Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
Kendi haberleri
 
Talimat geldi DEM’e kapıları açtılar
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, kent uzlaşısıyla DEM Parti ile CHP arasında yapılan seçim işbirliğine karşı çıkanların CHP’den aforoz edildiğini söyleyerek “DEM Parti aleyhine açıklama yapan ya kovuluyor ya da kendisine kapı gösteriliyor.” dedi.
16 Mart 2024 Cumartesi 17:49

 
BTP Akçaabat Belediye Başkan adayı Samet Ayvaz’dan dikkat çeken projeler..
Mübarek Ramazan ayı içinde bulunmamız münasebetiyle seçim çalışmaları sahura kadar devam ediyor. Tüm adaylar sabahın erken saatlerinden, sahur vaktine kadar seçmene kendini anlatıyor, projelerini ifade ediyor. Onlardan 31 Mart için destek istiyor.
15 Mart 2024 Cuma 17:01

 
SEBAT GENÇLİK LİDERİ DEVİRDİ
TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Sebat Gençlik, kendi sahasında ağırladığı lig lideri Bitexen Adana 1954 Futbol Kulübü’nü 3-1 mağlup ederek aradaki puan farkını 3 puan daha azalttı.
11 Mart 2024 Pazartesi 00:11

 
‘YEŞİL İSTANBUL PROJE TANITIM TOPLANTISI’NDA KONUŞTU
İMAMOĞLU: DOĞAYI SADECE KENDİLERİNE AİT BİR KAZANÇ KAPISI GİBİ GÖREN ZİHNİYETE KARŞI; HALKÇI, ÇEVRECİ BİR ANLAYIŞI HAKİM KILMAK ZORUNDAYIZ
14 Şubat 2024 Çarşamba 19:02

 
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Ortahisar Belediyesi’ni ziyaret etti
Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç’in davetlisi olarak Trabzon’a gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Ortahisar Belediyesi’nin fuaye salonunda düzenlenen içinde Rauf Denktaş’ın kendisinin de çektiği fotoğrafların yer aldığı ‘Rauf Denktaş Fotoğraf Sergisi’nin açılışına katıldı.
19 Ocak 2024 Cuma 17:36

 
AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ EKİM MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
Belediye Başkanlığı görevine seçildiği günden itibaren ortak aklı kendisine rehber edinen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Akçaabat Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
16 Ocak 2024 Salı 19:31

 
Koç :Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünden cevap verdi.
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç mahfil çevreler tarafından kendisine atılan iftiralara Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünden cevap verdi.
6 Aralık 2023 Çarşamba 18:07

 
Sebat Hedefe Adım Adım
TFF 3. Lig 4 Grup'ta mücadele eden Sebat Gençlik kendi sahasında mücadele ettiği Balıkesirspor'u 2-0 yendi.
20 Kasım 2023 Pazartesi 00:30

 
Trabzonspor, Pendikspor’u 2-1’lik skoorla geçti
Süper Lig’in 7.haftasında Trabzonspor, Pendikspor’u kendi evinde ağırladı. 2-1’lik galibiyetin ardından teknik direktör Nenad Bjelica açıklamalarda bulundu.
30 Eylül 2023 Cumartesi 17:07

 
Çarşıbaşı'nda davet krizi...
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ın Çarşıbaşı ilçe ziyaret programına STK başkanları ve muhtarlar davet edilmedi. Çarşıbaşı Esnaf Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar, duruma çok sert tepki göstererek, “Bu yapılan Çarşıbaşı halkına büyük saygısızlıktır, halkı yok saymaktır. Sormak lazım. Bunun böyle olmasını Valilik mi istedi yoksa Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler mi? Eğer Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler bu kararı vermişse halkımız adına kendilerini kınıyoruz.” dedi.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:42

 
EKİM USTAOĞLU’NA YENİ GÖREV YERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ.
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan Valiler kararnamesi ile Trabzon Valisi iken Balıkesir Valiliği’ne atanan İsmail Ustaoğlu’na Trabzon’a olan hizmetlerinden ötürü teşekkür ederken kendisine yeni görev yerinde de muvaffakıyetler diledi.
17 Ağustos 2023 Perşembe 10:27

 
AKÇAHASAT TESİSİ AÇILIŞA HAZIR
Akçaabat Belediyesi tarafından, Akçaabat’taki istihdama katkıda bulunmak ve çiftçilere destek olmak amacı ile çiftçiler tarafından yetiştirilen tarım ürünlerinin işleneceği, paketleneceği, depolanacağı ve satışının yapılacağı; yine çiftçilerin isteklerine göre kendi ürünlerini AKÇAHASAT Markasına dâhil edebilecekleri AKÇAHASAT tesisinin yapımı tamamlandı.
16 Ağustos 2023 Çarşamba 12:43

 
Akçaabat Çiçeklidüz Muhtarı Birinci'den Örnek Davranış
Çiçeklidüz Mahalle Muhtarı Mustafa Birinci Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerine Kendi Elleriyle Pişirdiği Ekmek İçi Köfteleri Ayranla Birlikte İkram Etti
10 Ağustos 2023 Perşembe 18:24

 
23 saat sonra cansız bedeni bulundu
Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren 5 yakını kurtarılan, kendisi ise kaybolan Tekin Yeşilay'ın (21), 23 saat sonra cansız bedenine ulaşıldı.
10 Ağustos 2023 Perşembe 16:37

 
“Akçaabat'ta Atatürk heykeline saldırı.
Milletvekili Suiçmez Atatürk Anıtına saldırıyı kınadı KENDİNİZE GELİN!
18 Temmuz 2023 Salı 08:14

 
BİR İNSANLIK DRAMI BİLEREK ÖLÜME GİTMEK (GÖÇMENLER)
Yaşadığımız bu hayatta nelere şahit olmuyoruz ki; Bir yandan kendi zevkini tatmin etmek için 250bin dolar verip denizinin 2bin metre dibine inip kendi nefsini tatmin etmek için gayret gösterenler ve bu uğurda canından olanlar.
26 Haziran 2023 Pazartesi 10:35

 
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekiliği seçimlerine çok az bir zaman kaldığını belirten Güner, "Milletimize kendimizi çok iyi anlatmamız ve onları da aynı hassasiyetle dinlememiz gerekiyor. Toplumumuzun çözüm bekleyen birçok sorunu var.
3 Mayıs 2023 Çarşamba 19:55

 
Muharrem İnce Anıtkabir’i ziyaret etti
Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, kurmayları ve kendisine gönül veren on binlerce vatandaş ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.
6 Nisan 2023 Perşembe 16:44

 
İSMİMİZLE YAŞAYACAĞIZ
Ucuz, adi ürünleri kendi insanımıza satamayız
8 Mart 2023 Çarşamba 17:54

 
KAMUOYUNU DUYURU.
Saygıdeğer Hemşehrilirimiz,06.02.2023 Tarihinde 7.7 Ve 7.4 Şiddetinde Merkez Üssü Kahramanmaraş Olan Ve 10 İlimizi Sarsan Başta Türkiye Olmak Üzere Türk Devletleri Yanı Sıra Müslüman Ülker'i ve tüm Dünya ülkelerini acıya boğan umudun kenetlenmenin birlik olmanın ders cıkarmanın herkesin kendince kendini ve nefsini sorguya almanın acı günlerini yaşıyoruz.
16 Şubat 2023 Perşembe 15:58

 
Performans için Tasarlanan Ford Puma ST Şimdi Türkiye’de
Ford SUV dünyasının stil sahibi, kendine güvenen ve dikkatleri üzerine toplamayı seven kullanıcılara hitap eden Puma serisinin yeni üyesi Puma ST modeli ilk kez Türkiye’ye geliyor. Performans için tasarlanan Puma ST; cesur ve sportif görünümünün yanı sıra yenilikçi ve teknolojik özellikleriyle sürüş deneyimini bir üst seviyeye taşıyor.
28 Aralık 2022 Çarşamba 16:00

 
CHP Trabzon milletvekili Ahmet Kaya, Ataman'a Cevap Verdi.
CHP Trabzon milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Atilla Ataman’ın kendisi ile ilgili açıklamalarına bugün düzenlediği basın toplantısı ile yanıt verdi.
25 Kasım 2022 Cuma 17:50

 
Kalkışım "Birlikte Başaracağız"
Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) kendi seyircisi önünde Iğdır Esspor’u 8-1 mağlup etmeyi başaran Sebat Gençlikspor’da Başkan Cemil Kalkışım, başarının birlikte geleceğini söyledi.
21 Kasım 2022 Pazartesi 10:28

 
Trabzon Milletvekili Ayvazoğlu'da Basın Yasası değişikliğine tepki gösterdi!
Trabzon’da yerel gazete ve internet siteleri ile yaptığı görüşmeler neticesinde Basın Kanununda yapılan düzenlemeyle ilgili sektör temsilcilerinin dinleyen AK Parti Trabzon Milletvekili Ayvazoğlu kendilerine yapılan çağrıyı dikkate alarak konu ile ilgili görüşmeler gerçekleştirdi.
11 Kasım 2022 Cuma 15:16

 
DÖRT MEVSİM VARIŞ NOKTASI AKÇAABAT
Her mevsimin kendine ait ayrı bir rengi, her mevsimin kendine ait bir duygusu vardır. Akçaabat’ta doğa bize her mevsimde farklı renkler ile farklı yüzünü gösterir. Adeta şov yapar.
11 Ekim 2022 Salı 17:03

 
AKÇAABATLILAR MİLLET BAHÇESİ’Nİ ÇOK SEVDİ
Akçaabat Yaylacık Mahallesi’nde Türkiye’de tek deniz manzaralı Akçaabat Millet Bahçesi görenleri kendine hayran bırakıyor.
20 Eylül 2022 Salı 17:06

 
CHP 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı.
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayasıyla Trabzon’da düzenlenen törende konuşan CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya; "Misafirlik Yetti Herkes Kendi Ülkesine" dedi.
30 Ağustos 2022 Salı 14:50

 
Aydınlı sahte kaymakam Trabzon’da yakalandı
Aydın’ın Karacasu ilçesine kayıtlı 22 yaşındaki bir genç, sahte kimlik kullanarak kendisini kaymakam olarak tanıttığı ve birçok ilde vatandaşları dolandırdığı iddiasıyla Trabzon’da yakalandı.
18 Ağustos 2022 Perşembe 17:09

 
Asıl – Vekil Kimdir?
Kelime anlamı: “Bir şeyin örneği ya da kopyası değil kendisi.” Vekil Kimdir: “Birinin, kendi adına iş görmesi için yetki verdiği ya da iş görmesi için kendi yerine bıraktığı kimse.
10 Ağustos 2022 Çarşamba 20:40

 
KANDEMİE'E PLAKET
KANDEMİR KENDİ REKORUNU KIRDI 2021 Yılında 1203 üye kaydı yapmıştı
6 Haziran 2022 Pazartesi 17:26

 
Fenerliler Başkan Genç'i CİMER'e şikayet etti!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor’un şampiyonluk maçında, hakemin bitiş düdüğü ile birlikte kendisinin de taraftarlarla beraber sahaya indiğini açıkladı. Genç, “Ahdım vardı” dedi.
9 Mayıs 2022 Pazartesi 18:07

 
Trabzonspor-Antalyaspor bilet fiyatları belli oldu!
Süper lig lideri Trabzonspor kendi sahasında Antalyaspor'u konuk edecek.
24 Nisan 2022 Pazar 17:46

 
Milli Futbolcu Berat Özdemir, Özel Gereksinimli Öğrencinin Davetini Kırmadı
Trabzonsporlu milli futbolcu Berat Özdemir, Trabzon Üniversitesi’nde (TRÜ) devam eden atölyelerde eğitim gören özel gereksinimli kursiyer Cihan Bahçekapılı’nın görüşme talebini kırmayarak kendisine büyük bir sevinç yaşattı.
21 Nisan 2022 Perşembe 17:20

 
İYİ Parti'de Yavuz Ağıralioğlu sessizliğini bozdu!
Yavuz Ağıralioğlu, "Karar bana bildirilmemişti, ben de sizinle birlikte öğrendim" ifadelerini kullandı. Ağıralioğlu ayrıca kendisiyle ilgili kararın sebebini de bilmediğini, öğrenmesinin ardından yorum yapacağını sözlerine ekledi.
2 Nisan 2022 Cumartesi 10:39

 
Başkan Dediğin Böyle Olur: 8 Yıldır Yolunu Kendisi Açıyor
Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, bir hareketiyle gönülleri fethetti. Yoğun kar yağışı alan Tonya’da, belediye ekipleri karla mücadele çalışması yürütürken Başkan Osman Beşel de 150 metrelik ulaşım yolunu kendi imkanlarıyla yani kürekle açıyor.
15 Mart 2022 Salı 12:56

 
KIRSAL KALKINMADA KADININ ROLÜ
Kırsal kalkınma çalışmaları, kırsal alanda yaşayanların gelirlerini ve refah seviyelerini artırmak, sosyal ve kültürel gelişmelerine katkıda bulunmak, kır-kent arasındaki farklılığı azaltarak kırsal kesimde kendi kendine yeten yaşanabilir alanlar oluşturmak ve yaşam seviyelerini iyileştirmek gibi gerekçelerle yapılmaktadır.
28 Şubat 2022 Pazartesi 17:12

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN GELECEĞE YATIRIM
Akçaabat Belediyesi, kendinin ve dünyanın farkına varan, hayal gücü ve yaratıcılığı gelişmiş, daha mutlu ve özgüvenli nesillerin yetişmesine ve çocukların geleceğine katkıda bulunmak amacıyla ‘Yaratıcı Drama & Eğitsel oyunlar Etkinlikleri’ adlı kursu açıyor.
24 Şubat 2022 Perşembe 17:02

 
AKÇAABAT’TAN ÜRETİME KATKI
Akçaabat Belediyesi kendi seralarında üretime başladı.
7 Şubat 2022 Pazartesi 17:54

 
Akçaabat Belediyesi Meclis Üyesinden Eleştiri
Devleti kendi menfaatlerine nasıl kullandıklarını anlatacağız.
29 Kasım 2021 Pazartesi 17:32

 
Trabzon'da okullarda temizlik sıkıntısı!
Aileler personel tuttu, parasını kendileri veriyor!
23 Eylül 2021 Perşembe 16:07

 
İMAMOĞLU’NDAN PARTİZANLIK GÖNDERMESİ:“BİZE OY VERSİN VERMESİN 16 MİLYONA METRO YAPIYORUZ”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski yönetimin 2017’de başlatıp, ödenek yetersizliğinden 2 kez durdurduğu, kendilerinin kredi bulup, 2019’da yeniden başlattığı Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı’nda düzenlenen törende konuştu.
10 Ağustos 2021 Salı 16:14

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fenerbahçe'ye 3 temmuz desteği!
Fenerbahçe'den yapılan paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerine verdiği yanıta yer verildi.
3 Temmuz 2021 Cumartesi 20:41

 
Bartın Üniversitesi öğrencileri ‘İşyeri Eğitim Modeli’ ile yeni tecrübeler ediniyor
Bartın Üniversitesi’nde uygulanmaya geçilen “İşyeri Eğitim Modeli” ile öğrenciler kendi meslek alanlarına ilişkin kurum ve kuruluşlarda eğitimlere başladılar.
1 Nisan 2021 Perşembe 20:01

 
Gedikli ve Yönetimi ile İl Emniyet Müdürü Alper’i Ziyaret Etti.
Türkiye Muhtarlar Derneğine bağlı Akçaabat Muhtarlar Derneği başkanı Eyüp Gedikli ve bazı mahalle muhtarları Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper’i makamında ziyaret ederek kendisine plaket verdiler.
26 Mart 2021 Cuma 18:43

 
FISTIK ÇAMI TOHUMLARI TOPRAKLA BULUŞTU
Yenilebilir ve ticari değeri yüksek olan Çam Fıstığının bölgemizde yetiştirilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Yeni kuracağımız bahçe için gerekli olan fidanı kendimiz üreteceğiz.
17 Mart 2021 Çarşamba 17:32

 
İmamoğlu’ndan Erdoğan’ın “İnadına Kanal İstanbul’u Yapacağız” Sözlerine Yanıt
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Kanal İstanbul’u inadına yapacağız” sözlerine yanıt veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İstanbul ile inatlaşmayı hala kendisine marifet görenlere 23 Haziran’ı hatırlatıyorum. İstanbul 1’den büyüktür” dedi.
26 Şubat 2021 Cuma 00:20

 
ORMANDA KENDİNİ YAKTI
Trabzon’un Akçaabat ilçesi Osmanbaba Mahallesinde Ahmet E. isimli kişi ormanlık alanda kendini yakarak yaşamına son verdi.
25 Şubat 2021 Perşembe 14:11

 
Doğada çözülebilen biyoplastik maske projesine ödül
Bartın Üniversitesi Fen Fakültesi öğrencisi Betül Timuçin ile 3 farklı üniversiteden ekip arkadaşlarının “TABIIAT” projesi İnovaTİM İnovasyon Yarışması’nda 800 takım arasından son 30’a, kendi kulvarlarında ise ilk 10’a girme başarısı gösterdi.
29 Aralık 2020 Salı 19:33

 
Başkan Ankara: Düzköy’deki 80’in Üzerinde Camiyi CHP’li Belediye verdi !
Düzköy Belediye Başkanı Yılmaz Ankara; ilçedeki iki camiyi ve öğretmen lojmanını Maliye’ye vermeleri nedeniyle CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’nın kendisine yönelttiği eleştirilere sert cevap verdi.
12 Aralık 2020 Cumartesi 21:28

 
Sıcaklıklar Düşüyor, Yağışlı Günler Geliyor
Tahminlere Göre Mevsim Normallerinde Giden Sıcaklıklar Yarından İtibaren Düşüşe Geçecek Ve Yağışlı Hava Yurdun Önemli Kısmında Kendini Gösterecek.
17 Kasım 2020 Salı 16:50

 
Aslan Seçim Ziyaretlerini Sürdürüyor
7M Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Özkurt ve Yönetim Kurulu Üyesi Engin Çakır abilerimizi ziyaret ettik. Kendilerine teşekkür ediyorum.
12 Kasım 2020 Perşembe 17:21

 
Yaylalı Demiryolu Projesi’nde Gelinen Son Aşamayı Değerlendirdi
Erzincan-Gümüşhane-Trabzon Demiryolu Platformu Sözcüsü Mustafa Yaylalı demiryolu projesinin Yatırım Programına alınması öncesi çalışmaların hızla sürdürüldüğünü belirterek, bundan sonra platform olarak kendilerinin gerekli girişimlerde bulunacağını söyledi.
29 Ekim 2020 Perşembe 09:16

 
Önder Öztürk Taş Çalan Müteahhit Kamyonunun Önünü Kesti
MHP Belediye Meclis Üyesi Önder Öztürk, DLH Dolgu alanı yapan mütahitin kendi aracıyla yolunu kesti ve izinsiz gizli taş almasını engelledi.
29 Eylül 2020 Salı 22:12

 
Fırtına'dan Müthiş Geri Dönüş
Ligin 3.haftasında Y.Malatyaspor’u kendi sahasında ağırlayan Trabzonspor, karşılaşmayı 3-1 kazandı.
26 Eylül 2020 Cumartesi 22:32

 
Vali Ustaoğlu Sokak İndi, Vatandaşları Uyardı
Trabzon'da "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla yapılan koronavirüs denetimine katılan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, vatandaşlara uyarılarda bulunarak, "Özellikle gençlerimize sesleniyorum, yaşlılarımız kendini koruyor zaten.
17 Eylül 2020 Perşembe 00:23

 
Ortahisar’dan Belediyesi Afet Bölgesine Acil Yardım Ulaştırdı
Giresun’un Dereli ilçesinde aşırı yağmur sebebiyle meydana gelen su taşkınına Ortahisar Belediyesi kendi envanterinde bulunan iş makinelerini bölgeye sevk etti.
23 Ağustos 2020 Pazar 10:18

 
HIDIRNEBİ YAYLA ETEKLERİNDE AZMİN ZAFERİ
Akçaabat ilçesi Kuruçam mahallesinde yaşayan İsa LÜLECİ kendini tarıma adamış bir örnek üretici. Daha önceleri esnaflık yapan LÜLECİ huzuru doğada bulanlardan. Azimli ve kararlı.
11 Ağustos 2020 Salı 14:55

 
ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI NEDEN YOK?
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk, geçen hafta Cuma günü Büyükşehir Belediyesi’nde Akçaabat Minibüsleri ile ilgili dönüşüm toplantısına oda başkanı olarak kendisine her hangi davetin gelmediğini söyledi.
28 Temmuz 2020 Salı 19:40

 
Yeniden Refah'tan çok sert 'Erbakan' cevabı
28 Şubat anlayışının değişmeyen zihni yapısını şiddetle kınıyoruz!Yeniden Refah Partisi tarafından yapılan açıklamada, "Gazetecilik mesleğinin ruhuna ve doğasına tamamen ters düşen, yaptığı iş gazetecilik ahlakıyla bağdaşmayan sakat zihniyetli kişilerin, 28 Şubat zihniyetinin kalıntısıyla kendi kendilerine görev biçme ve had bildirme döneminin sona erdiğini özellikle vurgulamak istiyoruz." denildi.
9 Temmuz 2020 Perşembe 21:20

 
Yaylalı, açıklamalarım yanlış aktarıldı
AK Parti Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Mustafa Yaylalı, günlük bölgesel bir gazetede yer alan “BÜYÜKŞEHİR DAVA EDİLMELİDİR” başlıklı haber metni içeriğinde kendisine atfedilen ifadelerin eksik ve hatalı olarak aktarıldığını söyledi.
6 Temmuz 2020 Pazartesi 17:33

 
GEREKENİ YAPMAYA HAZIRIM ..
Muharrem Usta ; Trabzonspor markasını pazarlık masasına koymam. Ben bu kulüpte Başkanlık yaptım böyle bir durumu kendime yakıştıramam ve hiç bir zaman da böyle bir şey yapmadım.
10 Haziran 2020 Çarşamba 18:05

 
“KÜÇÜK İŞLERİ BIRAK”
CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada, “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı küçük dokunuşlarla şehre hizmet ediyoruz diyor, bizde kendisine diyoruz ki küçük işleri bırak onlar belediyenin standart işleri büyük işlere, bu şehrin büyük projelere ihtiyacı var” dedi.
22 Mayıs 2020 Cuma 10:38

 
Vekilin Haber Tepkisi…
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, eşi Ali Ayvazoğlu’nun Trabzon’dan Ankara’ya tayin olmasıyla ilgili haber yapan Cumhuriyet Gazetesi’nin kendisini Bankasya’nın 11 yıllık avukatı olarak göstermesine tepki gösterdi. Ayvazoğlu, “Yalanın, iftiranın bile bir seviyesi, adabı olur bunlarda o da yok.” dedi.
26 Nisan 2020 Pazar 16:26

 
Kenan Sivrikaya'ya Plaket
Akçaabat İYİ Parti İlçe Başkalığından, Akçaabat esnaflarından kendisini gönüllü kan bulma işine adayan Kenan Sivrikaya’ya teşekkür plaketi verildi.
22 Nisan 2020 Çarşamba 17:34

 
Ücretsiz maskeler hemen tükendi
Sağlık Bakanlığı’nın SMS’le gönderilen kod üzerinden eczanelere dağıttırdığı maskeler, dün tükendi.
21 Nisan 2020 Salı 12:05

 
TRABZON BAROSU 5 NİSAN DÜNYA AVUKATLAR GÜNÜNÜ KUTLADI
Covid 19 salgını nedeniyle dünyamız ve ülkemiz çok zor bir dönemden geçmektedir.Her dönemin koşulları kendi kahramanlarını yaratır.
5 Nisan 2020 Pazar 19:26

 
Akçaabat İMKB salon futbolunda Türkiye yarı finalinde
Bölgemizde futbolun her türüne olan ilgi, Salon futbolu (Futsal) alanında da kendini gösteriyor.
9 Mart 2020 Pazartesi 08:23

 
CHP'de Trabzon'da Türker Ertürk için seferberlik hakim
Türker Ertürk, İl Başkanlığı için “Ben o defteri kapattım” desede kendini ikna etmek için CHP’de seferberlik hakim…
12 Aralık 2019 Perşembe 07:20

 
AKÇAABAT TEK YUMRUK
Akçaabat'taki siyasi parti Başkanları akşam yemeği ile bir araya geldi. Akçaabatın seçim zamanı herkes kendi parti siyasetini yapıp seçimden sonra yek vücud olması gerektiğini bir araya gelerek kanıtladı.
12 Kasım 2019 Salı 13:47

 
Tarihi kilisenin çatısında ağaç çıktı
Gümüşhane’de tarihi Ayvalos Kilisesi'nin çatısında kendiliğinden büyüyen çam ağaçları görenlerin dikkatini çekiyor.
24 Eylül 2019 Salı 17:11

 
KAYMAKAMA GÖRKEMLİ VEDA
Akçaabat’ta 5 yıl boyunca görev yapan ve birçok projede imzası olan Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel’in atamasının İstanbul Bayrampaşa ilçesine yapılması sebebiyle kendisine veda yemeği düzenlendi.
26 Ağustos 2019 Pazartesi 08:45

 
YENİ ÇEKİM MERKEZİ SERA GÖLÜ
Akçaabat sahiline sadece 3 km, Trabzon Merkeze 12 km mesafede olan Sera Gölü, yeşillikler arasındaki güzelliğiyle pek çok turisti kendine hayran bırakıyor.
24 Haziran 2019 Pazartesi 17:47

 
GEDİKLİ GÖREVİNDEN AYRILDI
Trabzon İl Müdürü kendi isteğiyle görevden ayrıldı!
7 Haziran 2019 Cuma 18:37

 
Öğrenciler iftar çadırlarından memnun!
Ortahisar Belediyesi'nin KTÜ'de açtığı iftar çadırları öğrencilerin akınına uğruyor. İftarlarını KTÜ kampusu içinde kurulan iki ayrı çadırda açan öğrenciler hem yemeklerden, hem de personelin kendilerine yakın ilgisinden dolayı son derece memnun olduklarını söyledi.
20 Mayıs 2019 Pazartesi 15:02

 
Deniz mevsimi açıldı
Güneş yüzünü gösterdi deniz severler kendilerini suya attı.
17 Mayıs 2019 Cuma 16:44

 
23 NİSAN ÇOCUKLARI KOLTUKLARI DEVRALDI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili olarak başkanlık koltuğunu kendisini makamında ziyaret eden çocuklara bıraktı.
22 Nisan 2019 Pazartesi 16:34

 
TRABZONSPOR YÖNETİMİNİNDEN ZORLUOĞLU’NA TEBRİK ZİYARETİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kendisine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve kulüp yöneticilerini makamında kabul etti.
20 Nisan 2019 Cumartesi 00:38

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU, BRİFİNG MESAİSİNDE
Hemşehrilerinin büyük desteğiyle göreve gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, makamı devralır almaz belediyede kendi yönetim anlayışını uygulamaya başladı.
6 Nisan 2019 Cumartesi 00:56

 
BAŞKAN UZUN’DAN TEŞEKKÜR MESAJI
AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, 31 Mart yerel seçimlerle ilgili teşekkür mesajı yayımlayarak kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.
2 Nisan 2019 Salı 15:55

 
Gençlik Kolları Genel Başkanından Ziyaret.
Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre YILMAZ ve Gençlik Kolları Karadeniz Bölge Sorumlusu Arslan CEYLAN Akçaabat ilçe başkanlığımızı ziyaret ettiler kendilerine 1923 yılında kurulan Cumhuriyetle Yaşıt olan güzide futbol Kulübümüz Akçaabat Sebatspor forması ve atkısını giydirdik.
15 Mart 2019 Cuma 21:11

 
ALİ ŞENTÜRK’TEN TAKSİMETRE MÜJDE
FEDERASYON KENDİSİNE BAĞLI ODALARA GÖNDERDİĞİ 05 NOLU GENELGE İLE YAPILAN DEĞİŞİKLİĞİ BİLDİRDİ.
8 Mart 2019 Cuma 15:57

 
Anadolu Lisesinde Üniversite Tanıtımı..
Akçaabat Anadolu Lisesi, öğrencilerini Üniversite sınavlarına hazırlamakla kalmıyor aynı zamanda da öğrencilerin tercih edecekleri üniversiteleri belirlemede kendilerine yardımcı oluyor.
6 Mart 2019 Çarşamba 16:44

 
Ordulu vatandaş, kaldırımı yaya trafiğine kapattı!
Ordu’da bir vatandaş, tapulu arazisinden geçtiğini iddia ettiği kaldırımı, kendi imkanlarıyla yaya trafiğine kapattı.
1 Şubat 2019 Cuma 17:54

 
ANADOLU LİSESİNE KARDEŞ OKUL GELDİ
AKÇAABAT ANADOLU LİSESİ KARDEŞ OKUL OLARAK KENDİNE UÇARSU ORTAOKULUNU SEÇTİ
29 Ocak 2019 Salı 20:57

 
Büyükşehir Belediyesi bir yılda 82 bin 500 km yol süpürdü
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin, kendi sorumluluk alanında bulunan cadde ve bulvarlarda 2018 yılında gerçekleştirdiği temizlik çalışmaları dikkat çekti.
26 Ocak 2019 Cumartesi 07:44

 
Ekim'den Teşekkür
AK Parti’nin Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Nuri Ekim, kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür etti.
15 Ocak 2019 Salı 16:17

 
Hedef tamam işe devam
2018 yılı asfalt sezonunu mahalle yollarına 350-400 bin ton asfalt serme hedefi ile açan Trabzon Büyükşehir Belediyesinin, bu yıl içinde kendi tesislerinde üreterek mahalle yollarına serdiği asfalt miktarı 385 bin tona ulaştı.
25 Kasım 2018 Pazar 16:02

 
DR İLHAN GÜNAYDIN YAZDI
KKTKendi Kanı ile Tedavi - Kendi kanı ile aşı.
5 Kasım 2018 Pazartesi 08:20

 
Lise Öğrencisi Kendini Vurdu.
Lise Öğrencisi Pompalı Tüfekle Kendini Vurdu
18 Ekim 2018 Perşembe 00:00

 
Yaylalarda yıkım başladı
Trabzon’un 5 ilçesindeki yaylalarda dün itibarıyla başlayan yıkımlarda kimi evinin yıkılmasını seyretti, kimi ise iş makinelerinden önce davranarak evini kendi yıktı
18 Eylül 2018 Salı 00:00

 
BULUT:PSİKOLOJİK ALGIYI KIRMALIYIZ
Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, yaşanan ekonomik kriz nedeniyle kendilerine yapılan talebin arttığını belirterek, talepleri karşılamada yaşanan sıkıntının sebebinin kendileri olmadığını belirtti.
5 Eylül 2018 Çarşamba 10:32

 
Büyükşehir Belediyesi 260 bin ton asfalt serdi
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin 2018 yılı içinde kendi tesislerinde üreterek mahalle yollarına serdiği asfaltın miktarı 260 bin tona ulaştı.
3 Eylül 2018 Pazartesi 09:46

 
SELİN ARDINDAN ORDU
Ordu'da dün etkili olan sağanak yağış köprüleri yıktı, kendi adeta balçık denizinin ortasında bıraktı.
9 Ağustos 2018 Perşembe 00:00

 
ÇELİK:KAÇANLAR SORUNU KENDİNDE ARASINLAR
İYİ PARTİ BAŞKAN YARDIMCISI ÜMRAN ÇELİK “KAÇANLAR SORUNU KENDİNDE ARASINLAR” DEDİ
27 Temmuz 2018 Cuma 18:12

 
CORA:KARA RA İTİRAZ EDECEK
AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, Eski CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör’ün kendisine yönelik hakaret iddiasına açtığı davanın beraatle sonuçlanmasına itiraz edeceğini açıkladı.
5 Temmuz 2018 Perşembe 21:26

 
SERADA DİKİM YAPAN ÖĞRENCİLER HASAT YAPTI
Akçaabat ziraat odası eğitim serasına bir ay önce sebze fideleri dikimi yapan öğrenciler kendi diktikleri fidelerden salatalık hasadı yaptı.
23 Mayıs 2018 Çarşamba 16:50

 
Millete Hizmete Aday Oldum
AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Olan Sultan Varlık Çelik, teşkilatın kendisine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.
4 Mayıs 2018 Cuma 19:34

 
ANADOLU LİSESİNDEN ÜNİVERSİTE TANITIMI
Akçaabat Anadolu Lisesi, öğrencilerini üniversite sınavlarına hazırlamakla kalmıyor, aynı zamanda da öğrencilerin tercih edecekleri üniversiteleri belirlemede kendilerine yardımcı oluyor.
3 Mayıs 2018 Perşembe 19:17

 
BAŞKANLIKTA GÜN ÇOCUKLARIN GÜNÜYDÜ
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili olarak başkanlık koltuğunu kendisini makamında ziyaret eden çocuklara bıraktı.
20 Nisan 2018 Cuma 17:18

 
DEĞİŞİM İÇİN YOLA ÇIKTIK
Trabzon Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Davut İlik, TESOB adaylığında kendisine destek veren oda başkanlarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.
28 Mart 2018 Çarşamba 18:19

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur