitim programı hakkında şunları belirtti; “Tarım ve Orman Bakanlığı (Tebliğ No:2020/24 (D.T. 2021/34) "Tarıma Yatırım, Geleceğe Yatırımdır" sloganıyla uygulamaya koyduğu birçok program ile sektöre yatırım yapanları desteklemeye devam etmektedir.
19 Kasım 2021 Cuma 17:44

 
“SmartPLS ile Yapısal Eşitlik Modellemesi” eğitimi gerçekleştirildi
Bartın Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (BÜNSEM) tarafından “SmartPLS ile Yapısal Eşitlik Modellemesi” eğitimi gerçekleştirildi.
27 Ekim 2021 Çarşamba 16:23

 
“ASELSAN Girişimcilik Merkezi” ve “Rota Optimizasyon Uygulamaları” anlatıldı
Bartın Üniversitesi IV. Ar-Ge Proje Pazarı kapsamında düzenlenen 2 ayrı seminerde “ASELSAN Girişimcilik Merkezi” ve “Rota Optimizasyon Uygulamaları” konularında bilgiler verildi.
26 Ekim 2021 Salı 19:48

 
Büyükşehir ‘Kamu İsg’ Ailesine Katıldı
İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanmasını sağlamak ve mevcut uygulamaları geliştirmek üzere gerçekleştirilen ‘Kamu İş Sağlığı ve Güvenliği İstişare Toplantıları’ bu hafta Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile yapıldı.
23 Ekim 2021 Cumartesi 10:29

 
KTÜ ile Belediyelerimiz İş Birliği İçin Toplandı
Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) tarafından düzenlenen toplantıda Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İlaç ve Farmasötik Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (İLAFAR) ile bölge belediyelerde görev yapan veteriner, ziraat mühendisi ve kimyagerler bir araya geldi.
15 Ekim 2021 Cuma 10:47

 
Bartın Üniversitesinin ihtisaslaşma alanına yönelik düzenlenen IV. Ar-Ge Proje Pazarı’na TÜBİTAK’tan destek
Bartın Üniversitesinin “Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları” ihtisaslaşma alanında tematik olarak gerçekleştireceği “ IV. Ar-Ge Proje Pazarı” etkinliği TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulundu.
20 Eylül 2021 Pazartesi 20:20

 
ASYA SANAL MARKET
Asya Sanal Market uygulaması yayında.
23 Haziran 2021 Çarşamba 19:35

 
Genç: “Özel gereksinimli bireylere imkân verilmeli”
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Zafer Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret etti.
21 Haziran 2021 Pazartesi 10:03

 
Akçaabat İMKB Anadolu Lisesinin TÜBİTAK Başarısı
TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması; Türkiye geneli 12 bölgede gerçekleştirilen ve lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla her yıl düzenleniyor.
9 Haziran 2021 Çarşamba 07:07

 
Trabzon Üniversitesinde Yeni Bölüm, Anabilim Dalı ve Programlar Açıldı
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Rektörlüğümüzün üniversitemiz bünyesinde yeni bölüm, anabilim dalı ve programlar açılmasına ilişkin tekliflerini değerlendirerek İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Yabancı Diller Yüksekokulu ve Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu bünyesinde altı yeni bölüm, 15 anabilim dalı ve iki programın açılmasını uygun gördü.
27 Nisan 2021 Salı 17:55

 
Bartın Üniversitesi’ndeki sempozyumda ‘Akıllı Sağlık’ konusu ele alındı
Bartın Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından gerçekleştirilen sempozyumda yurt içi ve yurt dışından konuşmacıların katılımıyla sağlık hizmetleri alanında yaşanan değişim ve gelecekteki uygulamalar ele alındı.
11 Nisan 2021 Pazar 00:30

 
YAYA GEÇİTLERİNDE ‘KIRMIZI ÇİZGİ’ DÖNEMİ BAŞLADI
İçişleri Bakanlığı tarafından trafikte yayaların geçiş üstünlüğüne yönelik yeni bir uygulama bugün hayata geçti.
30 Mart 2021 Salı 20:00

 
EMNİYET GÖZ AÇTIRMIYOR
Yasa Dışı Bahis/Siber Denetimi ve Kumar/Oyun Makineleri Uygulamaları Gerçekleştirildi
28 Şubat 2021 Pazar 04:48

 
Emlak rayiç değerleri elektronik ortamdan alınabilecek
Ortahisar Belediyesi akıllı şehircilik uygulamalarını genişletiyor.
17 Şubat 2021 Çarşamba 18:26

 
Ortahisar, ihtiyaç sahiplerine nakdi yardım yapıyor!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, kovid-19 salgını sürecinde ortaya çıkan ekonomik darboğazdan dolayı hiçbir sosyal güvencesi olmayan düşük ve dar gelirli vatandaşlar için nakdi olarak kira ve sosyal yardım uygulaması başlattıklarını söyledi.
15 Ocak 2021 Cuma 17:43

 
Ortahisar’dan akıllı şehircilik adımı!
Ortahisar Belediyesi, Orkent (Ortahisar Kentsel Dönüşüm Proje A.Ş.), ve KTÜ Coğrafi Bilgi Sistemleri Laboratuvarı ile birlikte gerçekleştirilen "Coğrafi Bilgi Sistemleri Tabanlı Gayrimenkul Geliştirme ve Uygulamaları Projesi" Ortahisar Doğu Planlama Bölgesi Etabı çalışmaları tamamlandı.
14 Ocak 2021 Perşembe 10:03

 
İmar Planı Askıya Çıktı
Akçaabat Belediye Meclisi’nin onayının ardından Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nin de onayından geçen Akçaabat ve Mahalleleri 1/1000 Ölçekli Revizyon + İlave Uygulama İmar Planı askıya çıktı.
23 Aralık 2020 Çarşamba 20:16

 
Ali Şentürk Araç Sahiplerini Uyardı
1 Aralıkta Kış Lastiği Uygulaması Başlıyor
30 Kasım 2020 Pazartesi 17:35

 
Akçaabat'ta Çalıştay
Yerel Önleme ve Güvenlik Kurulları (YÖGK) kapsamında yerel güvenlik gereksinimlerinin değerlendirilerek pilot uygulamaların başlatılması ve YÖGK’lerin ihtiyaçları hakkında farkındalığın artırılması amacı ile ilçemizde 2 günlük bir çalıştay organize edildi.
29 Ekim 2020 Perşembe 15:44

 
‘Covid-19 Pandemisi’nde Hemşire Olmak’ adlı online seminer gerçekleştirildi
Bartın Üniversitesi Sağlık Bilimler Fakültesi tarafından gerçekleştirilen online seminerde, 3 farklı ülkede Koronavirüs (Covid-19) salgını sürecindeki hemşirelik uygulamaları anlatıldı.
20 Ekim 2020 Salı 17:40

 
Bartın Üniversitesi personeline “Başarı Belgesi” verildi
Bartın Üniversitesi tarafından bu yıl uygulamaya konulan düzenleme ile 3 idari personele üstün gayretlerinden dolayı “Başarı Belgesi” verildi.
30 Eylül 2020 Çarşamba 19:31

 
Bartın Üniversitesi’nde hijyen ve sanitasyon çalışmaları devam ediyor
Bartın Üniversitesi’nde Koronavirüs (KOVİD-19) ile mücadelede etkinliği arttırmak amacıyla ara vermeden devam eden çalışmalar kapsamında, hijyen ve sanitasyon uygulamaları titizlikle sürdürülüyor.
24 Eylül 2020 Perşembe 12:25

 
Trabzon Emniyeti Göz Açtırmıyor
TRABZON Emniyet Müdürlüğü ekipleri son bir haftada asayiş uygulamaları kapsamında 19’u yabancı uyruklu olmak üzere 13 bin 476 kişinin sorgulamasını yaptı.
16 Eylül 2020 Çarşamba 09:44

 
Trabzon Üniversitesi’nden gündemi yakalayan proje “DAFET” tüm hızıyla devam ediyor!
Yürütücülüğünü Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı başkanı Prof. Dr. Ayşegül ŞEYİHOĞLU’nun yaptığı ve TÜBİTAK tarafından 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları kapsamında desteklenen Afet Eğitiminde Yenilikçi Bir Yaklaşım: Disiplinlerarası Afet Eğitimi “DAFET” isimli proje 31 Ağustos-5 Eylül 2020 tarihleri arasında Trabzon Akçaabat Uygulama Oteli’nde gerçekleştirildi.
4 Eylül 2020 Cuma 19:01

 
TİSKİ'den Açıklama
Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, pandemi sürecinde vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla uygulanan su faturalarında son ödeme tarihlerini 3 ay öteleme uygulamasına ağustos ayı itibariyle son verileceği bildirildi.
22 Temmuz 2020 Çarşamba 17:55

 
“AKÇAABAT’IMIZDA HAFIZLIK PROJESİ”
İlçemizde eğitim öğretim faaliyetini yürüten Sarıtaş İmam Hatip Ortaokulu “Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık” projesi uygulamakta , bu projeyle birlikte ilçemizde hafızlık müessesesi yaşatılmaktadır.
15 Haziran 2020 Pazartesi 15:39

 
Genç: “Şimdi rehavetin zamanı değil”
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, kovid-19 (yeni korona virüs) salgınıyla ilgili kontrollü sosyal yaşam uygulamasına geçilmesiyle birlikte virüs vakalarında yaşanan artışlara dikkat çekti.
15 Haziran 2020 Pazartesi 07:12

 
20 üniversiteden temsilciler video seminerde bir araya geldi
Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen video seminerde, 20 farklı üniversiteden temsilciler “Yükseköğretimde Norm Kadro Uygulamaları” başta olmak üzere birçok konuda fikir alışverişinde bulundu.
21 Mayıs 2020 Perşembe 00:29

 
Bartın Üniversitesi öğrencilerine online olarak proje eğitimi verildi
Bartın Üniversitesi Proje ve Teknoloji Ofisi (PTO) Genel Koordinatörlüğü tarafından ‘Proje Hazırlık ve Uygulama Süreçleri Eğitimi’ öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
16 Mayıs 2020 Cumartesi 10:57

 
Yomra Belediyesi’nden hizmette yeni adım!
Yomra Belediyesi e-devlet ve e-belediye uygulamasına geçiş yaptı.
15 Mayıs 2020 Cuma 15:10

 
Sarıtaş karantinada
Akçaabat İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, gerçekleştirdiği toplantıda koronavirüs vakalarının yoğun olarak görüldüğü Sarıtaş Mahallesi’ndeki iki yerleşim biriminde karantina uygulamaya başladı.
14 Nisan 2020 Salı 19:43

 
Trabzon Üniversitesi’nde Yeni Bölüm ve Programlar Açılıyor
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Trabzon Üniversitesi’nde (TRÜ), İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi bünyesinde beş, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bünyesinde üç yeni bölüm ve bu bölümlere bağlı olarak 17 yeni anabilim dalı ile Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu’nda bir yeni program açılmasına onay verdi.
6 Nisan 2020 Pazartesi 19:04

 
‘Bölgesel odaklı’ tez çalışmaları için teşvik fonu başvuruları başladı
Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (Bartın TSO) tarafından şehrin ve bölgenin kalkınmasına yönelik “Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları” ana temasında tez çalışmaları yapan Bartın Üniversitesi’nin lisansüstü öğrencilerine verilecek teşvik fonuyla ilgili başvurular alınmaya başlandı.
3 Mart 2020 Salı 17:23

 
Üniversitemizden Tarihi Bir Hamle
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Projesi’ kapsamında ‘Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları’ alanında Üniversitemiz ihtisaslaşmaya hak kazandı.
24 Ocak 2020 Cuma 18:49

 
Doğu Karadeniz Havza Yönetim Heyeti Trabzon’da Toplandı
Tarım ve Orman Bakanlığınca hayata geçirilen Ulusal Havza Yönetim Stratejisi kapsamında, havzaların korunması, kurumlar arası koordinasyonun sağlanması ve konuyla ilgili uygulamaların takibi amacıyla faaliyet yürüten Doğu Karadeniz Havza Yönetim Heyeti, Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında Trabzon’da toplandı.
18 Aralık 2019 Çarşamba 16:25

 
Uygulamalı siber güvenlik eğitimleri verildi
Bartın Üniversitesinde gerçekleştirilen “Uygulamalı Siber Güvenlik Eğitimi” kapsamında HAVELSAN uzmanları tarafından katılımcılara bilgiler verildi.
17 Aralık 2019 Salı 12:12

 
Zafer Eğitim Uygulama Fark Yaratıyor.
Ortahisar Zafer Eğitim Uygulama Okulu 3.Kademe yaptığı sosyal ve kültürel etkinliklerle de özel işlere imza atıyor.
6 Aralık 2019 Cuma 17:47

 
Bartın Üniversitesi mobil uygulaması yayınlandı
Bartın Üniversitesinin Android ve IOS işletim sistemlerine uygun olarak geliştirilen mobil uygulaması, ‘Google Play’ ile ‘App Store’ üzerinden ilk kez kullanıma sunuldu.
6 Aralık 2019 Cuma 00:43

 
Öğrencilere uygulamalı ders
Trabzon İMKB Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri boztepedeki Radisson Blu otelinde uygulamalı ders gördüler.
18 Kasım 2019 Pazartesi 14:34

 
TRABZON EMNİYETİ GÖZ AÇTIRMIYOR.
Emniyet Müdürlüğümüz ilgili birimlerince; 30.09.2019-06.10.2019 tarihleri arasında yapılan uygulamalarda;Emniyet Müdürlüğümüzce FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 3 şahıs yakalanmış, 2 şahıs Emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken 1 şahıs ise çıkarılmış olduğu adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Ayrıca daha önceden gözaltında olan 1 şahıs çıkarılmış oldukları adli makamlarca adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.
7 Ekim 2019 Pazartesi 08:13

 
İlk tarım kartı Akçaabat’ta verildi.
Tarım Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığının ortaklaşa gerçekleştirdikleri tarım kartı projesi Türkiye’de ilk olarak Akçaabat’ta uygulamaya başlandı.
1 Ağustos 2019 Perşembe 12:35

 
NİSAN AYI TARIMSAL FAALİYETLER
Nisan ayının son çeyreğine girdiğimiz bu dönemde tarımsal faaliyetlerde ki uygulamaları hayata geçirmemiz gerekmektedir.
24 Nisan 2019 Çarşamba 19:07

 
Özel Öğrenciler Anıtkabir’de
İlçemiz Yıldızlı TOKİ İlkokulu-Ortaokulu Özel eğitim sınıfları ve Trabzon Ortahisar Zafer Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Ankara Anıtkabir’e gezi düzenledi.
24 Nisan 2019 Çarşamba 11:54

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU, BRİFİNG MESAİSİNDE
Hemşehrilerinin büyük desteğiyle göreve gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, makamı devralır almaz belediyede kendi yönetim anlayışını uygulamaya başladı.
6 Nisan 2019 Cumartesi 00:56

 
AKÇAABAT KAN BAĞIŞLADI
Akçaabat Turizm Otelcilik ve Uygulama Oteli Öğrencileri Kızılay kan ekibine kan bağışında bulundu.
7 Mart 2019 Perşembe 19:20

 
SİZE YAPILAN EZİYETTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL
18.MAĞDURLARININ YANINDAYIZ Gölçayır’da ziyaretlerde bulunan CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz 18. madde uygulamaları ile mağdur edilen vatandaşlara yapılan adaletsizliği ortadan kaldıracağını belirtti. Akyüz, “Bu size yapılanlar eziyetten başka bir şey değil.
18 Şubat 2019 Pazartesi 14:05

 
Trafikte yaya önceliği uygulaması yapıldı
İçişleri bakanlığınca alınan kanun gereği uygulamaya konulan “trafikte geçiş üstünlüğü yayalarda” uygulaması tüm yurtta olduğu gibi Akçaabat’tada başladı.
6 Şubat 2019 Çarşamba 18:35

 
Andımız'a Kim Engel Oldu
Yeniçağ Gazetesinin Haberine Göre İYİ Parti'nin Danıştay'ın Andımız kararını uygulamayan Milli Eğitim Bakanlığı'na ilişkin verdiği araştırma önergesi AKP, MHP ve HDP oylarıyla reddedildi.
6 Şubat 2019 Çarşamba 10:27

 
Doğa Akademi Çocuk kulübü sağlık semineri düzenledi
Doğu Akademi Çocuk kulübü öğrencilerine Akçaabat Turizm Uygulama Anadolu lisesi salonunda sağlıklı beslenme konusunda seminer verildi.
15 Ocak 2019 Salı 16:25

 
SANDIK EVE GELİYOR
ilk kez 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinde oluşturulan seyyar sandık uygulaması 31 Mart Mahalli idareler Seçimlerinde de devam edecek.
3 Ocak 2019 Perşembe 18:46

 
KIŞ LASTİĞİ UYGULAMASI NE ZAMAN BAŞLIYOR
Türkiye genelinde 1 Aralık 2018 Tarihinden itibaren kış lastiği uygulaması başlayacak.
22 Kasım 2018 Perşembe 17:59

 
Kış lastiği uygulaması başlıyor
Türkiye genelinde 1 Aralık 2018 Tarihinden itibaren kış lastiği uygulaması başlayacak.
22 Kasım 2018 Perşembe 08:42

 
Büyükşehir Belediyesi dershanesinde eğitime başlandı
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin 2012 yılında uygulamaya koyduğu, ücretsiz oluşundan dolayı dönemin önde gelen dershanelerinin tepki gösterdiği Üniversiteye Hazırlık Destekleme ve Yetiştirme Kursu, 2018-2019 eğitim-öğretim dönemine 1385 öğrenci ile başladı.
11 Ekim 2018 Perşembe 08:14

 
Başkan Uzun:Öğretmenlerin sesi duyulmuyor
Chp Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun ,5 Ekim Uluslararası Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada eğitimde öğretmenin önemine vurgu yaparak yapboz tahtasına dönen eğitim sistemi, yetersiz gelir, atanamama kaygısı, torpil ve rüşvet gibi uygulamalar arasında sıkışan öğretmenlerimizin sesi duyulmamaktadır dedi.
5 Ekim 2018 Cuma 19:18

 
BÜYÜKŞEHİR BAYRAMDA YİNE ÜCRETSİZ TAŞIYACAK
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, geleneksel hale getirdiği dini tatil günlerinde belediye otobüslerinin ücretsiz olması uygulamasını bu yılda sürdürecek.
17 Ağustos 2018 Cuma 20:14

 
Otobüs bilgileri bir ‘tık’la elinizde
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin uygulamaya koyduğu Trabzon Ulaşım Mobil Uygulaması, kullanıcılarına çok ciddi kolaylıklar sağlıyor.
6 Ağustos 2018 Pazartesi 18:06

 
İMAR BARIŞI BİLGİLENDİRME MASASI OLUŞTURULDU
Başvuruların Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca değerlendirileceği İmar Barışı uygulamasında vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Akçaabat Belediyesi’nce İmar Barışı Masası oluşturuldu.
12 Temmuz 2018 Perşembe 19:01

 
Buzağı Desteklemeleri Başvuruları Başladı
Bakanlığımızın hayvancılık desteklemeleri kapsamında 2018 yılında doğan ve ‘2018/21 Sayılı Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliği’nde belirtilen şartları taşıyan buzağılar için destekleme başvuruları 02 Temmuz – 31 Ağustos 2018 tarihleri arasında İlçe Müdürlüklerine yapılacaktır.
4 Temmuz 2018 Çarşamba 19:18

 
TARIM,TOPRAK SEVGİSİ’SERASINA ZİYARET
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Ziraat Odası’nın Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğü ‘Toprak Tarım Sevgisi’ projesinin uygulama serasını ziyaret etti.
25 Haziran 2018 Pazartesi 23:10

 
Murat Taşkın Yazdı
DEMOKRASİ DE DAĞBAŞI UYGULAMALARI...
2 Haziran 2018 Cumartesi 10:28

 
GÜZEL SANATLARA HOBİ BAHÇESİ
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı Güzel Sanatlar Lisesinde Modern Tarım Uygulaması
30 Nisan 2018 Pazartesi 17:42

 
Sağlık işçisi yalnız değil
ÖZ Sağlık-İş Sen Genel Başkanı Devlet Sert, Cumhuriyet tarihinin belki de en büyük çalışma reformu sayılabilecek taşerona kadro uygulamasının beraberinde getirdiği sorunların bu reforma gölge düşürdüğünü söyledi.
21 Nisan 2018 Cumartesi 19:33

 
YÜKSEKTE ÇALIŞMA ANLATILDI
Karadeniz Teknik Akademi tarafından ‘Uygulamalı Yüksekte Çalışma’ Konferansı gerçekleştirildi. İşçilere iş sağlığı ve güvenliğinin teorik ve uygulamalı olarak anlatıldığı konferansa yoğun katılım oldu
16 Nisan 2018 Pazartesi 16:24

 
OKUL ÇEVRELERİ EMİN ELLERDE
Trabzon’da il Jandarma komutanlığı tarafından il genelinde sorumluluk sahasında yapılan asayiş ve trafik uygulamalarının 1 haftalık raporu Trabzon Valiliği kanalıyla yayınlandı.
14 Şubat 2018 Çarşamba 08:54

 
Yaptıklarımızı Halka Anlatıyoruz
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu her hafta Salı günleri eski Belediye Binası’nda tam gün halk günü uygulaması yapmasının yanında esnaf ziyaretlerini de sürdürüyor.
2 Şubat 2018 Cuma 07:32

 
ALİ ŞENTÜRK ŞOFÖR ESNAFIYLA SERA GÖLÜNDE BULUŞTU
Şentürk’ den siyasetçilere “10 Yaş uygulaması kaldırılmazsa hiçbir siyasetçi bize gelmesin”
5 Ocak 2018 Cuma 21:28

 
MİNİK ELLER AĞAÇ TOHUM DİKTİ
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlı tarafından 2017-2018 Eğitim öğretim yılında uygulanmaya başlayan ‘’Toprak Tarım Sevgisi’’ projesinin dördüncü uygulaması Söğütlü Anaokulunda gerçekleştirildi.
22 Aralık 2017 Cuma 17:33

 
Aranan 35 şüpheli yakalandı
TRABZON’DA polis ve jandarma ekiplerince kentte yapılan uygulama ve kontrollerde çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan 35 şüpheli yakalandı. Çok sayıda ruhsatsız silah ve uyuşturucunun ele geçirildiği kontrollerde ayrıca hırsızlık, dolandırıcılık, yaralama ve cinsel istismar gibi suçların işlendiği faili meçhul olayların da çözüldüğü bildirildi.
12 Aralık 2017 Salı 15:36

 
Başkan Gümrükçüoğlu öğretmenlerle bir araya geldi
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz dershanecilik uygulamasında görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.
4 Aralık 2017 Pazartesi 17:21

 
“Kandil bizim için ulusal güvenlik meselesidir”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, maket araç uygulaması ile ilgili, “Maket araç uygulamasını kaldırabiliriz ama sonuçlarının olumlu olduğunu belirtmek isterim” açıklamasını yaptı.
16 Kasım 2017 Perşembe 00:28

 
Başkan:Herkes Elini Taşın Altına Koymalı.
Akçaabat Ziraat Odası Kazanılan İstihdam Olanaklarını Uygulamalı Danışmanlık İle Fındık Bahçelerine Kazandırıyor.
1 Kasım 2017 Çarşamba 19:06

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1453 Fatih Sultan Mehmet, İstanbul adalarını fethetti.
1924 İtalya'da genel seçimleri Benito Mussolini'nin faşist partisi kazandı.
1925 Ankara Yahşihan demiryolu hattı işletmeye açıldı.
1925 Bir gün önce kapatılan 'Tanin' gazetesinin sahibi ve başyazarı Hüseyin Cahit Yalçın tutuklandı.
1928 Ankara Palas Oteli hizmete açıldı. Mimar Vedat Bey'in (Tek) tasarımıyla, 1926'da yapımına başlanan bina, çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle mimar Kemalettin Bey'in tasarımıyla tamamlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur