Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU TRÜ İletişim Öğrencileri Ankara’da AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı. Belediye'de Görev Değişim İMZALAR ATILDI BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı KAMPÜS KARNAVAL YERİ ANKARA’DA TRABZON TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’den Ortahisar Belediyesinin Mali Durumu Üzerine Açıklama: “Yanlış Algılarla Vatandaşlarımızı Yönlendiremezsiniz” KAYA’DAN KALEM KALEM BORÇ AÇIKLAMASI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
 
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
 
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
edilen haberleri
 
KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA
Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürlüğünce organize edilen ve 2-15 Mayıs tarihleri arasında 24.si düzenlenecek olan Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali’nde iki oyun Akçaabat’ta tiyatro severlerle buluşacak.
27 Nisan 2024 Cumartesi 18:54

 
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
Trabzon Dernekler Federasyonu tarafından organize edilen Ankara Trabzon Tanıtım Günlerine katılan Akçaabat Belediyesi, Ankara’da etkinlik alanında açtığı stantla ziyaretçilerini ağırlıyor.
27 Nisan 2024 Cumartesi 18:27

 
BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Başkent Trabzon Dernekler Federasyonu ile Ankara’da organize edilen ‘Trabzon Tanıtım Günleri’ne katıldı.
25 Nisan 2024 Perşembe 08:34

 
İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR
Akçaabat İlçe Halk kütüphanesi tarafından 60. Kütüphane Haftası nedeniyle organize edilen “İçimdeki Kütüphane” temalı resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
27 Mart 2024 Çarşamba 17:54

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN FARKINDALIK YARATAN KONFERANS
Akçaabat Belediyesi tarafından organize edilen ve Uzman Aile Danışmanı Saliha Erdim’in konuşmacı olarak katıldığı ‘Aile Nedir? Toplum İçindeki Önemi’ konulu konferans düzenlendi.
8 Şubat 2024 Perşembe 18:29

 
AKÇAABAT’TA KÖY YAŞAM MERKEZİNDE ÖĞRENMENİN KEYFİ BİR BAŞKA
Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı proje kapsamında Akçaabat’ın Mersin Mahallesi’nde Akçaabat Belediyesi’nin destekleriyle inşa edilen ve açılan Toprak Ana Köy Yaşam Merkezi dolup taşıyor.
31 Ocak 2024 Çarşamba 18:24

 
MHP Beşikdüzü adayı Barış Öztürk’ten iddialı açıklama!
MHP’den Beşikdüzü Belediye Başkan adayı olarak ilan edilen Barış Öztürk'ten iddialı açıklama.
17 Ocak 2024 Çarşamba 16:07

 
KAÇEP’TEN HASTANE ZİYARETİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı Trafından Organize Edilen Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) İl Başkanlığı,KAÇEP Akçaabat İlçe Başkanlığınca Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ni ziyaret ettiler.
5 Ocak 2024 Cuma 19:19

 
Trabzon Akçaabat'ta kumar oynayanlara ceza yağdı!
Trabzon Akçaabat'ta tespit edilen iş yerinde kumar oynayan 4 kişiye ceza yağdı.
1 Ocak 2024 Pazartesi 00:31

 
BARÜ’de ‘Sürdürülebilir Gelecek’ hedefiyle adımlar atılmaya devam ediyor
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) enerji kaynaklarının etkin ve yerinde kullanılmasına yönelik gerçekleştirilen eğitimlerle verimlilik alanında elde edilen kazanımlar geleceğe aktarılıyor.
17 Aralık 2023 Pazar 19:16

 
AKÇAABAT’TA KARATE ŞAMPİYONASI YAPILDI
Akçaabat’ın ilçe oluşunun 137. Yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Akçaabat Belediyesince organize edilen Karate Şampiyonası yapıldı.
29 Kasım 2023 Çarşamba 18:54

 
CHP'den İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde basın açıklaması.
CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Yaylacık sahili dolgu alanına konuşlandırılan konteynırlara mahkum edilen Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde açıklamalarda bulundu.
30 Eylül 2023 Cumartesi 18:31

 
Genç, Geleneksel Yayla Şenliği’ne katılmak için KKTC’ye gitti
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Karadeniz Kültür Derneği ile birlikte Girne’de organize edilen Geleneksel Yayla Şenliği’ne katılmak için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) gitti.
17 Eylül 2023 Pazar 09:39

 
31. ULUSLARARASI AKÇAABAT MÜZİK VE HALK OYUNLARI FESTİVALİ HIDIRNEBİ YAYALA ŞENLİĞİ İLE BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi tarafından organize edilen ve geleneksel hale gelen 31. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali, Hıdırnebi Yayla Şenliği ile başladı.
20 Temmuz 2023 Perşembe 17:50

 
AKÇAABAT’TA 4.AÇIK HAVA TİYATROSU ‘RADYU-YU HUMAYUN’LA BAŞLADI
Akçaabat Belediyesince organize edilen 4. Açık Hava Tiyatro Günleri, Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu ‘Radyo-yu Humayun’ adlı tiyatro oyunu ile başladı.
3 Temmuz 2023 Pazartesi 19:30

 
AKÇAABAT’TA THM KOROSU KULAKLARIN PASINI SİLDİ
Akçaabat Belediyesi tarafından organize edilen Haziran Ayı kültür sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.
7 Haziran 2023 Çarşamba 11:19

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI "DOĞRU ZAMANDA DOĞRU UYGULAMALAR YAPARAK ÜRETMEK
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU , Akçaabat Ziraat Odası ve Akçaabat İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Ziraat Mühendisleri tarafından yapılan saha çalışmalarında elde edilen tespitlere yönelik üreticilerimize uyarılarda bulundu.
23 Mayıs 2023 Salı 17:27

 
Trabzon Üniversitesi’nden Depremzede Çocuklara Özel Şenlik
Trabzon Üniversitesi tarafından 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen ve KYK yurtlarında misafir edilen depremzede vatandaşlarımızın çocuklarına yönelik Çocuk Şenliği gerçekleştirildi.
8 Mayıs 2023 Pazartesi 08:06

 
TRABZON ET KOMBİNASI HİZMETE GİRDİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu tarafından arsası tahsis edilen, Et ve Süt Kurumu tarafından Akçaabat ilçesinde yapımı tamamlanan Trabzon Et Kombinası açıldı.
25 Nisan 2023 Salı 20:01

 
BAŞKAN EKİM’DEN MÜJDELERE TEŞEKKÜR
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından organize edilen Türkiye Yüzyılı Trabzon Vizyon Toplantısında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu’nun Akçaabat için açıkladığı müjdelere teşekkür etti.
19 Nisan 2023 Çarşamba 15:29

 
Trabzon Üniversitesi Öğrencilerinden Atıcılık Şampiyonası'nda Derece
Trabzon Üniversitesi öğrencileri Tuğba Buğur ve Osman Nuri Şentürk Üniversiteler Arası (ÜNİLİG) Atıcılık Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü oldu. Elde edilen derece Trabzon Üniversitesi’nin spor tarihine ilk atıcılık başarısı olarak kaydedildi.
14 Nisan 2023 Cuma 11:21

 
Tarihi ipek yolu canlandırma projesi TOKİ mi oluyor!
4342 sayılı Mera Kanunun 14 inci maddesinde “yatırım yapan kişi ve kuruluşlar, talep edilen amaç için tahsis amacı değiştirilen yeri Valiliğin bilgisi olmadan başka birine devredemez.
8 Mart 2023 Çarşamba 17:00

 
Trabzon Büyükşehir’den Deprem Bölgesine Destek
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 şiddetinde meydana gelen ve 10 ilde hissedilen depremin hemen ardından harekete geçti.
6 Şubat 2023 Pazartesi 10:55

 
Vakfıkebir MYO’da Satranç Turnuvası Düzenlendi
Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu ve Türkiye Satranç Federasyonu Trabzon İl Temsilciliği tarafından organize edilen 4. Geleneksel Mustafa Turupçu’yu Anma Satranç Turnuvası Vakfıkebir MYO’da gerçekleştirildi.
26 Aralık 2022 Pazartesi 17:14

 
Erasmus Akreditasyonu 2022 Mesleki Eğitim Konsorsiyum Hazırlık Süreci Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus Akreditasyonu Mesleki Eğitim kapsamında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü konsorsiyumuna katılmaya hak kazanan kurumlar bir araya geldiler.
23 Aralık 2022 Cuma 19:24

 
Özel gereksinimli bireylerin akülü araç sevinci!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, özel gereksinimli bireylere verilmek üzere Hollanda’da faaliyet gösteren El Hattap Derneği’nin desteğiyle temin edilen 5 adet akülü aracın dağıtım törenine katıldı.
22 Aralık 2022 Perşembe 17:40

 
Başkan Altıntepe'den Bir Müjde Daha
İlçemiz Kavaklı Mahallesi’nde Akçaabat SYDV’ye aitken Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilen geçmişte öğrenci yurdu olarak kullanılan bina, yapılan onarım ihalesiyle Akçaabat’a ikinci Gençlik merkezi olarak kazandırılacak.
6 Aralık 2022 Salı 17:56

 
“İlk Evim- İlk İş Yerim-İlk Arsam” Tanıtım Tırı Akçaabat’ta
“İlk Evim- İlk İş Yerim-İlk Arsam” Kampanyasına ilişkin merak edilen soruların cevaplanması amacıyla hazırlanan tanıtım tırı Akçaabat ilçesine geldi.
17 Kasım 2022 Perşembe 19:17

 
AK PARTİ AKÇAABAT İLÇE BAŞKANI AHMET HÜSEYİN ALTINTEPE 'DEN 10 KASIM MESAJI ;
Cumhuriyetimizin kurucusu ve önderliğinde elde edilen zaferlerle adını altın harflerle Türk tarihine yazdıran bir lider olarak Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ebediyete irtihalinin 84’üncü yıldönümünde özlem ve minnetle anıyoruz.
9 Kasım 2022 Çarşamba 18:43

 
Akçaabat sahaları için 15 milyonluk yatırım!
Akçaabat Sebat Spor ’un mevcut binası korunarak inşa edilen Spor Lisesi’nin önündeki alana yapılacak olan iki adet sentetik saha, tribün, ışıklandırma ve çevre düzenlemesi için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile protokol imzalandı.
21 Ekim 2022 Cuma 16:17

 
YOMRA'DA ŞAMPİYONLUĞUN ANITI DİKİLDİ
Yomra Belediyesi tarafından 2021-2022 şampiyonu Trabzonspor'un 8'inci şampiyonluğu anısına inşa edilen Şampiyonluk anıtı düzenlenen törenle açıldı.
27 Eylül 2022 Salı 19:00

 
Trabzon'da uyuşturucu operasyonunda bir miktar metamfetamin ile 10 kök Hint keneviri ele geçirildi.
il Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, tespit edilen bazı adreslere operasyon düzenledi.
5 Eylül 2022 Pazartesi 00:01

 
TRABZON ADRENALİNE HAZIR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen “Rota 61 Motosiklet Festivali” 26 Ağustos Cumartesi (yarın) saat 15.00’te başlıyor.
26 Ağustos 2022 Cuma 09:37

 
TRABZON BEŞİKDÜZÜ'NDE AT YARIŞLARI YAPILDI
Trabzon Rahvan Atları ve Türkiye Rahvan Atları Federasyonu Başkanlığı ile Beşikdüzü İlçe Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Cumhurbaşkanlığı 1.İstiklal Kupası Trabzon At Yarışları Beşikdüzü ilçesinde yapıldı.
8 Ağustos 2022 Pazartesi 00:13

 
Teknofest Yarışmalarında Başarı Kazananlar Ödüllendirildi
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile T3 Vakfı tarafından organize edilen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’in 3’üncü ve son gününde kapanış programı organize edildi.
7 Ağustos 2022 Pazar 14:53

 
AKÇAABAT’TA YAZ SPOR OKULLARI’NIN AÇILIŞI YAPILDI
Belediyemiz ve Akçaabat Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde organize edilen Yaz Spor Okullarının Açılış törenin Söğütlü Atletizm Sahasında yapıldı.
1 Temmuz 2022 Cuma 16:06

 
Jandarmadan kaçak silah atölyesine baskın
Jandarmadan kaçak silah atölyesine baskın Rize’de silah imal ve ticareti yaptığı tespit edilen 2 kişi, jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandı.
28 Haziran 2022 Salı 17:25

 
Bartın Üniversitesi, TRT Haber “Eğitim Editörü” programında anlatıldı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) bünyesinde elde edilen başarılar ve kaliteli eğitim ortamı, TRT Haber ekranlarından canlı olarak yayınlanan “Eğitim Editörü” programında anlatıldı.
20 Haziran 2022 Pazartesi 16:50

 
KOOP-İŞ ZİRVEYİ BIRAKMIYOR
Türk Eğitim-Sen Trabzon 2 nolu Şube Başkanlığı tarafından organize edilen Geleneksel Futbol Turnuvasında Koop-İş KTÜ Futbol Takımı Şampiyon oldu.
16 Haziran 2022 Perşembe 09:40

 
İbb, 35 Okul Spor Salonunu Hizmete Açtı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan anlaşmalar doğrultusunda inşa edilen, 24 farklı ilçedeki, toplam 35 okul spor salonunun açılışlarını gerçekleştirdi.
8 Haziran 2022 Çarşamba 14:47

 
Bartın Üniversitesi kabul edilen 133 projesiyle Türkiye 3’üncüsü oldu
Türkiye’nin en fazla öğrenci projesi üreten yükseköğretim kurumlarından biri olan Bartın Üniversitesi, TÜBİTAK 2209-A kapsamında kabul edilen 133 projesiyle Türkiye 3’üncüsü oldu.
18 Mayıs 2022 Çarşamba 09:57

 
Başkan Genç’ten şampiyonluk teşekkürü!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor-Antalyaspor maçından sonra organize edilen şampiyonluk kutlamalarının sorunsuz geçmesinden dolayı teşekkür etti.
5 Mayıs 2022 Perşembe 16:32

 
AKÇAABAT’TA TURNUVA SONA ERDİ ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
Akçaabat Belediyesi Tarafından ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla organize edilen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın ödül töreni Söğütlü Spor Park Söğütlü Halı Sahada yapıldı.
2 Nisan 2022 Cumartesi 14:43

 
Bartın Üniversitesi futbolda ikincilik kupasının sahibi oldu
Bartın Üniversitesi Futbol Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından organize edilen Üniversiteler Futbol 1. Lig’de ikincilik kupasının sahibi oldu.
30 Mart 2022 Çarşamba 09:58

 
TÜSF Voleybol 1. Lig müsabakaları Bartın Üniversitesinin ev sahipliğinde başladı
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından organize edilen Türkiye Üniversiteler Voleybol 1. Lig müsabakaları Bartın Üniversitesinin ev sahipliğinde başladı.
21 Mart 2022 Pazartesi 17:17

 
AKÇAABAT’TA KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi tarafından kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişimi güçlendirmek için organize edilen ‘Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’ başladı.
11 Mart 2022 Cuma 18:04

 
Akçaabat'ta Sivil Toplum Çalıştayı Yapıldı
Trabzon Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen “Sivil Topluma Rehberlik Çalıştayı” 28 Şubat Pazartesi günü gerçekleştirildi.
28 Şubat 2022 Pazartesi 18:03

 
Korkuların altında yatan nedenler araştırılacak
Bartın Üniversitesinin deneysel psikolojisi alanında kabul edilen TÜBİTAK 1001 projesiyle korkuların altında yatan nedenler araştırılacak.
17 Şubat 2022 Perşembe 16:29

 
İMAMOĞLU’NDAN ‘YARDIM KİOSKU’ YANITI: KENDİNE ÇARPIŞMA ALANI OLUŞTURMAYA ÇALIŞANLARA ALLAH AKIL VERSİN
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ tarafından tepeden tırnağa restore edilen ve yeni çehresine kavuşan tarihi Üçüncü Ahmet Çeşmesi’nde incelemelerde bulundu.
4 Şubat 2022 Cuma 17:04

 
ANADER VE AKÇAABAT BELEDİYESİ İŞ BİRLİĞİNDE EĞİTİME DESTEK PROGRAMI
ANADER Kadın Kolları tarafından organize edilen ve Akçaabat Belediye Başkanı tarafından da desteklenen yardım programı gerçekleştirdi.
29 Ekim 2021 Cuma 10:32

 
Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Akçaabat’ta
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Tarafından Organize Edilen Akçaabat Buluşmalarının Konuğu Akçaabatlı Hemşerimiz Milletvekili Bahar Ayvazoğlu idi
16 Ekim 2021 Cumartesi 13:41

 
Satılık Bungalow
Yıllardır çürümeye terk edilen Hıdırnebi Yaylaken’in bungalov ev ve diğer müştemilatı satılıyor.
29 Eylül 2021 Çarşamba 17:43

 
Başkan Genç’e Azerbaycan’dan davet!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, işgal edilen Azerbaycan toprağı Karabağ'ın azat edilişinin yıl dönümünde düzenlenecek etkinlikler çerçevesinde TÜRKSOY (Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı) tarafından Azerbaycan'a davet edildi.
23 Eylül 2021 Perşembe 15:36

 
Akçaabat’ta Aronya Meyvesi Çiftçilerin Gelir Kapısı Olacak
AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat’ta düzenlenen “Aronya” meyvesi fidanlarından elde edilen ürünlerin hasat törenine katıldı.
8 Eylül 2021 Çarşamba 18:19

 
BTP’nin Yoğun Bayramlaşma Programı
Kurban Bayramı’nın ikinci gününde siyasi partiler arasında bayramlaşmalar gerçekleşti. Bayramlaşma için tercih edilen yöntem ise pandemi nedeniyle online oldu.
23 Temmuz 2021 Cuma 11:22

 
CEBİ:DEVLETİMİZİN HALKININ YANINDA
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Trabzon Havalimanı’ndan çekilip sosyal medyaya servis edilen “Bakanlar ayrı uçaklarla geldiler” şeklindeki yorumlara sert tepki gösterdi.
18 Temmuz 2021 Pazar 21:13

 
Bartın Üniversitesi TÜBİTAK öğrenci projelerinde Türkiye’de 4’üncü oldu
Bartın Üniversitesi, bir önceki döneme göre proje sayısını iki kattan fazla arttırdığı “TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı” kapsamında kabul edilen 58 projeyle Türkiye’de 4’üncü olmayı başardı.
4 Mayıs 2021 Salı 16:46

 
İMAMOĞLU: “İBB ÇATISI ALTINDAKİ VARLIĞI KALICI OLACAK”
Başkan Ekrem İmamoğlu, İBB Meclisi’nin 15 Ekim 2020’de aldığı kararla Şehir Tiyatroları’na devredilen Şişli’deki Kenter Tiyatrosu’nda incelemelerde bulundu.
17 Şubat 2021 Çarşamba 18:22

 
Şehitlerin İsimleri Belli Oldu
Malatya Valisi Aydın Baruş, Gara'da şehit edilen 13 kişiden 10'unun kimliklerinin belirlendiğini, üç kişinin kimlik belirleme çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.
14 Şubat 2021 Pazar 17:58

 
Teleferik belediyede sıra aktif hale getirmekte
Beşikdüzü Belediyesinin MHP’li Meclis Üyesi Önder Öztürk, taahhütlerini yerine getirmediği için sözleşmesi feshedilen Beşikdüzü Teleferik’in işletmecisi Giztaş firmasının yargıya gitmesinin de sonuç vermediğini açıkladı.
29 Ocak 2021 Cuma 18:38

 
Fol Deresi Islahı 2021 Haziran’da bitiyor.
2016 Yılında ihale edilen Vakfıkebir–Tonya Fol Deresi 2. Kısım Taşkın Koruma İnşaatı Kalınçam mahallesi dere ıslahı ve tarım arazilerinin korunması projesi 2021 yılı Haziran ayında tamamlanacak.
19 Ocak 2021 Salı 18:55

 
Trabzon'da izinsiz kazı yapan 3 kişi yakalandı!
Trabzon’da izinsiz kazı yaptığı tespit edilen 3 kişi hakkında işlem yapıldı.
18 Aralık 2020 Cuma 19:23

 
YARALI KUĞU'YA MUHTAR ELİ
Akçaabat ilçesi Arpacılı mahalle muhtarı Hakan KALAYCI, Avcıların vurduğu tahmin edilen yaralı kuğu'yu Ormaniye ekiplerini arayarak tedavi edilmesi amacıyla yetkililere teslim etti.
14 Aralık 2020 Pazartesi 18:54

 
Mehmet Akif Ersoy Yüzme Havuzu yıl sonunda açılacak!
Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ortahisar Belediyesi’ne devredilen Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzu’nda tadilat çalışmaları yıl sonuna kadar tamamlanacak.
17 Kasım 2020 Salı 10:39

 
Rıdvan Açıklayacakmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan onay alıp yeni MHK yi olusturdugu iddia edilen Rıdvan Dilmen ispat istiyor.
21 Eylül 2020 Pazartesi 00:01

 
Trabzon Üniversitesi Kontenjanlarının Yüzde 99’unu Doldurdu
Trabzon Üniversitesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarına göre lisans programlarında yüzde 100’ü aşan, ön lisans programlarında ise yüzde 97,4’lük doluluk oranı ile en çok tercih edilen üniversiteler arasında yer aldı.
31 Ağustos 2020 Pazartesi 15:25

 
Bartın Üniversitesi TÜBİTAK Öğrenci Projelerinde Türkiye İkincisi Oldu
Bartın Üniversitesi, “TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı” kapsamında proje sunan 99 üniversite arasında kabul edilen 27 projesiyle ikinci oldu.
20 Ağustos 2020 Perşembe 20:44

 
Yaylalı, açıklamalarım yanlış aktarıldı
AK Parti Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Mustafa Yaylalı, günlük bölgesel bir gazetede yer alan “BÜYÜKŞEHİR DAVA EDİLMELİDİR” başlıklı haber metni içeriğinde kendisine atfedilen ifadelerin eksik ve hatalı olarak aktarıldığını söyledi.
6 Temmuz 2020 Pazartesi 17:33

 
AKÇAABAT MİLLET BAHÇESİ AÇILDI
Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, eski Akçaabat Fatih Stadı yerine inşa edilen Akçaabat Millet Bahçesinin açılışı, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, videokonferans yöntemiyle, katılımlarıyla yapıldı.
6 Haziran 2020 Cumartesi 10:24

 
ALTINTEPE'DEN 23 NİSAN MESAJI
Geleceğimiz çocuklarımıza armağan edilen dünya üzerindeki ilk ve tek bayram olan ve milli bağımsızlığımızın en önemli timsali olarak kabul ettiğimiz Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılış yıldönümlerinde kutladığımız bir bayrama daha ulaşmış olmanın kıvancını yaşıyoruz.
23 Nisan 2020 Perşembe 14:37

 
Aksa Elektrik’ten Abonelerine Önemli Bilgilendirme
Çoruh ve Fırat bölgelerinde 9 il ve 101 ilçede elektrik tedarik hizmeti sunan Aksa Elektrik, Covid-19 salgını nedeniyle abonelerine sunduğu imkanlar ve alınan önlemlerle ilgili bir açıklama paylaştı. Yapılan açıklamayla elektrik faturalarıyla ilgili merak edilen konuları da ele almış oldu.
14 Nisan 2020 Salı 19:46

 
BEYANNAME ERTELENMESİ
MADDE 4 – (1) 3 üncü madde kapsamında mücbir sebep halinde olduğu kabul edilen mükelleflerle ilgili olarak;
31 Mart 2020 Salı 16:00

 
CORA:ELAZIĞ İÇİN EL ELE
AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Elazığ’da meydana gelen ve Malatya başta olmak üzere birçok ilde hissedilen 6.8 büyüklüğündeki depremle ilgili geçmiş olsun mesajı yayınladı.
25 Ocak 2020 Cumartesi 00:02

 
KAÇAK SİLAH OPERASYONU
Trabzon İl Jandarma Komutanlığınca, Akçaabat İlçesinde silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şahsın ikametine operasyon düzenlendi.
8 Ocak 2020 Çarşamba 15:06

 
Bartın Üniversitesinde ‘Merhaba Gönüllülük!’ Projesi tanıtıldı
Bartın Üniversitesinin Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen ‘ECS11 Gönüllülük Projesi’ öğrenciler ile mezunlara tanıtıldı.
15 Aralık 2019 Pazar 14:19

 
Trabzon'da öğretmeni mesajla tehdit eden eğitimci babaya ceza!
Trabzon'da oğlunu cetvelle dövdüğü iddia edilen öğretmen H.B.'yi mesajla tehdit eden eğitimci baba A.C. hakkında dava açıldı.
1 Kasım 2019 Cuma 19:14

 
Genç: Muhtarlarımız fedakârca çalışıyor
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen "Muhtarlar Buluşması" programına katıldı.
19 Ekim 2019 Cumartesi 00:05

 
Bartın Üniversitesi’nin projesiyle dışa bağımlılığın azaltılması hedefleniyor
Bartın Üniversitesi’nin yürütücülüğünde kabul edilen TÜBİTAK Projesi kapsamında, böbrek yetersizliğine veya kanser kemoterapisine bağlı anemilerin (kansızlık) tedavisinde kullanılan bir protein(EPO)’nun farklı yöntemlerle üretilerek, medikal biyoteknolojideki dışa bağımlılığının azaltılması hedefleniyor.
14 Ekim 2019 Pazartesi 10:50

 
Atatürk İlkokulunda servis skandalı..
Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ihale edilen taşımalı eğitim ihalesini alan firma okulların 2. haftasında daçocukları almaya gelmedi.
16 Eylül 2019 Pazartesi 16:15

 
Bartın Üniversitesi’nin uluslararası projesi kabul edildi
Bartın Üniversitesi yürütücülüğünde kabul edilen TÜBİTAK projesiyle, İngiltere’nin Aston Üniversitesi ve Nottingham Üniversitesi iş birliğinde düzenlenecek çalıştayda yabancı dil öğreniminde bilişsel ve duyusal faktörler konuşulacak.
9 Ağustos 2019 Cuma 17:20

 
Sörloth, imzayı attı
İngiltere Premier Lig takımlarından Cyristal Palace’dan kiralık olarak transfer edilen Norveçli forvet oyuncusu Alexander Sörloth ile sözleşme imzalandı.
4 Ağustos 2019 Pazar 19:02

 
SANAT BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN PANZEHRİDİR
Güzel ilçemizin sloganı haline gelen “Kültür Sanat Turizm ve Spor Şehri Akçaabat” ifadesi ilçemizde var olan değerlerin adeta kelimelerle telaffuz edilen biçimidir. Akçaabat olarak bu sloganın hakkını tam anlamıyla vermeye gayret ediyoruz.
29 Temmuz 2019 Pazartesi 18:32

 
Kirazlık ve Koçlu Yaz Futbol Turnuvası start aldı.
Kirazlık Koçlu mahalleleri tarafından bu yıl 7.si organize edilen Yaz Futbol Turnuvası start aldı.
11 Temmuz 2019 Perşembe 14:11

 
Trabzon'da terör üyesi polis yakalandı!
Trabzon’da FETÖ üyesi olduğu tespit edilen görevli polis yakalandığı açıklandı.
2 Temmuz 2019 Salı 17:44

 
Trabzon Ülkü Ocaklarından Tiyatro
Trabzon Ülkü Ocakları tarafından organize edilen, 'Her Bizans'a Bir Fatih' adlı tiyatro gösterimi büyük ilgi gördü.
28 Haziran 2019 Cuma 00:12

 
Sanatçı Kenan Demir 15. Kişisel Resim Sergisini Akçaabat'ta açtı.
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce organize edilen Kenan Demir'in 15. kişisel resim sergisi, Akçaabat Belediyesine ait Resim ve Fotoğraf Müzesinde görücüye çıktı.
18 Haziran 2019 Salı 20:25

 
Adnan GÜNNAR Araklılı Hemşehrileriyle İftarda Buluştu.
Araklı İftar Organizasyonu Platformu ve Birlik Vakfı Ankara Il Başkanlığı tarafından organize edilen Araklılılar İftar programı büyük bir katılım ile Ankara’da yapıldı.
17 Mayıs 2019 Cuma 00:52

 
Kuruculardan mukabele
31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi öncesinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı tarafından ağırlanarak taltif edilen partinin kurucu üyeleri, seçim sonrasında bu nazik jeste mukabele ederek AK Parti İlçe Yönetimi ile Belediye Meclisi Üyeleri ve eski belediye başkanlarını yemekli bir toplantıda ağırladılar.
7 Mayıs 2019 Salı 14:36

 
"BATAKHANE GÜZELİ " GİRESUN'DA SAHNE ALDI
Bu yıl 25'incisi düzenlenen Fevzi Bayazıtoğlu Tiyatro Günleri için Giresun'a davet edilen Akçaabat Belediye Tiyatrosu "Batakhane Güzeli" adlı oyunla sahne aldı.
2 Mayıs 2019 Perşembe 16:07

 
BAŞKAN EKİM TEŞEKKÜR ETTİ
Trabzon Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda Ankara’da organize edilen 14. Trabzon Günleri 18-21 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleştirildi.
24 Nisan 2019 Çarşamba 10:46

 
TURNUVADA FİNAL ZAMANI
Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünce, kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla organize edilen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın ödül töreni Darıca Otohan Halı sahada yapıldı.
24 Nisan 2019 Çarşamba 08:38

 
TURNUVADA FİNAL HEYECANI YAŞANACAK
Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünce, kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla organize edilen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın final maçı Darıca Otohan halı sahada oynanacak.
22 Nisan 2019 Pazartesi 16:26

 
TRABZON TANITIM GÜNLERİ COŞKULU AÇILIŞ TÖRENİYLE BAŞLADI
Ankara’daki Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) ‘Trabzon Günleri’ adı altında organize edilen tanıtım günleri, coşkulu şekilde gerçekleştirilen programla ziyarete açıldı.
18 Nisan 2019 Perşembe 10:31

 
ÇOCUK TİYATROLARI ŞENLİĞİ SONA ERDİ
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce organize edilen 3. Akçaabat Çocuk Tiyatroları Şenliği’nin son oyununu Trabzon Büyükşehir Tiyatrosu oynadı.
12 Nisan 2019 Cuma 17:48

 
DAMLANIN MACERASI ADLI OYUN SAHNELENDİ
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce organize edilen 3. Akçaabat Çocuk Tiyatroları Şenliğinde Erzurum Medya Sanatevi ‘Damlanın Macerası’ adlı çocuk oyununu sahneledi.
10 Nisan 2019 Çarşamba 10:07

 
FUTBOL TURNUVASINDA 61’İNCİ MAÇ OYNANDI
Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünce kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişimi güçlendirmek için organize edilen ‘Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’ Darıca Otohan halı sahada devam ediyor.
10 Nisan 2019 Çarşamba 07:11

 
Sandık görevlileri hakkında soruşturma başlatıldı!
Kartal ve Kadıköy'de seçimde usulsüzlük yaptığı iddia edilen görevliler hakkında soruşturma başlatıldı.
9 Nisan 2019 Salı 18:28

 
ÇOCUK TİYATROLARI ŞENLİĞİ BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce organize edilen 3. Akçaabat Çocuk Tiyatroları şenliği başladı.
9 Nisan 2019 Salı 18:12

 
Belediye Başkanları ne kadar maaş alacak?
İşte merak edilen sorunun yanıtı... Belediye başkanlarının maaşları ile belediye meclis üyelerinin özlük hakları 5393 sayılı Belediye Kanunu ile düzenleniyor.
2 Nisan 2019 Salı 00:07

 
KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünce kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişimi güçlendirmek için organize edilen ‘Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’ Darıca Otohan halı sahada başladı.
20 Mart 2019 Çarşamba 19:28

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1749 Handel'in Ateş Oyunları Müziği ilk kez Londra Green Park'ta seslendirildi.
1810 Beethoven, ünlü eseri Für Elise'yi besteledi.
1865 Sultana isimli ve 2,300 yolcu taşıyan buharlı gemi Mississippi Nehrinde infilak ederek battı: 1.700 kişi öldü.
1908 1908 Yaz Olimpiyatları Londra'da başladı.
1909 II. Abdülhamid tahttan indirildi; yerine V. Mehmed tahta geçti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur