Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
Edilmesi haberleri
 
CHP'den Teröre Protesto
Irak'ın kuzeyindeki Pençe - Kilit Harekâtı bölgesinde gerçekleşen terör saldırısında 12 şehit edilmesi CHP teşkilatı tarafından Akçaabat’ta protesto edildi.
27 Aralık 2023 Çarşamba 15:57

 
BARÜ, uluslararası iş birliği ağını Güney Amerika’dan Uzak Doğu Asya’ya kadar genişletti
Bartın Üniversitesi (BARÜ) uluslararasılaşma hedefi kapsamında hazırladığı Erasmus+ KA171 Projesinin kabul edilmesiyle eklenen yeni ülkelerle birlikte iş birliği ağını Güney Amerika’dan Uzak Doğu Asya’ya kadar genişletmiş oldu.
11 Ağustos 2023 Cuma 18:32

 
Trabzon Üniversitesi Deprem Sonrası Ruh Sağlığının Korunmasına Dair Bir Video Paylaştı
Trabzon Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik (PDR) Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Fatma Altun Kobul tarafından yapılan açıklamada, deprem sonrası ruh sağlığını korumada dikkat edilmesi gerekenlere vurgu yapıldı.
13 Şubat 2023 Pazartesi 16:53

 
Sabah Erken Kalkan Deniz DOLDURUYOR!
Kıyıların İLELEBET Yok Edilmesine Neden Suskun Kalınır!
7 Aralık 2022 Çarşamba 17:01

 
Çebi: Erdoğan dışında kimse yapamazdı
Öz Sağlık İş Sendikası Trabzon Şubesi 1.Olağan Genel Kurulunda konuşan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, sağlık çalışanlarının özlük haklarının sağlanmasında AK Parti iktidarının tüm imkanları seferber ettiğini söyleyerek “taşeron işçiliğin ortadan kaldırılması ve 1 milyona yakın emekçinin kamuda daimi işçi olarak istihdam edilmesini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dışında kimse yapamazdı.” dedi.
14 Ekim 2022 Cuma 19:24

 
BARÜ’de uluslararası hareketlilik olanakları artıyor
Bartın Üniversitesi (BARÜ) tarafından Erasmus KA171 Programı kapsamında Türkiye Ulusal Ajans’a yaptığı başvurunun kabul edilmesiyle uluslararası hareketlilik yapılabilecek ülke sayısı 35’e, üniversite sayısı ise 92’ye yükseldi.
12 Ağustos 2022 Cuma 18:40

 
Peşkeş iddiası
BEŞİKDÜZÜ Belediye Meclisinin MHP’li Üyesi Önder Öztürk, 3 aydır işçilerine maaş ödeyemeyen Beşikdüzü Belediyesinin Büyükşehir Belediyesine ücretsiz araç tahsis etmesini ve 4 aydır bir ormanda ekskavatörün çürümeye terk edilmesini eleştirdi.
13 Eylül 2021 Pazartesi 10:41

 
SÜRECİ BAŞLATACAĞIZ
Düzköy’de incelemelerde bulunan Cora, Doğankaya Mahallesi’nde bulunan Şahinkaya’nın Tabiat Parkı ilan edilmesi için Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli’ye çağrıda bulundu.
25 Mayıs 2021 Salı 10:11

 
Trabzon, 7M Hastanesi’ni Çok Sevdi
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde hizmet veren Özel 7M Hastanesi’nin Yönetim Kurulu başkanı Aydın Özkurt, “Hasta memnuniyeti hastanemizin de tercih edilmesine neden oluyor. Çok şükür o yönden çok iyiyiz. Trabzon bizi çok sevdi.” dedi.
29 Mart 2021 Pazartesi 18:21

 
Muhtarlar ‘’tahsisli satış bölgemize uygun değil ‘ dediler
Türkiye genelinde ormanı olan mahallelerde bir yıldan buyana Danıştay kararıyla tahsisli satışların müteahhitlere devredilmesi orman köylüsünü olumsuz yönde etkiledi.
5 Mart 2021 Cuma 20:29

 
YARALI KUĞU'YA MUHTAR ELİ
Akçaabat ilçesi Arpacılı mahalle muhtarı Hakan KALAYCI, Avcıların vurduğu tahmin edilen yaralı kuğu'yu Ormaniye ekiplerini arayarak tedavi edilmesi amacıyla yetkililere teslim etti.
14 Aralık 2020 Pazartesi 18:54

 
Arpacılı Muhtarının Hasssasiyeti
Arpaclı Mahallesi Muhtarı Hakan Kalaycı Mahalle Halkından Bayramda Sosyal Mesafenin Koruması Amacıyla Hem Bayram Kutlaması Yayınladı Hem de Sosyal Mesafeye Dikkat Edilmesini Rica Etti.
30 Temmuz 2020 Perşembe 18:05

 
Genç, başsağlığı mesajı yayınladı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurları tarafından 33 askerin şehit edilmesi üzerine başsağlığı mesajı yayınladı.
28 Şubat 2020 Cuma 10:46

 
ÇAKIROĞLU:ÖNERGEMİ TACA ATTILAR!
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grubu Başkan Vekili Davut Çakıroğlu belediye tabelasının önüne T.C. ibaresinin koyulmasına yönelik verdiği önergenin reddedilmesine tepkisini sürdürüyor.
16 Aralık 2019 Pazartesi 00:25

 
ÇALIŞMAK ÜRETMEYİ,ÜRETMEK İSTAHDAMI BERBARİNDE GETİRİR
İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut Akçaabat’lının istihdam edilmesi için yapılabilecekler üzerine konuştu.
29 Mart 2019 Cuma 17:51

 
Türkmen Suçlamaları reddetti
AKÇAABAT Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Söğütlü Mahallesi’nde içinde yavruların da bulunduğu 8 köpek ve 2 kedinin zehirlenerek katledilmesinin ardından Akçaabat Belediyesinin suçlanmasına tepki gösterdi.
4 Ocak 2019 Cuma 18:15

 
ARAKLI MUHTARLAR I 19 EKİM MUHTARLAR GÜĞNÜNÜ ÇOŞKU İLE KUTLADI
Araklı muhtarlar derneğine üye 50 mahale muhtarı Türkiyede 19 ekim muhtarlar günü ilan edilmesi nedeniyel Araklı hükümet konağı önünde çelenk koyam ve saygı duruşu programı gercekleştirdikten Sonra Araklıkaymakamını makamında ziyaret ettiler.
19 Ekim 2018 Cuma 17:24

 
BARO'DAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ MESAJI
5 Haziran’ın tüm dünyada çevre günü olarak ilan edilmesi, 1972 yılında Stockholm’de gerçekleşen Birleşmiş Milletler İnsan Çevresi Konferansında kararlaştırılmıştır.
5 Haziran 2018 Salı 01:29

 
18 KATİLE AĞIR MÜEBBET
FETÖ darbe girişiminin seyrini değiştiren kahraman Astsubay Ömer Halisdemir’in şehit edilmesine ilişkin davada 18 sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası çıktı. Kararı memnuniyetle karşıladıklarını söyleyen Halisdemir’in kardeşi Soner Halisdemir, “Bu devlet ve millet, hainlere hak eden cevabı verir, kahramanı da bilir” dedi.
20 Nisan 2018 Cuma 08:11

 
Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesiyle ilgili bir avukat gözaltına alındı
Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesinde saldırganın kullandığı silahı temin ettiği öne sürülen avukat gözaltına alındı.
27 Mart 2018 Salı 17:30

 
MHP'DEN BASIN AÇIKLAMASI
Fakirliğin yok edilmesi için Dünyada her yıl 17 Ekim günü uluslararası gün olarak “Dünya Yoksulluk Günü” adı altında kutlanmaktadır.
16 Ekim 2017 Pazartesi 18:11

 
Çimentonun öğütme faaliyeti durduruldu
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Değirmendere Mahallesi’nde söküm çalışmalarına devam edilen Çimento Fabrikası’nda, öğütme ve paketleme işlemlerine devam edildiğinin tespit edilmesi üzerine öğütme ünitesinin faaliyetine son verdi.
27 Eylül 2017 Çarşamba 18:13

 
Şoförler Yaş Sorununa Çözüm İstiyor.
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şentürk, Trabzon Büyükşehir Belediyesince alınan; 10 yaşını doldurmuş M ve S plakalı toplu taşıma sahip araçların trafikten men edilmesine ilişkin UKOM’nin aldığı karara, il genelindeki oda başkanları tepki gösterdi.
25 Ağustos 2017 Cuma 10:36

 
Eski Başkana Vefasızlık
AK PARTİ'DE 3 dönem Akçaabat ilçe başkanlığı yapmış olan Osman Çavuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı İl Danışma Meclisi’ne davet edilmesine rağmen salona sokulmaması sert tepki gösterdi.
10 Ağustos 2017 Perşembe 18:08

 
Muhtar Torbacı Yuvası Dedi.
Trabzon’un Akçaabat ilçesi Yıldızlı Mahallesi’nde 5 yıl önce devlet tarafından ihtiyaç sahipleri için yapılan 4 blok apartman 1 yıl önce huzur evi binasının bu bloklara devredilmesi kararının ardından boşaltıldı.
12 Haziran 2017 Pazartesi 18:09

 
Tarihi Başarının Mimarı Kitapta.
Eğitim ve öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi ve paylaşımının sağlanması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığınca 2016/6 sayılı Genelge esasları çerçevesinde 2015-2015 eğitim-öğretim yılında 4. Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri yarışması düzenlenmiştir. Yarışmaya ülkemiz genelinde 2.581 çalışma ve proje ile başvuru yapılmıştır.
15 Mart 2017 Çarşamba 20:34

 
MHP'de İhraç Depremi.
MHP Merkez Disiplin Kurulu, Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Isparta Milletvekili Nuri Okutan ve parti üyesi Sinan Oğan'ın partiden ihraç edilmesine karar verdi.
10 Mart 2017 Cuma 17:01

 
Söz de karar da milletimizindir
Anayasa değişikliği teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Artık söz de karar da milletimizindir. Türk milleti, devletinin en güçlü şekilde yönetilmesi için elzem olan bu değişliklerle ilgili gerekeni sandıkta yapacaktır” dedi.
21 Ocak 2017 Cumartesi 18:54

 
Geciken müdahale 2 evi kül etti
Düzköy’deki yangına geç müdahale edilmesi tartışma yarattı
8 Ocak 2017 Pazar 13:43

 
Tarihi Başarıya Ödül
Eğitim ve Öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve ödüllendirilerek teşvik edilmesi amacı ile 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında 4.sü düzenlendi. "
26 Kasım 2016 Cumartesi 21:36

 
Hainlerin Maçka Planı Deşifre Oldu
Terör örgütü içerisindeki sözde üst düzey örgüt mensuplarının telsiz muhabere görüşmelerinin deşifre edilmesiyle ortaya çıktı.
28 Temmuz 2016 Perşembe 18:06

 
Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, "Merdivene'takıldı
Trabzon'da 5 yıl önce yaklaşık 8 milyon 500 bin TL’ye ihale edilen ancak yapımcı firmanın işin yüzde 15’lik kısmını tamamlayamayıp tasviye edilmesinin ardından kalan kısmı TOKİ tarafından tekrar ihale edilerek yapımı geçtiğimiz aylarda tamamlanan Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin hizmete girmesi bu defa yangın merdivenine takıldı.
28 Nisan 2016 Perşembe 21:33

 
MHP den açıklama.
Yomra Belediye Meclis Üyemiz Sayın Hasan Bayrak’ın ; Yomra Belediyesindeki çarpık yapılanmanın önünün açılması ve ranta dayalı imar düzenlemesine gidilmesini eleştiren basın açıklamasının ardından darp edilmesi , iktidar partisi AKP’nin yıllardan beri uyguladığı politika sonucu genelde oluşan çürümüşlüğün yereldeki yansımasıdır.
7 Nisan 2016 Perşembe 05:53

 
Hangi Meclis Üyesinin Darp Edildi
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Vekili Ömer Arslan’ın Yomra Belediye Meclis Üyesinin darp edilmesiyle ilgili basın açıklaması
6 Nisan 2016 Çarşamba 16:56

 
Yüzde 25 Esnaftan Yüzde 75 Belediyeden
Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi’nde tarihi Kemeraltı sokağının restore edilmesi için maliyet paylaşımına gidildi. Maliyetin yüzde 25’ini mülk sahibi yüzde 75’ini Ortahisar Belediyesi karşılayacak.
6 Şubat 2016 Cumartesi 16:34

 
Akçaabat Köftesi’ne TKDK Eli Değdi
Trabzon'da Akçaabat Köftesi üretimi yapan bir firma Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleme Kurumu'na (TKDK) sunduğu projenin kabul edilmesi ile birlikte modern...
24 Aralık 2015 Perşembe 17:01

 
Freni Patlayan Kamyon Az Kalsın Faciaya Neden Oluyordu
Trabzon’un 2 nolu Beşirli mahallesinde freni patlayan kamyon direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yan yattı.
22 Eylül 2015 Salı 19:19

 
Akçaabat Terörü Lanetledi
Hakkari Dağlıca'da ve Iğdır’da PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonrası 16 askerimizin ve 14 polisimizin şehit edilmesi tüm Türkiye'yi yasa boğdu.
8 Eylül 2015 Salı 16:27

 
PKK'lılar Camiyi Karargah Olarak Kullanmış
Bingöl’ün Karlıova ilçesinde 3 askerin şehit edilmesi olayıyla ilgili detaylar netleşmeye başladı.
18 Ağustos 2015 Salı 13:29

 
Cardozo Trabzonspor'a veda mı ediyor?
Sporting Lizbon'un başına geçen Jorge Jesus, Fabio Coentrao, Maxi Pereira ve Oscar Cardozo'nun transfer edilmesini istedi.
5 Haziran 2015 Cuma 19:25

 
BASIN AÇIKLAMASI
Milliyetçi Hareket Partisi Ortahisar İlçe Başkanı sayın Burhan Bekar’ın Ortahisar Belediye meclisinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması teklifinin CHP ve AKP’li üyelerince red edilmesi üzerine yaptığı basın açıklaması
3 Haziran 2015 Çarşamba 20:22

 
UEFA F.Bahçe'yi bu gerekçeyle reddetmiş
Trabzonspor Hukuk Kurulu avukatı Hakan Orhan, Fenerbahçe'nin Trabzonsporla ilgili başvurusunun UEFA tarafından reddedilmesiyle ilgili gerekçeli kararın kulübe ulaştığını bildirdi.
27 Mart 2015 Cuma 18:16

 
Burhan Bekar’ın açıklaması şu şekildedir.
Milliyetçi Hareket Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Burhan Bekar Süleyman Şah Türbesinin taşınması ve vatan toprağının terkedilmesi ile ilgili açıklama yaptı.
27 Şubat 2015 Cuma 18:23

 
Kışanak: "Bu tür olaylar sorunu çözmez"
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak, uğradığı silahlı saldırı sonucu Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun şehit edilmesine ilişkin, "Üzüntülüyüz, kesinlikle bu tür olayların sorunlarımızı çözmeye katkısı olmadığı çok açıktır" dedi.
30 Ekim 2014 Perşembe 18:02

 
Yumurta Hakkında Kritik Uyarı
Toplumun her kesiminin en kolay ve ucuza tüketebildiği gıdalardan olan yumurtanın tüketiminde dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda uzmanlar uyarılarda bulundu.
14 Ekim 2014 Salı 20:01

 
Şehit polisle ilgili sıcak gelişme!
Diyarbakır'ın Kayapınar İlçesi'nde önceki gün polis memuru Ali Kızıloğlu'nın şehit edilmesiyle ilgili olarak 7 kişiyi gözaltına alındı.
28 Ağustos 2014 Perşembe 17:48

 
Ölüm yolu neden yapılmıyor?
Vakfıkebir ilçesinde ölüm yolu olarak adlandırılan eski sahil yolu Şubat ayında ihale edilmesi rağmen yapımına hala başlanılmamasına vatandaşlar büyük tepki gösterdi.
25 Ağustos 2014 Pazartesi 09:24

 
Çöpten Enerji Üreterek Ülke Ekonomisine Katkı Sağlayacağız
Çöpten Enerji Elde Edilmesi Konusunda İhale Aşamasına Geldik. Enerji Üreterek Hem Birliğimize Hem De Ülke Ekonomisine Katkı Sağlayacağız
5 Temmuz 2014 Cumartesi 13:02

 
Müftüyü Bakan sürmemiş
TRABZON İl Müftüsü Veysel Çakı’nın kendi isteği dışında Denizli’ye sürgün edilmesine ilişkin tartışma sürüyor.
27 Temmuz 2013 Cumartesi 18:49

 
Farabi destek istedi
Özlü, “300 yataklı çocuk hastanesi, onkoloji merkezi ve otopark gibi projelerimizi DPT ve Kalkınma Bakanlığı'na sunduk. 2013 yılı için bu projelerin kabul edilmesini ve desteklenmesini istiyoruz. Trabzon kamuoyunun bunları sahiplenmesi ve konunun takipçisi olması çok önemli'' dedi
4 Ekim 2012 Perşembe 20:14

 
Hastane yoluna üstgeçit yapılması tepkilere neden oldu.
Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Yıldızlı beldesinde bulunan Özel Yıldızlıgüven Hastanesi karşısına yapılması planlanan üstgeçit için temel atılıp daha sonra kapatılarak iptal edilmesi vatandaşları üzdü.
25 Eylül 2012 Salı 20:31

 
Arkadaşımıza Yapılanı Kınıyoruz
Akçaabat'ta Gazeteci Cemil Bıyıklı'nın Haber Yaparken Önünün Kesilmesi ve Darp Edilmesi Şiddetle Kınandı.
8 Eylül 2012 Cumartesi 19:44

 
Bayram Fırsatçılarına Dikkat
Bayram dönemlerinde sağlıksız şeker ve çikolata üretiminin arttığını belirten uzmanlardan, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da ambalajlı ve üretim izni olan ürünlerin tercih edilmesi uyarısı geldi.
15 Ağustos 2012 Çarşamba 15:56

 
Başbakan Net Konuştu
Başbakan Erdoğan, kademeli eğitim düzenlemesinin Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilmesi ile ilgili olarak, TBMM dün bir kez daha tarih yazdı. 29 Şubat sürecinin en önemli izi, dün TBMMnin hür iradesiyle silindi dedi.
2 Nisan 2012 Pazartesi 10:32

 
58. madde İçin Ne Dedi
Şener, 58. maddenin kabul edilmesi durumunda Kulüpler Birliği'nden ayrılacaklarını belirtti. Galatasaray'dan sonra Trabzonspor da Kulüpler Birliği'nden ayrılıyor
31 Aralık 2011 Cumartesi 16:25

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1453 Fatih Sultan Mehmet, İstanbul adalarını fethetti.
1924 İtalya'da genel seçimleri Benito Mussolini'nin faşist partisi kazandı.
1925 Ankara Yahşihan demiryolu hattı işletmeye açıldı.
1925 Bir gün önce kapatılan 'Tanin' gazetesinin sahibi ve başyazarı Hüseyin Cahit Yalçın tutuklandı.
1928 Ankara Palas Oteli hizmete açıldı. Mimar Vedat Bey'in (Tek) tasarımıyla, 1926'da yapımına başlanan bina, çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle mimar Kemalettin Bey'in tasarımıyla tamamlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur