Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, 70 Ülkeden 200 Öğrenciyle Ramazan Bayramı'nı Kutladı TTSO camiası bayramlaştı, sektörlerin sorunları görüşüldü Başkan Kaya ilk meclis toplantısını yönetti AHMET KAYA’YI MAKAMINDA TEBRİK ETTİ TESOB camiası bayramlaştı AKÇAABAT’TA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI BAŞKAN GENÇ ULAŞIM PERSONELİYLE BAYRAM KAHVALTISINDA BULUŞTU ERNİL YAPI'DAN BAYRAM MESAJI ALİ ŞENTÜRK'TEN BAYRAM MESAJI MHP'DEN KUTLAMA İYİ BAYRAMLAR ÖZTÜRKLER'DEN BAYRAM KUTLAMASI İYİ BAYRAMLAR FZT. ADEM ÇELİK'TEN BAYRAM MESAJI
BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA
BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA
 
BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
 
AHMET KAYA’YI MAKAMINDA TEBRİK ETTİ
AHMET KAYA’YI MAKAMINDA TEBRİK ETTİ
Kez haberleri
 
Gümüşhane 2.8 Şiddetinde Sallandı!
Bugün saat 10.19'da meydana gelen, merkez üssü Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi olan deprem Kandilli Rasathanesi’ne göre 2.8 , AFAD Deprem verilerine göre ise 2.7 şiddetinde oldu. Kandilli Rasathanesi ve AFAD verilerine göre son dakika deprem haberleri
7 Nisan 2024 Pazar 10:22

 
OSMAN KALYONCU “SANDIKLARA SAHİP ÇIKALIM”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu Ramazan ayı boyunca mahalle ve iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya geldi. Kalyoncu, bu kez Işıklar Mahallesi’nde düzenlenen yoğun katılımlı programa katıldı.
30 Mart 2024 Cumartesi 16:03

 
AGD SİYER-İ NEBİ SINAVI KAYITLARI BAŞLADI
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) gençlik merkezli çalışmalara devam ediyor.
22 Mart 2024 Cuma 10:55

 
AKÇAABAT’TA ‘AYYAR HAMZA’ SAHNELENDİ
11. Erol Günaydın Tiyatro Günleri kapsamında Akçaabat Belediye Tiyatrosu tarafından Erol Günaydın Sanat Merkezinde sahnelenen ‘Ayyar Hamza’ adlı tiyatro oyunu, izleyicilerden tam not aldı.
6 Mart 2024 Çarşamba 18:24

 
KAMPÜS KADES’E KATILDI
Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Akçaabat İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) Bilgilendirme Konferansı Mahmut Goloğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
1 Mart 2024 Cuma 08:17

 
ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLAR AKÇAABAT BELEDİYESİ SPOR EĞİTİM MERKEZİNDE
Akçaabat Belediyesi’nce tadilat edilerek şehre kazandırılan tam donanımlı Spor Eğitim Merkezi’nde Akçaabat genelindeki tüm çocuklar doyasıya spor yapıyor.
29 Şubat 2024 Perşembe 15:14

 
AKÇAABAT’TA ANNELERİN GÖZÜ ARKADA KALMIYOR.
Trabzon Valiliği ile Akçaabat Belediyesi arasında yapılan protokol neticesinde Yıldızlı Mahalle’mizin üst kısmındaki bina, restore edilerek öğrenim çağı dışına çıkmış özel bireyler için eğitim merkezi haline getirildi.
28 Şubat 2024 Çarşamba 18:38

 
ÖZGÜNEŞ’TE BAYRAM TADINDAN ETKİNLİK
Türkiye’nin en büyük toptan satış merkezinde, etkinlik bereketli geçti
27 Şubat 2024 Salı 17:17

 
AKÇAABAT'TA 106. YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi organizesinde 17 Şubat Akçaabat’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. Yıl Dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Erol Günaydın Sanat merkezinde ''Bir Ayrılık, Bir Yoksulluk, Bir Ölüm: Doğu Karadeniz’de İşgal Ve Göçün Acıları'' adlı konferans düzenlendi.
15 Şubat 2024 Perşembe 19:00

 
AKÇAABAT’TA ‘AYYAR HAMZA’ SAHNELENDİ
Akçaabat Belediye Tiyatrosu tarafından Erol Günaydın Sanat Merkezinde sahnelenen ‘Ayyar Hamza’ adlı tiyatro oyunu, izleyicilerden tam not aldı.
1 Şubat 2024 Perşembe 17:11

 
AKÇAABAT’TA KÖY YAŞAM MERKEZİNDE ÖĞRENMENİN KEYFİ BİR BAŞKA
Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı proje kapsamında Akçaabat’ın Mersin Mahallesi’nde Akçaabat Belediyesi’nin destekleriyle inşa edilen ve açılan Toprak Ana Köy Yaşam Merkezi dolup taşıyor.
31 Ocak 2024 Çarşamba 18:24

 
MUHTARLARDAN VEDA TOPLANTISI
Akçaabat Kaymakamlığı tarafından aylık olarak düzenlenen Muhtarlar Toplantısı Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.
23 Ocak 2024 Salı 12:30

 
TRABZON ANKARA’YA ÇAĞIRILDI
AK Parti Genel Merkezi, yarın gerçekleştirilecek olan Belediye Başkan Aday Tanıtım Toplantısı için Trabzon teşkilatlarını resmen Ankara’ya çağırdı.
17 Ocak 2024 Çarşamba 15:58

 
AK Parti Trabzon Belediye Başkan Adayı Açıklanıyor: Merakla Beklenen An!
Son dakika haberi olarak AK Parti'nin aday tanıtım toplantısı için yeni tarih belli oldu. AK Parti'nin ertelenen aday tanıtım toplantısı 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.
15 Ocak 2024 Pazartesi 19:54

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ THM KOROSU KULAKLARIN PASINI SİLDİ
Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde düzenlenen Akçaabat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu (THM) Konseri büyük ilgi gördü.
10 Ocak 2024 Çarşamba 16:34

 
"Yatırım ve istihdamın devamı için özel sektörün desteklere ihtiyacı var"
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezinde düzenlenen Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı DOKKAF 2024, açılış töreniyle başladı.
8 Ocak 2024 Pazartesi 16:03

 
AKÇAABAT SPOR EĞİTİM MERKEZİNDE KETEM’DEN BİLGİLENDİRME.
Akçaabat Belediyesi Spor Eğitim Merkezinde plates-step-aerobik yapan kadınlara Akçaabat İlçe Sağlık Müdürlüğü Ketem tarafından ‘Kanserde Erken Teşhis’ konulu bilgilendirme yapıldı.
5 Ocak 2024 Cuma 18:54

 
AKÇAABAT POLİS MERKEZİ AMİRLİĞİ İHALE EDİLDİ
Akçaabat Polis Merkezi Amirliği Hizmet Binası inşaatı için düzenlenen ihale, Trabzon Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından gerçekleştirildi.
4 Ocak 2024 Perşembe 18:00

 
AKÇAABAT’IN GÜZELLİKLERİNİ MOTİFLERLE ANLATIYORLAR
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Belediyesi ve Akçaabat Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği halinde açılan Halı Dokuma Kazaziye ve Takı Tasarım Kursularını ziyaret etti.
3 Ocak 2024 Çarşamba 18:42

 
MEKKE’NİN FETHİ VE KUDÜS GECESİ PROGRAMI YAPILDI
Anadolu Gençlik Derneği’nin (AGD) tüm Türkiye’de ve ilçemiz Akçaabat’ta düzenlediği Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi programı 31 Aralık Pazar akşamı Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde yapıldı.
3 Ocak 2024 Çarşamba 17:20

 
AKÇAABAT PROTOKOLÜNDEN EMNİYETİN TAŞINACAĞI BİNAYA İNCELEME
Akçaabat'ın önde gelen isimleri, bir süredir Yaylacık Mahallesi sahilinde hizmet veren polis merkezinin geçici olarak taşınacağı Akçaabatlılar Vakfı’na ait hizmet binasını inceledi.
15 Aralık 2023 Cuma 19:37

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Koç, Doğu Karadeniz Projeleriyle İlgili Açıklamalarda Bulundu!
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmelerinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı bütçesi üzerine konuştu.
15 Aralık 2023 Cuma 09:57

 
AKÇAABAT’TA HERKES SPOR YAPIYOR
Akçaabat Belediyesi bünyesinde açtığı spor kurslarıyla ve spor eğitim merkezleriyle Akçaabat’ta yediden yetmişe herkes spor yapıyor.
13 Aralık 2023 Çarşamba 19:01

 
MHP’den Çarşıbaşı’na Aday Adayı Oldu!
SGM Trabzon Müdür Yardımcılığı’ndan istifa eden başarılı bürokrat Hasan Çolak, MHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.
8 Aralık 2023 Cuma 09:36

 
İKİ KURUMDAN ÖNEMLİ ETKİNLİK
Özel Akçaabat Alp Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'den 3 Aralık Engelliler günü nedeniyle etkinlik düzenlendi.
5 Aralık 2023 Salı 19:26

 
GENEL MERKEZE KİMLER ÇAĞRILDI
Ahmet Hüseyin Altıntepe’nin istifası ile boşalan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı için yapılan temayül yoklamasında ismi çıkan 4 adaydan 3’ü AK Parti Genel Merkezi tarafından Ankara’ya çağrıldı.
4 Aralık 2023 Pazartesi 10:28

 
Dünya Çocuk Hakları Günü Akçaabat’ta Kutlandı
Akçaabat Sosyal Hizmet Merkezi, Dünya Çocuk Hakları Günü'nü özel bir programla kutladı. Sosyal Hizmet Merkezi, Filistin ve Filistinli çocuklara hitaben Akçaabatlılar Vakfı salonunda etkinlik düzenledi.
24 Kasım 2023 Cuma 17:41

 
DOĞU KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİNE ZİYARET
Şube başkanı Saadettin BALCI, Yönetim Kurulu üyesi Sn. Hacer BOZALİ Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Sayın, Dr. Dila BARAN’ a ve kıymetli mesai arkadaşlarına ziyaret gerçekleştirdiler.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:06

 
Bakan Mehmet Fatih Kacır “En büyük gücümüz gençlik”
BÖLGENİN İLK YAPAY ZEKA VE ROBOTİK KODLAMA MERKEZİ TRABZON’DA AÇILDI
21 Kasım 2023 Salı 17:54

 
BAŞKAN EKİM IŞIKLAR ASM TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Işıklar Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi’nin temel atma törenine katıldı.
20 Kasım 2023 Pazartesi 18:22

 
BARÜ’de ‘İlk Yardım Eğitim ve Eğitici Eğitimi Merkezi’ ilk sertifikalarını verdi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) bünyesinde kurulan ve Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilen Batı Karadeniz’deki ilk ve tek “İlk Yardım Eğitici Eğitimi Merkezi” ilk eğitimlerini tamamladı.
18 Kasım 2023 Cumartesi 17:33

 
AKÇAABAT’TA SPOR EĞİTİM MERKEZİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in talimatları doğrultusunda şehre kazandırılan Spor Eğitim Merkezi, büyük ilgi görüyor.
8 Kasım 2023 Çarşamba 18:41

 
Merkez Faiz Kararını Açıkladı!
Merkez Bankası piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı.
26 Ekim 2023 Perşembe 14:32

 
AKÇAABAT GENÇLİK VE SPOR MERKEZİNDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Akçaabat Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Gününde en özel misafirlerini ağırladı.
12 Ekim 2023 Perşembe 18:01

 
Trabzon AB Bilgi Merkezi New European Bauhaus etkinliğine katıldı
Avrupa Birliği Bilgi Merkezleri Ağı tarafından düzenlenen New European Bauhaus etkinliğine TTSO Trabzon AB Bilgi Merkezi'nin organizasyonuyla KTÜ Şehir Planlaması Bölümünden 4 öğrenci katıldı.
12 Ekim 2023 Perşembe 17:40

 
Girişimci kadınlar Trabzon’da buluştu
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) AB Bilgi Merkezi’nin, Eskişehir ve Şanlıurfa AB Bilgi merkezlerinin desteğiyle düzenlediği Girişimci Kadınlar Buluşması etkinliği gerçekleştirildi.
3 Ekim 2023 Salı 19:11

 
DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ TRABZON’DA AÇILIŞLARA KATILDI
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Trabzon’u teşrif ederek Arsin Çaykaralı Hacı Hasan Efendi Külliyesi ve Trabzon Üniversitesi Fatih Sultan Mehmet Camii ve Gençlik Merkezi’nin açılışını yaptı.
2 Ekim 2023 Pazartesi 19:30

 
İYİ PARTİ SEÇİM STARTINI VERDİ
Akçaabat iyi parti ilçe teşkilatı 2024 yerel seçimleri çalışmalarına başladı.Seçim çalışmalarında genel merkezden görevliler hazır bulunacak.
29 Eylül 2023 Cuma 09:36

 
AKÇAABAT SPOR MERKEZİ VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE
Mülkiyeti Akçaabat Belediyesi’ne ait eski Belediye binasında bulunan düğün salonu, tadilat edilerek her kesime hitap edebilecek ‘Çok Amaçlı Spor Merkezi’ne dönüştürüldü.
20 Eylül 2023 Çarşamba 18:15

 
AKÇAABAT MERKEZ İLKOKULU İNŞAATI HIZLA YÜKSELİYOR
Akçaabat Merkez İlkokulu için yapılan yeni binanın inşaatı hızla devam ediyor.
18 Eylül 2023 Pazartesi 18:32

 
BARÜ “İlk Yardım Eğitici Eğitim Merkezi” bölgedeki ilk ve tek merkez oldu
Bartın Üniversitesi (BARÜ), Sağlık Bakanlığı tarafından “İlk Yardım Eğitici Eğitim Merkezi” noktasında yetkilendirilen bölgedeki ilk ve tek merkez oldu.
8 Eylül 2023 Cuma 19:02

 
BÜYÜKŞEHİR TRABZON’U ÇİÇEKLERLE DONATIYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, merkez ve ilçelerde yürüttüğü çiçek ve fidan dikim çalışmalarıyla şehri güzelleştirmeye devam ediyor.
25 Ağustos 2023 Cuma 16:59

 
Kontenjanların yaklaşık yüzde 100’ü dolan BARÜ’de, başarı puan ve sıralamaları yükseldi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) ‘YKS-2023 Merkezi Yerleştirme Sonuçları’nın açıklanmasıyla birlikte kontenjanların yaklaşık yüzde 100’ü dolarken, üniversite yerleştirme başarı puanları ve sıralamaları da yükseldi.
22 Ağustos 2023 Salı 20:14

 
AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİ DERNEĞİ TRABZON ŞUBESİ KONGRESİNİ YAPTI
Genel Merkezi Ankara’da bulunan Avrasya Basın yayın Birliği Derneği Şubelerine bir yenisini daha ekledi.
17 Ağustos 2023 Perşembe 14:12

 
AK Parti Trabzon'da İl Danışma Meclis Toplantısı Başladı!
Trabzon Ak Parti İl Başkanlığı, İl Danışma Meclis toplantısı yapıldı. Toplantı Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
12 Ağustos 2023 Cumartesi 20:00

 
Trabzon’da tur araçları için önemli gelişme: 7 indirme – bindirme noktası belirlendi
Trabzon’da seyahat acentelerine ait tur araçlarının şehir merkezinde misafirlerini indirebilecekleri ve alabilecekleri yerler belirlendi.
2 Ağustos 2023 Çarşamba 07:34

 
Trabzon Yöneticilerinden Üniversite Öğrenci Adaylarına Davet
Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Kurumsal İletişimDirektörlüğü koordinasyonunda yürütülen kampanya ile Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başta olmaküzere şehrin önde gelen yöneticileri üniversite tercihi yapacak adaylara hitap ederek Trabzon’u tercihetmeye davet etti.
26 Temmuz 2023 Çarşamba 15:29

 
ENGELSİZ YAŞAM AKADEMİSİ YIL SONU ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılan Engelsiz Yaşam Akademisi 2022-2023 eğitim öğretim yılı sene sonu programını Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.
22 Temmuz 2023 Cumartesi 08:45

 
“Demokrasi ve milli irade dışında hiçbir güce boyun eğmedik, eğmeyeceğiz”
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7’nci yıldönümünde, esnaf ve sanatkâr camiası olarak demokrasiye inançlarını bir kez daha vurguladıklarını söyledi.
15 Temmuz 2023 Cumartesi 17:04

 
FZT. ADEM ÇELİK'TEN 15 TEMMUZ MESAJI
Alp Özel Eğitim Merkezi ve Danışmanlık Merkezi Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Fzt. Adem Çelik 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan darbe girişiminin 7. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
14 Temmuz 2023 Cuma 17:42

 
TTSO Başkanı Çelebi’den 15 Temmuz mesajı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminin Türk milletinin demokrasi ve milli iradeden başka hiçbir seçeneğe boyun eğmeyeceğini bir kez daha dünyaya gösterdiğini söyledi.
14 Temmuz 2023 Cuma 16:59

 
BAŞKAN SİVRİKAYA’DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya , '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün dördüncü yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından kalkışılan hain darbe girişimini bir kez daha nefretle kınadı.
14 Temmuz 2023 Cuma 16:47

 
Trabzon kent merkezinde içme suyu altyapı çalışmaları devam ediyor
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MURAT ZORLUOĞLU, KENT MERKEZİNDE DEVAM EDEN İÇME SUYU ALTYAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ.
5 Temmuz 2023 Çarşamba 19:11

 
STAJ YAPANLAR DAHA KOLAY IS BULUYOR
Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 2023 Yaz döneminde üniversite birimlerinde staj yapacak olan öğrencilere “Etkili Bir Staj Nasıl Yapılır?” konulu eğitim semineri verildi.
4 Temmuz 2023 Salı 10:58

 
Başkan Kalkışım Güven Tazeledi
Sebat Gençlikspor olağan genel kurulu Erol Günaydın kültür sanat merkezi’nde gerçekleştirildi. Cemil Kalkışım güven tazeledi.
24 Haziran 2023 Cumartesi 17:08

 
AGD SİYER-İ NEBİ ORTAOKUL YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Milli Eğitim Bakanlığı ve Anadolu Gençlik Derneği (AGD) işbirliğiyle ülkemiz genelinde eş zamanlıolarak düzenlenen ‘Efendimizin İzinde’’ temalı Siyer-i Nebi yarışması Trabzon merkez ve ilçelerinde 6 Mayıs Cumartesi tarihinde gerçekleştirilmişti.
23 Haziran 2023 Cuma 21:54

 
ALP ÖZEL EĞİTİM VE DANIŞMANLIK MERKEZİ 2.ŞUBESİNİ AÇTI.
Alp Özel Eğitim ve Danışmanlık merkezi ikinci şubesini Trabzon Pazarkapı mahallesinde açarak hizmete başladı.
19 Haziran 2023 Pazartesi 18:49

 
ÇİÇEKLİDÜZ’E KÜTÜPHANE VE ETÜT MERKEZİ
Borusan Holding tarafından Çiçeklidüz mahallesine kütüphane ve etüt merkezi açıldı.
16 Haziran 2023 Cuma 17:53

 
TÜBİTAK’ın Teknoloji ve Yenilik Destek Programları TTSO üyesi firmalara anlatıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ TTM) iş birliğiyle düzenlenen TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Bilgilendirme Semineri’nde, oda üyesi firmalara ve sektör temsilcilerine destekler konusunda ayrıntılı bilgi verildi, soruları yanıtlandı.
16 Haziran 2023 Cuma 16:22

 
ALP ÖZEL EĞİTİM VE DANIŞMANLIK MERKEZİ 2.ŞUBESİNİ AÇIYOR
Akçaabat Söğütlü mahallesinde faaliyet gösteren Alp özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi bir şubede Trabzon merkezde açıyor.
12 Haziran 2023 Pazartesi 19:33

 
Alp Özel eğitim yeni okul açıyor.
Akçaabat Söğütlü mahallesinde faaliyet gösteren Alp özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi bir şubede Trabzon merkezde açıyor.
12 Haziran 2023 Pazartesi 18:51

 
Halk Eğitim merkezi yıl sonu sergisi açtı
Akçaabat Halk Eğitimi merkezi yılsonu sergisini Halk eğitim merkezi binasında açtı. Serginin açılışına Trabzon valisi İsmail Ustaoğlu, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye başkanı Osman Nuri Ekim Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, İl milli eğitim müdürü Evren Görmüş, Akçaabat jandarma komutanı yüzbaşı Barış Kesici Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri davetliler ve kursiyerler katıldı.
8 Haziran 2023 Perşembe 16:47

 
ÖZEL KALPLER ÖZEL NAKIŞLAR
İlçemizin Yıldızlı Mahallesi TOKİ bölgesindeki Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi’ne bağlı Özel Eğitim kursu öğrencilerinin hazırlayıp, ‘Özel Kalpler Özel Nakışlar’ adını verdikleri yıl sonu sergisi Yıldızlı TOKİ Özel Eğitim binasında açıldı.
6 Haziran 2023 Salı 20:02

 
Halk müziği konseri muhteşemdi.
Akçaabat Halk Eğitim Merkezi Türk Halk müziği konserinde salon doldu taştı.
3 Haziran 2023 Cumartesi 20:20

 
Trabzonspor'da Alkışlar Marek Hamsik'e!
Süper Lig'in 37'nci haftasında oynanan Trabzonspor-Alanyaspor karşılaşmasında son kez sahaya çıkan Marek Hamsik, 61'inci dakikada yerini Abdülkadir Ömür'e bıraktı.
3 Haziran 2023 Cumartesi 19:41

 
Milliyetçileri yeni parti kurarak mı birleştirecek?
İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu'na en yakın isimler arasında yer alan, İnisiyatif Merkezi Derneği Genel Başkanı Fahri Bozgeyik, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Bozgeyik, paylaşımında "Parti kur, oy verelim diyenler hazır mı?" ifadesini kullandı.
2 Haziran 2023 Cuma 10:26

 
AKÇAABAT’TA TAM DONANIMLI SPOR MERKEZİ ÇOK YAKINDA HİZMETTE
Mülkiyeti, Akçaabat Belediyesi’ne ait olan eski Belediye binasında bulunan düğün salonu, tadilat edilerek her kesime hitap edebilecek ‘Çok Amaçlı Spor Merkezi’ne dönüştürülüyor.
1 Haziran 2023 Perşembe 17:06

 
AKÇAABAT’TA ‘GÜCÜMÜZ KARDEŞLİĞİMİZ’ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Akçaabat Mersin Mahallesi’nde hayata kazandırılan Toprak Ana Köy Yaşam Merkezi’nde Akçaabat’ta ikamet eden depremzede aileler ve öğrenciler için ‘Gücümüz Kardeşliğimiz’ buluşma programı düzenlendi.
26 Mayıs 2023 Cuma 18:02

 
Muhtarlar toplantısı yapıldı
Akçaabat mahalle muhtarları sorunlarını anlatmak üzere Erol Günaydın kültür merkezinde toplandı.
23 Mayıs 2023 Salı 16:52

 
Özel Akçaabat Alp Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinden 2.Şube
Özel Akçaabat Alp Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi 2.şubesi çok yakında açılıyor.
22 Mayıs 2023 Pazartesi 17:48

 
Meral Akşener seçimlerin ardından ilk kez konuştu!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti genel merkezinde basın toplantısında konuştu.
20 Mayıs 2023 Cumartesi 10:08

 
Trabzon Üniversitesi 5. Kuruluş Yıldönümünde Coşkulu Kutlama
Trabzon Üniversitesi’nin kuruluşunun 5. yıl dönümü Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle kutlandı.
19 Mayıs 2023 Cuma 16:30

 
ÖĞRENCİLER "TOPRAK ANA"KÖY YAŞAM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİLER
Akçaabat Anadolu Lisesi Mersin Toprak Ana Köy Yaşam Merkezini Ziyaret Ettiler
17 Mayıs 2023 Çarşamba 19:33

 
DEPREM GÖNÜLLÜLERİ UNUTULMADI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde yıkıcı etkiler yaratan depremlerin ardından üstün gayret gösteren gönüllülerle bir araya geldiler.
12 Mayıs 2023 Cuma 15:24

 
EFENDİMİZİN İZİNDE SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI BÜYÜK BİR KATILIMLA AKÇAABAT’TA YAPILDI
Anadolu Gençlik Derneği (AGD)Genel Merkezi’nce ülkemiz genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘’Ortaokullu Gençler Efendimizin İzinde’’ temalı Siyer-i Nebi yarışması Trabzon’umuz tüm ilçelerinde yaklaşık elli okulda 6 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00’da gerçekleştirilmiştir.
11 Mayıs 2023 Perşembe 20:07

 
Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu: Trabzon Şehir Hastanesi, Bölgemizin Sağlık Merkezi Olacak
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Şehir Hastanesi’nin Türkiye ve dünyanın en modern hastanelerinden biri olacağına vurgu yaparak, istenildiğinde 1500 yatak kapasitesine çıkarılacak hastanenin bölgenin sağlık merkezi olacağını belirtti.
10 Mayıs 2023 Çarşamba 09:45

 
Trabzon Üniversitesi’nden Depremzede Çocuklara Özel Şenlik
Trabzon Üniversitesi tarafından 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen ve KYK yurtlarında misafir edilen depremzede vatandaşlarımızın çocuklarına yönelik Çocuk Şenliği gerçekleştirildi.
8 Mayıs 2023 Pazartesi 08:06

 
Çikolata atölyesine anneleri ile katılan depremzede çocukların yüzü güldü
9 Mayıs Avrupa Günü, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) AB Bilgi Merkezi tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi'nin desteğiyle depremzede kadın ve çocuklarla birlikte çikolata yapılarak kutlandı.
6 Mayıs 2023 Cumartesi 14:30

 
KADIN YAŞAM VE İSTİHDAM MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu tarafından Trabzon’da bir ilk olarak hayata geçirilen Kadın Yaşam ve İstihdam Merkezi bugün düzenlenen muhteşem törenle hizmete açıldı.
29 Nisan 2023 Cumartesi 19:11

 
Trabzon Üniversitesi TEKNOFEST 2023’te
İstanbul Atatürk Havalimanı'nda TEKNOFEST heyecanı 7. kez başladı. Dünyanın en büyük, Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2023’te Trabzon Üniversitesi de stant açtı.
29 Nisan 2023 Cumartesi 18:17

 
Trabzon Üniversitesi “Lisede Kariyer Günleri” Etkinliği Gerçekleştirdi
Trabzon Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki protokol kapsamında Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Koordinatörlüğü’nde gerçekleşen “Lisede Kariyer Günleri” etkinliklerinin on üçüncüsü Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.
27 Nisan 2023 Perşembe 21:02

 
İYİ Parti Trabzon’da Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açtı
Kıymetli hemşehrilerimiz, 22.04.2023 Cumartesi günü Saat:14:30’da Genel Başkan Yardımcımız Ünzile Yüksel ve Milletvekili Adaylarımızın katılımıyla Seçim Koordinasyon Merkezi’mizin açılışını ve bayramlaşma törenimizi gerçekleştireceğiz. Katılımınız bizleri onurlandıracaktır.
22 Nisan 2023 Cumartesi 10:07

 
YOMRA'DA HALK BAYRAMLAŞMASI YAPILACAK
Yomra'da halk bayramlaşmasının bayramın 1. günü saat 10.00'da Yomra Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek
20 Nisan 2023 Perşembe 13:49

 
TRABZON’UN VİZYON PROJELERİNDE SONA YAKLAŞILDI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, önem verdiği projeler arasında bulunan yeni otogar ile Bilim Merkezi ve Planetaryum inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.
4 Nisan 2023 Salı 15:09

 
Trabzon aday adayları Ankara’ya çağrıldı…
Ak Parti Genel Merkezi Trabzon Milletvekili Aday Adaylarını Ankara'ya çağırdı.
28 Mart 2023 Salı 15:29

 
BAŞKAN EKİM TEKEL BİNASINI İNCELEDİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat merkezde yapılan otel inşaatında incelmelerde bulundu.
28 Mart 2023 Salı 15:18

 
TİSKİ’DEN ZORUNLU SU KESİNTİSİ
Ortahisar ilçesi merkez mahallelerinde bu gece saat 00.00’a kadar su kesintisi yaşanacaktır.
28 Mart 2023 Salı 14:36

 
ŞENER PUL BAŞVURDU
TAV şirketler grubunda bulunan Sera Yapı hissedarı ve Genel Müdürü Şener Pul, MHP Genel Merkezine Trabzon Milletvekilliği için aday adayı müracaatında bulundu.
25 Mart 2023 Cumartesi 13:57

 
Çebi’den Ramazan ayı mesajı
Çebi: “On bir ayın sultanı Ramazan’ı bir kez daha karşılıyor olmanın huzuru içerisindeyiz.
22 Mart 2023 Çarşamba 18:17

 
İkinci Köy Yaşam Merkezi
Akçaabat Kuruçam Mahallesi’nde bulunan kullanılmayan okul binası, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Akçaabat Belediyesi arasında imzalanan protokolle Köy Yaşam Merkezi’ne dönüştürülecek.
21 Mart 2023 Salı 17:26

 
“100 YILLIK İHTİYACA CEVAP VERECEK OLAN TRAFO MERKEZİ İNŞAATI ÇALIŞMALARI, AKÇAABAT’IMIZDA HIZLA DEVAM EDİYOR.”
Bir süre önce ihalesi yapılarak çalışmalarına başlanılan trafo merkezi hızla yükseliyor. İlçemizin yanı sıra yaygın bir sahada önemli bir eksiğe cevap verecek olan trafo merkezinin çalışmalarını yerinde inceleyen İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin ALTINTEPE, Şinik Organize Sanayi Bölgesi alanına kurulan 154 kV trafo merkezinin 81 milyon liraya mal olacağını belirterek ihtiyacını karşılayacağı alan bakımından yatırımın önemine vurgu yaptı.
21 Mart 2023 Salı 17:16

 
Milletvekili Ayvazoğlu deprem bölgesinden gelen misafirleri ziyaret etti
AK PARTİ Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından deprem bölgesinde görevlendirilen ve 25 gün Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde koordinasyon ve yardım faaliyetlerinde bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Trabzon’a geldiği gibi yine depremzedelere koştu.
13 Mart 2023 Pazartesi 19:58

 
AKÇAABAT’TA DEPREMZEDE ÇOCUKLARA TİYATRO GÖSTERİSİ
Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremin ardından Akçaabat’a gelen ve okullarda eğitimine devam eden çocuklar için Akçaabat Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.
11 Mart 2023 Cumartesi 18:42

 
Alp Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi Depremzede kadınlarla bir araya geldi.
8 Mart Dünya Kadınlar gününde Alp Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezinden şefkat eli.
9 Mart 2023 Perşembe 15:12

 
Rektör Âşıkkutlu, Deprem Bölgesini Ziyaret Etti
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen illere ve bölgedeki üniversitelere ziyaretlerde bulundu.
7 Mart 2023 Salı 07:18

 
AKÇAABAT TURİZMİN MERKEZİ OLACAK
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ın Merkezinde yapılan turizme yönelik çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.
5 Mart 2023 Pazar 09:58

 
Maraş’ın Murat Amcası…
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ikincisinin yaşandığı Elbistan ilçesinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi konteyner kentler kuruyor. Kurulacak 3 bin kişilik konteyner kentlerin ilk etabı tamamlandı. Depremin ardından bölgede koordinatör belediye başkanı olarak görevlendirilen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise adeta “Kahramanmaraş’ın Murat Amcası” oldu.
2 Mart 2023 Perşembe 19:06

 
AGD’NİN ÜRETTİĞİ ODUN SOBALARI DEPREM BÖLGESİNDE
Ülkemiz zor günlerden geçiyor. 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli iki depremde vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz.
18 Şubat 2023 Cumartesi 18:18

 
TRABZON BÜYÜKŞEHİR ‘KARDEŞİ’ İÇİN İMKÂNLARINI SEFERBER EDİYOR
6 Şubat Pazartesi sabahı Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinin üzerinden 12 gün geçti.
18 Şubat 2023 Cumartesi 00:16

 
KAMUOYUNU DUYURU.
Saygıdeğer Hemşehrilirimiz,06.02.2023 Tarihinde 7.7 Ve 7.4 Şiddetinde Merkez Üssü Kahramanmaraş Olan Ve 10 İlimizi Sarsan Başta Türkiye Olmak Üzere Türk Devletleri Yanı Sıra Müslüman Ülker'i ve tüm Dünya ülkelerini acıya boğan umudun kenetlenmenin birlik olmanın ders cıkarmanın herkesin kendince kendini ve nefsini sorguya almanın acı günlerini yaşıyoruz.
16 Şubat 2023 Perşembe 15:58

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1918 Hakkari'nin kurtuluşu.
1932 Türk Tarihi Tetkik Cemiyeti'nin kuruluşu.
1955 Dr. Jonas Salk tarafından geliştirilen çocuk felci aşısının güvenli ve etkili olduğu açıklandı.
1961 Sovyetler Birliği, uzaya ilk insanı gönderdi. Vostok 1 ile uzaya giden Yuri Gagarin, uzayda 108 dakika kaldı.
1963 Martin Luther King, Alabama'da sivil haklar yürüyüşüne öncülük ettiği gerekçesiyle tutuklandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur