Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRK KIZILAY'IN AFET MÜDAHALE PLANI AKÇAABAT ŞUBESİ'NDE ELE ALINDI AKÇAABAT'TA TURİZM HAFTASI COŞKUSU ÇANKAYA, SEÇİMDEN SONRA DA SAHALARDA MÜDÜR YARDIMCILARI ATANDI AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
etmesi haberleri
 
SERA LAKE CENTER&SPA’NIN AÇILIŞ TARİHİ BELLİ OLDU
Akçaabat'ta şehrin turizmine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen proje kapsamında, daha önce Tekel binası olarak kullanılan ve sonrasında tekstil işletmesine dönüştürülen eski tekel binası,
18 Aralık 2023 Pazartesi 18:01

 
Trabzon'da yorgun merminin isabet ettiği minik çocuk verdiği yaşam savaşını kaybetti!
Trabzon'da, evlerinin bahçesinde oynarken yorgun mermi isabet etmesi sonucu ağır yaralanan 9 yaşındaki Kerem Can Özdemir'den acı haber geldi.
19 Haziran 2023 Pazartesi 17:27

 
Akçaabat Emniyet Binası Boşaltıldı
Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının yapılan analizler sonucu tehlike arz etmesi nedeniyle boşaltıldı.
18 Eylül 2022 Pazar 15:34

 
BÜYÜKŞEHİR'DEN KAMUOYUNA BİLGİLENDİRME
İlimiz Ortahisar ilçesi Yalıncak Mahallesi’ndeki Büyükşehir Belediyesi Halk Plajında 12 Temmuz saat 02.00 sularında meydana gelen kaza ve neticesinde bir vatandaşımızın hayatını kaybetmesi hepimizi derinden üzmüştür.
12 Temmuz 2022 Salı 14:50

 
Komagene çiğ köfte ikinci şubesini açtı
Komagene çiğ köfte işletmesi ikinci şubesini Akçaabat Söğütlü mahallesinde, Atatürk Bulvarı Trabzon üniversitesi arkasında açıldı.
27 Haziran 2022 Pazartesi 20:44

 
Akçaabat’ta Geçmişin İzleri Geleceğe Taşınıyor
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat’ın her alanda gelişmesine, ilerlemesine ve örnek teşkil etmesine büyük önem ve destek veriyor.
8 Haziran 2022 Çarşamba 17:02

 
Akçaabat’ta Geçmişin İzleri Geleceğe Taşınıyor
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat’ın her alanda gelişmesine, ilerlemesine ve örnek teşkil etmesine büyük önem ve destek veriyor.
8 Haziran 2022 Çarşamba 16:33

 
MHK DA BIRAKTI!
Nihat Özdemir’in TFF Başkanlığından istifa etmesinin ardından MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu da istifa kararı aldı.
17 Nisan 2022 Pazar 17:58

 
Cevat Ocak son yolculuğuna uğurlandı
Trabzon’da bir süredir kanser tedavisi gören ancak hastalığın yeniden nüksetmesinin ardından hayatını kaybeden gazeteci Cevat Ocak son yolculuğuna uğurlandı .
22 Eylül 2021 Çarşamba 15:58

 
Peşkeş iddiası
BEŞİKDÜZÜ Belediye Meclisinin MHP’li Üyesi Önder Öztürk, 3 aydır işçilerine maaş ödeyemeyen Beşikdüzü Belediyesinin Büyükşehir Belediyesine ücretsiz araç tahsis etmesini ve 4 aydır bir ormanda ekskavatörün çürümeye terk edilmesini eleştirdi.
13 Eylül 2021 Pazartesi 10:41

 
EMEK-SERMAYE İKİLEMİNDE BİR ASGARİ ÜCRET ELEŞTİRİSİ
Küresel Sermayenin sömürü aracı kapitalizmin, alternatifsizliğini ilan etmesi, ekonomik, sosyal ve politik düzlemde tüm dünyayı egemenliği altına alan neo-liberal ideoloji ile emeğin yeryüzü hâkimiyetini önemsizleştirme çabası, emek sermaye çatışmasını körüklemektedir.
23 Ocak 2021 Cumartesi 19:07

 
Bulut'tan Başsağlığı Mesajı
Akçaabatlı İş İnsanı Nihat Aydın’ın hayatını kaybetmesi üzerine Akçaabat Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut bir başsağlığı mesajı yayınladı.
7 Kasım 2019 Perşembe 20:04

 
BÜYÜK ŞEHİR'DEN TANZİM SATIŞ AÇIKLAMASI
Spekülatörlerin halkımızı mağdur etmesine izin vermeyiz
4 Mart 2019 Pazartesi 17:11

 
Türkiye’de futbol üçten büyüktür
Trabzon Bağımsız Milletvekili Adayı Ali Osman Şenol, bordo mavi renklere gönül veren her bir kişinin üç kişiyi ikna etmesi durumuna kazananın bordo mavi olacağını söyledi. Bordo Mavi Renklere gönül verdiği için Trabzon’dan bağımsız milletvekili adayı olan Ali Osman Şenol, Türkiye’de futbolun Trabzonspor’a karşı oynanan bir oyun olduğunu söyledi. Şenol, Trabzonspor sevdasından vazgeçmeyeceğini ifade ederek 24 Haziran’ın Trabzonspor için son şans olacağını ifade etti.
23 Haziran 2018 Cumartesi 16:34

 
Gedikli'den İsrail'e Kınama
ABD Büyükelçiliği'nin Kudüs'e taşınmasını protesto eden Filistinlileri hedef alan ve onlarca kişinin hayatını kaybetmesine neden olan İsrail vahşetine ilişkin Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan Gedikli,basın açıklaması gerçekleştirildi
16 Mayıs 2018 Çarşamba 16:45

 
‘BEN DEĞİL BİZ DEMELİYİZ’
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor’un içinde bulunduğu ekonomik durumun şehrin ve camianın ortak hareket etmesiyle aşılabileceğini söyledi.
14 Mart 2018 Çarşamba 15:42

 
MADEN İŞLETMELERİNDE SKANDAL BİTMİYOR.
CHP Trabzon Milletvekili Av. Haluk Pekşen’in Türkiye Kömür İşletmeleri’ne bağlı Garp Linyitleri İşletmesinin işlettiği Kütahya-Ömerler Linyit sahası ile ilgili basın açıklaması
5 Aralık 2017 Salı 18:41

 
‘Birlik olalım biz kazanalım’
Ortahisar ilçesinin Geçit Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile buluşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Şer odaklarının, içimizdeki hainlerin kaybetmesini, ülkemizin bir dünya devi olarak dünyaya huzur getirmesini istiyorsak bir ve beraber olmak zorundayız” dedi.
30 Ekim 2017 Pazartesi 00:23

 
Olimpiyat Parkı ve Sera Gölü dolup taşıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen tesisler ziyaretçi akınına uğruyor. Büyükşehir Belediyesi işletmesinde olan Olimpiyat (EYOF) Parkı ve Sera Gölü Tabiat Parkı Tesisleri ziyaretçi yoğunluğu ile dikkat çekiyor.
21 Ağustos 2017 Pazartesi 18:30

 
KTÜ’deki yangın kısa sürede söndürüldü
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fatih Eğitim Fakültesi kampüsünde yapılmak istenen temizlik sırasında, temizlik amacı ile yakılan ateşin kuru otlara sirayet etmesi sonucu örtü yangını meydana geldi.
26 Temmuz 2017 Çarşamba 17:32

 
Trabzon'dan Türkiye'deki 6300 noktaya dağıtılıyor
Bir dizi ziyaret için Trabzon' a gelen AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger ve beraberindeki AB' ne bağlı 18 ülkenin büyükelçisi TKDK Trabzon İl Koordinatörlüğü tarafından hibe desteği verilen HC Gıda ve Unlu Mamulleri (Cemil Usta) İşletmesini ziyaret ettiler.
31 Mayıs 2017 Çarşamba 19:29

 
Büyükşehir Belediyesi asfalt sezonunu erken açtı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına erken başladı. Hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını hızlandırırken Akçaabat ilçesinin Akçakale Mahallesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.
25 Mart 2017 Cumartesi 14:11

 
Fatih Mahallesi’nde asfaltlama çalışmaları yapıldı
Hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.
11 Ocak 2017 Çarşamba 08:34

 
Genç,Başbakan'a teşekkür etti
Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Başbakan Binali Yıldırım'ın Trabzon ziyaretinde dile getirdiği, Trabzon-Erzincan demiryolu hattı, ikinci kamu üniversitesi ve şehir hastanesi projelerin hayata geçirileceğini ifade etmesinden dolayı Başbakan Binali Yıldırım'a teşekkürlerini iletti.
12 Kasım 2016 Cumartesi 00:41

 
TRABZON SPORDA BİR İSTİFA DAHA
Trabzonspor'da Suat Şen'in yönetiminden istifa etmesinin ardından bir istifa daha yaşandı.
3 Ağustos 2016 Çarşamba 19:41

 
UÇURUMA YUVARLANDI
Trabzon Akçaabat ilçesi Kaleönü mahallesinde özel bir beton santraline ait beton mikseri sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından şarampole yuvarlandı.
3 Temmuz 2016 Pazar 17:25

 
Selfi çekmek isterken yorgun merminin hedefi oldu
Sakarya’dan memleketi Trabzon’a tatile gelen 15 yaşındaki lise öğrencisi Feyzanur Keleş, fındık bahçesinde gezindiği sırada nereden atıldığı belirlenemeyen yorgun bir merminin başına isabet etmesi sonucu ağır şekilde yaralandı.
2 Temmuz 2016 Cumartesi 00:31

 
Çal mağarası Büyükşehir’de!
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un önemli turistik mekanlarından birisi olan Çal Mağarası’nın işletmesini devraldı.
12 Haziran 2016 Pazar 19:43

 
Trabzon Şehidini Uğurladı.
Hatay’ın Samandağ ilçesi açıklarında dün kontrol ettiği filikadaki patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Trabzonlu Deniz Sözleşmeli Er Alper Al bugün baba ocağı Trabzon'un Şalpazarı İlçesi'nde son yolculuğuna uğurlandı.
23 Mayıs 2016 Pazartesi 15:30

 
Giresun Şehidini Ebediyete Uğurladı
Mardin'in Nusaybin ilçesinde el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle şehit olan Uzman Çavuş Süleyman Kul, bugün memleketi Giresun'un Yağlıdere ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
26 Nisan 2016 Salı 01:25

 
Hani Deniz Ateş Bitnel düdüğü asacaktı?
Bitnel’in Portekiz-İsveç maçını yönetmesi, Usta’yı Trabzonspor sevdalılarının önünde zor durumda bıraktı.
18 Mart 2016 Cuma 17:11

 
Balıkçılar Hamsinin Peşinden Gidecek.
Karadeniz’de bugünlerde hamsi avı yüzde 80-90 oranında azalırken, bunun başlıca nedeni hamsinin erken göç etmesi olduğu belirtildi.
17 Aralık 2015 Perşembe 00:43

 
Hekimoğlu, Genel Kurulun ardından bunu yapmaya başladı
Trabzonspor Genel Kurulunun ardından başkan adaylarından Celil Hekimoğlu, 13 oyla Muharrem Usta'ya kaybetmesine rağmen vefasını bir kez daha gösterdi.
11 Aralık 2015 Cuma 16:47

 
Fındıkta gelir desteğine devam
GİRESUN Ziraat Odası Başkanı Nurettin Karan, Bakanlar Kurulu'nun Fındıkta Alan Bazlı Gelir Desteği ödemesinin 2015 yılı için de devam etmesi yönünde karar almasından üreticiler olarak mutluluk duyduklarını ifade etti.
19 Kasım 2015 Perşembe 17:12

 
Meteoroloji’den Kuvvetli Yağış Uyarısı
Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, Orta Karadeniz’de kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlarının 27 Ağustos Perşembe gününe kadar devam etmesinin beklendiğini duyurdu.
26 Ağustos 2015 Çarşamba 17:00

 
Fındıkta gelir desteği sürmeli
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Arsin Ziraat Odası Başkanı Hasan Kozoğlu, fındık üreticisine 6 yıldır sağlanan alan bazlı gelir desteğinin devam etmesi gerektiğini söyledi.
5 Temmuz 2015 Pazar 11:53

 
Ehliyet sahipleri dikkat son 7 gün..
Türkiye'deki 1 milyon 100 bin sertifikanın ehliyete dönüştürülmesi için adayların 29 Mayıs'a kаԁаг ilgili tгаfіk müdürlüklerine müracaat etmesi gегеkіуог.
22 Mayıs 2015 Cuma 19:29

 
Kar Tatili Açıklaması
Olumsuz Hava Koşullarının Devam etmesi durumunda 9 Aralık Cuma günüde okulların tatil edildiği açıklandı.
8 Ocak 2015 Perşembe 10:06

 
TİSKİ Yap Bozdan Rahatsız
Trabzon su ve kanalizasyon idaresi genel müdür vekili Recep köksal dan izin dahi almaya gerek duymadan toklu mahallesinden 2 nolu beşirli mahallesine kadar anayolu önce AK-SA doğal gaz işletmesi boydan boya yarıp doğal gaz borularını gömdü.
4 Aralık 2014 Perşembe 10:36

 
Kıt Kanaat Helal İmkanlarla Mücadele Ettik
CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Kaya, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaşanan birlikteliğin sonraki seçimlerde de devam etmesi gerektiğini vurguladı.
12 Ağustos 2014 Salı 18:24

 
Yayla Dönüşü Trafik Kazası
Melalar mevkiinde Savaş Cumhur yönetimindeki araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.
21 Temmuz 2014 Pazartesi 13:50

 
AB’DEN İSRAİLE ACİL ATEŞKES ÇAĞRISI!
Gazze’de acil ateşkes çağrısı yapan Ab, İsrail’in kendini savunma hakkı olduğunu ancak bunu yaparken orantılı hareket etmesi gerektiğini belirtti.
19 Temmuz 2014 Cumartesi 14:23

 
Trafik Kazası: 6 Yaralı
İzmir’den gelip Çalköy Mahallesi’ne gitmekte olan hafif ticari araç Çiğdemli Mahallesi mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı.
11 Temmuz 2014 Cuma 13:15

 
Kurtulmuş: Erdoğan Başbakanlığa Devam Edebilir
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin, “Sayın Başbakanımızın bu yasal mevzuat çerçevesinde eğer milletimiz teveccüh eder kendisini seçerse 28 Ağustos gününe kadar yani cumhurbaşkanlığını devralacağı güne kadar partimizin Genel Başkan ve Başbakanlığa devam etmesinde hiçbir yasal sakınca yoktur” dedi.
3 Temmuz 2014 Perşembe 18:20

 
Avukatın İhmalini Trabzonspor Ödüyor
TRABZONSPOR eski Genel Müdürü Sinan Zengin icra müdürlüğüne başvurarak, sözleşmesi gereği kulüpten 505.000 TL alacağını istedi. İcra müdürlüğünden gelen bu karara itiraz etmesi gereken kulüp avukatı Anıl Gürsoy Artan, yasal itiraz süresini geciktirince faizi ve avukat masrafıyla birlikte kulübün Futbol Federasyonu’ndaki 649.000 TL’lik gelirine el konuldu.
28 Mayıs 2014 Çarşamba 20:31

 
Çınarlar devrilmesin
GİRESUN’DA bir düğünde davul çalarken maganda kurşununun kasığına isabet etmesi sonucu hayatını yitiren davulcu Çınar Akkaya, dün gözyaşları içinde toprağa verildi.
14 Ekim 2013 Pazartesi 21:54

 
Konakları Belediye İşletecek
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, restorasyon çalışmaları tamamlanan Timurciler Konağı’nın işletmesini kendilerinin yapacağını söyledi.
28 Haziran 2013 Cuma 20:01

 
Baransu: Kupa Trabzonspor'un dur
UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı Avrupa kupalarından men etmesine ilginç tepkiler geliyor.
26 Haziran 2013 Çarşamba 09:10

 
Günnar:Destek 3 yıl daha devam edecek.
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Fındıkta alan bazlı desteğin 3 yıl daha devam etmesi için hazırlanan kararnamenin Bakanlar Kurulunda imzalanarak yayınlandığını söyledi. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan İl Başkanı Günnar şunları söyledi:
5 Şubat 2013 Salı 18:51

 
Koray Aydın: Trabzonda Konuştu
Yalancı ve Riyakar benzetmesi yaptı
24 Kasım 2012 Cumartesi 20:48

 
Kaybedersem üzülmem
MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın, 4 Kasım’da yapılacak olan kongrede Devlet Bahçeli’ye karşı kaybetmesi durumunda üzülmeyeceğini belirterek, “Kaybedersem ‘ağabeyim kazandı’ derim ve üzülmem
22 Eylül 2012 Cumartesi 23:06

 
Bir Kısmı Yayınlandı
TFF Başkanı Demirören, Nihat Özdemir ve Ali Koç üçgeninin ses kaydı iddiası...Fenerbahçeli yöneticiler Ali Koç ve Nihat Özdemir ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in arasında geçtiği iddia edilen ses kaydınında Demirören'e, 'Galatasaray ve Trabzonspor'u şike olaylarının içine dahil etmesini, Etik kurulu raporlarını da kendilerinin halledeceğini, UEFA konusunda da sonra ilgileneceklerini' söyledikleri iddia ediliyor.
8 Mayıs 2012 Salı 22:34

 
Kayıp Yaşamak İstemiyoruz
Trabzonspor'da Güneş, oyuncularını Gençlerbirliği maçına motive ediyor Gençlerbirliği maçının ardından verilecek milli araya moralle girmek istediklerini söyleyen Şenol Güneş, "Bunun için Pazar günü oynayacağımız maçtan kayıpsız ayrılmalıyız. Camiamız ile yakaladığımız pozitif havayı sezon sonuna kadar taşıyıp hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi GENÇLER'İ GEÇMELİYİZ Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş, Pazar günü oynanacak olan Gençlerbirliği maçına oyuncuları özel olarak hazırlıyor. Bugün oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, şampiyonluk mücadelesi verdikleri rakiplerinin puan kaybetmesi halinde yeniden liderlik fırsatını ele geçirme şansı yakalayacaklarını oyuncularına an
19 Mart 2011 Cumartesi 16:50

 
Görevimin başındayım
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor'da kaosun eşiğinden dönüldü. Lige kötü başlayan ve bir türlü bunun önüne geçemeyen Kırmızı-Beyazlılar'da Başkan Zeki Öztürk'ün Bozüyük maçı devre arasında futbolculara sitem dolu sözler sarf etmesi ve maç esnasında stadı terk etmesi istifa ettiği yönünde yankı uyandırmıştı. Camiada Öztürk'ün istifa ettiği yönünde haberler çıkarken, Ankara'dan haber gönderen Öztürk, görevinin başında olduğunu ve şimdilik hiçbir yere gitmediğini bildirdi.
31 Ekim 2010 Pazar 14:27

 
2010 TERCİH MERKEZLERİ KURULDU
Akçaabat'ta 2010 YGS ve LYS sınavlarına giren öğrencilere destek amacıyla Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğünce bir Yönlendirme Komisyonu kuruldu. İlçemizde Akçaabat Lisesi ve Akçaabat Çok Programlı Teknik Lisesi olmak üzere iki noktada kurulan merkezlere gelerek ücretsiz hizmetlerden yararlanan öğrenciler Milli Eğitimin bu çalışmasından oldukça memnun olduklarını ve her yıl devam etmesini istediklerini ifade ettiler.
14 Eylül 2010 Salı 00:19

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1775 Amerikan Devrimi başladı. Sömürgeci İngiliz birlikleri ile bağımsızlık savaşçıları, Massachusetts eyaletinin Lexington kentinde ilk çatışmaya girdi.
1904 Toronto'nun büyük bir kısmı, çıkan yangında harabeye döndü.
1909 Jeanne d'Arc azize ilan edildi.
1926 Türk karasularında her türlü denizcilik işlerini Türk vatandaşlarına tahsis eden ve yabancıların kabotaj hakkına son veren Kabotaj Kanunu kabul edildi.
1927 Mae West, Sex adlı oyundaki rolü müstehcen bulunarak 10 gün hapse mahkum oldu.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur