Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
KAĞAN MUMCU SORUYOR? MUHTARLARLA TOPLANTI MÜSİAD’DAN ÇELENK’E ZİYARET ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM BARÜ, dünyanın en iyi genç üniversiteleri arasında Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor! HER ZAMAN HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ BİLİM FUARINA ADAVET Dr.Mustafa Çankaya’dan Büyükşehirde sorular ve talep YILDIZLI DAHA YEŞİL OLACAK BAŞKAN EKİM ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI BAŞKAN GENÇ'TEN ANNELER GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET Çebi’den Anneler Günü mesajı "OLİ" AKÇAABAT’TA SPOR VE AHLAKI ANLATTI ACISU MUHTARINDAN BAŞKAN EKİM’E ZİYARET AKÇAABAT’TA SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YENİ BİR ADRES KIZILAY AĞAÇLI ORTAOKULUNA KIYAFET DESTEĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ ANNELER GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM Koç,Şevket Çelik’in açıklamalarına tepki gösterdi. İYİ PARTİ AKÇAABAT İLÇE TEŞKİLATI İSTİFA ETTİ
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
 
Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor!
Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor!
 
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
Çebi’den Ramazan Bayramı mesajı
 

Çebi’den Ramazan Bayramı mesajı

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında “Bayramlar, gönüller arasında sarsılmaz köprüler kurulmasına imkân sağlayan, kardeşlik bağlarımızı pekiştiren, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı güçlendiren son derece özel ve anlamlı günlerdir. Bayramımız mübarek olsun.” dedi.

1 Mayıs 2022 Pazar 10:25
Yazdır

GÖNLÜMÜZ BAYRAM SEVİNCİYLE DOLU

Çebi yaptığı açıklamada Ramazan Bayramı’na erişmenin gönül huzuru içerisinde olduklarını vurgulayarak sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir bayramı daha hep birlikte karşılamanın sevinci yaşadıklarını ifade etti. Çebi şöyle devam etti: “Bayramlar insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, güzel duygu ve düşüncelerin en üst seviyeye çıktığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının katmerleştiği, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel fırsat zamanlarıdır. Unutmamalıyız ki; bu güzel bayramı, bugün ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum.

” YOĞUN BİR PROGRAM

Bir yandan bayram sevincini yaşarken bir yandan da on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’i geride bırakmanın burukluğu içerisinde olduklarını söyleyerek, AK Parti Ortahisar İlçe Teşkilatı olarak Ramazan boyunca yaptıkları çalışmalara değindi. Çebi şunları söyledi:  “İçimizdeki sevinci, huzuru, Ramazan sevincini bu yıl candan cana, gönülden gönüle, iftar sofralarına misafir olarak, aynı duaya amin diyerek, kâh tebessüm kâh hüzünlenerek yaşadık. Şükürler olsun ki, Ortahisar ilçemizde ulaşabildiğimiz kadar hemşehrimize ulaştık, ulaşamadıklarımıza selamlarımızı ilettik, gönüllerini aldık.

HEP BİRLİKTE AYNI SOFTAYA KURULDUK

Ramazan ayı boyunca ana kademe, İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları olarak çok özel günler yaşadık. Yoğun bir çalışma programı içerisinde her akşam ayrı ayrı iftar sofrasına misafir olduk. Gönül birlikteliğimizi pekiştirmek, sevinci, dertleri paylaşmak, ayrılmaz bütünlüğümüzü sağlamlaştırmak adına iftar öncesi hane ziyaretlerinde bulunduk. Teravih öncesi ve sonrasında hemşehrilerimizle hasbihâl eyledik. Onlar anlattı, biz dinledik; sordukları soruları yanıtladık. Muhabbet halkamızı günden güne genişlettik. Gönüllere dokunduk, dua istedik. Ramazan-ı Şerif’in manevi iklimini hemşehrilerimizle birlikte yaşadık, ayrı gayrı demeden bir ve beraberlik içerisinde olduk. Ramazan-ı Şerif’in sevincini hep bir arada yaşadık.

” BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

Bayramların birlik ve beraberliğin pekiştiği, dargınların barıştığı, sevginin paylaşıldığı, toplumu toplum yapan en temel değerlerin yaşandığı günler olduğunu ifade eden Çebi sözlerini şu şekilde tamamladı: “Bu bayramda akrabalarımız, büyüklerimiz, arkadaşlarımız, çocuklarımız, kardeşlerimiz ve torunlarımızla candan cana bayramlaşacağız.

Sevgi, saygı, şefkat ve merhamet bağlarıyla birbirimize bağlılığımızı bir kez daha göstermiş olacağız. Bayramımızın birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin pekişmesine, huzur ve refahımızın artmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Bu düşünceler ile başta şehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere bütün Ortahisarlı hemşerilerimin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyor, bayramın insanlığın barış, huzur ve refahına vesile olmasını diliyorum. Bayramımız mübarek olsun."

Anahtar Kelimeler: AK, Parti, Ortahisar, İlçe, Başkanı, Selahaddin, Çebi, Ramazan, Bayramı, dolayısıyla, yayımladığı, kutlama, mesajında, “Bayramlar, gönüller, arasında, sarsılmaz, köprüler, kurulmasına, imkân, sağlayan, kardeşlik, bağlarımızı, pekiştiren, yardımlaşma, ve, dayanışma, duygularımızı, güçlendiren, son, derece, özel, ve, anlamlı, günlerdir, Bayramımız, mübarek, olsun”, dedi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1560 Piyale Paşa komutasındaki Osmanlı donanması, Cerbe Deniz Savaşı'nı kazandı.
1643 XIV. Louis, babası kral XIII. Louis'nin ölümü üzerine daha 4 yaşındayken Fransa tahtına çıktı.
1767 İngiliz hükümetinin ithal çaya vergi koyması üzerine Amerikan Bağımsızlık Savaşı başladı.
1796 Edward Jenner ilk çiçek aşısını uyguladı.
1811 Paraguay, İspanya'dan bağımsızlığını kazandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur