Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
KAMPANYASI haberleri
 
SMA DEĞİL, EMİR ASAF KAZANDI!
SMA Hastası Emir Asaf İçin yardım kampanyası başarıyla tamamlandı.
23 Mart 2024 Cumartesi 17:52

 
AKÇAABAT’TA KAN BAĞIŞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ
29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası sebebiyle Akçaabat’ta farkındalık yaratacak ‘Kan Bağışı’ kampanyası düzenlendi.
30 Ekim 2023 Pazartesi 17:24

 
VEKİLLERDEN ANLAMLI BAĞIŞ
YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTILAR
9 Şubat 2023 Perşembe 16:58

 
Of'tan 4 tır yardım malzemesi yola çıktı
Türkiye'de yaşanan deprem afeti nedeniyle; Of Belediyesi, Of Kaymakamlığı ve Kızılay Of Şubesi'nin başlattığı yardım kampanyası için toplanan 4 tır acil ihtiyaç malzemesi yola çıktı.
8 Şubat 2023 Çarşamba 10:00

 
Trabzon Üniversitesi’nden Depremzedelere Yönelik Ayni Yardım Kampanyası
Trabzon Üniversitesi tarafından depremzedelere yönelik “Ayni Yardım Kampanyası” başlatıldı. Yardımlar Trabzon Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu’nda oluşturulan toplama merkezinde teslim alınmaya başlandı.
7 Şubat 2023 Salı 18:31

 
Bahar Ayvazoğlu Ortahisar Kızılay Şubesini Ziyaret Etti
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi merkezli yaşanan ve çevre illerde de etkili olan deprem dolayısıyla bölgeye yardım kampanyası için Ortahisar Kızılay Şube Başkanı Zübeyir Efendioğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
6 Şubat 2023 Pazartesi 15:41

 
“İlk Evim- İlk İş Yerim-İlk Arsam” Tanıtım Tırı Akçaabat’ta
“İlk Evim- İlk İş Yerim-İlk Arsam” Kampanyasına ilişkin merak edilen soruların cevaplanması amacıyla hazırlanan tanıtım tırı Akçaabat ilçesine geldi.
17 Kasım 2022 Perşembe 19:17

 
Başkan Sarıalioğlu'ndan SMA hastası Fatma Zehra için destek çağrısı
Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip 1 ölümcül kas hastası olan Fatma Zehra Eken bebek için İstanbul Valiliği izni ile başlatılan yardım kampanyasına destek çağrısında bulundu.
1 Aralık 2021 Çarşamba 17:11

 
AKÇAABAT'TA KAN BAĞIŞ KAMPANYASI
AKÇAABAT'TA KAN BAĞIŞ KAMPANYASI DÜZENLENİYOR
23 Ağustos 2021 Pazartesi 09:41

 
İMAMOĞLU’NDAN MÜZEYYEN TEYZE’YE “VEFA” ZİYARETİ
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, aday olarak yarıştığı seçim kampanyasının 24 Mart 2019’daki Gaziosmanpaşa durağında, ilginç bir olay yaşadı.
25 Nisan 2021 Pazar 17:22

 
İHH Akçaabat Yardımlarınızı Bekliyor
Akçaabat İHH İnsani Yardım Derneği Suriyeli mülteciler için düzenlemiş olduğu yardım kampanyası devam ediyor.
4 Şubat 2021 Perşembe 17:02

 
HAYDEN KAN BAĞIŞINA
ERBAŞARLAR PETROL KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLENİYOR
15 Ocak 2021 Cuma 19:44

 
“GENÇ, DEDE BAYRAKTAR’IN NOTUNU OKUDU”
Genç’in hassasiyeti yardım kampanyasına önayak oldu!
14 Ekim 2020 Çarşamba 14:16

 
Akçaabat’ta Kan Bağışına İlgi Az!
Akçaabat ilçesinde Kızılay Kan Bağış Merkezi tarafından düzenlenen 5 gün boyunca sürecek olan kan bağış kampanyasının ilk günün de 50 ünite alınarak kan bağışlarının düşük olduğuna dikkat çeken Trabzon Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr.Hatice TOK, yeni tip korana virüs (Covid19) salgınının kan bağışı yapmaya engel olmadığını belirtti.
25 Ağustos 2020 Salı 10:31

 
MÜFTÜLÜK PERSONELİ VE VATANDAŞLARDAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA TAM DESTEK
Kızılay'ın Vakfıkebir ilçesinde düzenlediği kan bağışı kampanyasına ilçe müftülüğü ve vatandaşlardan tam destek.
19 Mayıs 2020 Salı 15:38

 
Kebir 500 BİN TL bağışladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk bağışçısı olduğu 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına Türkiye’de ‘Kebir’ firması ile tanınan Karadeniz Kardeşler Gıda şirketi 500 bin TL'lik bağışla katıldı
17 Nisan 2020 Cuma 10:10

 
TİYATRO'DAN DESTEK
Akçaabat Belediye Tiyatrosu’ndan Koronavirüs'e karşı başlatılan ekonomik dayanışma kampanyasına destek.
3 Nisan 2020 Cuma 19:14

 
MAAŞINI BAĞIŞLADI
Koronavirüsle mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına ilk destek veren isimlerden birisi AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora oldu.
1 Nisan 2020 Çarşamba 00:17

 
Trabzon Valiliği'nden yasak
Trabzon Valiliği, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Suriye’de yürütmekte olduğu askeri operasyonları eleştirmeyi amaçlayan veya bu operasyonların sonlandırılması amacıyla kamuoyu oluşturmaya yönelik toplantıları, gösteri yürüyüşü, basın açıklaması, açlık grevi, oturma eylemi, stant açma, imza kampanyası düzenleme, çadır kurma, meşale yakma, el ilanı/bildiri/broşür dağıtma, protesto eylemi ve benzeri türdeki tüm eylem ve etkinlikleri 10 günlük süre ile yasakladığını açıkladı.
5 Mart 2020 Perşembe 18:34

 
AKÇAABAT'TA 3.500 CEVİZ FİDANI DAĞITILDI
Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü Akçaabat Ziraat Odası ve Trabzon Orman İşletme Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürütmüş olduğu bir fidan da sen dik kampanyasında Akçaabat'lı çiftçilere 3500 ceviz fidanı dağıtıldı.
6 Şubat 2020 Perşembe 18:13

 
KAN BAĞIŞIAN YOĞUN İLGİ
Kan Bağışı Kampanyası Başladı
5 Ağustos 2019 Pazartesi 18:56

 
AKÇAABAT'TA KAN BAĞIŞ KAMPANYASI
Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kan bağış kampanyası Düzenledi.
9 Nisan 2019 Salı 18:54

 
ÖZGÜNEŞ'TEN ÇOK ANLAMLI KAMPANYA
Özgüneş Ailesi Kan Bağış Kampanyası Düzenliyor
25 Mart 2019 Pazartesi 20:55

 
GİYECEK BAĞIŞ VE DAĞITIM KAMPANYASI DÜZENLENDİ
Akçaabat Belediyesi ve Ak Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen “Giyecek Bağış ve Dağıtım Kampanyası” ile vatandaşlarca kullanılmayan ancak başkaları tarafından kullanılabilecek durumda olan çocuk-bay-bayan giyecekleri toplandı.
19 Kasım 2018 Pazartesi 16:29

 
Araba çıktı ama inanamadı
Vestel Uzun Ticaret Türk Telekom tarafından düzenlenen 1 adet Toyota Corolla ve 61 adet hediye kampanyasının çekilişi Milli Piyango yetkilileri ve noter huzurunda talihlilerin katılımıyla yapıldı.
25 Eylül 2018 Salı 13:08

 
Trabzon’dan Afrika ülkelerine Kur’an-ı Kerim yardımı yapıldı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Hayrat İnsani Yardım, Trabzon Sivil İnisiyatifi ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünün, Afrika’da Kur’an-ı Kerim’e ulaşamayanlar için düzenlediği “Dünya Kur’an Okuyor” kampanyası çerçevesinde toplanan Kur’an-ı Kerim ve Elifba’lar Trabzon’dan Afrika’ya götürülerek ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.
18 Haziran 2018 Pazartesi 13:19

 
Trabzon Afrika’ya Kur’an-ı Kerim götürüyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon Sivil İnisiyatifin, Afrika’da Kur’an-ı Kerim’e ulaşamayanlar için düzenlediği “Dünya Kur’an Okuyor” kampanyası çerçevesinde toplanan Kur’an-ı Kerim ve Elifba’lar Trabzon’dan bir heyet ile Afrika’ya götürülerek ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.
24 Mayıs 2018 Perşembe 17:30

 
ATIK PİL TOPLAMA KAMPANYASI DEVAM EDİYOR
Akçaabat Belediyesi, TAP (Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları) Derneği ile ortaklaşa yürütülen okullarda “Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası devam ediyor.
4 Mayıs 2018 Cuma 19:08

 
Şimdi Trabzonspor’a destek zamanı
Trabzonspor’un içinde bulunduğu finansal durumun düzeltilebilmesi amacıyla Trabzonspor yönetimi tarafından başlatılan destek kampanyası için bugün Trabzon’un kanaat önderleri bir araya geldi.
2 Mayıs 2018 Çarşamba 00:49

 
BÜYÜKŞEHİR'DEN MAVİ IŞIK KAMPANYASINA DESTEK
2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde, kamuoyunun dikkatini otizme çekmek için başlatılan Mavi Işık Yak Kampanyası’na Trabzon Büyükşehir Belediyesi’de destek verdi.
3 Nisan 2018 Salı 17:30

 
AKÇAABATLI ÇİFTÇİLER KAN VERDİ
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı tarafından başlatılan kan bağış kampanyası Akçaabat Atatürk Parkı yanında Kızılay'ın mobil kan toplama aracına devam ediyor.
12 Şubat 2018 Pazartesi 15:41

 
ATIK PİL TOPLAMA KAMPANYASI SONUÇLANDI
Akçaabat Belediyesi, TAP (Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları) Derneği ile ortaklaşa yürütülen okullarda “Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası başlattı.
19 Ocak 2018 Cuma 18:27

 
AKÇAABATLI GENÇLER YARDIM İÇİN BATMAN’DA
Trabzonspor Akçaabatlı Gençler Taraftar Derneği olarak Batman ili Sason ilçesi Örenagil köyü ilkokulu için yardım kampanyası düzenlediler.
10 Kasım 2017 Cuma 17:23

 
Clinart hastanesinin açılması için imza toplanıyor.
Akçaabat Kavaklı mahallesinde açılan ancak bir süre sonra kapatılan Clinart hastanesinin açılması için Akçaabat Esnaf Kefalet kooperatifi başkanı İsmail Bulut tarafından imza kampanyası başlatıldı.
1 Nisan 2017 Cumartesi 18:40

 
Akçaabat'tan Alkışlanacak Kan Bağışı.
Akçaabat'ta düzenlenen ve üç gün süren 50 TL ödüllü kan bağışı kampanyasında tam 508 ünite kan toplandı.
9 Mart 2017 Perşembe 19:11

 
Kan bağışı için Akçaabat hazır.
Akçaabat’ta kan bağışı kampanyası düzenleniyor.
1 Mart 2017 Çarşamba 20:50

 
Akçaabat'tan Halep'e 6 TIR Yardım Gönderildi
Akçaabat Kaymakamlığı, Akçaabat Belediyesi ve Türkiye Diyanet Vakfı öncülüğünde, siyasi partiler, STK'lar ve vatandaşların katkılarıyla, Halep’te yardıma muhtaç kişiler için başlatılan yardım kampanyasında toplanan 6 TIR dolusu gıda, giyim, temizlik malzemeleri, mutfak gereçleri ve ihtiyaç ürünleri düzenlenen törenle bugün yola çıktı.
9 Ocak 2017 Pazartesi 19:00

 
Cansuyu'ndan Halep'e Yardım Eli.
Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon İl Temsilciliği Akçaabat gönülleri ile Halep’e yardım kampanyası başlattı.
2 Ocak 2017 Pazartesi 18:59

 
Akçaabat'tan Halep'e Yardım Kampanyası
HALEPE YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI.
22 Aralık 2016 Perşembe 18:47

 
Vali Yücel Yavuz'dan Kan Bağışı
Trabzon Valisi Yücel Yavuz Vatan Sana Kanım Feda' sloganıyla başlatılan kan bağışı kampanyasına katılarak kan verdi.
23 Kasım 2016 Çarşamba 11:18

 
İdam için ilk imza'dan
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından ‘Demokrasi Nöbetinin’ gerçekleştirildiği Meydan Park’ında idamın geri gelmesi için imza kampanyası başlatıldı.
24 Temmuz 2016 Pazar 06:54

 
Ortahisar'dan Suriye'ye Uzanan El
Ortahisar Belediyesi'nin Suriye'deki Bayırbucak Türkmenleri için düzenlediği yardım kampanyasında toplanan malzemeler bir tırla Suriye'ye gönderildi.
15 Haziran 2016 Çarşamba 15:45

 
Yıldızlı TOKİ İlkokulu – Ortaokulundan Anlamlı Bağış
Bombaların ve kurşunların gölgesinde yeni yaşamlarına merhaba diyen masum bebeklere ulaştırılmak hedefiyle İnsanı Yardım Derneği tarafından organize edilen yardım kampanyasına Yıldızlı TOKİ İlk ve Ortaokulu olarak katkıda bulundu.
21 Ocak 2016 Perşembe 18:56

 
AK Parti Bayırbucak Türkmenleri İçin Harekete Geçti!
AK Parti Trabzon İl ve İlçe Teşkilatları, AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığının ‘Bayırbucak Türkmenleri’ için başlattığı yardım kampanyası için harekete geçti.
13 Ocak 2016 Çarşamba 19:34

 
Bayırbucak için ilk TIR yola çıktı
Ortahisar Belediyesi'nin Suriye'de katliamlara ve saldırılara maruz kalan Bayırbucak Türkmenleri'ne yardım malzemesi toplamak maksadıyla başlatmış olduğu yardım kampanyasında toplanan malzemeler Suriye’ye gönderilmeye başlandı.
3 Aralık 2015 Perşembe 00:33

 
Ülkü Ocakları’ndan Türkmenlere Yardım Kampanyası
Trabzon Ülkü Ocakları’ndan Türkmenlere Yardım Kampanyası
30 Kasım 2015 Pazartesi 18:47

 
İHH’DAN ANLAMLI KAMPANYA
SURİYE İÇİN UN BAĞIŞI KAMPANYASI BAŞLATTILAR.
4 Kasım 2015 Çarşamba 00:00

 
Trabzon Ülkü Ocakları Yardım Kampanyası Başlattı‏
Trabzon Ülkü Ocakları Soydaşlarımız İçin Ramazan Kolisi Yardım Kampanyası Başlattı
22 Haziran 2015 Pazartesi 19:34

 
Temiz Bir Akçaabat İçin El Ele
Akçaabat Belediyesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Türkiye genelinde başlattığı ‘’Temiz Çevrem’’ kampanyasını Akçaabat’ta gerçekleştirdi.
7 Mayıs 2015 Perşembe 19:19

 
AK Parti'nin yeni seçim şarkısı ilk kez çalındı
Ak Parti Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda seçim kampanyası kapsamında hazırlanan yeni seçim şarkıları ilk kez çalındı.
15 Nisan 2015 Çarşamba 18:30

 
Akçaabat Ülkü Ocakların'dan Basın Açıklaması‏
Akçaabat Ülkü Ocakları, Uygur Türkleri İçin Yapılan İmza Kampanyasına İlişkin Basın Açıklaması‏.
15 Ocak 2015 Perşembe 18:10

 
Trabzon Ülkü Ocakları durmuyor!
Trabzon Ülkü Ocaklarının 300 Uygur Türk'ü soydaşımız için başlatmış olduğu imza kampanyası ilçelerde devam ediyor.
19 Aralık 2014 Cuma 19:47

 
Trabzon Ülkü Ocaklarından imza kampanyası!
Trabzon Ülkü Ocakları Çin Hükümeti tarafından esir alınan 300 Uygur Türkü için imza kampanyası düzenledi.
13 Aralık 2014 Cumartesi 11:45

 
Ülker 70. yılını Trabzon'da kutluyor
Ülker 70. yılını “mutlu et, mutlu ol” kampanyası ile Trabzon'da kutluyor
20 Kasım 2014 Perşembe 18:38

 
Yağlıdere'de Kan Bağışı Kampanyası
Yağlıdere Belediyesi ve Türk Kızılayı Giresun Şubesi işbirliğinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.
21 Ağustos 2014 Perşembe 19:13

 
Akçaabat'ta kan bağışı kampanyası düzenlendi
Kızılay, Akçaabat Dürbinar mahallesi muhtarlığı ve Trabzon kan derneği Akçaabat temsilciliği kan bağışı kampanyası düzenledi.
21 Mayıs 2014 Çarşamba 16:26

 
Akçaabat'ta kan bağışı kampanyası başlatıldı.
Ramazan ayında kan bağışının azalması ve hastaların kan bulmakta zorluk çektiği göz önüne alınarak Akçaabat ta kan bağışı kampanyası düzenlendi.
17 Mayıs 2014 Cumartesi 14:46

 
Trabzon’un Kan Bağış Rekoru Yaylacık’tan
Akçaabat’ın Yaylacık Mahallesi Sahil Camisinde düzenlenen kan bağış kampanyası 222 üniteyle rekor kırdı.
16 Mayıs 2014 Cuma 22:35

 
Temiz Futbol İçin İmza
Başkan Genç, Meydan Parkında açılan temiz futbol imza standında “Adalet için Fener’i yak” kampanyasına imza attı.
9 Mayıs 2014 Cuma 13:32

 
Kızılay’dan Anlamlı Kampanya
Kızılay kan bağışı kampanyası düzenliyor.
24 Nisan 2014 Perşembe 09:33

 
Belediye'den 6 bin fidan
Akçaabat Belediyesince, Orman Haftası münasebetiyle geleneksel hale getirilen “ Sen de bir fidan dik “ adlı fidan dağıtma kampanyasının bu yıl 18. si düzenlenmiş olup 6000 adet fıstık çamı ücretsiz dağıtıldı.
18 Mart 2014 Salı 18:20

 
Yeşil bir dünya için sende bir fidan dik.
Akçaabat Belediyesince, Orman Haftası münasebetiyle geleneksel hale getirilen “ Sen de bir fidan dik “ adlı fidan dağıtma kampanyasının bu yıl 17. si düzenlendi. Bu yılki fidan dağıtma kampanyası 22 Mart Cuma günü saat 13.00 de ilçemiz Fatih Parkı’nda yapıldı.
22 Mart 2013 Cuma 18:51

 
Vali Kızılcık ‘İsraf Etmeden Tüketelim’
Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası Tarihi Fırında Başlatıldı
13 Şubat 2013 Çarşamba 22:00

 
İmza Kampanyası Başlattılar
Akçaabat Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı sendikalar, kamuda çalışanların kıyafet özgürlüğü için "10 Milyon İmza" kampanyası başlattı.
23 Ocak 2013 Çarşamba 18:24

 
TEB’den iş dünyasına ilk 3 ve ilk 6 ay anapara ödemesini erteleyen kredi
TRABZON-TTSO, Türk Ekonomi Bankası (TEB) Trabzon Müdürü Suat Güz, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret ederek iş dünyasına yönelik “Dükkâna Şenlik Kredisi” kampanyasının tanıtımını yaptı.
4 Aralık 2012 Salı 21:55

 
Özel İmperial Hastanesi'de destek verdi.
"Trabzon'dan Van'a Oyuncak Kardeşliği" Kampanyası'na Trabzon Özel İmperial Hastanesi de destek verdi.
28 Mayıs 2012 Pazartesi 13:52

 
MHP'den Pankartlı "Hayır"
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP ) Akçaabat İlçe Teşkilatı, parti binasının dışına astığı pankartla 12 Eylül'de yapılacak referanduma 'hayır' kampanyası başlattı. İlçe Başkanı Serkan Altuntaş, "Düşüncelerimizi bu şekilde kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz" açıklamasında bulundu.
14 Eylül 2010 Salı 11:24

 
Okul Kapısına Kilit
Milli Eğitim Bakanlığı Kız Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü'ne bağlı olarak 1972 yılında açılan Düzköy Pratik Kız Sanat Okulu kapatıldı. 70 civarında gencin okulundan olmasına neden olan kapatma kararı ilçede tepkilere neden oldu. Kapatılan okulun yerine ise tamamen örgün eğitim yapacağı söylenen Kız Teknik ve meslek lisesi açılacağı belirtildi. 38 yıl sonra kapatılan okul ile ilgili ilçedeki sivil toplum örgütleri tepkilerini koyarken iki mahalle muhtarının imza kampanyası düzenlediği ve önümüzdeki günlerde ortak basın toplantısı yapacakları öğrenildi.
14 Eylül 2010 Salı 11:13

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1453 Fatih Sultan Mehmet, İstanbul adalarını fethetti.
1924 İtalya'da genel seçimleri Benito Mussolini'nin faşist partisi kazandı.
1925 Ankara Yahşihan demiryolu hattı işletmeye açıldı.
1925 Bir gün önce kapatılan 'Tanin' gazetesinin sahibi ve başyazarı Hüseyin Cahit Yalçın tutuklandı.
1928 Ankara Palas Oteli hizmete açıldı. Mimar Vedat Bey'in (Tek) tasarımıyla, 1926'da yapımına başlanan bina, çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle mimar Kemalettin Bey'in tasarımıyla tamamlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur