Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRK KIZILAY'IN AFET MÜDAHALE PLANI AKÇAABAT ŞUBESİ'NDE ELE ALINDI AKÇAABAT'TA TURİZM HAFTASI COŞKUSU ÇANKAYA, SEÇİMDEN SONRA DA SAHALARDA MÜDÜR YARDIMCILARI ATANDI AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
turist haberleri
 
TESOB’un esnafa yönelik yabancı dil kursları büyük ilgi görüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) tarafından turizm sezonu öncesinde esnafın turistlerle daha iyi iletişim kurmasına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen yabancı dil kursları büyük ilgi görüyor.
16 Ocak 2024 Salı 10:36

 
AKÇAABAT’TA ÜNLÜ KARİKATÜRİST ANISINA SERGİ AÇILDI
Akçaabat Belediyesi tarafından Trabzon’un ünlü karikatürist, gazeteci ve aynı zamanda Akçaabat Belediyesi Kültür Araştırma Kurulu üyesi merhum Harun Yavruoğlu adına sergi açıldı.
17 Kasım 2023 Cuma 17:50

 
HARUN YAVRUOĞLU ANILACAK
Akçaabat Belediyesi tarafından 14 Nisan 2020 tarihinde aramızdan ayrılan Trabzon’un ünlü karikatürist, gazeteci ve aynı zamanda Akçaabat Belediyesi Kültür Araştırma Kurulu üyesi merhum Harun Yavruoğlu adına sergi açılıyor.
14 Kasım 2023 Salı 14:23

 
TARİHİN İZLERİNİ AKÇAABAT’TA TAKİP EDİYORLAR
Akçaabat Belediyesi tarafından restore edilerek yeni bir turizm destinasyonu olarak Akçaabat’a kazandırılan Ortamahale ve Ortamahalle Müzesi, yerli ve yabancı turistler tarafından ilgi odağı oldu.
1 Kasım 2023 Çarşamba 18:42

 
Koç:Hiç kimse Trabzon’un geleceğine yumruk atamaz
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç Arap turiste atılan yumruk olayına sert tepki göstererek “Hiç kimse Trabzon’un geleceğine yumruk atamaz ve misafirperverliğimize gölge düşüremez.Buna müsade etmeyeceğiz.”dedi.
18 Eylül 2023 Pazartesi 18:47

 
“Beşikdüzü Teleferiği Trabzon turizmine çeşitlilik katacak”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, turistlerin Trabzon’da kalma süresinin uzatılması için sosyal olanakların ve eğlence imkanlarının artırılması gerektiğini belirterek, “Bu konuda yapılacak çalışmalara oda olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.
7 Temmuz 2023 Cuma 10:21

 
Boztepe Seyir Terası bayram tatilinin vazgeçilmezi oldu!
Açıldığı günden beri hem Trabzonluların, hem de yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Boztepe Seyir Terası ve Yürüyüş Yolu, Kurban Bayramı tatilinde de en çok rağbet gören noktalardan biri oldu.
30 Haziran 2023 Cuma 10:19

 
AKÇAABAT’IN TARİHİ MEKANLARI DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKİYOR
Köklü bir tarihi geçmişe sahip olan Akçaabat; kültürel değerleri, tarihi ve turistik mekanları ile hem ülke çapında hem de dünya genelinde dikkatleri üzerine çekiyor.
1 Mayıs 2023 Pazartesi 17:19

 
“Nevruz tatili için İranlı turistleri Trabzon’a bekliyoruz”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Mart ayındaki Nevruz tatilinde Trabzon’a daha fazla İranlı turistin gelmesi için çeşitli etkinlikler düzenlemeyi planladıklarını söyledi.
11 Ocak 2023 Çarşamba 15:26

 
‘Trabzon Akvaryum’ ziyaretçilerin gözbebeği oldu!
Dünyada yeraltında yapılan ilk akvaryum olan Trabzon Akvaryum açıldığı günden beri turistlerin ve ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.
27 Ağustos 2022 Cumartesi 11:35

 
YAZ SEZONUNDA ORTAMAHALLE’Yİ GÖRDÜNÜZ MÜ?
Doğu Karadeniz’in incisi, Arnavut kaldırımlı tarih kokan sokakları, merdivenleri, duvarları, çeşmeleri, ağaçları ve konaklarıyla ünlü Akçaabat’ın gözdesi Ortamahalle; yaz sezonunda yerli ve yabancı turistlerini ağırlamaya hazırlanıyor.
13 Haziran 2022 Pazartesi 17:21

 
15 ÜLKE AKÇAABAT’TA EL ELE
Akçaabat Belediyesi, ilçeye turlarla ya da grup halinde gelen yerli ve yabancı turistlere Akçaabat’ı tanıtmaya devam ediyor.
8 Şubat 2022 Salı 19:04

 
TURİSTLER MY TURİZM TARAFINDAN TRABZON’DA GÜLLERLE KARŞILANDI
ÜRDÜN'ün başkenti Amman'dan charter uçuşla Trabzon'a gelen turist kafilesi havalimanında güllerle karşılandı.
4 Haziran 2021 Cuma 18:11

 
MÜSİAD TURİZMİ CANLANDIRACAK PROJEYİ HAYATA GEÇİRİYOR
Türkiye’nin turizm gelirini artırmaya yönelik projeler geliştiren ve bu alanda yoğun çalışmalar yürüten Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), daha önce Türkiye’yi keşfetmemiş olan yabancı turistin ilgisini çekebilmek ve yeni bir turizm kaynağı oluşturmak için Karavan Park Projesini hayata geçiriyor.
20 Eylül 2020 Pazar 10:23

 
Uzungöl Karıştı
Turizm beldesinde turistlerle Kürdistan kavgası
18 Temmuz 2019 Perşembe 18:42

 
MHP yeni yönetim üyeleri tanıştı
Akçaabat Milliyetçi Hareket Partisi yeni yönetim kurulu üyeleri Sancak tepe turistik tesislerinde bir araya gelerek tanıştılar.
1 Temmuz 2019 Pazartesi 10:40

 
YENİ ÇEKİM MERKEZİ SERA GÖLÜ
Akçaabat sahiline sadece 3 km, Trabzon Merkeze 12 km mesafede olan Sera Gölü, yeşillikler arasındaki güzelliğiyle pek çok turisti kendine hayran bırakıyor.
24 Haziran 2019 Pazartesi 17:47

 
GÜZEL SANATLAR LİSESİNDEN TURİZME KATKI.
Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi Yataklı Pansiyonun bölümünü iki aylığına yerli ve yabancı turistlere açtı.
6 Temmuz 2018 Cuma 17:53

 
AKÇAABAT’IN GÖZDESİ ORTAMAHALLE
Arnavut kaldırımlı taş sokakları, Osmanlı dönemine ait evleri, çeşmeleri ve mahalle kültürünü bir bütün halinde sergilemesiyle, her geçen gün yerli ve yabancı turistlerin ilgisini cezbeden Ortamahalle tarihi karakterini günümüze kadar aktarabilmiş nadir yerleşim yerleri arasında yer alıyor.
26 Haziran 2018 Salı 19:11

 
TURİZM, ORTAMAHALLE’DE MASAYA YATIRILDI
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat’ta yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan Ortamahalle’de turizmi daha üst seviyeye taşımak amacıyla mahalle sakinleriyle bir toplantı gerçekleştirdi.
13 Nisan 2018 Cuma 19:05

 
Atatürk Köşkü’ne ziyaretçi akını yaşanıyor
Trabzon'un önemli tarihi ve turistik mekânlarından olan Atatürk Köşkü'nü, yılın ilk 8 aylık döneminde 136 bin 946 yerli ve yabancı turist ziyaret etti. Trabzon'da turizmin yükselen bir değer olduğunu belirten Gümrükçüoğlu, Soğuksu Mahallesi'nde çamlık arazi içindeki Atatürk Köşkü'nün yerli ve yabancı turistlerin ziyaret ettiği mekânlar arasında ilk sıralarda geldiğini ifade etti.
11 Eylül 2017 Pazartesi 21:21

 
Rize turizmi ayağına sıkıyor
Ayder’e turist götüren 61 plakalara uyduruk cezalar yazılıyor
19 Temmuz 2017 Çarşamba 00:01

 
Arap turistlere neden bu muamele yapılıyor
Arap turistlerin bölgedeki mağduriyetine bir yenisi daha eklendi. Şimdi de hastaneler mağdur ediyor?..
30 Ağustos 2016 Salı 19:01

 
Trabzon'da Arap Turistlerin üzerine yıldırım düştü
Trabzon’da 3 kişilik Arap Turist ailesinin üzerine Sultan Murat Yaylasında yıldırım düştü.Aile ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
25 Ağustos 2016 Perşembe 17:53

 
Trabzon'a teleferik müjdesi!
Doğu Karadeniz'e gelen turistlerin en fazla ziyaret ettiği turistik mekanların başında yer alan Trabzon'un Maçka ilçesindeki tarihi Sümela Manastırı'na, Çaykara ilçesindeki dünyaca ünlü Uzungöl'e, Gümüşhane'deki Karşıyaka Tabiat Parkı ile Rize'nin Kaçkar Dağları'na hiçbir ağaç kesilmeden yapılacak teleferik ile hem bölgenin trafik sorunu çözülecek hem de turistlerin daha kolay ulaşım imkanına kavuşması sağlanacak.
22 Temmuz 2016 Cuma 16:07

 
Arap Turistlerden Erdoğan’a Destek.
Suudi Arabistan'ın Riyad kentinden gelen Arap turist kafilesi piste iner inmez Tayyip Erdoğan’a destek pankartları açtı
20 Temmuz 2016 Çarşamba 19:20

 
Çal mağarası Büyükşehir’de!
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un önemli turistik mekanlarından birisi olan Çal Mağarası’nın işletmesini devraldı.
12 Haziran 2016 Pazar 19:43

 
ABD'den Türkiye'deki Vatandaşlarına 'Terör Saldırısı' Uyarısı
ABD, turistik bölgelere yönelik terör saldırısı düzenlenebileceği konusunda Türkiye'deki vatandaşlarını 'acil' koduyla uyardı.
27 Nisan 2016 Çarşamba 10:08

 
içişleri bakanlığından soruşturma izni istedi.
Trabzon-Yomra Belediyesi, İçişleri Bakanlığı’na dilekçe yazarak, Belediyemizde sahte ruhsatlar düzenlendiği, yabancı turistlerin yoğun gayrimenkul alımlarının olduğu, kıyı kenar çizgisinin yok sayıldığı, imar planının gelişi güzel yapıldığı, belediyede yolsuzluk yapıldığı, şaibeli bir belediye başkanının olduğu, özel araçlara akaryakıt sağlandığı, iş makineleri parça alımları ve kiralamalarda usulsüzlük yapıldığı gibi konularda soruşturma talebinde bulundu. Yomra Belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer veridi
26 Nisan 2016 Salı 21:17

 
Akçaabat'ın gözdesi Ortamahalle
Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki tarihi Ortamahalle, Osmanlı dönemine ait evleri, çeşmeleri, sokakları ve mahalle kültürünü bir bütün halinde sergilemesiyle, yerli ve yabancı turistlerden ilgi görüyor.
5 Mart 2016 Cumartesi 18:55

 
3 Dilde Trabzon
Trabzon il genelinde bulunan tarihi ve turistlik yerleri işaret eden yönlendirme levhaları artık Türkçe, Arapça ve İngilizce olmak üzere 3 dilde yazılı levhalarla değiştiriliyor.
5 Şubat 2016 Cuma 16:58

 
HEDEF 100 BİN TURİST!
Dünyanın en uzun ikinci mağarası olarak da kabul edilen Çal Mağarası'na, bu yıl 100 bin turist hedefleniyor.
8 Temmuz 2015 Çarşamba 15:16

 
Zanlı sınırdan geçemedi
İstanbul'da gece kulübüne alınmayınca ateş açarak bir turistin ölümüne neden olduğu iddia edilen zanlı, Sarp'ta yakalandı
5 Temmuz 2015 Pazar 11:04

 
Sera Gölü Daha Çok Turisti Ağırlayacak
Trabzon'un Uzungöl'le birlikte önemli doğal güzellikleri arasında yer alan Sera Gölü'nün yapılacak düzenlemelerle daha çok turisti ağırlaması hedefleniyor.
28 Nisan 2015 Salı 18:44

 
Trabzon'da turist bereketi
Trabzon Limanı’na bir günde 3 gemi kruvazör demir atarken, bu gemilerle Trabzon'a yaklaşık 2 bin turist geldi.
13 Ekim 2014 Pazartesi 21:35

 
İtalyanı öldürdü kamyonda uyudu
RİZE’NİN Derepazarı İlçesi’nde park halindeki karavana havalandırmadan girerek Giorgio Bozzo (72) adlı İtalyan turisti öldüren 28 yaşındaki Halil K.’nın 8 ayrı suçtan sabıkası olduğu ve cinayetten sonra olay yerine 500 metre mesafede bulunan bir kamyonun kasasında sabahladığı ortaya çıktı.
8 Eylül 2014 Pazartesi 16:45

 
Otel sahiplerini uyardı
Arap turistlere yönelik fahiş fiyat uyguluyorlar
9 Ağustos 2014 Cumartesi 16:27

 
TÜRSAB’ın fiyat isyanı
TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürgök para kazanma hırsı uğruna Trabzon’daki bazı otellerin fahiş fiyatlar belirleyerek başta Arap turistler olmak üzere yerli ve yabancı turistleri mağdur duruma düşürmesine sert tepki gösterdi.
7 Ağustos 2014 Perşembe 19:45

 
Trabzon'un Turizm Sorunları
Trabzon tarihi özelliği ve doğal güzelliği ile yerli yabancı turistleri büyüleyen bir şehir.
2 Temmuz 2014 Çarşamba 19:05

 
Arap Turistler Çok Memnun
DOĞU Karadeniz Bölgesi’ni Arap turizmine açan DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, bu yıl sezonun erken açıldığını belirterek, Trabzon ve Rize’ye gelen Arap turistlerin çok memnun kaldıklarını kaydetti.
15 Haziran 2014 Pazar 19:33

 
Türkmen:Sorun hissedarların olması
Başkan Türkmen, Akçaabat’ın turistik mahallesi Orta Mahalle’de yıkılmaya yüz tutan evlerle ilgili sorunun evlerin birden fazla hissedarının olması olduğunu söyledi
22 Ekim 2013 Salı 21:23

 
Araplar Balayı İçin Uzungöl’ü Tercih Ediyor !
Trabzon’un ve Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Uzungöl’e son yıllarda artan Arap turist ilgisi turizm seyahat acentelerini farklı arayışlara itiyor.
25 Eylül 2013 Çarşamba 19:13

 
Turiste yanlış yapan ihanet içindedir
Son yıllarda Trabzon’da yoğun bir artışın yaşandığı Arap turizmi konusunda Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, turistlere yanlış yapanların şehrine ihanet edeceğini söyledi.
4 Eylül 2013 Çarşamba 09:01

 
İşadamı Erol Tuna'dan Hilton Oteli
Ayasofya’ya daha çok turist gelecek
8 Haziran 2013 Cumartesi 22:35

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1775 Amerikan Devrimi başladı. Sömürgeci İngiliz birlikleri ile bağımsızlık savaşçıları, Massachusetts eyaletinin Lexington kentinde ilk çatışmaya girdi.
1904 Toronto'nun büyük bir kısmı, çıkan yangında harabeye döndü.
1909 Jeanne d'Arc azize ilan edildi.
1926 Türk karasularında her türlü denizcilik işlerini Türk vatandaşlarına tahsis eden ve yabancıların kabotaj hakkına son veren Kabotaj Kanunu kabul edildi.
1927 Mae West, Sex adlı oyundaki rolü müstehcen bulunarak 10 gün hapse mahkum oldu.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur