Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, 70 Ülkeden 200 Öğrenciyle Ramazan Bayramı'nı Kutladı TTSO camiası bayramlaştı, sektörlerin sorunları görüşüldü Başkan Kaya ilk meclis toplantısını yönetti AHMET KAYA’YI MAKAMINDA TEBRİK ETTİ TESOB camiası bayramlaştı AKÇAABAT’TA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI BAŞKAN GENÇ ULAŞIM PERSONELİYLE BAYRAM KAHVALTISINDA BULUŞTU ERNİL YAPI'DAN BAYRAM MESAJI ALİ ŞENTÜRK'TEN BAYRAM MESAJI MHP'DEN KUTLAMA İYİ BAYRAMLAR ÖZTÜRKLER'DEN BAYRAM KUTLAMASI İYİ BAYRAMLAR FZT. ADEM ÇELİK'TEN BAYRAM MESAJI
BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA
BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA
 
BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
 
AHMET KAYA’YI MAKAMINDA TEBRİK ETTİ
AHMET KAYA’YI MAKAMINDA TEBRİK ETTİ
sağlayan haberleri
 
KALYONCU, AKÇAABATLI MİNİBÜSÇÜLERLE BİR ARAYA GELDİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu Akçaabat’ın ulaşımını sağlayan minibüsçü esnafının sorunları dinleyerek sohbet etti ve not aldı.
14 Şubat 2024 Çarşamba 18:34

 
TESOB ile Açı Eğitim Kurumları arasında indirim protokolü imzalandı
TESOB- Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ile Açı Eğitim Kurumları arasında TESOB üyelerine indirim olanağı sağlayan protokol imzalandı.
20 Aralık 2023 Çarşamba 18:27

 
SOSYAL GÜVENLİK VAZGEÇİLMEZ BİR HAKTIR
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay, sosyal güvenlik sisteminin, vatandaşlara hayatları boyunca sağlık hizmeti vermeyi ve asgari bir gelir düzeyi sağlamayı ve kişilerin yaşlılık, hastalık, malullük, işsizlik, iş kazaları gibi çeşitli nedenlerle çalışamadıkları dönemlerde onları korumayı ve bu risklerden doğan zararları gidermeyi amaçlayan sistem olduğunu ifade ederek, bireylerin karşılaşabilecekleri mesleki, fizyolojik ve sosyo-ekonomik risklere karşı güvence sağlayan politika ve sistemler bütünü olduğunu söyledi.
22 Eylül 2023 Cuma 17:51

 
BARÜ’nün yeni buluşu: İHA’lar için Otomatik Batarya Değiştirme Sistemi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) insansız hava araçlarının (İHA) bataryalarının taşınabilir yer istasyonları üzerinde otomatik olarak değiştirilebilmesine olanak sağlayan sistem geliştirildi.
1 Şubat 2023 Çarşamba 11:48

 
BİR MESLEK BİR GELENEK; SEPETÇİLİK
Geçmişten günümüze kadar insanların evlerine ekmek götürmelerini sağlayan birçok meslek geldi geçti.
17 Ocak 2023 Salı 18:05

 
BİR MESLEK BİR GELENEK; SU DEĞİRMENCİLİĞİ
Geçmişten günümüze kadar insanların evlerine ekmek götürmelerini sağlayan birçok meslek geldi geçti.
15 Kasım 2022 Salı 20:52

 
Büyükşehir’den 32 Mahalleye Sağlıklı Su
Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan ve 3 ilçeye bağlı 32 mahalleye içme suyu sağlayan Karakaya Grubu İlave İçme Suyu Hattı düzenlenen törenle hizmete alındı
22 Ağustos 2022 Pazartesi 17:40

 
CHP’li Ahmet Kaya: “Çarşıbaşılı Balıkçılarımızın Avlanma Alanlarına Dokunmayın”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada avlanma alanlarına kafes kurulması planlanan Çarşıbaşılı balıkçıların yaşadıkları sıkıntıya dikkat çekerek, “Balıkçılarımızın avlanma alanlarına dokunmayın. Geçimini balıkçılıktan sağlayan yaklaşık 600 ailenin ekmeğiyle oynamayın.” dedi.
1 Haziran 2022 Çarşamba 15:50

 
Çebi’den Ramazan Bayramı mesajı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında “Bayramlar, gönüller arasında sarsılmaz köprüler kurulmasına imkân sağlayan, kardeşlik bağlarımızı pekiştiren, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı güçlendiren son derece özel ve anlamlı günlerdir. Bayramımız mübarek olsun.” dedi.
1 Mayıs 2022 Pazar 10:25

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı; “Büyük ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda, ülkemizin kalkınma hamlelerine alın terleriyle büyük katkı sağlayan, özveriyle çalışan, üreten tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum.
30 Nisan 2022 Cumartesi 13:21

 
Trabzon'da Şiddetli yağmur heyelana yol açtı!
Trabzon’da dün geceden beri etkili olan sağanak yağış, bir ilçeye ulaşımı sağlayan yolun kapanmasına neden oldu. 

24 Kasım 2021 Çarşamba 18:41

 
Şehir magandası
İstiklâl Caddesi’nin Dürbinar Mezarlığı ile bağlantısını sağlayan ara sokakta bulunan kâğıtları yakan şehir magandası etrafı dumana boğarken, kamu malına da zarar verdi.
9 Ekim 2020 Cuma 10:01

 
BAŞKAN SİVRİKAYA'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya , Akçaabat köftesinin marka olmasında öncülük eden ve Akçaabat’a büyük katkı sağlayan Nihat Usta olarak tanınan Nihat Aydın’ın vefatı dolayısıyla bir başsağlığı mesajı yayınladı.
7 Kasım 2019 Perşembe 19:47

 
1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Büyük ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda, ülkemizin gelişme ve kalkınma hamlelerine alın terleriyle büyük katkı sağlayan, özveriyle çalışan, üreten tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi.
1 Mayıs 2019 Çarşamba 00:47

 
Ortahisar'da zorunlu su kesintisi
Esiroğlu İçme Suyu Arıtma Tesisinden Ortahisar ilçesinin muhtelif bölgelerinde bulunan içme suyu depolarına su arzı sağlayan 1.6 metre çapındaki ana isale hattında, toprak kayması sonucu yaşanan arıza nedeniyle zorunlu olarak su kesintisine gidilmiştir.
12 Ocak 2019 Cumartesi 00:30

 
Çalışan gazeteciler gününüz kutlu olsun
Gazetecilik mesleği, geçmişten günümüze demokrasinin sağlıklı ve verimli şekilde işlemesini sağlayan en önemli unsurlardan biri olmuştur.
10 Ocak 2019 Perşembe 15:37

 
Barışa en büyük katkıyı sanatçılar sağlıyor
Trabzon Sanatevi tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen Trabzon Sanat Günleri’nin açılışında katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Dünya barışına en büyük katkıyı sağlayan, en önemli temeli oluşturan hakikaten sanatçılarımızdır. O nedenle bütün sanatçılarımıza ‘iyi ki varsınız’ diyoruz. Biz sizlerle iftihar ediyoruz” dedi.
17 Ekim 2018 Çarşamba 17:52

 
ACIMASIZ OLACAĞIZ!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Siirt Eruh'ta yol yapım çalışmasında emniyeti sağlayan güvenlik güçlerine PKK'lı teröristlerce düzenlenen hain saldırının gerçekleştiği yerde incelemelerde bulundu.
31 Mart 2018 Cumartesi 08:19

 
Müdürden Borç Uyarısı
Akçaabat vergi dairesi müdürü Ferman YILMAZ Mükellefleri uyardı?Birikmiş Borçların Ödenmesine Büyük Kolaylık Sağlayan 6736 Sayılı Kanundan Yararlanmaya Devam Etmek İçin Son Gün !31 MAYIS 2017
19 Mayıs 2017 Cuma 17:40

 
Başkan'dan Bankalara Kosgeb Çıkışı.
Bu nasıl bankacılık:KOSGEB hazine destekli krediler esnaf ve sanatkârlarımıza hazine tarafından faiz desteği sağlayan 20.000 TL ve 50.000 TL aralığında olan krediler hükümet tarafından esnaf ve sanatkârlarımızın piyasa koşullarında önünü açmak ve rahatlamak amacıyla sunulan kredilerdir.
7 Nisan 2017 Cuma 16:12

 
KDV indirimi, Mobilya sektörüne can katacak
MOBİAD Başkanı Alper Bektaş Mobilya Sektörüne sağlanan yüzde 10’luk KDV indiriminin sektöre can vereceğini ifade ederek ‘İndirimin gerçekleşmesini sağlayan, bakanlar kurulumuza, Başbakanımıza ve bu indirimi onaylayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederiz’ dedi.
3 Şubat 2017 Cuma 09:13

 
Bölümlü Solaklı Vadisi Köprüsü hizmete girdi
Of-Çaykara Karayolu üzerinde bulunan Bölümlü Mahallesi, Çataldere Mahallesi ve Bölümlü-Akköse bağlantısını sağlayan Bölümlü Köprüsü, inşaat çalışmalarının ardından asfaltlanarak hizmete açıldı.
26 Ocak 2017 Perşembe 08:39

 
Bölümlü Köprüsü hizmete girdi
Of-Çaykara Karayolu üzerinden Bölümlü Mahallesi, Çataldere Mahallesi, Gürpınar Mahallesi ile Bölümlü-Akköse bağlantısını sağlayan Bölümlü Köprüsü, inşaat çalışmalarının ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesinin asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasıyla hizmete açıldı.
25 Ocak 2017 Çarşamba 18:48

 
Pekşen Darbe Olacağı Bir tek Gazeteye İlan Verilmemişti Dedi
CHP Trabzon Mv. Av. Haluk PEKŞEN TBMM’de yaptığı konuşmada “Bir tek gazeteye ilan verilmemiş olan bir darbe girişimi, darbe kalkışması Türkiye'de bağıra bağıra gelirken bu kürsüde, medyada, meydanlarda ‘Türkiye'de darbe hazırlığı var.’ diyen herkes haklı çıkmıştır ama bu haklılığı sağlayan iktidar partisini de kutlamak lazım.
10 Ağustos 2016 Çarşamba 12:40

 
Haksız Kazanç Takipte
EGM) haksız ekonomik kazanç sağlayanlara yönelik bir mücadele başlattı.
9 Aralık 2015 Çarşamba 10:48

 
FINDIK OCAĞI TRABZON’DA AÇILDI..
Fındığın her türlü çeşidinin yanı sıra el yapımı çikolata, patisseri grubu, sabah kahvaltısı, hediyelik ürünlerin yer aldığı, kaliteli fındığın kaliteli çikolata ile buluşmasını sağlayan Fındık Ocağı, Trabzon’da açıldı.
22 Ağustos 2015 Cumartesi 12:54

 
PKK Yol Kesti,Araçları Yaktı.
DİYARBAKIR ile Lice İlçesi arasında bağlantıyı sağlayan karayolunu, akşam saatlerinde kesen bir grup PKK'lı, yoldan geçen araçlardaki kişilere kimlik kontrolü yaptı. Jandarma ekiplerinin müdahalesi ile karayolu sabah saatlerinde yol trafiğe açıldı.
24 Temmuz 2015 Cuma 11:44

 
Akyazı'da ışık göründü
Trabzon’da yapımı devam eden Kanuni Bulvarı’nın Yıldızlı ile Beşirli arasındaki bağlantısını sağlayan 2.5 km uzunluğundaki tünelin delme işlemleri tamamlandı.
27 Ocak 2015 Salı 15:54

 
TRABZON'A ÜNİVERSİTE YOLDA
Trabzon’da yıllık değerlendirme toplantısı yapan Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, en fazla istihdam sağlayan 25. kuruluş olduklarını belirterek, “En büyük iki sağlık grubundan biriyiz. 3 yıl içinde yeni hastanelerimiz ile çalışan sayımızı 16 binden 25 bine çıkaracağız. Yakın zamanda da yabancı öğrencilerin de eğitim alacağı uluslararası bir üniversite kurmayı hedefliyoruz” dedi.
17 Ocak 2015 Cumartesi 19:51

 
İÇME SUYUNDA HAYVAN VE İNSAN DIŞKISI BULUNDU!
Bitlis Halk Sağlığı Müdürü Dr. Erkan Akagündüz, merkeze yüzde 80 su sağlayan depoda insan ve hayvan dışkısına rastladıklarını belirtirken, 3 binden fazla kişi de hastanelik oldu.
14 Ağustos 2014 Perşembe 19:14

 
Oflu Hasan’ın Feci Ölümü
Trenin önüne katıp 300 metre sürüklenen araçtaki Trabzon Of nüfusuna kayıtlı balcılıkla geçimini sağlayan Hasan Ballı, hayatını kaybetti.
8 Mayıs 2014 Perşembe 12:09

 
Düzköy yolu ne zaman bitecek?
Akçaabat ile Düzköy ilçesi arasındaki ulaşımı sağlayan karayolunun duble yol olması için sürdürülen çalışmaların yavaş ilerlemesi vatandaşta tepki uyandırıyor.
30 Ağustos 2012 Perşembe 19:59

 
Özelyıldızlıgüven Hastanesi Protokol Üyeleri İle Yemekte Buluştu
İlçemiz Yıldızlı Beldesi'nde bir süre önce hizmete giren Özel YıldızlıGüven Hastanesi'nde, hastanenin çeşitli aşamalarında katkı sağlayanlara aralarında Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın bulunduğu protokol üyelerine yemek verildi.
20 Ocak 2011 Perşembe 19:42

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1918 Hakkari'nin kurtuluşu.
1932 Türk Tarihi Tetkik Cemiyeti'nin kuruluşu.
1955 Dr. Jonas Salk tarafından geliştirilen çocuk felci aşısının güvenli ve etkili olduğu açıklandı.
1961 Sovyetler Birliği, uzaya ilk insanı gönderdi. Vostok 1 ile uzaya giden Yuri Gagarin, uzayda 108 dakika kaldı.
1963 Martin Luther King, Alabama'da sivil haklar yürüyüşüne öncülük ettiği gerekçesiyle tutuklandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur