Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU TRÜ İletişim Öğrencileri Ankara’da AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı. Belediye'de Görev Değişim İMZALAR ATILDI BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı KAMPÜS KARNAVAL YERİ ANKARA’DA TRABZON TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’den Ortahisar Belediyesinin Mali Durumu Üzerine Açıklama: “Yanlış Algılarla Vatandaşlarımızı Yönlendiremezsiniz” KAYA’DAN KALEM KALEM BORÇ AÇIKLAMASI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
 
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
 
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
EKC haberleri
 
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu istifa etti
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yönetimden bazı isimlerin seçim istemesinin ardından istifa dilekçesini imzaladı.
2 Mart 2023 Perşembe 10:02

 
Çebi: Erdoğan dışında kimse yapamazdı
Öz Sağlık İş Sendikası Trabzon Şubesi 1.Olağan Genel Kurulunda konuşan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, sağlık çalışanlarının özlük haklarının sağlanmasında AK Parti iktidarının tüm imkanları seferber ettiğini söyleyerek “taşeron işçiliğin ortadan kaldırılması ve 1 milyona yakın emekçinin kamuda daimi işçi olarak istihdam edilmesini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dışında kimse yapamazdı.” dedi.
14 Ekim 2022 Cuma 19:24

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı; “Büyük ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda, ülkemizin kalkınma hamlelerine alın terleriyle büyük katkı sağlayan, özveriyle çalışan, üreten tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum.
30 Nisan 2022 Cumartesi 13:21

 
KIRSAL KALKINMADA KADININ ROLÜ
Kırsal kalkınma çalışmaları, kırsal alanda yaşayanların gelirlerini ve refah seviyelerini artırmak, sosyal ve kültürel gelişmelerine katkıda bulunmak, kır-kent arasındaki farklılığı azaltarak kırsal kesimde kendi kendine yeten yaşanabilir alanlar oluşturmak ve yaşam seviyelerini iyileştirmek gibi gerekçelerle yapılmaktadır.
28 Şubat 2022 Pazartesi 17:12

 
TRABZON'DA 14 KİŞİNİN MAL VARLIĞI DONDURULDU
Trabzon’da 14 kişinin mal varlığı donduruldu. Bu kişilerden 13’ünün FETÖ / PDY ile bağlantılı olduğu, bir kişinin de Sol Terör Örgütü TKP/ML ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle mal varlığının dondurulduğu bildirildi.
24 Aralık 2021 Cuma 15:31

 
Trabzon'da Üç mahallede muhtar seçildi
Trabzon Ortahisar’da Sanayi Mahallesi muhtarlığına Yaşar Cemil Atasoy, Çömlekçi Mahallesi muhtarlığına İsmail Taşlı ve Kavala Mahallesi muhtarlığına Hasan Fahri Akçay seçildi.
7 Haziran 2021 Pazartesi 00:00

 
Trabzon’un En Büyük Hayvan Kliniği VETLİFE Açıldı
Tasarımını Mimarlar Besire ÇÖREKÇİ ve Yeşim KOSKOR ‘ un yaptığı Trabzon’ un En Büyük Hayvan Veteriner Kliniği VetLife Açılışı Kısa Bir Süre Önce Yapılarak Hizmete Başladı.
4 Haziran 2021 Cuma 19:04

 
Gedkli 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun!
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlu Olsun!
8 Mart 2021 Pazartesi 16:18

 
Kulüpler Birliği'nden Trabzonspor'a destek geldi
Türkiye Futbol Federasyonu ve kurullarının, bağımsız ve tarafsız olmadığı gerekçesiyle FIFA'ya şikayet dosyası hazırlayan Trabzonspor'a Kulüpler Birliği'nden destek mesajı geldi.
7 Mart 2021 Pazar 16:33

 
Çebi, istifa dilekçesini Genç’e sundu
AK Parti Genel Merkezi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı için aday gösterilen Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Selahaddin Çebi, istifa dilekçesini sundu.
25 Ocak 2021 Pazartesi 15:40

 
Bakan Soylu’ya hakaret şüphelisi Cumhurbaşkanı’na hakaretten tutuklandı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sosyal medya üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Erdal Erbaş, ‘Cumhurbaşkanı’na hakaret’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
23 Ocak 2021 Cumartesi 17:09

 
ALİ ŞENTÜRK BÜYÜKŞEHİR'DEN DESTEK İSTEDİ
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali ŞENTÜRK Büyükşehir Belediye Belediye Başkanlığına Servisçi Esnafı İçin Bir Dilekçe vererek destek istedi.
10 Aralık 2020 Perşembe 20:10

 
Çifte standart OLMAMALI
Trabzon'da hizmet veren Selim Pastanesi’nin önüne koyduğu 2 masa ve 4 sandalye kaldırım işgali gerekçesiyle zabıta ekipleri tarafından kaldırıldı.
8 Ekim 2020 Perşembe 10:57

 
KARACA ve KÜLEKÇİ’YE TEŞEKKÜR…
Trabzon Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret eden Siirt Şehit Aileleri ve Korucular Federasyonu Başkanı İsmail Şehitoğlu, başkan İsmail Karaca ve Ahmet Külekçi’ye teşekkür plaketi verdi.
3 Ağustos 2020 Pazartesi 18:34

 
CHP İl Başkanı Hacısalihoğlu 1 Mayıs Mesajı Yayınladı
Başkan Hacısalihoğlu mesajında :1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramıdır.
30 Nisan 2020 Perşembe 11:46

 
Trabzon'da Kanal İstanbul'a karşı dilekçelerini teslim ettiler
İstanbul’da yapılacak Kanal İstanbul projesi için Trabzon’da da toplanan CHP’liler, CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun öncülüğünde Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne giderek önce burada basın açıklaması yaptı ardından ise hazırladıkları dilekçeleri teslim etti.
1 Ocak 2020 Çarşamba 18:29

 
ÇÖMLEKÇİ’DE YIKIMLAR YENİDEN BAŞLADI
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Çömlekçi kentsel dönüşüm alanında TOKİ tarafından satın alınan binaların yıkımına yeniden başladı.
23 Mayıs 2019 Perşembe 03:25

 
1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Büyük ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda, ülkemizin gelişme ve kalkınma hamlelerine alın terleriyle büyük katkı sağlayan, özveriyle çalışan, üreten tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi.
1 Mayıs 2019 Çarşamba 00:47

 
PARAMIZLA GELECEĞİMİZİ İPOTEK ALTINA ALDIK
CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı M. Salih Akyüz, seçim çalışmalarındaki en büyük destekçisi eşi Selma Akyüz ile birlikte Trabzon sokaklarını arşınlamaya devam ediyor.
5 Mart 2019 Salı 18:16

 
Bize gel ONUR
Denizli, tecrübeli file bekçisini çağırdı
2 Ocak 2019 Çarşamba 07:17

 
ÇÖMLEKÇİ’YE 2019’DA BAŞLAYACAĞIZ
Çömlekçi’de 89 bin m3 alanda örnek bir çalışma yapacağız
29 Aralık 2018 Cumartesi 15:21

 
Çömlekçi II. etapt İÇİN 132.8 milyon ödendi
Çömlekçi II. etapta hak sahiplerinin yüzde 59’u ile sözleşme imzalandı
19 Aralık 2018 Çarşamba 17:44

 
Çömlekçi II. etapta hak sahiplerine 112,7 milyon TL ödendi
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından sürdürülen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Çömlekçi II. Etap Kentsel Dönüşüm alanında hak sahipleri ile anlaşmalara devam ediliyor.
23 Temmuz 2018 Pazartesi 05:34

 
73 İLDE 7 BİN BEKÇİ ALIMI YAPILACAK
Bekçi alımı başvuru işlemleri başladı. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün daha önce duyurduğu 73 kente 7 bin bekçi alımı için başvuru detayları da belli oldu.
9 Haziran 2018 Cumartesi 14:10

 
ESKİ TEKNİK ADAM TFF’YE BAŞVURDU!
Trabzonspor'un eski teknik direktörü Rıza Çalımbay, alacaklarının ödenmediğini gerekçe göstererek Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvuruda bulundu.
9 Haziran 2018 Cumartesi 13:51

 
CHP AKÇAABAT'TAN KUTLAMA MESAJI
Saygıdeğer basın emekçilerimiz 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Güne dair basın açıklamamızdır
19 Mayıs 2018 Cumartesi 14:58

 
GÜNEYDOĞU’DA TRABZONSPOR RÜZGARI
İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı himayelerinde, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin ev sahipliğinde, Proje Koordinatörü Ahmet Külekçi’nin koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ‘Basın Mensupları Gönül Elçisi’ projesi kapsamında Karadenizli gazeteciler Güneydoğulu gazetecilerle buluştu.
23 Mart 2018 Cuma 10:33

 
Büyükşehir'e mezbaha suçlaması
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından standartlara uymadığı gerekçesiyle ruhsatı iptal edilen mezbahayla ilgili tartışmalar sürüyor.
19 Mart 2018 Pazartesi 15:25

 
FIFA'dan Trabzonspor'a transfer yasağı
FIFA, Matus Bero transferinde oyuncunun kulübüne zamanında ödeme yapılmadığı gerekçesiyle Trabzonspor'a bir dönem transferyasağı cezası verdi.
8 Mart 2018 Perşembe 15:20

 
EL ATACAĞIZ SORUNLARI KONUŞACAĞIZ
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Koltuk, İl ve İlçe örgütü yönetim kurulu üyeleri, Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) Trabzon Şube Başkanlığı, Eğitim ve Bilim İşgörenler Sendikası (Eğitim-İş) Trabzon Şube Başkanlığı, Türk Eğitim-Sen Trabzon Şube Başkanlığı ve Trabzon Öğretmen Evi'ni ziyaret ettiler.
25 Kasım 2017 Cumartesi 08:40

 
Akçaabat'a Bekçi Alınacak
İçişleri Bakanlığı, tarafından yeni bekçi alınmasına karar verdi.
28 Ekim 2017 Cumartesi 17:00

 
Ali Şentürk Karara İtiraz Etti.
Akçaabat şoförler ve otomobilciler esnaf odası başkanı Ali Şentürk Trabzon Büyükşehir belediyesi UKOME tarafından alınan 10 yaş kararına olan itiraz dilekçesini UKOM başkanı Osman Gökhan Bali’ye teslim etti.
5 Eylül 2017 Salı 19:17

 
Çömlekçi’de de durmak yok
Çömlekçi II. etapta anlaşma süreci devam ediyor
28 Ağustos 2017 Pazartesi 20:26

 
BEN BUNLARI KURUTUP İÇECEKTİM
Samsun'da jandarma tarafından evlerinde uyuşturucu madde ele geçirilen ve kocası ile birlikte gözaltına alınarak adliyeye çıkarılan kadın, astım hastalığına iyi geldiği gerekçesiyle içmek için dişi Hint keneviri ektiğini ve kubar esrar elde ettiğini savundu.
18 Ağustos 2017 Cuma 05:42

 
Çömlekçi yıkılıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde bölgede satın alınan binaların yıkımına devam ediyor.
21 Temmuz 2017 Cuma 07:55

 
Çömlekçi II. etapta yıkımlara başlandı
ÇÖMLEKÇİ II. ETAPTA HAK SAHİPLERİ İLE 152.2 MİLYON TL’LİK ANLAŞMA SAĞLANDI
4 Temmuz 2017 Salı 17:04

 
16 tutuklu 16 tahliye
Trabzon’da FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle düzenlenen operasyonlar kapsamında adliye sevk edilen 37 sanıktan 16’sı tutuklandı, 16’sı adli kontrolle serbest bırakıldı.
31 Mayıs 2017 Çarşamba 06:44

 
Şehit babasına borç ayıbı!
Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde 2012 yılında askeri birliğin geçişi sırasında, teröristlerce önceden yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Çiftçi'nin İzmir'de yaşayan babası 63 yaşındaki Satılmış Çifti'den, 5 yıl sonra oğlunun bir GSM operatörüne borcu olduğu gerekçesiyle 2 bin 200 lira istendi.
29 Mayıs 2017 Pazartesi 17:40

 
115.8 milyon TL’lik anlaşma sağlandı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından sürdürülen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Çömlekçi II. Etap Kentsel Dönüşüm alanında hak sahipleri ile görüşmelere Büyükşehir Belediyesinde devam ediliyor.
14 Mayıs 2017 Pazar 03:28

 
Basına ve Kamuoyuna
CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör’ün 7 Mart tarihinde Uzun Sokak’ta gelişi güzel müzik çalarak çevreyi rahatsız ettikleri gerekçesiyle şikâyet edilen ve Zabıta tarafından uyarılan grupla ilgili gerçek dışı beyanlarda bulunmuştur.
8 Mart 2017 Çarşamba 17:52

 
Çömlekçi'de hak sahipleri ile anlaşma sağlandı
Çömlekçi II. etap kentsel dönüşüm alanında hak sahipleri ile anlaşmalara doludizgin devam ediliyor.
8 Şubat 2017 Çarşamba 08:18

 
Ömer ARSLAN Yazdı.
ÜLKEMİZ TERÖR DESTEKCİLERİ İLE SARILMIŞ!
24 Ocak 2017 Salı 18:29

 
Bütün bölge illeri ile bir ve bütünüz
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi, Trabzon Artvinliler Derneği Başkan Yardımcısı Erdem Dizdar ve beraberlerindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
5 Ocak 2017 Perşembe 17:57

 
CHP: Asgari ücret en az bin 750 TL olmalı
CHP Trabzon Emek Bürosu tarafından yapılan açıklamada, Asgari Ücret Tespit Komisyonu görüşmelerinde yaşananlar emekçiler adına skandal olduğu savunuldu.
28 Aralık 2016 Çarşamba 18:12

 
Çömlekçi II. etapta 63.2 milyon TL’lik anlaşma sağlandı
Çömlekçi II. etap kentsel dönüşüm alanında 435 hak sahibi ile anlaşma sağlanarak 697 hisse satın alınırken hak sahiplerine 63.2 milyon TL ödenmekte olduğunu ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Alanının yüzde 30’unu aşkın kısmı satın alınmıştır. Tüm hak sahiplerinden ricamız bu fırsatı son derece iyi değerlendirmeleridir” dedi.
30 Kasım 2016 Çarşamba 18:04

 
Akçaabat Ülkü Ocağı Başkanı Uyardı.
Türk vatanının ve milletinin yılmaz bekçileri Türk-İslam Ülkücüleri olarak ilçemizdeki gençler arasında giderek yaygınlaşan ‘’uyuşturucu, dal sigara, bali, alkol, çakmak gazı’’ gibi zehirler karşısında Akçaabatlı anne-babaları uyarmak ve bilgilendirmek Akçaabat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak görevimizdir.
21 Kasım 2016 Pazartesi 18:58

 
Çömlekçi ikinci etapta hak sahiplerine 50 milyon TL ödeniyor
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm alanında hak sahipleri ile görüşmelere devam ediliyor.
23 Ekim 2016 Pazar 15:29

 
Başkan’dan Fındık Üreticisine Çağrı
2015 yılı Çiftçi kayıt sistemi dosyasını yapıp 2015 yılı için fındık destek dilekçesini zamanında veremeyen üreticilerine son şans.
8 Ekim 2016 Cumartesi 18:45

 
Yıldırım: Çözüm Mözüm Yok!Fırsatı Kaçırdılar
Başbakan Yıldırım, çözüm süreciyle ilgili "Çözüm mözüm yok. O fırsatı kaçırdılar. Çözüm artık milletle" dedi. Mahallelerde bekçi sistemine geçileceğini açıkladı.
2 Eylül 2016 Cuma 08:40

 
Çömlekçi Kentsel Dönüşüm
Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm alanındaki hak sahipleri ile görüşmelere başlanıyor
30 Ağustos 2016 Salı 18:30

 
MHP'de flaş gelişme.. Oktay Vural İstifa etti
MHP Grup Başkanvekilli Oktay Vural’ın görevinden ayrılacağını açıklamasının ardından hazırladığı dilekçeyi TBMM Başkanlığı’na vereceği belirtildi.
22 Haziran 2016 Çarşamba 01:31

 
PKK bölgeye sızdı, Cerattepe silahlandı
PKK terör örgütünün Artvin kırsalına sızdığı gerekçesiyle, Cerattepe maden sahasında görevli 60 güvelik görevlisine silah verilmesi kararı alındı.
25 Mayıs 2016 Çarşamba 17:13

 
içişleri bakanlığından soruşturma izni istedi.
Trabzon-Yomra Belediyesi, İçişleri Bakanlığı’na dilekçe yazarak, Belediyemizde sahte ruhsatlar düzenlendiği, yabancı turistlerin yoğun gayrimenkul alımlarının olduğu, kıyı kenar çizgisinin yok sayıldığı, imar planının gelişi güzel yapıldığı, belediyede yolsuzluk yapıldığı, şaibeli bir belediye başkanının olduğu, özel araçlara akaryakıt sağlandığı, iş makineleri parça alımları ve kiralamalarda usulsüzlük yapıldığı gibi konularda soruşturma talebinde bulundu. Yomra Belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer veridi
26 Nisan 2016 Salı 21:17

 
PKK'nın okçu teröristi yakalandı
Terör örgütü PKK üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında tutuklama kararı bulunan ve örgüte eleman kazandıran eski milli okçu Serdar Macit, Siirt'in Kurtalan ilçesinde yakalandı.
13 Nisan 2016 Çarşamba 00:04

 
UEFA, Galatasaray'a Cezayı Kesti
UEFA, Finansal Fair Play kurallarına uymadığı gerekçesiyle uzun süredir gözlem altında tuttuğu Galatasaray'a ceza verdi
2 Mart 2016 Çarşamba 14:02

 
Çömlekçi'de Yıkımlar Devam Ediyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yaptıkları Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Esentepe Mahallesi'nde kamulaştırılan 42 binanın yıkımları devam ediyor
28 Şubat 2016 Pazar 17:37

 
45 kişiden Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı'ndan yaklaşık 45 kişi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.
3 Şubat 2016 Çarşamba 18:07

 
Muhtarlığa çirkin saldırı
Çömlekçi Mahallesi Muhtarlığı, önceki akşam kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğradı. Çingenelerle münakaşaya girme sonucu saldırının gerçekleştiğini söyleyen Muhtar Refik Günaydın, bu saldırının devlete karşı yapılmış bir saldırı olduğu görüşünü savundu.
6 Ocak 2016 Çarşamba 00:00

 
Turgay Güngör Meclis’e veda etti
CHP’DE Trabzon İl Başkanı seçildikten sonra Ortahisar Belediye Meclisi Üyeliği görevinden istifa edip etmeyeceği merak konusu olan Turgay Güngör, dün istifa dilekçesini Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e verdi.
5 Ocak 2016 Salı 00:02

 
“Uzungöl İlçe Olsun”
Ülkemizin en önemli turizm merkezi Uzungöl’ün yeterince yatırım almadığı gerekçesiyle ilçe olması için başlatılan çalışmalar son hızıyla devam ediyor....
24 Kasım 2015 Salı 00:15

 
Temel Altunbaş, 'Trabzon’a bakanlık yakışır'
AK Parti Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, 1 Kasım seçimlerinin ardından Türkiye’de sağlanan başarının en büyük destekçisi olan Trabzon’un, bölgenin ağabeyi olarak bakanlığı hak ettiğini ifade etti.
19 Kasım 2015 Perşembe 17:00

 
Dam yok çekçek var
GERÇEK balıkçıların dam sahibi olamadığı Trabzon’da yapılması planlanan yeni balıkçı barınağının dam şeklinde değil, çekçek şeklinde etrafı açık üstü kapalı olarak yapılacağı ortaya çıktı.
17 Kasım 2015 Salı 19:56

 
Çömlekçi için muhteşem proje
Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm protokolü, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan tarafından imzalandı.
16 Kasım 2015 Pazartesi 19:44

 
Makul Şüphe Gözaltısı
Trabzon’da IŞİD terör örgütüyle bağlantılı oldukları gerekçesiyle 4 gün önce gözaltına alınan 8 kişi çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı
4 Kasım 2015 Çarşamba 17:16

 
"2016'DA DAHA DA BÜYÜYECEĞİZ"
Bakan Zeybekci, "Cumhurbaşkanımızın ziyaretinde Çin Devlet Başkanı, Edirne-Kars, Antalya-İzmir hızlı tren ve otoyol projeleriyle ilgilendiklerini söylediler." dedi.
15 Ekim 2015 Perşembe 18:01

 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Şoförüne Saldırı
Trabzon’un Çömlekçi mahallesinde bu akşam iftara 1 saat kala yaşanan olayda 1 kişi yaralandı.
12 Temmuz 2015 Pazar 07:04

 
PKK adına vergi topladılar
Diyarbakır'da terör örgütü PKK/KCK adına esnaf, iş adamı ve vatandaşlardan sözde "vergi" adı altında para topladığı gerekçesiyle bir kişi gözaltına alındı.
9 Temmuz 2015 Perşembe 15:17

 
'Bekçi Hakan' 'Avukat Hakan' Oldu
Adliyede gece bekçisi olarak çalışan Hakan Yazıcı şimdi aynı adliyede avukat olarak savunma yapacak
4 Temmuz 2015 Cumartesi 19:25

 
Nihat Zeybekci: 'Ek vergi geliyor'
Ekonomi Bakanı Zeybekci, elektrik ve elektronik ürünleriyle tablet ve cep telefonlarındaki gümrük vergilerinin artacağını söyledi.
2 Temmuz 2015 Perşembe 18:21

 
HES regülatörü köye indi
Karadeniz’de köylülerin yaşam alanlarını tehdit ettiği gerekçesiyle karşı çıktıkları HES projeleri konusunda akıl almaz bir olay yaşandı.
29 Haziran 2015 Pazartesi 16:47

 
Aziz Yıldırım beraat etti!
Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen şampiyonluk kutlamasında GFB kurucusu Sefa Kalya'ya hakaret ettiği gerekçesiyle Aziz Yıldırım'ın yargılandığı davada beraat kararı verildi.
23 Haziran 2015 Salı 06:22

 
Onur bomba gibi geliyor!
Trabzonspor’un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak yeni sezonun başlamasını iple çekiyor.
20 Haziran 2015 Cumartesi 08:04

 
İl il 1 Mayıs kutlama programı
1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı, bu yıl da Türkiye genelinde yaygın bir şekilde kutlanacak.
1 Mayıs 2015 Cuma 18:57

 
Akçaabat emniyet müdürlerine yemek verildi
Akçaabat emniyet müdürü Sedat Tüfekçinin emekli olması nedeniyle emniyet müdürlüğüne Trabzon merkezde görev yapan Mehmet Hacıhasanoğlu atandı.
24 Nisan 2015 Cuma 22:20

 
UEFA F.Bahçe'yi bu gerekçeyle reddetmiş
Trabzonspor Hukuk Kurulu avukatı Hakan Orhan, Fenerbahçe'nin Trabzonsporla ilgili başvurusunun UEFA tarafından reddedilmesiyle ilgili gerekçeli kararın kulübe ulaştığını bildirdi.
27 Mart 2015 Cuma 18:16

 
Ülkü Ocaklarından Emniyet Müdürüne Ziyaret.
Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah ATASOY ve yönetimi İlçe Emniyet Müdürü Sedat TÜFEKÇİ' yi ziyaret etti.
9 Ekim 2014 Perşembe 19:02

 
ÇÖMLEKÇİ’DE OTELLER YIKILIYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) birlikte yürüttüğü Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkımlara devam ediliyor.
29 Eylül 2014 Pazartesi 18:10

 
AYDIN İSTİFALAR İÇİN NE DEDİ?
MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın yaşanan istifa kararı üzerine “MHP Trabzon İl Başkanlığımızın gerekçelerini kamuoyu ile paylaştıkları üzere almış oldukları istifa kararının Trabzonumuza, partimize ve ülkemize hayırlı ve Uğurlu olmasını Cenabı-ı Allah’dan niyaz ediyor, istifa eden arkadaşlarımıza atmış oldukları bu cesur, kararlı ve ilkeli adımdan dolayı da tebrik ve takdirlerimi ifade ediyorum.
8 Eylül 2014 Pazartesi 18:36

 
Yıldırım'dan Hacıosmanoğlu'na Dava
Aziz Yıldırım, kendisine yönelik yönelik sözlerinde "Hakaret ve Tehdit" suçu oluşturduğu gerekçesiyle İbrahim Hacıosmanoğlu'na dava açtı.
2 Temmuz 2014 Çarşamba 16:05

 
Ambulans Şoförüne Geç Kaldın Dayağı
TRABZON’UN Yeni Cuma Mahallesi’nde önceki akşam hasta almaya giden ambulans sürücüsü Turgay Yazıcı, geç gittiği gerekçesiyle hasta yakınları tarafından darp edildi. Yazıcı, saldırganlardan şikayetçi oldu.
14 Haziran 2014 Cumartesi 14:38

 
Polis Hapı Yutturdu
UYUŞTURUCU madde kapsamına üç ay önce girdiği belirlenen clean powder adlı vücut geliştirme haplarıyla yakalanan Mehmet K. ve Turan G. uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle 82 gündür tutuklu.
24 Mayıs 2014 Cumartesi 12:32

 
Tek bekçimiz Kaldı
“Bekçi sokağın başında düdüğünü öttürdüğü zaman sokağın ucundaki bile neredeyse hazır ol vaziyetine geçilirdi.“
22 Mayıs 2014 Perşembe 16:09

 
Çömlekçi’de Kamulaştırmalara 38 Milyon TL Ödendi
Gümrükçüoğlu etap etap yapılacak Çömlekçi’de kamulaştırmaların hızla devam ettiğini belirtti.
8 Mayıs 2014 Perşembe 11:58

 
Akçaabat'ta Telefon Hırsızlığı!
A.B. isimli vatandaşın sigortasında sorun olduğu gerekçesiyle arayan ismi belli olmayan şahıs 950 TL'sini çaldılar.
17 Nisan 2014 Perşembe 12:46

 
ÇÖMLEKÇİ’DE Kİ KENTSEL DÖNÜŞÜM ZULÜMDÜR
SAADET PARTİSİ TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI DÜZENLİ ÇÖMLEKÇİ’DE Kİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİNE DİKKAT ÇEKTİ
13 Şubat 2014 Perşembe 23:13

 
Bu numara ararsa sakın açmayın!
Cep telefonu veya gelen aramayı görüntüleyen sabit telefonlara 444 4 51* numarasıyla yapılan aramalara asla cevap vermeyin uyarısı… Uyarıyı tüketiciler yaptı. İşte uyarının gerekçesi…
6 Şubat 2014 Perşembe 18:55

 
Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu Mahkemede
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a "basın yoluyla hakaret" ettiği gerekçesiyle 7 aydan 4 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın 2. duruşması görüldü.
26 Aralık 2013 Perşembe 15:39

 
Doktora ilaç dayağı
Akçaabat'ta bir hasta, kendisini muayene etmeden ilaç yazmadığı gerekçesiyle doktoru darp etti.
4 Eylül 2013 Çarşamba 13:59

 
UEFA Acımadı Ömür boyu men cezası verdi!
UEFA Disiplin Kurulu, Ermeni hakemler Andranik Asenyan ve Hovhannes Avagyan'a geçtiğimiz ay oynanan Avrupa Ligi ön eleme maçında şike yaptıkları gerekçesiyle ömür boyu men cezası verdi.
23 Ağustos 2013 Cuma 22:04

 
Bizim Çiçekçi Açıldı
Bizim Çiçekçi Darıca da açıldı
26 Mayıs 2013 Pazar 17:52

 
Trabzon'da kamyon yayaya çarptı
Çömlekçi'de akıl almaz kaza
22 Mart 2013 Cuma 19:33

 
KTÜ'LÜ Öğrencilerden çadırlı eylem
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Kadın Kolektifi, Rektörlük önünde Atatürk Kültür Merkezi'nin kendilerine tahsis edilmediği gerekçesiyle çadır açarak eylem yaptı.
19 Mart 2013 Salı 12:31

 
Pankartlı hakarete dava açıldı
Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde belediyenin uyguladığı imar uygulamasını protesto eden şahısların arasında Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’e yönelik hakaret içerikli pankart taşıdığı gerekçesiyle 3 kişi mahkemeye verildi.
13 Şubat 2013 Çarşamba 21:38

 
Doktor tehdit edildi mi?
Vakfıkebir Devlet Hastanesi’nde görev yapan 31 yaşındaki bayan doktor R.S., bir hasta yakının kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle polise başvurdu
26 Ocak 2013 Cumartesi 22:14

 
Yavuz Selimde Gol Yağmuru
Çömlekçispor 1- Akçaabat Gençlikspor-10
22 Kasım 2012 Perşembe 14:29

 
Şehit Yusuf Tüfekçi Toprağa verildi.
Siirt'in Pervari ilçesi kırsalında düşen askeri helikopterde şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Yusuf Tüfekçi, memleketi Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde toprağa verildi.
12 Kasım 2012 Pazartesi 22:10

 
Trabzonspor Mahkemeye Gidiyor
Sadri Şener: Kupayı Almak Için Mahkemeye Dilekçe Vereceğiz
15 Ağustos 2012 Çarşamba 16:21

 
Bayan Kızılcık, İpekçi Ailesinin Evine Misafir Oldu
Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, İpekçi ailesinin Cumhuriyet Mahallesi’ndeki evinde iftarını açtı. Emine İpekçi ve annesi ile yakından ilgilenen Bayan Kızılcık, ailenin sıkıntılarını dinledi.
11 Ağustos 2012 Cumartesi 16:49

 
11 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı
Karadeniz Teknik Üniversitesi (Ktü) öğrencisi Gizem Görnaz, Ktü Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen'i'Evrensel Genç Hayat'adlı gazetedeki köşe yazısıyla eleştirdiği gerekçesiyle 11 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılmasının ardından şimdi de yarım sezon okuldan uzaklaştırma cezası aldı.
8 Şubat 2012 Çarşamba 21:46

 
Köprü Yoksa Oyda Yok
Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı Arifbey ile Hürriyet köyünde yaşayan vatandaşlar, köprü yapılmadığı gerekçesiyle sandık başına gitmeme kararı aldı.
12 Haziran 2011 Pazar 14:49

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1749 Handel'in Ateş Oyunları Müziği ilk kez Londra Green Park'ta seslendirildi.
1810 Beethoven, ünlü eseri Für Elise'yi besteledi.
1865 Sultana isimli ve 2,300 yolcu taşıyan buharlı gemi Mississippi Nehrinde infilak ederek battı: 1.700 kişi öldü.
1908 1908 Yaz Olimpiyatları Londra'da başladı.
1909 II. Abdülhamid tahttan indirildi; yerine V. Mehmed tahta geçti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur