Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, 70 Ülkeden 200 Öğrenciyle Ramazan Bayramı'nı Kutladı TTSO camiası bayramlaştı, sektörlerin sorunları görüşüldü Başkan Kaya ilk meclis toplantısını yönetti AHMET KAYA’YI MAKAMINDA TEBRİK ETTİ TESOB camiası bayramlaştı AKÇAABAT’TA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
ulundu haberleri
 
ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA
2023 faaliyet raporunun görüşüldüğü Akçaabat Belediye Meclisi toplantısında CHP grup sözcüsü Dr Mustafa Çankaya 10 başlık altında açıklamalarda bulundu.
15 Nisan 2024 Pazartesi 12:21

 
Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Trabzonspor eski yöneticisi ve Divan üyesi Ekrem İmamoğlu, Trabzonspor'a bayram ziyaretinde bulundu.
12 Nisan 2024 Cuma 20:00

 
BAŞKAN EKİM’DEN SEÇİM SONRASI TEŞEKKÜR ZİYARETİ
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde, Akçaabatlıların teveccühü ile yeniden Akçaabat Belediye Başkanlığı’na seçilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerinde bulundu.
7 Nisan 2024 Pazar 10:46

 
BAŞKAN EKİM’DEN SEÇİM SONRASI TEŞEKKÜR ZİYARETİ
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde, Akçaabatlıların teveccühü ile yeniden Akçaabat Belediye Başkanlığı’na seçilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerinde bulundu.
4 Nisan 2024 Perşembe 16:08

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN TRABZON ORMAN FİDANLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU , Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde yer alan Trabzon Orman Fidanlık Müdürlüğüne ziyarette bulundular.
3 Nisan 2024 Çarşamba 15:21

 
CHP Trabzon'da Seçimi Kazanan Kaya Konuştu: "Her ay halk günü düzenleyeceğiz"
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, İl Teşkilatı'nda basın açıklamasında bulundu.
2 Nisan 2024 Salı 17:17

 
KALYONCU’DAN İLK AÇIKLAMA: KAZANAN CHP OLDU!
31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçiminin ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu, sitemize özel açıklamalarda bulundu.
1 Nisan 2024 Pazartesi 14:32

 
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu
Çarşıbaşı Belediyesi’nin içinde bulunduğumuz Mart ayının 15’inde çalışanlarının maaşlarının sadece yarısını yatırması ilçede yeni bir tartışma başlatırken, Belediye Meclis Üyesi de olan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zekeriya Karaçengel, konunun takipçisi olduklarını söyledi. Karaçengel, “İnsan sormadan edemiyor. Şimdiye kadar ödenebilen maaşlar bu ay ne odu da ödenemedi. O parayı nereye harcadınız? Konunun takipçisiyiz. Ödenmesi için ilgili yerlere konuyu ilettik.” dedi.
28 Mart 2024 Perşembe 06:37

 
Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı!
Trabzon Valiliği, 31 Mart yerel seçim öncesi vatandaşlara uyarılarda bulundu.
27 Mart 2024 Çarşamba 10:15

 
OSMAN KALYONCU’DAN GENÇ ÇİFTLER VE AİLELERİNİ MUTLU EDECEK BİR PROJE
Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkan Adayı Osman Kalyoncu Belediye Başkanı Seçildiği Takdirde Akçaabat İlçesinde Hayata Geçirecek Olduğu Projelerin Başında Yer Alan Düğün Salonları ile İlgili Açıklamada Bulundu.
23 Mart 2024 Cumartesi 17:30

 
BTP li Ayvaz; Cumhuriyet’le Yaşıt Renklerimize Sevdalıyız, Aşığız..
Bağımsız Türkiye Partisi Akçaabat belediye başkanı adayı Samet Ayvaz,TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Sebat Gençlik, Adana FK 1954 galibiyet sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
12 Mart 2024 Salı 13:06

 
BTP'NİN BAŞKAN ADAYI AYVAZ DAN BUGÜNE ÖZEL ANLAMLI MESAJ
Bağımsız Türkiye Partisi Akçaabat Belediye Başkan adayı Samet Ayvaz , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü vesilesiyle çeşitli açıklamalarda bulundu.
8 Mart 2024 Cuma 18:36

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN ARAZİDE ARONYA ÜRETİCİLERİNE UYGULAMALI BUDAMA EĞİTİMİ
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU eğitim ve yapılan çalışmalar hakkında şu açıklamalarda bulundular;
2 Mart 2024 Cumartesi 09:13

 
ÜRETİCİLERE FINDIK TARIMI HAKKINDA BİLGİ VE UYGULAMA
Akçaabat Ziraat Odası Teknik Hizmetler Birimi Mühendisi Mehmet Yaşar Özdemir, Çınarlık Mahallesinde bulunan Cemal Ayvaz’a ait fındık bahçesinde gerçekleştirdiği ziyarette, fındık üreticilerine faydalı bilgiler sunarak uygulamalarda bulundu.
15 Şubat 2024 Perşembe 10:30

 
CHP Trabzon İl Kadın Kolu Başkanı Zerrin Yavuz, Medeni Kanun için sil baştan diyenleri siyasetten sileceğiz.
CHP Trabzon İl Kadın Kolu Başkanı Zerrin Yavuz, 81 il, 973 ilçe kadın kolu başkanıyla iktidarın hedef tahtasına koyduğu Medeni Kanun’a ilişkin eş zamanlı basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.
9 Şubat 2024 Cuma 17:12

 
OTURDUĞU BANKTA ÖLÜ BULUNDU.
Akçaabat sahilinde bir şahıs ölü bulundu.
8 Şubat 2024 Perşembe 15:37

 
DEMİRCİ’DEN ÖDENEK ELEŞTİRİSİ
Akçaabat Belediyesi'nin Bağımsız Meclis Üyesi Tuncay Demirci, Güney Çevre Yolu hakkında açıklamalarda bulundu.
7 Şubat 2024 Çarşamba 16:06

 
OSMAN KALYONCU "AKÇAABAT DEĞİŞİME HAZIR"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu Önemli Açıklamalarda Bulundu. Kalyoncu; “Akçaabat Değişime Hazır, Akçaabat Ne İstediğini Çok İyi Biliyor” dedi.
3 Şubat 2024 Cumartesi 15:38

 
" ŞUBAT AYINDA FINDIK BAHÇELERİ İLE İLGİLİ YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER"
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU üreticilerimize uyarılarda bulundu, “Fındık ilçemiz için vazgeçilmez milli bir ürünümüz. Her ay olduğu gibi bu aylarda da yapmamız gereken işlemleri tekniğine uygun şekilde yapmak gerekir.
1 Şubat 2024 Perşembe 19:05

 
EYÜPOĞLU, ŞUBAT AYINDA FINDIK BAHÇESİNE YAPILMASI GEREKENLERİ AÇIKLADI
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, ilçe genelindeki fındık üreticilerine önemli uyarılarda bulundu.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:38

 
AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ EKİM MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
Belediye Başkanlığı görevine seçildiği günden itibaren ortak aklı kendisine rehber edinen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Akçaabat Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
16 Ocak 2024 Salı 19:31

 
Genç’ten Başkonsolos Mohebati’ye taziye ziyareti
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İran’ın Kirman eyaletinde gerçekleştirilen ve toplamda 103 kişinin ölümüne neden terör saldırılarından dolayı İran İslâm Cumhuriyeti’nin Trabzon Başkonsolosu Naser Mohebatiye taziye ziyaretinde bulundu.
5 Ocak 2024 Cuma 10:59

 
TKDK'dan Girişimcilere Milyonlarca Liralık Destek!
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon İl Koordinatörü Şansal AYDOĞDU, 2023 yılında Trabzon'da yatırım tutarı yaklaşık 65 Milyon TL olan projelerde, girişimcilere yaklaşık 49 Milyon TL hibe desteğinde bulunduklarını bildirdi.
3 Ocak 2024 Çarşamba 17:58

 
MESLEKİ EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN ZİYARET
Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta, öğrencilerin mesleki eğitimlerini gerçekleştirdikleri işyerlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
22 Aralık 2023 Cuma 17:26

 
Altıntepe’den Yeni Başkana Ziyaret
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı görevinden ayrılan Ahmet Hüseyin Altıntepe, yeni başkana hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
10 Aralık 2023 Pazar 18:35

 
“Tiflis-Trabzon uçak seferleri için işbirliği yapılmalı”
Bir süre önce Trabzon’da açılışını gerçekleştirerek hizmet vermeye başlayan Seyir Travel ortakları Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek turizm alanında yapılabilecek yeni çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.
7 Aralık 2023 Perşembe 10:56

 
AYVAZ'DAN ZİRAAT ODASINA ZİYARET
2024 yılı yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden Akçaabat Belediye Başkanı aday adayı olan Savaş AYVAZ Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığına ziyarette bulundu.
30 Kasım 2023 Perşembe 18:47

 
DOKAP Başkanı Gültekin ile projeler görüşüldü
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Doğu Karadeniz Projesi bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin’i ziyaret ederek sürdürülen ve planlanan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
30 Kasım 2023 Perşembe 17:11

 
ÇEVRE YOLU ŞANTİYESİNE ZİYARET
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, beraberindeki Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’lebirlikte yapım çalışmalarına başlanan Güney Çevre Yolu’nda incelemelerde bulundu.
25 Kasım 2023 Cumartesi 17:20

 
"Karabağ'ın yeniden yapılanmasında Avrupalı şirketleri değil Türk şirketlerini görmek istiyoruz"
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi ve beraberindeki işadamları heyeti, Azerbaycan Girişimciler Konfederasyonu'nu ziyaret etti, yatırım ve işbirliği olanakları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
26 Ekim 2023 Perşembe 18:09

 
Ticaret turizmi geliştirilecek
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi başkanlığındaki heyet, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te başta sağlık turizmi olmak üzere iş birliği konularında temaslarda bulundu.
23 Ekim 2023 Pazartesi 08:15

 
Trabzon'un Düzköy, Tonya, Beşikdüzü İlçelerine Müjde! Başkanlardan Ankara Çıkartması
Yerel Seçimler öncesi Trabzon'un Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Ak Parti Tonya İlçe Başkanı Cafer Köroğlu birtakım ziyaretlerde bulundular.
19 Ekim 2023 Perşembe 18:08

 
TKDK’dan Trabzon’a 144 Milyonluk Yatırım
TKDK (Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu) Trabzon İl Koordinatörü Şansal AYDOĞDU 10.10.2023 tarihinde başvuruları sona eren IPARD 2 programı 13. Başvuru Çağrı dönemine İlişkin açıklamalarda bulundu.
18 Ekim 2023 Çarşamba 10:38

 
AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ YILMAZ BÜYÜKAYDIN'DAN TURİZM AÇIKLAMASI
Önümüzdeki günlerde TBMM gündemine gelecek olan Konutların Turizm Amaçlı Kiralanmasına Yönelik Düzenlemeleri de içeren Kanun Teklifi ile ilgili olarak AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
12 Ekim 2023 Perşembe 18:12

 
CHP'den İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde basın açıklaması.
CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Yaylacık sahili dolgu alanına konuşlandırılan konteynırlara mahkum edilen Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde açıklamalarda bulundu.
30 Eylül 2023 Cumartesi 18:31

 
METEOROLOJİ’DEN ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI
Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğü Doğu Karadeniz'de beklenen yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar konusunda uyarıda bulundu.
30 Eylül 2023 Cumartesi 17:14

 
Trabzonspor, Pendikspor’u 2-1’lik skoorla geçti
Süper Lig’in 7.haftasında Trabzonspor, Pendikspor’u kendi evinde ağırladı. 2-1’lik galibiyetin ardından teknik direktör Nenad Bjelica açıklamalarda bulundu.
30 Eylül 2023 Cumartesi 17:07

 
Esnaf Odası’ndan Ahi Dede’ye ziyaret
Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, 2017 yılında Türkiye’de Yılın Ahisi olarak seçilen Ali Saraç’ı hasta yatağında ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
19 Eylül 2023 Salı 21:28

 
Milletvekili Aydın’dan TESOB’a ziyaret
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara’yı ziyaret ederek çeşitli konularda istişarede bulundu.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:09

 
SEBAT'TAN TARAFTARA ÇAĞRI
Kulüp Basın Sözcüsü Suat Akdeniz Sebat Gençlik Taraftarına Çağrıda Bulundu
12 Eylül 2023 Salı 17:26

 
MÜSİAD Kadın Kollarından TTSO’ya ziyaret
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi Kadın Kolları üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek işbirliği konularında görüş alışverişinde bulundu.
7 Eylül 2023 Perşembe 17:34

 
Kuruçam Köyü Güzelleştirme Derneğin’ den Hayırlı Olsun Ziyareti.
Kuruçam Köyü Güzelleştirme derneği başkanı Savaş GEDİKOĞLU, dernek yönetim kurulu ve Kuruçam Köyü Muhtarı Orhan ALTUNTAŞ, Şube başkanımız Saadettin BALCI’ ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Misafirlerimizi şube başkanımız Saadettin BALCI ve yönetim kurulu üyesi Davut ÇAKMAK karşıladılar.
5 Eylül 2023 Salı 18:29

 
Trabzon Milletvekili Aydın’dan Hükümete ‘Emekli Zammı’ Tepkisi
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, memur ve memur emeklisinin zam oranını belirleyen hakemler kurulunun oluşumuna karşı eleştirilerde bulundu.
2 Eylül 2023 Cumartesi 11:16

 
TESOB heyetinden Vali Yıldırım’a hayırlı olsun ziyareti
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, beraberindeki heyetle Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
29 Ağustos 2023 Salı 15:38

 
TTSO heyetinden Vali Yıldırım’a hayırlı olsun ziyareti
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
22 Ağustos 2023 Salı 20:00

 
Sarp’ta personel sayısı artırılmalı, fiziki şartlar iyileştirilmeli
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, yaşanan büyük yoğunluk nedeniyle TIR, küçük araç ve yolcu geçişlerinde aksamalar yaşanan Sarp Sınır Kapısı’nda inceleme yaptı, yetkililerle görüş alışverişinde bulundu.
17 Ağustos 2023 Perşembe 12:49

 
“Gürcistan’la deniz yolu bağlantımızı güçlendirmeliyiz”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Gürcistan’ın Batum kentinde iki ülke arasındaki deniz bağlantılarının güçlendirilmesi konusunda temaslarda bulundu.
14 Ağustos 2023 Pazartesi 15:12

 
Vali Ustaoğlu’ndan TTSO’ya veda ziyareti
11.08.2023, TRABZON, TTSO – Balıkesir Valiliği görevine atanan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na (TTSO) veda ziyaretinde bulundu.
12 Ağustos 2023 Cumartesi 19:42

 
Vali Ustaoğlu’ndan Rektör Âşıkkutlu’ya Veda Ziyareti
Balıkesir Valiliği'ne atanan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu'ya veda ziyaretinde bulundu.
11 Ağustos 2023 Cuma 10:54

 
Başsavcı Çelikkol’dan TTSO’ya veda ziyareti
Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na veda ziyaretinde bulundu.
10 Ağustos 2023 Perşembe 08:02

 
Trabzon Turizmi İçin Daha Fazla Geç Kalınmamalı!
TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda My Turizm Seyahat Acentesi sahibi İbrahim Değermenci, Trabzon ve bölge turizminin geleceği ile alakalı gündemi değerlendirerek açıklamalarda bulundu.
7 Ağustos 2023 Pazartesi 17:34

 
BAŞKAN EKİM’DEN ANKARA ÇIKARMASI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, Ankara’da bir dizi ziyarette bulundular.
5 Ağustos 2023 Cumartesi 18:43

 
Trabzon’a ulusal davet
- Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu, TVNet televizyonunda katıldığı “Tercih Rehberi” adlı canlı yayın programında 2023-2024 yükseköğretim programına ilişkin “TRÜ’nün Akademik Vizyonu” çerçevesinde önemli tespit ve değerlendirmelerde bulundu.
4 Ağustos 2023 Cuma 20:15

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI ÖZEL 7M HASTANESİ İLE ANLAŞTI
Akçaabat İlçemizde hizmet veren Özel 7M Hastanesi Hastane Müdürü H. Birol TEKİN ve Kurumsal Tanıtım ve Pazarlama Sorumlusu Necmiye TİRYAKİ Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU ve Akçaabat Ziraat Odası Genel Sekreteri Veysel BAKİ beyleri ziyaret ederek hastanenin faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundurlar.
31 Temmuz 2023 Pazartesi 12:54

 
Trabzon Akçaabat'ta Cinayet!
Trabzon Akçaabat'ta Musa Ertuğral adı vatandaş araçta vurulmuş halde bulundu.
27 Temmuz 2023 Perşembe 16:50

 
2023 YILI TRABZON İL VE İLÇELERİNDE FINDIK HASAT TARİHLERİ BELLİ OLDU
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU 2023 yılı fındık hasadı ve uyulması gereken kurallar hakkında açıklamalarda bulundu.
26 Temmuz 2023 Çarşamba 18:41

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞININ 2023 YILI FINDIK ALIMI FİYAT BEKLENTİSİ
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU hasat dönemi yaklaşan yeşil altın fındık için fiyat beklentileri hakkında açıklamalarda bulundu; “ üreticilerimiz bir yıl boyunca yoğun emek harcayarak yeni bir hasat sezonuna başlayacaklardır.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 18:30

 
Trabzon'da Yağışlar Kısa Süreliğine Geri Dönüyor!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınladığı son raporda Trabzon'un içinde bulunduğu bir kaç il için sağanak yağış uyarısı yaptı.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 18:09

 
“VERGİ DİLİMLERİ VE EMEKLİ ZAMMI GÖZDEN GEÇİRİLMELİ, TEŞERON SORUNU GÜNDEMDEN ÇIKARTILMALI”
TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün ATALAY, 11 Temmuz 2023 Salı günü Anadolu Ajansı’na çalışma hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu.
11 Temmuz 2023 Salı 16:39

 
TRABZON’UN YENİ OTOGARA KAVUŞMASINA SAYILI GÜNLER KALDI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, vizyon projeleri arasında bulunan yeni otogar alanında incelemelerde bulundu.
11 Temmuz 2023 Salı 10:24

 
Ekim Kongrede Konuştu
Akçaabat Belediye Başkanı O.Nuri Ekim Gündeme Dair Konularda Açıklamalarda Bulundu.
26 Haziran 2023 Pazartesi 16:07

 
Genç’ten Kurban Bayramı’nda ateşli silah uyarısı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kurban Bayramı’nda vatandaşlara ateşli silahlarla kutlama yapmaması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.
26 Haziran 2023 Pazartesi 15:58

 
Çelebi: Bankaların iş dünyasına yönelik kredileri açması gerekiyor, yoksa çalışacak müşteri bulamayacaklar
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, piyasanın içinde bulunduğu durumda bankaların esnaf, tüccar ve sanayicinin finansmana erişimini sağlaması gerektiğini belirterek, “Böyle devam ederse bir süre sonra çalışacak müşteri bulamayacaklar. Birçok firmanın ödemeler konusunda sorunları olduğunu biliyoruz” dedi.
8 Haziran 2023 Perşembe 16:19

 
Gürcistan Başkonsolosu Japaridze’den TTSO’ya ziyaret
TTSO- Gürcistan'ın Trabzon Başkonsolosu Gela Japaridze, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.
3 Haziran 2023 Cumartesi 19:31

 
Milliyetçileri yeni parti kurarak mı birleştirecek?
İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu'na en yakın isimler arasında yer alan, İnisiyatif Merkezi Derneği Genel Başkanı Fahri Bozgeyik, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Bozgeyik, paylaşımında "Parti kur, oy verelim diyenler hazır mı?" ifadesini kullandı.
2 Haziran 2023 Cuma 10:26

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI "DOĞRU ZAMANDA DOĞRU UYGULAMALAR YAPARAK ÜRETMEK
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU , Akçaabat Ziraat Odası ve Akçaabat İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Ziraat Mühendisleri tarafından yapılan saha çalışmalarında elde edilen tespitlere yönelik üreticilerimize uyarılarda bulundu.
23 Mayıs 2023 Salı 17:27

 
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç TTSO’yu ziyaret etti
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO)’yu ziyaret ederek turizm sezonu öncesinde yapılan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu.
23 Mayıs 2023 Salı 16:15

 
Bakan Güney Çevre Yolunda Açıklama Yaptı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, daha önce Akçaabat-Mersin'de temeli atılan Güney Çevre Yolu Projesi şantiyesinde açıklamalarda bulundu.
22 Mayıs 2023 Pazartesi 10:00

 
"AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NDAN MAYIS AYINDA FINDIK BAHÇELERİNDE YAPILACAK İŞLEMLER İÇİN ÜRETİCİLERİMİZE UYARI !"
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU mayıs ayında fındık bahçelerinde yapılması gerekenler için üreticilerimize şu uyarılarda bulundular.
5 Mayıs 2023 Cuma 17:17

 
İl Milli Eğitim Müdürü Görmüş’ten Rektör Âşıkkutlu’ya İade-i Ziyaret
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Evren Görmüş, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu’ya iade-i ziyarette bulundu.
4 Mayıs 2023 Perşembe 23:11

 
MUSTAFA DURMUŞ AÇIKLAMADA BULUNDU
TRABZON DERNEKLERİ FEDERASYONU TRABZON TEMSİLCİSİ MUSTAFA DURMUŞ AÇIKLAMADA BULUNDU
25 Nisan 2023 Salı 10:33

 
BASIN AÇIKLAMASI
Millet İttifakı olarak, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, ülkemizin ve şehrimiz Trabzon’un içinde bulunduğu sorunların farkındayız.
20 Nisan 2023 Perşembe 13:11

 
Trabzon’da kişi başına düşen hayvan sayısı geriledi
Trabzon Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Cemil Pehlevan, Tarımsal üretimin ve hayvancılığın azalma gösterdiğine dikkat çekerek sürdürülebilir olması ve taleplerin artması için önerilerde bulundu.
18 Nisan 2023 Salı 14:00

 
CHP Trabzon Milletvekili adayları ilçeleri arşınlıyor
Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Adayları Sibel Suiçmez, Ahmet Kaya ve beraberindekiler Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde ziyaretlerde bulundular. Suiçmez yaptığı açıklamada, “Bu güzel ülkeye baharı ve bereketi getireceğiz. Sana söz Beşikdüzü hakkını alacak” ifadelerini kullandı.
18 Nisan 2023 Salı 13:20

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NDAN NİSAN AYINDA FINDIK BAHÇELERİ İÇİN ÜRETİCİLERİMİZE UYARI !
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NDAN NİSAN AYINDA FINDIK BAHÇELERİ İÇİN ÜRETİCİLERİMİZE UYARI ! Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU nisan ayında fındık bahçelerinde yapılması gerekenler için üreticilerimize uyarılarda bulundu. “ Yapılan toprak analizi sonuçlarına göre , mühendislerimizin önerileri ışığında mart ayında gübre atamayanlar ile ilk turunu atan üreticilerimiz için kimyasal gübrelerin ikinci turunun atılmasına devam edilmelidir. Özellikle kompoze gübreler (20-12-15+2MgO +me (çotanak fertil) , 15-15-15+çinko , 20-20-0, 25-5-10 entec vb. ) ve (% 46 Üre, % 26 N , % 21 AS… ) azotlu gübreler, yanmış hayvan gübresi, pelet tavuk gübreler
18 Nisan 2023 Salı 10:02

 
“İran’la ticaret ve turizmi geliştirmek için önümüzde iyi fırsatlar var”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, İran’la ticaret ve turizm konusundaki ilişkileri geliştirmek istediklerini ve bu konuda güzel fırsatlar bulunduğunu vurguladı.
11 Nisan 2023 Salı 14:10

 
BALTA'DAN TEŞEKKÜR MESAJI
Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, AK Parti tarafından 28. Dönemde milletvekili adayı gösterilmedi. Muhammet Balta, karar sonrası açıklamalarda bulundu.
10 Nisan 2023 Pazartesi 00:41

 
TRABZON’UN VİZYON PROJELERİNDE SONA YAKLAŞILDI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, önem verdiği projeler arasında bulunan yeni otogar ile Bilim Merkezi ve Planetaryum inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.
4 Nisan 2023 Salı 15:09

 
BAŞKAN EKİM TEKEL BİNASINI İNCELEDİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat merkezde yapılan otel inşaatında incelmelerde bulundu.
28 Mart 2023 Salı 15:18

 
ŞENER PUL BAŞVURDU
TAV şirketler grubunda bulunan Sera Yapı hissedarı ve Genel Müdürü Şener Pul, MHP Genel Merkezine Trabzon Milletvekilliği için aday adayı müracaatında bulundu.
25 Mart 2023 Cumartesi 13:57

 
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Trabzon iş dünyasından TOGG teşekkürü
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na (TTSO) ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu, iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi.
20 Mart 2023 Pazartesi 10:17

 
BAŞKAN EKİM TIP BAYRAMINDA SAĞLIK ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ
14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim sağlık çalışanlarına ziyaretlerde bulundu.
14 Mart 2023 Salı 14:38

 
AKÇAABAT’TA 2023’ÜN İLK ARONYA FİDANLARI HAK SAHİPLERİ İLE BULUŞTU
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU Akçaabat’ta dağıtımı yapılan ve eğitim çalışması ile taçlandırılan aronya meyve yetiştiriciliği projesi ile ilgili şu açıklamalarda bulundu;
9 Mart 2023 Perşembe 10:31

 
Ak Parti Milletvekili Cora’dan Rektör Âşıkkutlu Hayırlı Olsun Ziyareti
AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Trabzon Üniversitesi Rektörlüğü’ne yeniden atanan Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
7 Mart 2023 Salı 18:18

 
Rektör Âşıkkutlu, Deprem Bölgesini Ziyaret Etti
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen illere ve bölgedeki üniversitelere ziyaretlerde bulundu.
7 Mart 2023 Salı 07:18

 
AKÇAABAT TURİZMİN MERKEZİ OLACAK
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ın Merkezinde yapılan turizme yönelik çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.
5 Mart 2023 Pazar 09:58

 
SÜPER MEYVE ARONYA AKÇAABAT’TA MERKEZ ÜSSÜ OLUYOR
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu ilçemizde yapılan aronya meyve bahçesi tesisi ile ilgili şu açıklamalara bulundu.
1 Mart 2023 Çarşamba 17:04

 
TTSO Başkanı Çelebi'den önemli uyarılar: '7'nin üzerindeki deprem Trabzon'u etkiler'
TTSO’da aylık meclis toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Çelebi, burada açıklamalarda bulundu
24 Şubat 2023 Cuma 18:27

 
Trabzon İl Müftüsü Aydın’dan Rektör Âşıkkutlu’ya İade-i Ziyaret
Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu’ya iade-i ziyarette bulundu.
22 Şubat 2023 Çarşamba 17:11

 
Rubenis AVM Ceo’su Muhammed Emin İpek, Baştan sona yeniliyoruz.
Eski ismi ile Varlıbaş AVM yeni ismi ile Rubenis AVM Trabzon CEO’su önemli açıklamalarda bulundu.
21 Şubat 2023 Salı 17:51

 
“Trabzon’da tekstil ve ayakkabı sektöründe istihdam açığı var
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Üyesi Celal Çağatay Saka, Trabzon’da ayakkabı ve tekstil imalatı sektöründe istihdam açığı bulunduğunu belirterek, “Mesleki eğitim, sanayinin artan ve çeşitlenen insan kaynakları ihtiyaçlarını yeterince karşılayamamaktadır. Bu konuda mutlaka çeşitli projelerle sektöre istihdam takviyesi yapılmalıdır” dedi.
4 Şubat 2023 Cumartesi 18:21

 
Letonya ile sağlık turizmi, somon ve alternatif enerjide iş birliği görüşüldü
Letonya’nın Ankara Büyükelçisi Peters Vaivars, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek iş birliği konularında görüş alışverişinde bulundu.
2 Şubat 2023 Perşembe 18:11

 
Genç’in Ankara temasları yoğun geçiyor!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.
27 Ocak 2023 Cuma 17:19

 
MHP İl Başkanı Ayar’dan Rektör Aşıkkutlu'ya Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
26 Ocak 2023 Perşembe 16:56

 
Rektör Aşıkkutlu’dan Baro Başkanı Avukat Aydın’a Ziyaret
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Trabzon Baro Başkanı Av. Duygu Keleş Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
25 Ocak 2023 Çarşamba 16:50

 
MURAT GEDİKLİ GÖREVDEN ALINDI
MHP Trabzon Ortahisar eski ilçe başkanı Murat Gedikli, görevden ayrılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
25 Ocak 2023 Çarşamba 10:29

 
Trabzon MYO Müdürü Deniz’den Rektör Aşıkkutlu'ya Ziyaret
Trabzon Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İlhan Deniz, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Koray Çavuşoğlu ve Öğr. Gör. Dr. Ercüment Yılmaz’la birlikte Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
17 Ocak 2023 Salı 17:35

 
Chp’li Ahmet Kaya: “Memura, Emekliye ‘Yemeyin, İçmeyin, Hatta Yaşamayın, Ölün’ Diyorlar”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada memur ve emekli maaşlarına yapılan yüzde 30’luk zammın artırılması için AKP hükümetine çağrıda bulundu.
11 Ocak 2023 Çarşamba 16:51

 
BARÜ’de gıda katkı maddelerinin sindirim sistemindeki etkileri araştırılacak
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) her geçen gün kullanımı artan gıda katkı maddelerinin sindirim sistemindeki etkileri araştırılacağı projesi, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulundu.
9 Ocak 2023 Pazartesi 16:24

 
Av. İbrahim Keskin’den Rektör Aşıkkutlu’ya Ziyaret
Sırasıyla Akçaköy Lisesi, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Yavuz Metal, Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Kurucu İl Başkanlığı ve Avrasya Üniversitesi gibi kurumların ve kuruluşların kurucusu olarak aktif görev almış bulunan Av. İbrahim Keskin, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
9 Ocak 2023 Pazartesi 10:11

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1453 Fatih Sultan Mehmet, İstanbul adalarını fethetti.
1924 İtalya'da genel seçimleri Benito Mussolini'nin faşist partisi kazandı.
1925 Ankara Yahşihan demiryolu hattı işletmeye açıldı.
1925 Bir gün önce kapatılan 'Tanin' gazetesinin sahibi ve başyazarı Hüseyin Cahit Yalçın tutuklandı.
1928 Ankara Palas Oteli hizmete açıldı. Mimar Vedat Bey'in (Tek) tasarımıyla, 1926'da yapımına başlanan bina, çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle mimar Kemalettin Bey'in tasarımıyla tamamlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur