Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
kemal haberleri
 
AKÇAABAT’TA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85.yıl dönümü dolayısıyla Akçaabat’ta anma töreni düzenlendi.
10 Kasım 2023 Cuma 19:24

 
BAŞKAN EKİM’DEN 10 KASIM MESAJI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. Yılı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.
9 Kasım 2023 Perşembe 18:08

 
ALTINTEPE'DEN 10 KASIM MESAJI
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve İstiklal Savaşı'nın başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 85. ölüm yıl dönümünde bir mesaj yayımlayarak büyük önderi rahmetle andı.
9 Kasım 2023 Perşembe 18:03

 
Öğretmenin statüsünü yükseltmek amacıyla sınıf geçmeyi zorlaştırdık
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu TRÜ’deki “Medeniyet Algımız ve Gençlik” konulu konferansa katıldı.
18 Ekim 2023 Çarşamba 18:28

 
TTSO’yu ziyaret eden DOKA heyetiyle projeler değerlendirildi
Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Kemal Akpınar, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti.
8 Ağustos 2023 Salı 10:46

 
CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU TRABZON’DA AÇIKLADI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: “Bu ülkenin huzura ihtiyacı var. Bu ülkenin kucaklaşmaya ihtiyacı var” dedi.
4 Nisan 2023 Salı 16:06

 
Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu Trabzon’a geliyor
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Trabzon’a geliyor.
3 Nisan 2023 Pazartesi 16:59

 
AKÇAABAT’TA ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84.yıl dönümü dolayısıyla Akçaabat’ta çelenk sunma ve anma töreni düzenlendi.
10 Kasım 2022 Perşembe 16:23

 
AK PARTİ AKÇAABAT İLÇE BAŞKANI AHMET HÜSEYİN ALTINTEPE 'DEN 10 KASIM MESAJI ;
Cumhuriyetimizin kurucusu ve önderliğinde elde edilen zaferlerle adını altın harflerle Türk tarihine yazdıran bir lider olarak Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ebediyete irtihalinin 84’üncü yıldönümünde özlem ve minnetle anıyoruz.
9 Kasım 2022 Çarşamba 18:43

 
Egemen Kaynar'dan 10 Kasım Mesajı
Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar ,Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ölümünü 84. Yılı Münasebetiyle Bir Anma Mesajı Yyaınladı.
9 Kasım 2022 Çarşamba 17:52

 
Başkan Bak'tan 10 Kasım Mesajı
Bugün Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün, aramızdan ayrılışının 84. yıldönümü.
9 Kasım 2022 Çarşamba 17:34

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN 10 KASIM MESAJI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84’üncü yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.
9 Kasım 2022 Çarşamba 17:26

 
ATATÜRK'ÜN TRABZON'A İLK GELİŞİ TÖRENLE KUTLANDI
Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Trabzon’a ilk gelişinin 98’inci yıl dönümü dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.
15 Eylül 2022 Perşembe 09:17

 
Cumhuriyet Halk Partisi 99 yaşında.
Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nin 99’uncu kuruluş yıldönümü Meydan parkında düzenlenen çelenk sunma töreni ile gerçekleştirildi.
9 Eylül 2022 Cuma 10:00

 
Kılıçdaroğlu'nun adaylık ısrarı 6'lı masayı karıştırdı
Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmasına karşı çıkan Meral Akşener, partisinin oy oranının yüzde 20'yi aştığını öne sürerek CHP'nin tek başına karar veremeyeceğini söylüyor.
12 Temmuz 2022 Salı 06:24

 
Chp’li Kaya: Sarp Sınır Kapısındaki Sıkıntılar Neden Çözülmüyor?
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Artvin Kemalpaşa’da meydana gelen heyelanda ihraç malı yüklü nakliye tırlarının kayaların altında kalması ve bir tır şoförünün yaşamını yitirmesi hakkında açıklama yaparak hükümete sert tepki gösterdi.
2 Temmuz 2022 Cumartesi 18:24

 
Fatih Erbakan’dan ‘Mansur Yavaş’ açıklaması
Yeniden Refah lideri Erbakan, Millet İttifakı’nda şimdiden Cumhurbaşkanlığı adaylığı problemi baş gösterdiğini belirterek, Mansur Yavaş’ın adaylığını olası görmediğini, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığının kuvvetle muhtemel olduğunu söyledi.
7 Nisan 2022 Perşembe 17:27

 
Ayvazoğlu; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'nin Kadın Hakları konusunda geldiği noktadan habersiz.
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'nin Kadın Hakları konusunda geldiği noktadan habersiz olduğunu söyledi.
11 Kasım 2021 Perşembe 08:32

 
AKÇAABAT’TA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83.yıl dönümü dolayısıyla Akçaabat’ta anma töreni düzenlendi.
10 Kasım 2021 Çarşamba 16:52

 
Rektör Uzun’un 10 Kasım Mesajı
Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli iradeyi hâkim kılmış ve milletimizi bir ideal etrafında birleştirmeyi başarmıştır” dedi.
9 Kasım 2021 Salı 17:42

 
Başkan Genç’ten 10 Kasım mesajı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Genç, mesajında şu ifadelere yer verdi:
9 Kasım 2021 Salı 15:26

 
Ortahisar, Atatürk’ün Trabzon’a gelişini kutladı
Ortahisar Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Trabzon’a gelişinin 97. yıl dönümü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi.
16 Eylül 2021 Perşembe 12:29

 
KILIÇDAROĞLU VE İMAMOĞLU, FELAKETİ YAŞAYAN BOZKURT’TA
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ayancık’ın ardından sel felaketinde, en büyük can ve mal kaybının yaşandığı Bozkurt ilçesinde de vatandaşların acılarına ortak oldu.
15 Ağustos 2021 Pazar 15:23

 
CHP 40 kişilik heyetle Trabzon’da: Bin ah işitiyoruz!
CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesi ile, 40 kişilik milletvekili, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyelerinden oluşan ekip Trabzon’a geldi.
17 Temmuz 2021 Cumartesi 09:33

 
HEP BAYRAM OLSUN!
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1 Mart 1922'deki sözü tarımın ve çiftçiliğin önemini, “Türkiye’nin asıl sahibi ve efendisi, gerçek üretici olan köylüdür.
13 Mayıs 2021 Perşembe 16:19

 
ASLAN GÜNER’İN KAYINPEDERİ HAYATINI KAYBETTİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi İyi Parti Grup başkan vekili ve sitemiz imtiyaz sahibi Aslan Güner’in kayınpederi Kemal (Mustafa) Uzun hayatını kaybetti.
15 Mart 2021 Pazartesi 18:30

 
Hacısalihoğlu: Saraya Gelince Para Var, Asgari Ücretliye mi Yok !
CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu asgari ücretin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önerdiği gibi en az 3 bin 100 lira olarak belirlenmesi gerektiğini belirterek, “Salgın süreci, vatandaşın devletin gücünü en çok hissetmek istediği zamandır” dedi.
12 Aralık 2020 Cumartesi 21:11

 
ALTERNATİF ÜRÜN KİVİ’DE MEYVE HASADI
Trabzon Valimiz Sn. İsmail USTAOĞLU ve Akçaabat Kaymakamı Sn. Ramazan KURTYEMEZ, Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürü Cahit GÜLBAY, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU , Trabzon İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Ali Kemal YILDIZ, Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Erdal YİĞCİ , İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim NEZİR, Ziraat Mühendisi Veysel BAKİ, Ziraat Mühendisi Mehmet Kerem KAN, Ziraat Yüksek Mühendisi Mehmet Yaşar ÖZDEMİR Akçaabat/Alsancak Mahallesi'nde, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Akçaabat Ziraat Odası destekleriyle kivi üretimi yapan Selahattin SÖNMEZ'in bahçesinde gerçekleştirilen Kivi hasat törenine katıldı.
17 Kasım 2020 Salı 19:14

 
“Okuyan Atatürk” konferansı gerçekleştirildi
Bartın Üniversitesi tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yıldönümü dolayısıyla “Okuyan Atatürk” adlı çevrimiçi konferans verildi.
11 Kasım 2020 Çarşamba 18:06

 
Gökhan Gedikli: ATA’MIZI ÖZLEMLE, ŞÜKRANLA ANIYORUZ.
Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
11 Kasım 2020 Çarşamba 00:00

 
AKÇAABAT'TA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ
Akçaabat’ta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 82.yıldönümü dolayısıyla anma töreni düzenlendi.
10 Kasım 2020 Salı 19:28

 
AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI EKİM’DEN 10 KASIM MESAJI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
9 Kasım 2020 Pazartesi 18:47

 
VAKFIKEBİR'DE 130 ÖĞRENCİ İLE "ÇOCUK-CAMİ BULUŞMASI" ETKİNLİĞİ
Vakfıkebir'de, Kemaliye İlkokulu'ndan 130 öğrencinin katılımıyla “Çocuk-Cami Buluşması” etkinliği düzenlendi.
11 Mart 2020 Çarşamba 07:44

 
Kemaliye mahallesi camiye kavuşuyor.
Akçaabat’ın Kemaliye mahallesinde ilk kez bir camii yapılarak mahalle halkına hizmet verecek.
2 Mart 2020 Pazartesi 09:22

 
AKÇAABAT’TA 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ
Akçaabat’ta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81.yıl dönümü münasebeti ile anma töreni düzenlendi.
11 Kasım 2019 Pazartesi 11:02

 
Rektör Uzun’un 10 Kasım Mesajı
Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 81. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
9 Kasım 2019 Cumartesi 17:31

 
Trabzon'da sokak köpeklerinin saldırısına uğradı!
Vakfıkebir İlçesi Kemaliye Mahallesinde başı boş köpeklerin saldırısına uğrayan bir kişi hastanelik oldu.
29 Ağustos 2019 Perşembe 07:14

 
DERECİK ANADOLU LİSESİ "HEDEF BANDIRMA" DEDİ
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basışının 100. yıl dönümü münasebeti ile Derecik Anadolu Lisesi Samsun'a bir gezi programı düzenledi.
13 Mayıs 2019 Pazartesi 12:59

 
Bakan Soylu'ya destek için toplandılar
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Ankara’da geçtiğimiz hafta sonu şehit cenazesinde yapılan saldırı sonrası ihmali bulunduğu iddiasıyla istifası istenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya binlerce hemşehrisi destek çıktı.
25 Nisan 2019 Perşembe 11:44

 
Belediye işi, gönül işi
Cumhur İttifakı’nın Akçaabat belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Işıklar,Yeşiltepe,Fıstıklı,Kemaliye ve Arpacılı Mahallelerine misafir oldu.
1 Mart 2019 Cuma 17:16

 
Rize-Artvin Havalimanı'nın Yüzde 22'si Tamamlandı
Rize Valisi Kemal Çeber, Rize-Artvin Havalimanı inşaatında sürdürülen dolgu çalışmalarına ilişkin, "Yaklaşık yüzde 22'si tamamlanmış durumda.
9 Şubat 2019 Cumartesi 14:24

 
Kur’an ile sünnet et ve tırnak gibidir
Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ensar Vakfı’nın organize ettiği, Prof. Dr. Kemal Sandıkçı’nın konuşmacı olarak katıldığı “Kuran’ı Anlamada Sünnet’in Yeri ve Önemi” konulu konferans, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
29 Kasım 2018 Perşembe 16:49

 
Büyükşehir Belediyesinin hizmetleri takdir ediliyor
Akçaabat ilçesi Söğütlü Mahallesi Muhtarı Kemal Aydın ve Hayrat ilçesi Balaban Mahallesi Muhtarı Dursun Ali Musaoğlu, mahallelerinde yapılan çalışmalardan ötürü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.
20 Kasım 2018 Salı 18:06

 
Yıldızlı TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu Gezide.
Akçaabat Yıldızlı TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu Özel Eğitim sınıfı öğrencileri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 80.ölüm yıldönümünde Trabzon’da bulunan Atatürk Köşk’üne ziyarette bulundular.
12 Kasım 2018 Pazartesi 15:32

 
Atayı Özlemle Andık..
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 80.nci yıldönümünde yurt genelinde olduğu gibi Akçaabat’ta da düzenlenen çeşitli törenlerle anıldı.
10 Kasım 2018 Cumartesi 09:50

 
AKGÜN'den 10 Kasım Mesajı
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre AKGÜN'den 10 Kasım Mesajı: Kurtuluş mücadelemizin zaferle taçlanmasında, kahraman silah arkadaşlarıyla önder isim olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 80. Yıldönümünde hüzünle anıyor, halkın idaresi Cumhuriyeti milletimize hediye ettiği içinse bir kez daha gururla zihinlerimize nakşediyoruz.
10 Kasım 2018 Cumartesi 09:27

 
Başkan Gümrükçüoğlu’ndan 10 Kasım Mesajı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 80. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
9 Kasım 2018 Cuma 18:11

 
Balta’dan 10 Kasım Mesajı!
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal´i ölümünün 80. yılında minnet ve şükranla andıklarını belirtti.
9 Kasım 2018 Cuma 00:18

 
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Büyük Taarruz'un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve dava arkadaşlarını minnetle yâd ediyor, tüm şehitlerimize ve gazilerimize Cenab-ı Allah'tan (c.c.) rahmet diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun" dedi.
29 Ağustos 2018 Çarşamba 17:27

 
Kılıçdaroğlu'ndan çok önemli değişim açıklaması
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısı sonrası gazetecilerin soruları yanıtladı.
24 Temmuz 2018 Salı 11:26

 
AKÇAABAT BİR MARKADIR
Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Ali Kemal Başaran ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Akçaabat her yönüyle büyük bir markadır” dedi.
6 Temmuz 2018 Cuma 17:24

 
VAKIF'TAN TEŞEKKÜR MESAJI
Akçaabatlılar Vakfı Başkanı eski milletvekili Dr. Ali Kemal Başaran ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Üniversitesi için teşekkür mesajı yayınladı
28 Mayıs 2018 Pazartesi 16:22

 
Kılıçdaroğlu'ndan 'Cumhurbaşkanlığı adaylığı' açıklaması
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul'da amcasının cenazesine katıldı. Kılıçdaroğlu Ankara'ya dönüşü sırasında basın mensuplarının erken seçime ilişkin sorularını yanıtladı.
19 Nisan 2018 Perşembe 16:46

 
HACIOĞU'NUN 18 MART ÖZEL MESAJI
Vatan savunmasının en büyük destanı olan Çanakkale deniz zaferinin 103. yılında, başta büyük önder Gazi Mustafa kemal olmak üzere, vatanı için canını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.
19 Mart 2018 Pazartesi 00:00

 
YAVUZ KARAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Dün ofisinde geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı KTÜ Farabi Tıp Fakültesi yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybeden eski CHP İl Başkanı ve CHP PM üyesi Yavuz Karan,CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
6 Mart 2018 Salı 17:11

 
AKÇAABAT’TA ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ
Akçaabat’ta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 79’uncu yıl dönümü nedeniyle anma törenleri düzenlendi.
10 Kasım 2017 Cuma 17:20

 
TRABZON'DA ATAYI ANDIK
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ahirete irtihalinin 79’uncu yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi Trabzon’da da çeşitli etkinliklerle anıldı.
10 Kasım 2017 Cuma 15:33

 
BARO'DAN 10 KASIM BASIN BİLDİRİSİ
Cumhuriyetimizin kurucusu, Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 79. yılında, Atamızı saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.
9 Kasım 2017 Perşembe 15:40

 
Gedikli'den 29 Ekim Mesajı
Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde çok değerli, çok büyük işler başardık. Bunu hatırlamazsak, gelecekte daha büyük işler yapma konusunda kendimizde yeterli enerjiyi bulamayabiliriz" ifadelerine yer verdi.
28 Ekim 2017 Cumartesi 17:37

 
Ülkü Ocaklarından ziyaret .
Kan Bağışı, Organ Bağışı, Kök Hücre ve Madde Bağımlılığına karşı çeşitli çalışmalar yürüten Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Mihrab Altınışık Trabzon İl Sağlık Müdürü Kemal Süleyman'ı ziyaret etti.
3 Ekim 2017 Salı 19:13

 
Kılıçdaroğlu, Trabzon'da.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon'da hasta ve taziye ziyaretlerinde bulundu.
20 Eylül 2017 Çarşamba 16:02

 
Bulut Plaket Verdi
Başkan Bulut Halk Bankası Akçaabat Şube Müdürü Kemalettin Yiğit'e Bir Plaket Verdi
15 Eylül 2017 Cuma 19:32

 
Atatürk'ün Trabzon'a Gelişinin 93. Yıl Dönümü kutlandı
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, Trabzon'a gelişinin 93'üncü yıl dönümü törenle kutlandı.
15 Eylül 2017 Cuma 07:50

 
BAŞ:ATATÜRK DOĞAN BİR GÜNEŞ GİBİDİR
Trabzon’da Mustafa Kemal Atatürk ve ailesi hakkındaki asırlık yalanların bir bir yıkıldığı tarihi bir sempozyum organize edildi.
1 Eylül 2017 Cuma 19:51

 
Kemalettin Kölemenoğlu Festivale Davet.
KEMALETTİN KÖLEMENOĞLU PAZAR GÜNÜ YAPILACAK MAÇKA BOĞOÇHAN KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN FESTİVALE DAVET ETTİ.
27 Temmuz 2017 Perşembe 16:58

 
FETÖ üyelİğİne iftira savunması
FETÖ/PDY’ye ilişkin soruşturma kapsamında yargılanan Ali Kemal Ayvaz ile Trabzon Emniyet Müdürlüğü Cinayet Şube Müdürü Hüdayi Okurun da aralarında bulunduğu 5 eski polis, iftiraya uğradıklarını savundu
20 Nisan 2017 Perşembe 09:28

 
İstiklal Harbimizin Önsözü Çanakkale
" İstiklal Harbimizin Önsözü Çanakkale Destanı ve Mustafa Kemal Atatürk" konulu konferans düzenlendi.
23 Mart 2017 Perşembe 08:52

 
MHP'Den Açıklama
Özellikle 15 Temmuz darbe girişiminden sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Yenikapı toplantısına katılmama kararının ardından, daha sonra istemeye istemeye katılması bu yeni dönemle ilgili bizlere CHP’nin yol haritasının ne olacağının işaretlerini vermişti.
7 Aralık 2016 Çarşamba 00:11

 
Kılıçdaroğlu Trabzon'a geliyor .
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 19 Kasım Cumartesi günü Trabzon'da düzenlenecek il başkanları toplantısına katılacak.
16 Kasım 2016 Çarşamba 19:41

 
Atayı Özlemle Andık..
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78.nci yıldönümünde yurt genelinde olduğu gibi Akçaabat’ta da düzenlenen çeşitli törenlerle anıldı.
10 Kasım 2016 Perşembe 17:44

 
Ata'mızı Özlemle, Şükranla Anıyoruz
Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
10 Kasım 2016 Perşembe 11:51

 
Başkan Sarıalioğlu’nun 10 Kasım Mesajı
Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
9 Kasım 2016 Çarşamba 00:06

 
Of İlçe Başkanından Kınama.
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yıl dönümü kutlamalarının yapılacağı günün gecesinde, Of İlçemizde; ülkemizin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün büstüne yapılan saldırıyı esefle kınıyoruz.
31 Ekim 2016 Pazartesi 16:52

 
Kılıçdaroğlu'na Geçmiş Olsun Mesajı.
Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Artvin’in Şavşat İlçesinden Ardanuç İlçesine giderken terör saldırısına uğrayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti.
26 Ağustos 2016 Cuma 17:53

 
Bir canım var o da milletime feda olsun
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konvoyuna yapılan saldırıya ilişkin, “Bu ülke terörden temizleninceye kadar hep birlikte mücadele etme kararlılığındayız.
25 Ağustos 2016 Perşembe 17:34

 
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 12 Önemli Madde
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenikapı’da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde konuştu. CHP lideri konuşmasında 12 madde açıkladı.
7 Ağustos 2016 Pazar 20:16

 
Kılıçdaroğlu miting için Trabzon'a geliyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 22 Temmuz’da Artvin’in Ardanuç ilçesi belediye binasının açılışını yaptıktan sonra Trabzon’a gelecek.
12 Temmuz 2016 Salı 18:00

 
Başkan Yardımcısı annesini kaybetti
Trabzon Ortahisar Belediye başkan yardımcısı Kemal Çoban'ın acı günü
9 Temmuz 2016 Cumartesi 00:51

 
Ali Kemal Başaran'dan itiraf "Suçluyuz"
Trabzonspor eski başkan yardımcısı Ali Kemal Başar'dan acı itiraf geldi "Evet biz suçluyuz, İbrahimi durduramadık" dedi.
14 Haziran 2016 Salı 00:14

 
Trabzon'a Mossad senaryosu!
Mustafa Kemal Atatürk; “Ey Türk Gençliği...” diye başladığı muhteşem hitabesine, bugün yaşasaydı ve Pazar günü de Avni Aker’de olup bitenleri izleseydi, emin olun; “Ey Türkiye, Trabzon, Trabzonsporlular...” Diyerek giriş yapar; “Bütün bu şerâitten Daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler” derdi.
27 Nisan 2016 Çarşamba 00:28

 
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Trabzon'da
CHP Genel Başkanı Trabzon'da 'Başbakan Kemal' sloganları ile karşılandı.
15 Nisan 2016 Cuma 16:12

 
Vakıf'tan bakan soylu'ya teşekkür.
Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Ali Kemal Başaran ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Akçaabat'ta yapılacak olan 2. Devlet üniversitesi için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'ya teşekkür ettiler.
4 Nisan 2016 Pazartesi 19:23

 
DEV OPERASYON
Artvin’in Hopa ilçesinden başlatılan Kemalpaşa Beldesi ve Sarp Sınır Kapısı’nı da kapsayan dev kaçakçılık operasyonunda 24 bin 985 adet kaçak sigara, 938 adet kaçak içki, 2 adet Türkiye’ye sokulmak istenen lüks otomobil yakalandı.
29 Mart 2016 Salı 18:56

 
İşte Salihoğlu'nun son durumu
Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erdoğan Gültekin, Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu’nun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
12 Mart 2016 Cumartesi 07:13

 
45 kişiden Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı'ndan yaklaşık 45 kişi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.
3 Şubat 2016 Çarşamba 18:07

 
Bayram Ailesinin Acı Günü
Gazeteci Nesrin Bayram'ın babası Kemal Bayram geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.
20 Kasım 2015 Cuma 07:22

 
Atayı Andık.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 77’nci yıldönümünde yurt genelinde olduğu gibi ilçemizde de düzenlenen çeşitli törenlerle anıldı.
10 Kasım 2015 Salı 11:46

 
10 Kasım.
Köşe Yazarımız Mehmet Güner,Cumhuriyetin Kurusu Merhum Mustafa Kemal Atatürk'ün Ölümünün 77.yılında bir yazı kaleme aldı.
10 Kasım 2015 Salı 08:01

 
Kılıçdaroğlu Oyunu Kullandı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çukurambar'da Arjantin İlkokulu'nda oyunu kullandı
1 Kasım 2015 Pazar 15:05

 
Kılıçdaroğlu'ndan Pekşen'e Önemli Görev
CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU, Trabzon Milletvekili Haluk PEKŞEN’e çok önemli bir görev verdi
12 Eylül 2015 Cumartesi 19:46

 
Zigana Tüneli iptal mi oluyor?
Doğu Karadeniz'i Orta Doğu'ya bağlayacak olan tarihi İpekyolu üzerindeki Zigana Tüneli Projesi'yle ile ilgili ihale süreci devam ederken, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın AK Parti dışındaki siyasi partilere ve siyasilere uyarıda bulundu.
23 Haziran 2015 Salı 13:57

 
Kılıçdaroğlu Giresun’da
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, siyasetin bir kavga alanı olmadığını ve vatandaşın kavgadan bıktığını söyledi
20 Mayıs 2015 Çarşamba 11:52

 
Günnar 40 yıllık muhtarla sohbet etti
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, Çaykara İlçesini ziyaretinde karşılaştığı 40 yıllık muhtar Kemal Karaçay’dan büyük dua aldı.
19 Mayıs 2015 Salı 10:20

 
Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu tokalaşıp öpüştüler
Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TOBB Genel Kurulu'na katıldı.
2 Mayıs 2015 Cumartesi 19:37

 
Karan Teşekkür etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Eski İl Başkanı Milletvekili Aday Adayı Yavuz Karan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğluna Teşekkür etti.
7 Mart 2015 Cumartesi 12:02

 
Yaşar Kemal hayatını kaybetti
Ünlü yazar Yaşar Kemal İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
28 Şubat 2015 Cumartesi 12:49

 
Gençliğin Baharında Hayata Gözlerini Yumdu.
İlçemiz Kirazlık Mahallesi saranlı mevkiinden olan ve 13 yıllar yakalandığı amansız hastalıkla boğuşan Ali kemal Ademoğlu (21) hastalığına yenik düştü
5 Aralık 2014 Cuma 11:46

 
Akçaabatlılar Vakfı Akçaabat Kaymakamını Ziyaret Etti
Akçaabat’a yeni atanan kaymakam Soner Şenel, Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Dr. Ali Kemal Başaran ve Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Salih Köse, Turhan Bektaşoğlu, Abdulvahap Altın, Ahmet Ziya Atasoy ve Orhan Hacıislamoğlu’nu makamında kabul etti.
4 Aralık 2014 Perşembe 17:29

 
Göktaş yokum demiş
Ak Parti eski Milletvekili Kemalettin Göktaş
1 Aralık 2014 Pazartesi 17:18

 
Trabzon'dan Kılıçdaroğlu geçti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, havayoluyla geldiği Trabzon’dan Giresun’a gitti.
15 Kasım 2014 Cumartesi 10:54

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur