Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
TS haberleri
 
BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ
Akçaabat Kaymakamlığı, Akçaabat Belediyesi. DOKAP ve Akçaabat İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğinde Meyveciliğin Geliştirilmesi Projesi kapsamında Akçaabat’taki çiftçilere ücretsiz meyve fideleri dağıtıldı.
28 Mart 2024 Perşembe 15:45

 
“Trabzon, küresel ısınma ve deprem kuşağının dışında olma fırsatlarını iyi değerlendirmelidir”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkan Yardımcısı Ahmet Kazaz, Trabzon’un önünde iki çok güçlü fırsat alanı olduğunu ifade ederek, “Bunlardan biri küresel ısınmada dünyanın en az ısınacak olan coğrafyalarından birine sahibiz.
29 Şubat 2024 Perşembe 20:39

 
AKÇAABAT’TA FUTSOL TURNUVASI SONA ERDİ
17 Şubat Akçaabat’ın Düşman İşgalinden kurtuluşunun 106. Yıl Dönümü Kutlama Etkinlikleri kapsamında Futsal Turnuvası düzenlendi.
16 Şubat 2024 Cuma 19:10

 
AKÇAABAT’TA SANAT GECESİ
Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında Belediye Türk Sanat Müziği Korosu, Koro Şefi Eylem Derçin yönetiminde unutulmaz bir konserle sanatseverlerle buluştu.
10 Şubat 2024 Cumartesi 20:15

 
AKÇAABAT ÜÇ ÖNEMLİ ORGANİZASYONA HAZIR
Akçaabat Belediyesi, şehrin sosyal ve kültürel hayatını canlı tutmak ve birlikteliği sağlamak amacıyla gerçekleştireceği kültürel ve sanatsal etkinlikler ile şehrin tanıtım günleri için yapılan hazırlıklar tamamladı.
9 Şubat 2024 Cuma 18:41

 
“Kredilerin daha titiz verilmesi, üretim yapanların önünün açılması gerek”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, üretim, istihdam ve ihracatın korunması için reel sektörün uzun vadeli kredi taleplerinin mutlaka karşılanması gerektiğini ifade ederek, “Ancak bu kredilerin titiz şekilde verilmesi, üretim yapanın önünün açılması amacıyla kullanılması şarttır. Ayrıca istihdamın düşmemesi için sigorta giderlerine destek sağlanmalıdır. Bölgeler arasındaki teşviklerin daha dengeli olarak uygulanması yatırımın da daha dengeli dağılımını sağlar” dedi.
7 Şubat 2024 Çarşamba 08:59

 
Sibel Suiçmez:"Bayrağa 'Bez Parçası' Diyene Emekli Hakları Gözetsinler"
CHP Milletvekili Sibel Suiçmez: "Bayrağa 'Bez Parçası' Diyene Emekli Hakları Gözetsinler"
18 Ocak 2024 Perşembe 12:30

 
Geleceğin İşleri Trabzon’da gençlere anlatılacak
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ortaklaşa yürüttüğü “Future Skills Academy - Geleceğin İşleri Akademisi” projesi kapsamında Yenilikle Geleceğe Konferansı 11-12 Ocak tarihlerinde Trabzon’da düzenlenecek.
10 Ocak 2024 Çarşamba 17:25

 
"Yatırım ve istihdamın devamı için özel sektörün desteklere ihtiyacı var"
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezinde düzenlenen Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı DOKKAF 2024, açılış töreniyle başladı.
8 Ocak 2024 Pazartesi 16:03

 
Çelebi: Asgari ücret hayırlı olsun
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 17 bin 2 liralık net asgari ücretin hayırlı olmasını diledi.
27 Aralık 2023 Çarşamba 10:24

 
AKÇAABATLI 350 UMRECİ DUALARLA YOLA ÇIKTI
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın organize ettiği Umre Organizasyonu kapsamında, Akçaabatlı 350 umreci dualarla kutsal topraklara uğurlandı.
20 Aralık 2023 Çarşamba 18:58

 
“Tiflis-Trabzon uçak seferleri için işbirliği yapılmalı”
Bir süre önce Trabzon’da açılışını gerçekleştirerek hizmet vermeye başlayan Seyir Travel ortakları Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek turizm alanında yapılabilecek yeni çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.
7 Aralık 2023 Perşembe 10:56

 
DOKAP Başkanı Gültekin ile projeler görüşüldü
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Doğu Karadeniz Projesi bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin’i ziyaret ederek sürdürülen ve planlanan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
30 Kasım 2023 Perşembe 17:11

 
Makine Mühendisleri Odası Başkan adayı Ufuk Bulut TTSO’yu ziyaret etti
Trabzon Makine Mühendisleri Odası (MMO) Trabzon Şube Başkan Adayı Ufuk Bulut beraberindeki heyetle birlikte Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi makamında ziyaret etti.
29 Kasım 2023 Çarşamba 18:09

 
Efsane Başkan Kazım Kolot Anıldı
Akçaabat Sebatspor’da uzun yıllar yöneticilik ve kulüp başkanlığı yapan Kazım Kolot, mezarı başında anıldı.
27 Kasım 2023 Pazartesi 19:10

 
Başkan Çelebi’nin yönettiği panelde Trabzon’un ekonomisi konuşuldu
Trabzon Kent Sempozyumu kapsamında yöneticiliğini Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’nin yaptığı “Trabzon’da Ticaret ve Sanayi” konulu panel düzenlendi.
10 Kasım 2023 Cuma 19:34

 
“Turizm sektöründeki kayıt dışı işletmelerle şehir olarak mücadele etmeliyiz”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Üyesi Bahattin Çelik, kayıt dışı işletmelerin turizm sektöründeki en büyük sorun olduğunu ifade ederek, “Turizme zarar veren kayıt dışı işletmelerle şehir olarak mücadele etmeliyiz” dedi.
6 Kasım 2023 Pazartesi 17:32

 
TTSO’yu ziyaret eden Çanakkale heyeti ile iş birliğikonuları görüşüldü
TTSO- Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu ve beraberindeki heyet, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
30 Ekim 2023 Pazartesi 17:23

 
Ticaret turizmi geliştirilecek
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi başkanlığındaki heyet, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te başta sağlık turizmi olmak üzere iş birliği konularında temaslarda bulundu.
23 Ekim 2023 Pazartesi 08:15

 
AK Parti Gençlik Kollarından TTSO’ya ziyaret
AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ile görüştü.
20 Ekim 2023 Cuma 19:34

 
Trabzon AB Bilgi Merkezi New European Bauhaus etkinliğine katıldı
Avrupa Birliği Bilgi Merkezleri Ağı tarafından düzenlenen New European Bauhaus etkinliğine TTSO Trabzon AB Bilgi Merkezi'nin organizasyonuyla KTÜ Şehir Planlaması Bölümünden 4 öğrenci katıldı.
12 Ekim 2023 Perşembe 17:40

 
TTSO üyesi firmalar Agro Batumi Fuarında tanıtıldı
TRABZON, TTSO- Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen 11. Uluslararası Tarım – Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’nda (Agro Batumi 2023) stant açıldı ve oda üyesi firmaların tanıtımı yapıldı. Ayrıca sektör firmaları da fuara katılarak iş görüşmeleri gerçekleştirdi.
9 Ekim 2023 Pazartesi 10:44

 
Girişimci kadınlar Trabzon’da buluştu
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) AB Bilgi Merkezi’nin, Eskişehir ve Şanlıurfa AB Bilgi merkezlerinin desteğiyle düzenlediği Girişimci Kadınlar Buluşması etkinliği gerçekleştirildi.
3 Ekim 2023 Salı 19:11

 
Ali Osman Ulusoy’u rahmetle anıyoruz
1 Ekim 2014'te vefat eden Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanlarından Ali Osman Ulusoy'u ölümünün 9’uncu yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.
2 Ekim 2023 Pazartesi 09:38

 
TTSO Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısında sektörlerin talepleri görüşüldü
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda meslek komitesi üyeleri sektörlerinin sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdi.
28 Eylül 2023 Perşembe 00:04

 
Eren ve Çelebi’den Gürcistan Başkonsolosu Japaridze’ye teşekkür plaketi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon'daki görev süresi sona eren Gürcistan Başkonsolosu Gela Japaridze’ye iki ülke ilişkilerinin geliştirilmesine verdiği katkı nedeniyle teşekkür ederek plaket takdim etti.
23 Eylül 2023 Cumartesi 18:23

 
TTSO üyesi firmalar Batum İnşaat Fuarında tanıtıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen 12. Uluslararası İnşaat Malzemeleri, Teknolojileri ve Gayrimenkul Fuarı’nda (Batumi Build 2023) stant açıldı ve oda üyesi firmaların tanıtımı yapıldı. Trabzon’daki sektör firmaları da fuara katılarak iş görüşmeleri gerçekleştirdi.
8 Eylül 2023 Cuma 19:10

 
MÜSİAD Kadın Kollarından TTSO’ya ziyaret
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi Kadın Kolları üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek işbirliği konularında görüş alışverişinde bulundu.
7 Eylül 2023 Perşembe 17:34

 
AKÇAABAT’TA SANAT AKADEMİSİ’NDEN AÇIK HAVA PERFORMANSI
Akçaabat Belediyesi’nin sanatsal kursları tek çatı altında toplayarak oluşturduğu Sanat Akademisi’nde faaliyet gösteren kurslar, unutulmaz bir geceye imza attı.
6 Eylül 2023 Çarşamba 19:29

 
TTSO’daki toplantıda Trabzon’un projeleri değerlendirildi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) düzenlenen Yatırım Koordinasyon toplantısında Trabzon’un projeleri değerlendirildi.
5 Eylül 2023 Salı 18:25

 
Başkan Çelebi, 24. Meslek Komitesi üyeleriyle turizm sezonunu değerlendirdi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’nin 24. Meslek Komitesi üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantıda turizm sezonunun değerlendirmesi yapıldı ve yeni sezon öncesi yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
31 Ağustos 2023 Perşembe 18:19

 
TTSO ağustos ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ağustos ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.
25 Ağustos 2023 Cuma 10:19

 
OSBÜK Başkanı Kütükçü’den TTSO’nun Su Ürünleri İhtisas OSB’si talebine destek
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükçü, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) Trabzon’da Su Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması yönündeki projesine destek vererek, “Su ürünleri, tam da ihtisas OSB ruhuna uygun bir talep. Hemen yer belirleyip talep oluşturulursa biz de OSBÜK olarak bu talebi destekleriz” dedi.
24 Ağustos 2023 Perşembe 22:12

 
TTSO heyetinden Vali Yıldırım’a hayırlı olsun ziyareti
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
22 Ağustos 2023 Salı 20:00

 
Sinema Tırı Akçaabat'ta...
Etkinliğimiz ÜCRETSİZ olup tüm halkımız davetlidir…
22 Ağustos 2023 Salı 10:40

 
“Ortak girişimlerle iş kapasitemizi geliştirmeliyiz”
Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şube Başkanı Mesut İskenderoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret etti.
19 Ağustos 2023 Cumartesi 19:33

 
Sarp’ta personel sayısı artırılmalı, fiziki şartlar iyileştirilmeli
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, yaşanan büyük yoğunluk nedeniyle TIR, küçük araç ve yolcu geçişlerinde aksamalar yaşanan Sarp Sınır Kapısı’nda inceleme yaptı, yetkililerle görüş alışverişinde bulundu.
17 Ağustos 2023 Perşembe 12:49

 
“Türk şirketleri Gürcistan’daki yatırımlarını artırmalıdır”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Batum temasları kapsamında Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği Başkanı ve DEİK Türkiye – Gürcistan İş Konseyi Başkanı Osman Çalışkan’ı ziyaret etti.
17 Ağustos 2023 Perşembe 10:21

 
“Gürcistan’la deniz yolu bağlantımızı güçlendirmeliyiz”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Gürcistan’ın Batum kentinde iki ülke arasındaki deniz bağlantılarının güçlendirilmesi konusunda temaslarda bulundu.
14 Ağustos 2023 Pazartesi 15:12

 
Vali Ustaoğlu’ndan TTSO’ya veda ziyareti
11.08.2023, TRABZON, TTSO – Balıkesir Valiliği görevine atanan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na (TTSO) veda ziyaretinde bulundu.
12 Ağustos 2023 Cumartesi 19:42

 
AKÇAABAT SANAT AKADEMİSİNDE YOK YOK
Akçaabat Belediyesi tarafından Hamam Çimeni Çarşısında, sanatsal, kültürel ve eğitsel faaliyetleri bir çatı altında toplamak amacıyla Sanat Akademisi açıldı.
9 Ağustos 2023 Çarşamba 18:04

 
MHP heyetinden TTSO’ya ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret etti.
8 Ağustos 2023 Salı 16:20

 
TTSO’yu ziyaret eden DOKA heyetiyle projeler değerlendirildi
Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Kemal Akpınar, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti.
8 Ağustos 2023 Salı 10:46

 
TTSO’nun Trabzon Sağlık Turizmi projesinin 3 yıllık yol haritası belirlendi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından yürütülen Trabzon Sağlık Turizmi Projesi kapsamında İhtiyaç Analizi faaliyeti tamamlandı.
5 Ağustos 2023 Cumartesi 18:21

 
Milletvekili Büyükaydın’dan TTSO’ya ziyaret
AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
4 Ağustos 2023 Cuma 19:56

 
“Turizm sektöründe geç kalmadan eylem planımızı oluşturmalıyız”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) otel, pansiyon, yurt ve danışmanlık firmalarından oluşan 25’inci Meslek Komitesinden meclis üyesi olan Hamit İnan, turizm sektörünün beklentilerini, taleplerini ve çözüm önerilerini dile getirdi.
31 Temmuz 2023 Pazartesi 12:48

 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yüksek İstişare Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, yönetim kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda, başta turizm sezonunda yaşanan aksaklıklar ve çözüm yolları olmak üzere şehrin çeşitli konularıyla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.
22 Temmuz 2023 Cumartesi 00:53

 
“Uzungöl özel turizm alanı statüsünde yönetilmeli, karmaşaya son verilmelidir”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi ve beraberindeki heyet, Uzungöl’de turizmcilerle bir araya geldi, talepleri ve çözüm önerilerini dinledi.
17 Temmuz 2023 Pazartesi 12:46

 
TTSO Başkanı Çelebi’den 15 Temmuz mesajı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminin Türk milletinin demokrasi ve milli iradeden başka hiçbir seçeneğe boyun eğmeyeceğini bir kez daha dünyaya gösterdiğini söyledi.
14 Temmuz 2023 Cuma 16:59

 
TTSO üyesi firmalar Expo Med Batum fuarında tanıtıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından 4. Uluslararası Tıbbi Cihaz, Ekipman ve Sağlık Turizmi Fuarı EXPO MED Batum’da stant açıldı ve oda üyesi firmaların tanıtımı yapıldı.
13 Temmuz 2023 Perşembe 17:40

 
GENÇLERİN HAYALLERİNE KAVUŞMASINA DESTEK VERİYORUZ
Akçaabat Belediyesi tarafından ücretsiz olarak başlatılan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu sınavları hazırlık kursuna, gençler yoğun ilgi gösterdi.
12 Temmuz 2023 Çarşamba 18:43

 
TTSO’nun Mobilya Kümelenmesi projesi sektörü büyütecek
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Mobilyacı İşadamları Derneği (MOBİAD) tarafından şehrin mobilya üretimindeki ve ihracatındaki kapasitesini artırmayı amaçlayan Mobilya Kümelenmesi UR-GE Projesi’nin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
11 Temmuz 2023 Salı 11:28

 
“Beşikdüzü Teleferiği Trabzon turizmine çeşitlilik katacak”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, turistlerin Trabzon’da kalma süresinin uzatılması için sosyal olanakların ve eğlence imkanlarının artırılması gerektiğini belirterek, “Bu konuda yapılacak çalışmalara oda olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.
7 Temmuz 2023 Cuma 10:21

 
TTSO ile Avrasya Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Avrasya Üniversitesi arasında üniversite – sanayi iş birliğini geliştirmek ve diğer konularda ortak çalışmalar yapmak amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.
5 Temmuz 2023 Çarşamba 18:50

 
Azerbaycanlı acentelere Trabzon’un sağlık turizmi olanakları tanıtıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından başlatılan sağlık turizmi çalışmaları kapsamında Azerbaycan’dan gelen turizm acentelerine, Trabzon’un sağlık turizmi olanakları tanıtıldı, ikili iş görüşmeleri gerçekleştirildi.
3 Temmuz 2023 Pazartesi 19:22

 
2. Türk Somonu Festivali Ganita’da yapıldı
Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile ilgili kurum, kuruluş ve sektör temsilcilerinin desteğiyle düzenlenen Türk Somonu Festivali'nin ikincisi Karadeniz'in İncisi sloganıyla Ganita’da yapıldı.
26 Haziran 2023 Pazartesi 15:41

 
Beşikdüzü Belediye Başkanı Uzun’dan TTSO’ya ziyaret
Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ile görüştü.
23 Haziran 2023 Cuma 21:35

 
Şampiyon Gayretspor kupasını kaldırdı
İstanbul 2. Amatör Lig 4. Grup'ta şampiyonluğunu daha önceden garantileyen Gayretspor şampiyonluk kupasını taraftarı önünde kaldırdı.
20 Haziran 2023 Salı 18:53

 
AİA Karadeniz Projesi Koordinasyon Toplantısı Samsun'da yapıldı
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nın koordinatörü olduğu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), KOSGEB Samsun Müdürlüğü, KOSGEB Sinop Müdürlüğü ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın ortak olarak yer aldığı Avrupa İşletmeler Ağı (AİA) Karadeniz Projesi'nin Bölgesel Koordinasyon Toplantısı Samsun'da gerçekleşti.
19 Haziran 2023 Pazartesi 17:37

 
TÜBİTAK’ın Teknoloji ve Yenilik Destek Programları TTSO üyesi firmalara anlatıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ TTM) iş birliğiyle düzenlenen TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Bilgilendirme Semineri’nde, oda üyesi firmalara ve sektör temsilcilerine destekler konusunda ayrıntılı bilgi verildi, soruları yanıtlandı.
16 Haziran 2023 Cuma 16:22

 
AKÇAABAT’TA SANAT AKADEMİSİ’NE YOĞUN İLGİ
Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen sanatsal kurslar ‘Akçaabat Sanat Akademisi’ çatısı altında toplandı.
15 Haziran 2023 Perşembe 17:16

 
SÜRDÜRÜLEBİLİR KENTSEL ULAŞIM PLANI İÇİN İMZALAR ATILDI
Trabzon Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı Toplantısı ve İmza Töreni, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun Başkanlığında yapıldı.
12 Haziran 2023 Pazartesi 09:16

 
“Bölgedeki oda ve borsalarla iş birliğini önemsiyoruz”
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Hacısüleymanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti.
9 Haziran 2023 Cuma 16:56

 
Çelebi: Bankaların iş dünyasına yönelik kredileri açması gerekiyor, yoksa çalışacak müşteri bulamayacaklar
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, piyasanın içinde bulunduğu durumda bankaların esnaf, tüccar ve sanayicinin finansmana erişimini sağlaması gerektiğini belirterek, “Böyle devam ederse bir süre sonra çalışacak müşteri bulamayacaklar. Birçok firmanın ödemeler konusunda sorunları olduğunu biliyoruz” dedi.
8 Haziran 2023 Perşembe 16:19

 
TTSO’ya Kelkit TSO’dan ziyaret
Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Servet Daltaban ve Kelkit Ziraat Odası Başkanı Ümit Türker, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret etti.
7 Haziran 2023 Çarşamba 18:20

 
Gürcistan Başkonsolosu Japaridze’den TTSO’ya ziyaret
TTSO- Gürcistan'ın Trabzon Başkonsolosu Gela Japaridze, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.
3 Haziran 2023 Cumartesi 19:31

 
TTSO heyeti TOBB 79’uncu Genel Kurulu’na katıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Yönetim kurulu Başkanı Erkut Çelebi ve TOBB delegelerinden oluşan heyet, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Ankara’da düzenlenen 79’uncu genel kuruluna katıldı.
31 Mayıs 2023 Çarşamba 18:29

 
İYİ Partili Yavuz Aydın mazbatasını aldı: Ne vaat etmişsek yapmak boynumuzun borcu olsun
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, mazbatasını aldı. Adaylık sürecinde verdiği sözleri eksiksiz tutacağını ifade eden Aydın, “Artık bu kutsal görevi en iyi şekilde ifa etmek için var gücümüzle çalışmamız gerekiyor” dedi.
27 Mayıs 2023 Cumartesi 10:45

 
TTSO, Trabzon’un coğrafi işaretli ürünlerinin THY menülerinde yer alması için girişimde bulundu
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi ve beraberindeki heyet Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi’yi ziyaret etti.
24 Mayıs 2023 Çarşamba 19:22

 
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç TTSO’yu ziyaret etti
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO)’yu ziyaret ederek turizm sezonu öncesinde yapılan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu.
23 Mayıs 2023 Salı 16:15

 
Borsa İstanbul MTAL Mesleki Tanıtım Günleri başladı
Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında imzalanan Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) yönetiminde yer aldığı Trabzon Ortahisar Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Mesleki Tanıtım Günleri başladı. Etkinlikte öğrenciler eğitim gördükleri alanlarda yaptıkları çalışmaları sergiledi.
19 Mayıs 2023 Cuma 16:22

 
TTSO üyesi turizm ve otel ekipmanları firmalarına Batum Fuarında tanıtım fırsatı
Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen 14. Uluslararası Turizm ve Otel Ekipmanları Fuarında (EBİT 2023) Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) bir stant açarak katılacak.
15 Mayıs 2023 Pazartesi 15:23

 
Çikolata atölyesine anneleri ile katılan depremzede çocukların yüzü güldü
9 Mayıs Avrupa Günü, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) AB Bilgi Merkezi tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi'nin desteğiyle depremzede kadın ve çocuklarla birlikte çikolata yapılarak kutlandı.
6 Mayıs 2023 Cumartesi 14:30

 
TTSO’nun Sağlık Turizmi Projesi Türkiye’ye döviz kazandıracak
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, Trabzon’un sağlık sektöründeki güçlü altyapısına uluslararası alandan büyük bir talep geldiğini belirterek, “Sağlık turizmi sektöründe yürüttüğümüz projelerle Trabzon’a, bölgeye ve ülkeye döviz kazandırıyoruz” dedi.
5 Mayıs 2023 Cuma 14:04

 
TSİAD Başkanı Kanca’dan TTSO’ya ziyaret
Trabzon Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kanca, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti.
4 Mayıs 2023 Perşembe 14:47

 
Çebi: Erdoğan sevgisi meydanlara sığmadı
Çebi, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen mitinge şehrin tarihi bir katılım gösterdiğini söyleyerek “Trabzon, 1461 fethinden rahatsız olanlara, terör örtülerinin desteğiyle yelkenlerini şişirenlere, bez parçalarıyla devletine meydan okuyanlara cevabını vermiş 14 Mayıs zaferinin işaret fişeğini yakmıştır.” dedi.
3 Mayıs 2023 Çarşamba 19:24

 
TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.
28 Nisan 2023 Cuma 16:45

 
CHP Trabzon Milletvekili Adayı Sibel Suiçmez TTSO’yu ziyaret etti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Adayı Sibel Suiçmez ve beraberindeki partililer, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret etti.
26 Nisan 2023 Çarşamba 20:09

 
Başkan Çelebi, Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi’ye sektörlerin taleplerini aktardı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon’da tarım sektörü temsilcileriyle bir araya gelen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’ye balıkçılıktan seracılığa kadar birçok alanda sektörün taleplerini aktardı.
26 Nisan 2023 Çarşamba 19:40

 
TTSO’daki bayramlaşmada sektörlerin talepleri dile getirildi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.
22 Nisan 2023 Cumartesi 13:48

 
Coşkun Erkuloğlu son yolculuğuna uğurlandı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) eski yönetim kurulu başkanlarından Coşkun Erkuloğlu son yolculuğuna uğurlandı.
20 Nisan 2023 Perşembe 14:02

 
ESKİ BAŞKAN HAYATINI KAYBETTİ
TTSO eski yönetim kurulu başkanlarından Coşkun Erkuloğlu vefat etti
19 Nisan 2023 Çarşamba 17:53

 
TTSO, Siyasi Partilerden Beklentiler Raporu’nu yayınladı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), her genel seçim öncesinde milletvekili adaylarını Trabzon iş dünyasının talepleri hakkında bilgilendirmek üzere hazırladığı Trabzon’un Siyasi Partilerden Beklentileri Raporu’nu yayınladı.
19 Nisan 2023 Çarşamba 15:09

 
Trabzon EMITT Fuarında tanıtıldı
Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Trabzon standı büyük ilgi gördü. Fuarın açılışına Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi ve meclis üyeleri de katıldı.
13 Nisan 2023 Perşembe 16:27

 
“İran’la ticaret ve turizmi geliştirmek için önümüzde iyi fırsatlar var”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, İran’la ticaret ve turizm konusundaki ilişkileri geliştirmek istediklerini ve bu konuda güzel fırsatlar bulunduğunu vurguladı.
11 Nisan 2023 Salı 14:10

 
Sırbistan büyükelçilik müsteşarından TTSO’ya ziyaret
Sırbistan Büyükelçiliği Müsteşarı Zoran Jovanoviç, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti.
7 Nisan 2023 Cuma 10:57

 
“Feribot seferlerinin başlaması öncesinde Rusya’dan beklentimiz kısa süreli ve düşük bütçeli vize uygulaması”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, 1 Mayıs’ta başlaması planlanan Trabzon – Soçi feribot seferlerine ilginin yüksek olduğunu belirterek, “Uzun süre sonra açılacak bu hattın daha verimli şekilde çalışabilmesi için Rusya tarafından 2 – 3 günlük kısa süreli ve 20 – 30 dolar gibi düşük bütçeli vize beklentimiz bulunuyor” dedi.
6 Nisan 2023 Perşembe 00:47

 
CHP heyetinden TTSO'ya ziyaret
CHP heyetinden TTSO'ya ziyaret
31 Mart 2023 Cuma 10:38

 
Milletvekili aday adaylarından TTSO’ya ziyaret
İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan, milletvekili aday adayları Yavuz Aydın, Akın Çelik ve Tahsin Akyüz ile AK Parti milletvekili aday adayı Nurcan Aydın Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret etti.
29 Mart 2023 Çarşamba 14:31

 
“Havalimanı kapasitemiz turizm sezonu için yetersiz, acilen iyileştirme yapılmalı”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon Havalimanının mevcut şartlarıyla yoğun uçak ve yolcu trafiğini artık kaldıramadığını belirterek, “Acilen iyileştirme yapılmasını bekliyoruz.
28 Mart 2023 Salı 00:48

 
Milletvekili aday adaylarından TTSO’ya ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon milletvekili aday adayı Prof. Dr. Süleyman Türedi ve AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Mecit Albayrak, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TTSO) ziyaret etti.
24 Mart 2023 Cuma 16:50

 
Trabzon milletvekili aday adayı Çebi’den TTSO’ya ziyaret
AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Selçuk Çebi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TTSO) ziyaret etti.
23 Mart 2023 Perşembe 10:46

 
TTSO Müşterek Meslek Komiteleri toplantısı yapıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Müşterek Meslek Komiteleri toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Erkut Çelebi, “Amacımız birlikteliğimizi artırmak. Birlikte olursak çok şey başarabiliriz, olmazsak başaramayız” dedi.
22 Mart 2023 Çarşamba 18:37

 
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Trabzon iş dünyasından TOGG teşekkürü
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na (TTSO) ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu, iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi.
20 Mart 2023 Pazartesi 10:17

 
“Ata tohumlarımıza sahip çıkmak Anadolu’nun bereketinesahip çıkmaktır”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, gıda güvenliğinin her geçen gün önemini artırdığı dünyada tarımın gelecekteki güç savaşlarında en stratejik konulardan biri olacağını belirterek, “Anadolu topraklarını ata tohumlarımızı kullanarak ekeceğimiz ürünlerle güvenli ve kaliteli gıda deposu yapmak hepimizin önceliği olmalıdır” dedi.
17 Mart 2023 Cuma 17:40

 
Trabzon ile İspanya iş dünyası arasında işbirliği anlaşması imzalandı
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, oda üyelerinin çeşitli ülkelerle ihracata yönelmesi için yaptıkları çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.
13 Mart 2023 Pazartesi 18:26

 
“Kadınların iş hayatının her alanında daha fazla rol almasını destekliyoruz”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, kadınların iş hayatı ve üretimin her alanında daha fazla rol oynamasının ekonomiyi güçlendireceğini, ülke kalkınmasına katkıda bulunacağını belirterek, “Kadın istihdamına ve girişimciliğine yönelik her projeyi destekliyoruz” dedi.
8 Mart 2023 Çarşamba 17:25

 
“Depremzedelerin mesleklerine göre işe yerleştirilmeleri için çalışıyoruz”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, deprem bölgesinden Trabzon’a gelen depremzedelerin mesleklerine göre işe yerleştirilmeleri için İŞKUR ile ortak çalışma yürüttüklerini vurguladı.
7 Mart 2023 Salı 17:54

 
TTSO Başkanı Çelebi'den önemli uyarılar: '7'nin üzerindeki deprem Trabzon'u etkiler'
TTSO’da aylık meclis toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Çelebi, burada açıklamalarda bulundu
24 Şubat 2023 Cuma 18:27

 
“Trabzon’da tekstil ve ayakkabı sektöründe istihdam açığı var
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Üyesi Celal Çağatay Saka, Trabzon’da ayakkabı ve tekstil imalatı sektöründe istihdam açığı bulunduğunu belirterek, “Mesleki eğitim, sanayinin artan ve çeşitlenen insan kaynakları ihtiyaçlarını yeterince karşılayamamaktadır. Bu konuda mutlaka çeşitli projelerle sektöre istihdam takviyesi yapılmalıdır” dedi.
4 Şubat 2023 Cumartesi 18:21

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur