Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YILDIZLI DAHA YEŞİL OLACAK BAŞKAN EKİM ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI BAŞKAN GENÇ'TEN ANNELER GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET Çebi’den Anneler Günü mesajı "OLİ" AKÇAABAT’TA SPOR VE AHLAKI ANLATTI ACISU MUHTARINDAN BAŞKAN EKİM’E ZİYARET AKÇAABAT’TA SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YENİ BİR ADRES KIZILAY AĞAÇLI ORTAOKULUNA KIYAFET DESTEĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ ANNELER GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM Koç,Şevket Çelik’in açıklamalarına tepki gösterdi. İYİ PARTİ AKÇAABAT İLÇE TEŞKİLATI İSTİFA ETTİ AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİNDEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULUNA ZİYARET Baş BELASI KOKARCA!... KİRAZLIK MUHTARI VE HEYETİNDEN BAŞKAN EKİM'E ZİYARET MECLİS ÜYESİ ÇANKAYA’DAN SALACIK'TA AÇIKLAMA EĞİTİMCİLERDEN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI BAŞKAN EKİM, ARAÇ İDDİALARINA YANIT VERDİ AKÇAABAT’TA TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ YAPILDI AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE FARKINDALIĞINA DESTEK KİRAZLIK MUHTARI VE HEYETİNDEN BİR DİZİ ZİYARET
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
 
KURAYI BİLE BECEREMEDİLER
KURAYI BİLE BECEREMEDİLER
 
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
sahibi haberleri
 
Metin Yardım Mesaj Yayınladı
İlçemizin sevilen Esnaflarından Yardım Ticaretin sahibi Metin Yardım ramazan bayramı münasebetiyle bayram kutlama mesajı yayınladı.
9 Nisan 2024 Salı 16:11

 
Kıyamet kopuyor!!!
Neymiş edendim; İstanbul’un ve ülkenin kırmızıya boyanmasında en büyük pay sahibi ve Akçaabat’ımızın evladı Ekrem İmamoğlu Trabzon’a geliyormuş, onlarda bütün halkımızı onu karşılamaya davet ediyorlarmış.
9 Nisan 2024 Salı 16:06

 
“Trabzon, küresel ısınma ve deprem kuşağının dışında olma fırsatlarını iyi değerlendirmelidir”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkan Yardımcısı Ahmet Kazaz, Trabzon’un önünde iki çok güçlü fırsat alanı olduğunu ifade ederek, “Bunlardan biri küresel ısınmada dünyanın en az ısınacak olan coğrafyalarından birine sahibiz.
29 Şubat 2024 Perşembe 20:39

 
“ADIM ADIM MESLEĞE PROJESİ” KAPSAMINDA PROTOKOL İMZALANDI
Okulumuz öğrencilerinin, sanayinin yoğun olduğu illerde meslekleri hakkında ilk elden gözlem yapmalarını sağlamak, meslek alanlarındaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek gelişim ve işleyiş süreçleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla Akçaabat Kaymakamlığı’nın koordinasyonunda Akçaabat Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Akçaabatlılar Vakfı, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu ve okulumuz Akçaabat MTAL arasında 24 Ocak 2024 Çarşamba günü Akçaabat Kaymakamlığında düzenlenen törenle işbirliği protokolü imzalandı.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:28

 
Trabzon Turizmi İçin Daha Fazla Geç Kalınmamalı!
TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölge Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda My Turizm Seyahat Acentesi sahibi İbrahim Değermenci, Trabzon ve bölge turizminin geleceği ile alakalı gündemi değerlendirerek açıklamalarda bulundu.
7 Ağustos 2023 Pazartesi 17:34

 
BARÜ’ye ÜNİLİG Judo Türkiye Şampiyonasından madalya
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Hakan Akar, ÜNİLİG Judo Türkiye Şampiyonasında 100+ sıklette gümüş madalyanın sahibi oldu.
30 Mayıs 2023 Salı 17:44

 
Çebi, “Demokrasi tarihinin utanç vesikası
27 Mayıs ihtilaliyle darağacına gönderilen sadece başbakan, bakan değil milli iradenin sahibi aziz milletimiz olmuştur.
27 Mayıs 2023 Cumartesi 10:45

 
RAMAZAN DEMEK PAYLAŞMAK VE YARDIMLAŞMAK DEMEKTİR.
Akçaabat Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile Ramazan Ayı’nda da ihtiyaç sahibiailelere destek verdi.Akçaabat Belediyesi bünyesinde Ramazan Ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere bin 469 paketkumanya desteğinde bulunuldu.
25 Nisan 2023 Salı 14:30

 
KANUNİ BULVARI’NIN ÇATAK VE YENİCUMA KAVŞAKLARI HİZMETE AÇILDI
Trabzon’un vizyon projeleri arasında yer alan Kanuni Bulvarı’nın Çatak ve Yenicuma kavşağı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, “Kanuni Bulvarı’nın Trabzon’umuza kazandırılmasında en büyük pay sahibi olan kıymetli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şahsım ve şehrim adına şükranlarımı arz ediyorum” dedi.
24 Nisan 2023 Pazartesi 19:53

 
ABZONSPOR – BASEL MAÇI TV8'DE!
TV8 ve Acun Medya'nın sahibi Acun Ilıcalı, Perşembe günü oynanacak olan Trabzonspor-Basel maçını yayınlayacağı kanalı açıkladı.
13 Şubat 2023 Pazartesi 11:13

 
Afacan: Dualarına talibiz
AK Parti Ortahisar İlçe Sosyal Politikalar Başkanı H.Cahit Afacan, Ortahisar genelinde insanı merkeze alarak faaliyet yürüttüklerini söyleyerek “Vakıf geleneğinin temsilcileri olarak faaliyetlerimizde tek bir ölçü vardır: O da kişi ihtiyaç sahibi mi değil mi? Bizler, her bir gönülün duasına talibiz” dedi.
31 Aralık 2022 Cumartesi 16:09

 
Performans için Tasarlanan Ford Puma ST Şimdi Türkiye’de
Ford SUV dünyasının stil sahibi, kendine güvenen ve dikkatleri üzerine toplamayı seven kullanıcılara hitap eden Puma serisinin yeni üyesi Puma ST modeli ilk kez Türkiye’ye geliyor. Performans için tasarlanan Puma ST; cesur ve sportif görünümünün yanı sıra yenilikçi ve teknolojik özellikleriyle sürüş deneyimini bir üst seviyeye taşıyor.
28 Aralık 2022 Çarşamba 16:00

 
AKÇAABAT, PAYLAŞARAK SEVİNDİRİYOR
Sosyal Belediyecilik ve Gönül Belediyeciliği düsturunu ilke edinen Akçaabat Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmaya ve taleplerini anında yerine getirmeye devam ediyor.
23 Eylül 2022 Cuma 15:55

 
KİM BU AKÇAABAT'IN SAHİPLERİ?
Son günlerde Akçaabat'ın tartışma konusu olan Akparti İlçe Başkanı Sn Altıntepe'nin "Akçaabat'ın sahibi var ama muhalefetsiz" söylemine muhalif bir parti ilçe başkanı olarak cevap vereceğim.
23 Eylül 2022 Cuma 15:44

 
Bartın Üniversitesi futbolda ikincilik kupasının sahibi oldu
Bartın Üniversitesi Futbol Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından organize edilen Üniversiteler Futbol 1. Lig’de ikincilik kupasının sahibi oldu.
30 Mart 2022 Çarşamba 09:58

 
Ortahisar ile Kızılay arasında işbirliği protokolü imzalandı
Ortahisar Belediyesi ile Kızılay Trabzon Şubesi arasında ihtiyaç sahibi vatandaşların, dezavantajlı çocuk ve gençler ile yetimlerin ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik olarak işbirliği protokolü imzalandı.
4 Ocak 2022 Salı 17:17

 
Bartın Üniversitesi öğrencisi Hasret Bozkurt, milli takımı madalyaya taşıdı
Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Hasret Bozkurt’un Avrupa Gençler Judo Şampiyonası altın skor müsabakasında rakibini yenmesi sonucu finale çıkan Türk Milli Takımı gümüş madalya ile ikincilik kupasının sahibi oldu.
13 Eylül 2021 Pazartesi 18:25

 
Hüseyin Baş: Ev bir ihtiyaç değil temel bir haktır
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş katıldığı özel bir televizyon programında partisinin her vatandaşı ev sahibi yapma projesini anlattı.
4 Eylül 2021 Cumartesi 16:08

 
Mutluluklar Dileriz…
Akçaabat’ın sevilen esnaflarından Aydınlar Lokantası'nın sahibi Ömer Aydın'ın kardeşi Engin Aydın hayatını İpek Yiğit ile birleştirdi.
26 Ağustos 2021 Perşembe 17:08

 
HEP BAYRAM OLSUN!
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1 Mart 1922'deki sözü tarımın ve çiftçiliğin önemini, “Türkiye’nin asıl sahibi ve efendisi, gerçek üretici olan köylüdür.
13 Mayıs 2021 Perşembe 16:19

 
Ortahisar’dan Ramazan ayında vatandaşlara gıda paketi desteği!
Ortahisar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Vefa Grubu ekipleriyle Ramazan ayı boyunca hiçbir geliri olmayan ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi dağıtımını aralıksız sürdürüyor.
20 Nisan 2021 Salı 15:41

 
ASLAN GÜNER’İN KAYINPEDERİ HAYATINI KAYBETTİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi İyi Parti Grup başkan vekili ve sitemiz imtiyaz sahibi Aslan Güner’in kayınpederi Kemal (Mustafa) Uzun hayatını kaybetti.
15 Mart 2021 Pazartesi 18:30

 
BEYAZ EŞYALAR HEDİYEYE DÖNÜŞÜYOR
Vestel Uzun Ticaret Araç Sizi Araç Sahibi Yapmaya Devam Ediyor.
3 Mart 2021 Çarşamba 18:10

 
Hekimoğlu Trabzon FK, Çorum'u Tek Golle Geçti
2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Hekimoğlu Trabzon FK, Çorum FK'yı evinde ağırladı. Müsabakayı ev sahibi ekip Hekimoğlu Trabzon FK 1-0 kazandı.
3 Aralık 2020 Perşembe 18:49

 
Giysi merkezi imdada yetişiyor!
Ortahisar Belediyesi’nin Kaymaklı Mahallesi’ndeki ‘Gençlik ve Eğitim Merkezi’nde bulunan giysi mağazası ihtiyaç sahibi ailelerin derdine derman oluyor.
26 Kasım 2020 Perşembe 10:45

 
Ortahisar, garip gurebayı giydiriyor!
Ortahisar Belediyesi’nin Kaymaklı Mahallesi’ndeki ‘Gençlik ve Eğitim Merkezi’nde bulunan giysi mağazası ihtiyaç sahibi ailelerin derdine derman oluyor.
17 Temmuz 2020 Cuma 07:36

 
VAKFIKEBİR MÜFTÜLÜĞÜNDEN İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA YARDIM ELİ
Vakfıkebir İlçe Müftülüğü'nden, ihtiyaç sahibi vatandaşlara 30 bin 600 TL'lik, 170 koli gıda yardımı.
8 Mayıs 2020 Cuma 13:01

 
Mesleki Eğitim Merkezlerinden Lise Diploması
Mesleki Eğitim Merkezlerinden fark dersleri almak suretiyle lise diploması sahibi olabilecekler.
26 Eylül 2019 Perşembe 17:46

 
Pazarda bulduğu parayı sahibine verdi
Pazarcılık yapan Mustafa Mısır adlı vatandaş pazarda bulduğu parayı sahibine teslim etti.
10 Temmuz 2019 Çarşamba 07:14

 
Başkan Çebi İş Adamı Gümüştaş ile Bir Araya Geldi
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız İstanbul’da Gümüştaş A.Ş. sahibi Muhammet Gümüştaş’ın oğlu Ali Fuat Gümüştaş ile bir araya geldi.
3 Mayıs 2019 Cuma 08:13

 
Bu market işçi değil patron arıyor
Trabzon'un Çaykara ilçesinde bir marketin camındaki ilan dikkat çekiyor. İşçi bulamayan market sahibi çareyi patron aramakta buldu.
17 Nisan 2019 Çarşamba 16:57

 
Ekim: Akçaabat marka projeleriyle söz sahibi olacak
Akçaabat adayı Ekim: Akçaabat marka projeleriyle söz sahibi olacak
15 Mart 2019 Cuma 00:07

 
Eğitimcilerimiz Almanya’da
Çarşıbaşı Milli Eğitim Müdürlüğü’nün proje sahibi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Trabzon, Şehit Ünal Bıçakçı, Çarşıbaşı ve Akçaabat liseleri ile Şalpazarı Çok programlı Anadolu Lisesi’nin konsorsiyum ortağı olduğu “Güvenli Okullar, Güvenli Eğitim, Güvenli Gelecek” isimli proje kapsamında 10 öğretmenden oluşan kafile Almanya’ya gitti.
20 Kasım 2018 Salı 18:46

 
UZUN TİCARET SİZİ ARAÇ SAHİBİ YAPIYOR
UZUN TİCARET SİZİ ARAÇ SAHİBİ YAPIYOR
21 Eylül 2018 Cuma 00:00

 
KAYIP CÜZDAN SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ
Atatürk Parkı’nda Reşit S.’nin bularak Akçaabat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teslim ettiği içi para dolu cüzdan, sahibine teslim edildi.
3 Eylül 2018 Pazartesi 09:47

 
KAYIP CÜZDAN SAHİBİNİ BULDU
KAYIP CÜZDAN SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ
13 Ağustos 2018 Pazartesi 19:29

 
KAN BAĞIŞÇILARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
Trabzon'da Kızılay'a düzenli kan bağışında bulunan Akçaabatlı İş Adamı Erbaşaran Petrolün Sahibi Yaşar Erbaşaran Ödülünü Trabzon Valisi Sayın Yücel Yavuzun Elinden Aldı.
19 Temmuz 2018 Perşembe 21:11

 
AYDIN ÖZKURT KIZINI EVLENDİRDİ
Trabzonlu iş adamı ve TTSO Meclis Üyesi, Sebat Sürücü Kursu’nun sahibi Aydın Özkurt’un kızı Gizem ile İşadamı Asya Scania Kayıkçıoğlu’nun sahibi Baki Kayıkçıoğlu’nun oğlu Ahmet Burak dünya evine girdi.
16 Temmuz 2018 Pazartesi 09:47

 
İMAR BARIŞINA YOĞUN İLGİ
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İmar Barışı düzenlemesi kapsamında Yapı Kayıt Belgesi almak için e-Devlet üzerinden başvuran yapı sahibi sayısının ilk üç günde 188 bin 571'e ulaştığını bildirdi.
13 Haziran 2018 Çarşamba 14:15

 
Permolit Trabzon'da Buluşturdu
Permolit Boyalarının Fabrika Sahibi Akçalı Şirketler Grbu CEO’su M. Akın Akçalı Trabzon’da iftar düzenledi.
11 Haziran 2018 Pazartesi 10:07

 
Karamollaoğlu’nun Yomra’daki afişi kaldırıldı
Saadet Trabzon tepki gösterdi Trabzon’un Yomra İlçesinde Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Temel Karamollaoğlu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edoğan’ın altlı üslü asılan afişlerinden Karamollaoğlu’nun #Değiştir hashtag'li pankartı, bina sahibine yapılan baskılar neticesinde pankartın kaldırılmasını istemesi üzerine vinç getirilerek söküldü.
5 Haziran 2018 Salı 14:38

 
7. Trabzon İstihdam Fuarı başladı
7. Trabzon İstihdam Fuarı’nın açılışında katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 2009 yılında günümüze kadar Trabzon’da 57 bin 22 kişinin sürekli iş sahibi olduğunu ifade ederken, “Bu büyük rakamın önünü açmış olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve çalışma arkadaşlarına Trabzon halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
7 Mayıs 2018 Pazartesi 07:21

 
MİRAÇ MANA ALEMİNDE YÜKSELMEKTİR
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kandil gecelerinin, insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği çok özel geceler olduğuna dikkati çeken Gümrükçüoğlu, “Miraç, dünyevi ortamdan sıyrılarak, mana aleminde yükselmenin, ilahi rahmet ve huzura erişmenin ancak gönül ve ruh temizliğinden, her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a bağlılık ve boyun eğmeden geçeceğini hatırlatır” dedi.
13 Nisan 2018 Cuma 00:32

 
4 NİSAN DÜNYA SOKAK HAYVANLARI GÜNÜ
Dünya artık toplumsal, ahlaki ve vicdani açıdan, hayvanların hak sahibi bir varlık olarak değerlendirildiği perspektifle tüm hayvanların yaşamlarının güvence altına alınması yolunda önemli mesafeler kat etmeye başlamıştır.
3 Nisan 2018 Salı 00:00

 
Diş hekimi çiftin FETÖ davasında karar
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) firari savcıları Zekeriya Öz ve Celal Kara ile basketbolcu Enes Kanter'in fotoğraf çektirdiği diş kliniğinin sahibi Ali İlker Baştan, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
29 Mart 2018 Perşembe 17:35

 
Yasin AYDIN,EMİROĞLU Medya'yı Ziyaret Etti
Pegem dersanesi sahibi Yasin AYDIN EMİROĞLU Ziyaret Etti.
8 Ekim 2017 Pazar 09:32

 
Onlar Erdi Muradına
Belemir Pastaneleri sahibi Ali -Emine Tiryakinin yakışlı oğlu Yavuz Tiryaki dün akşam görkemli bir düğün töreniyle Zeynep Güner ile hayatlarını birleştirdiler.
7 Ağustos 2017 Pazartesi 02:07

 
Girişimcilikte Son Nokta
Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda görev yapan 16 gönüllü yönetici ve öğretmene Milli Eğitim Bakanlığı Yenilikçilik Ödülü ve Avrupa Birliği Girişimcilik Ödülü sahibi Şube Müdürü Ali CAN tarafından 17-21 Nisan 2017 tarihleri arasında 5 günlük Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kursu verildi.
24 Nisan 2017 Pazartesi 19:05

 
Trabzon’a Yeni Bir Güzellik Merkezi
Dermatoloji Uzmanı Dr. Sibel Tuğcugil’in sahibi olduğu Dermatoloji kliniği Trabzon Ortahisar İlçesi Halisçebi İş Merkezi’nde açıldı.
27 Mart 2017 Pazartesi 18:41

 
Geçmiş Olsun İsmail Topal
Akçaabat'ın usta kalemlerinden Akçaabat Yeni Haber Gazetesi sahibi İsmail Topal, sevenlerini korkuttu.
25 Mart 2017 Cumartesi 00:44

 
Son Otopark Yeni Sahibini Buldu.
Hamam Çimeni Çarşısı Otoparkı Yeni Sahibini Buldu.
27 Şubat 2017 Pazartesi 21:22

 
Medikal yardımların dağıtımına başlandı
Hayırsever vatandaşlar Muazzez Demiryürek, Fatoş Özyurt ve Alibey Saka’nın ihtiyaç sahibi, engelli ve hasta mülteci ve vatandaşlar için yurtdışından Trabzon Büyükşehir Belediyesine temin ettiği medikal malzemelerin dağıtımına bugün düzenlenen törenle başlandı.
31 Ocak 2017 Salı 16:34

 
Can Suyu Yardımlarını Sürdürüyor.
Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Temsilciliği Ortahisar’da , Pelitli ve Aydınlıkevler mahalleleri ile Akçaabat’ta Söğütlü ,Yaylacık ve Mersin mahallelerinde ihtiyaç sahibi aileler et ve kışlık kömür dağıtımı yaptı.
21 Ocak 2017 Cumartesi 19:50

 
Trabzon sahiplendi
ARSİN OSB’de önceki gün meydana gelen yangın sonrası fabrikası tamamen yanan Üçyıldız Mobilya’nın sahibi işadamı Alper Bektaş, hurda yığınına dönen fabrikanın yanı başında günebakış’ın sorularını cevapladı. Bektaş, yangın sırasında ve sonrasında Trabzon iş ve siyaset dünyasından samimi bir destek aldığını belirterek, “Bu olayda Trabzon yanımdaydı. Bunu hissettim” dedi.
4 Ocak 2017 Çarşamba 19:48

 
Engellilere Biz Engel Olmayalım!
Her yıl 1 Aralık'ta kutlanan Dünya Engelliler Günü ile ilgili Of'un Nabzı Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Of Medya Derneği Başkanı Ahmet Muratoğlu, yazılı bir mesaj yayınladı.
2 Aralık 2016 Cuma 00:29

 
Çömlekçi II. etapta 63.2 milyon TL’lik anlaşma sağlandı
Çömlekçi II. etap kentsel dönüşüm alanında 435 hak sahibi ile anlaşma sağlanarak 697 hisse satın alınırken hak sahiplerine 63.2 milyon TL ödenmekte olduğunu ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Alanının yüzde 30’unu aşkın kısmı satın alınmıştır. Tüm hak sahiplerinden ricamız bu fırsatı son derece iyi değerlendirmeleridir” dedi.
30 Kasım 2016 Çarşamba 18:04

 
Trabzon'da 36 bin kişiye yardım eli
İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA DEVLETİN YARDIM ELİNİ UZATAN TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR
14 Temmuz 2016 Perşembe 11:17

 
Cemil usta iftar yemeği verdi.
Cemil usta köfte salonu sahibi Cemil Kalkışım kurum ve kuruluş yetkililerine iftar yemeği verdi.
29 Haziran 2016 Çarşamba 17:14

 
MY Turizm çalışanları İftarda Buluştu.
Turizm sektörünün parlayan yıldızı MY Turizm firması sahibi İbrahim Değermenci çalışanlarına iftar yemeği verdi.
29 Haziran 2016 Çarşamba 15:48

 
Trabzon Halk Eğitim Merkezi Terapi Merkezi Gibi
Gümüş kazaziye sanatı öğrenmek için Trabzon Halk Eğitim Merkezi'ne gelen kursiyerler hem aile ekonomisine katkıda bulunup hem de stres atarak meslek sahibi oluyorlar.
26 Mart 2016 Cumartesi 07:03

 
Çömlekçi için imzalar atıldı
Etapta bugüne kadar 10 hak sahibi ile anlaşma sağlandı.
22 Şubat 2016 Pazartesi 15:18

 
Yüzde 25 Esnaftan Yüzde 75 Belediyeden
Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi’nde tarihi Kemeraltı sokağının restore edilmesi için maliyet paylaşımına gidildi. Maliyetin yüzde 25’ini mülk sahibi yüzde 75’ini Ortahisar Belediyesi karşılayacak.
6 Şubat 2016 Cumartesi 16:34

 
AKS Grup Merkezini Neden İstanbul'a Taşıdı?
Trabzon’da Turizm, Gıda ve İnşaat sektörü ile ticaret yapan iş adamı AKS Grup sahibi ve yönetim kurulu başkanı Emre Aksoy AKS Grup firmasının merkezini İstanbul’a taşıdı.
27 Kasım 2015 Cuma 07:15

 
Dam yok çekçek var
GERÇEK balıkçıların dam sahibi olamadığı Trabzon’da yapılması planlanan yeni balıkçı barınağının dam şeklinde değil, çekçek şeklinde etrafı açık üstü kapalı olarak yapılacağı ortaya çıktı.
17 Kasım 2015 Salı 19:56

 
Topal'dan Mesaj Var!
Yaşadığı rahatsızlık nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde bir operasyon geçiren Akçaabat Yeni Haber Gazetesi imtiyaz sahibi İsmail Topal’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
14 Kasım 2015 Cumartesi 16:00

 
Topal'a Geçmiş Olsun
Akçaabat Yeni Haber Gazetesi imtiyaz sahibi İsmail Topal, başarılı bir operasyon geçirdi.
11 Kasım 2015 Çarşamba 18:16

 
Akçaabat Basınında Barış Sağlandı
Akçaabat’ta 29 Mayıs’ta yaşanan olayda Akçaabat yeni haber gazetesi sahibi İsmail Topal’ı darp eden Köksal Ustaoğlu, Topal’dan özür diledi.
11 Ağustos 2015 Salı 20:11

 
Düzköy’de şüpheli araç paniği
TRABZON’UN Düzköy ilçesi Ortamahalle’de sokak ortasına gelişigüzel bırakılan 61 DS 939 plakalı araç paniğe neden oldu. Düzköy Belediyesi’nden araç için anons yapılmasına rağmen aracın sahibi gelmeyince polis ‘bomba yüklü araç olabilir’ ihtimaline karşı olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Daha sonra olay yerine gelen sürücü aracının arıza yaptığını ve tamirci aramaya gittiğini belirtti.
10 Ağustos 2015 Pazartesi 01:41

 
Mehmet Efendi konağı yeni sahibini buldu
Akçaabat Ortamahalle’de bulunan ve Akçaabat Belediyesi tarafından restore edilerek ihaleye çıkartılan Mehmet Efendi konağı yeni sahibini buldu.
7 Ağustos 2015 Cuma 17:39

 
Armoda mobilya mesaj yayınladı.
Mobilya sektörünün öncü ismi Armoda Mobilya Sahibi Şevket Bayram ramazan bayramı Mesajı Yayınladı.
16 Temmuz 2015 Perşembe 15:55

 
Armoda mobilya mesaj yayınladı.
Mobilya sektörünün öncü ismi Armoda Mobilya Sahibi Şevket Bayram Kadir Gecesi Mesajı Yayınladı.
13 Temmuz 2015 Pazartesi 18:00

 
Armoda mobilya mesaj yayınladı.
Mobilya sektörünün öncü ismi Armoda Mobilya Sahibi Şevket Bayram Berat Kandili Mesajı Yayınladı.
1 Haziran 2015 Pazartesi 20:42

 
AKÇAABAT GAZETECİLER CEMİYETİNDEN KINAMA
Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti, Akçaabat Yeni Haber Gazetesi sahibi İsmail Topal’a yapılan çirkin saldırıyı yaptıkları yazılı açıklama ile kınadı.
30 Mayıs 2015 Cumartesi 13:33

 
Armoda mobilya mesaj yayınladı.
Mobilya sektörünün öncü ismi Armoda Mobilya Sahibi Şevket Bayram Miraç Kandili Mesajı Yayınladı.
15 Mayıs 2015 Cuma 20:29

 
Bir yıl önce ölen sahibini unutamıyor!
Ordu'da 1 yıl önce vefat eden İsmail Öztürk'ün kangal cinsi köpeği ‘Zozo’, sahibinin mezarını her gün ziyaret ederek ilginç bir sadakat örneği gösteriyor.
29 Mart 2015 Pazar 13:52

 
17 yıl sonra ikiz bebekleri oldu
Çocuk sahibi olmak için 17 yıl boyunca yaşadığı ilde tedavi gören polikistik over hastası 38 yaşındaki Şükran Baykal, İstanbul’daki ilk tüp bebek denemesinde ikiz kız bebek sahibi oldu.
23 Şubat 2015 Pazartesi 18:38

 
Bir Kalemin Bin Kalem Olsun.
Nihat Usta Köfte Salonu Sahibi Nihat Aydın Kampanyaya destek verdi.
18 Kasım 2014 Salı 18:34

 
SEMERKAND Akçaabat Vakfı Hayır Kermesi Düzenledi
Deniz Yıldızı Eğitim Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, SEMERKAND Akçaabat Vakfı ile Öğrenci ve İhtiyaç Sahibi Aileler Yararına Kermes Düzenledi
6 Haziran 2014 Cuma 18:20

 
Cemil usta öğrencilere çeşitli hediye verdi
Akçaabat Cemil usta köfte salonları sahibi Cemil Kalkışım Dörtyol Beldesinde okuyan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
21 Ocak 2014 Salı 19:10

 
Vardaloğlu Ailesi üzgün
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Trabzon eski il başkanı ve Opel Vardallar Otomotiv’in sahibi işadamı Zekeriya Vardaloğlu’nun annesi Ayşe (Samime) Vardaloğlu, son yolculuğuna uğurlandı.
27 Ekim 2013 Pazar 18:19

 
'İranlılar İle Suriyeliler Komşuluk İstemiyor'
Trabzon Tapu Kadastro Bölge Müdürü Adnan Cevher, konuştu. Trabzon Tapu Kadastro Bölge Müdürü Adnan Cevher, İl Genel Meclisi’nde Trabzon’da mülk sahibi olan yabancı ülke vatandaşlarını açıkladı.
8 Mayıs 2013 Çarşamba 22:19

 
SELÇUK AYDIN, GURURUMUZ OLDU
Selçuk, Almanya'da çıktığı İtalyan rakibi Giuseppe Lauri'yi 10 round sonucunda puan ile yendi. Aydın hafif yarı orta sıklet Pan-Asya Boks Birliği kemerinin yeni sahibi
23 Mart 2013 Cumartesi 21:41

 
Metin Yardım Teşekkür Etti
İlçemizin Sevilen Esnaflarından Yardım Ticaretin Sahibi Metin Yardım Hastaneden Taburcu Olduktan Sonra Teşekkür Mesajı Yayınladı.
6 Mart 2013 Çarşamba 20:04

 
Bunun Adı Vahşet
Bıçaklama, Gülbaharhatun Mahallesi, Nizamettin Gültekin, Polis, Trabzon Adli Tıp Kurumu, Trabzon Lisesi Trabzon’un Gülbaharhatun Mahallesi Trabzon Lisesi yanında Nizamettin Gültekin isimli şahıs sahibi bulunduğu Songül büfede öğle saatlerinde kanlar içinde bulundu.
12 Şubat 2013 Salı 20:12

 
Hanımeli’nin ‘Seçkin’ konukları
Trabzon’un Beşirli Mahallesi’nde bulunan Hanımeli ev yemeklerinin sahibi Esra Köse, ünlü komedyen Yavuz Seçkin’i ağırladı.
11 Ocak 2013 Cuma 20:09

 
15 engelli vatandaş meslek sahibi oldu
Trabzon Belediyesi ile İŞKUR'un ortaklaşa düzenlediği 'Tel Kırma Sanatı' kursuyla 15 engelli vatandaş meslek sahibi oldu
6 Kasım 2012 Salı 11:50

 
Siyasi yalakalar
Taka Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Sancak bugünkü yazısında siyasetçileri hedef alan bir yazı kaleme aldı...
4 Ekim 2012 Perşembe 20:06

 
Trabzonspor 3 Puanı 2 Golle Aldı
Trabzonspor, cezası nedeniyle kadın ve çocuk taraftarları önünde oynadığı maçta Sanica Boru Elazığspor'u 2- 0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.
27 Ağustos 2012 Pazartesi 10:04

 
Trabzonlu Fener'e sponsor oldu
Trabzonlu işadamı ve Medikal Park Hastaneleri sahibi Muharrem Usta Fenerbahçe kulübüne sponspor oldu.
25 Haziran 2012 Pazartesi 18:39

 
Hayatı Paylaşmak İçin Yanlız Bırakmayın
Projenin Sahibi: Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Projenin Akçaabat ortağı: 30 Ağustos İlköğretim Okulu
7 Şubat 2012 Salı 18:19

 
Kira gelirine otomatik vergi geliyor
1 Mart 2012'den itibaren 1 milyon civarındaki gayrimenkul sahibi vergi ödeyecek..
21 Ocak 2012 Cumartesi 22:31

 
Büyük Başarı
6-9 Mart tarihleri arasında Polonya'nın başkenti Varşova'da yapılan Uluslar arası felix stam boks turnuvasında 49 kg Ferhat Pehlivan tüm rakiplerini yenerek altın madalyanın sahibi oldu.
15 Nisan 2011 Cuma 10:23

 
Sahamızda Yenildik
Seneye birçok olumsuzluklarla başlayan, takımın ligden çekilme durumu dahi olan ve lig başladığından bu yana hiç puan kazanamayan Gebzespor, temsilcimiz Akçaabat Sebatspor'u kendi evinde yenerek 3 puanın sahibi oldu. Karşılaşmadan önce taraftara forma dağıtan kulüp yönetiminin de yüzünden umut beliriyordu. Ancak bu umutlu arayış bir türlü oyun boyunca Akçaabat Sebatspor oyuncularına yansımadı. Sebatspor sahada adeta amatör bir futbol oynadı. Karşılaşmanın sonunda Akçaabat Sebatspor kaybeden taraf oldu. Maç sonu tüm camia hayal kırıklığına uğrarken, Başkan Zeki Öztürk gazetecilerin sorularını yanıtlamaktan kaçındı.
21 Ekim 2010 Perşembe 00:00

 
Finalde Akçaabat'lı
Bulgaristan'da yapılan Avrupa Boks Şampiyonasında 65 kg statüsünde Akçaabatlı boksör Resul Küçük finale çıkmayı başardı. 13-14 yaş gurubu Avrupa Boks Şampiyonasında çeyrek Finalde İrlandalı rakibini 8-1 sayı üstünlüğü ile yenen Resul Küçük yarı finalde de ev sahibi Bulgar rakibini maçın 1.raundunda hakem kararı ile yenerek adını finale yazdırdı. Finaldeki rakibi ise İngiliz boksör oldu. İngiliz rakibi karşısında üstün gelmesi halinde Resul Küçük bir tarih yazarak Avrupa Şampiyonu olacak.
12 Eylül 2010 Pazar 23:17

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1485 Davutpaşa Lisesi, dönemin sadrazamı Davut Paşa tarafından 'Mekteb-i Sübyan' adıyla kuruldu. Okul 1874'te Rüştiye Mektebi'ne dönüştü.
1868 Nevada Eyaleti'nde bulunan Reno şehri kuruldu.
1926 ABD'li kaşif Amiral Byrd, Kuzey Kutbu'na doğru ilk uçuşunu yaptı.
1936 Benito Mussolini, İtalya Faşist İmparatorluğu'nu ilan etti.
1936 İtalya resmen Etiyopya'yı ilhak etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur