Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ Yeşilvadi, Pınaraltı ve Sayvan’dan Aydın’a büyük destek geldi… TKDK 2024’te 248 Milyon Avro hibe dağıtacak. Azerbaycan Milletvekili Hamzayev’den Rektör Uzun’a ziyaret BTP’Lİ AYVAZ’DAN ÇOK ÇARPICI MESAJ ABD'de Hayatını Kaybetmişti DÜZKÖY’DE İNTİHAR KAĞAN MUMCU ÇAYKARA'DA
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
Yük Olan Değil Taşıyan Olun.
 

Yük Olan Değil Taşıyan Olun.

AK Parti Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı Trabzon’da Zorlu Grand Otel’de gerçekleşti.

21 Ağustos 2017 Pazartesi 08:55
Yazdır

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’nın katıldığı toplantıya, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Başkanı Haydar Revi ilçe belediye başkanları, ilçe teşkilatları katıldı.  Toplantıda ilk olarak İl Başkanı Haydar Revi, Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu söz aldı. Toplantıda açıklamalarda bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya; “Trabzon tarihin ve ülkenin önemli şehirlerinden bir tanesi.   Hükümetin müdahaleleri ve yatırımlar ile inanıyorum ki önümüzde ki 5-10 yıl sonra çok daha farklı bir noktaya kayacaktır.

 

Özellikle hükümetin dev yatırımlarından bir tanesi olan Zigana Tüneli’nin açılması ile burada Gümüşhane’ye oradan da Trabzon’a akımın çok hızlanacağını hep birlikte göreceğiz. Ovit Tüneli Türkiye’nin en büyük tünellerinden ikincisi.  Bunlar bizim damarımız olacak. Umut ediyorum ki hükümetimiz Erzincan- Trabzon tren yolunda önümüzde ki yıllarda planlaması ve yatırım programına alındığında artık Trabzon sadece Türkiye’nin bir şehri olmak değil Karadeniz Havzasının önemli bir liman ve aktarma noktalarından birisi olacaktır.” İfadelerini kullandı.  Sorun Yaşansın İstemeyiz Kaya yaptığı açıklamada belediyelerin çalışmalarına değinerek şunları kaydetti; “Trabzon şehrimizde gerek hükümetimizin gerekse Büyükşehir, ilçe Belediyelerimizin yaptığı çalışmaları gururla takip ettiğimi ifade etmek istiyorum. AK Parti belediyelerden doğmuş bir parti. Şehirlerimiz yaşanılabilir bir noktaya geldi.

 

AK Parti’nin doğduğu bu şehirlerin belediye başkanları aynı zamanda partinin misyonunu oluşturmakta. Belediyelerde en ufak eksiğe,  hataya tahammülümüz yok. En güzel şekilde en başarılı şekilde gayretlerimizi sürdürmeli mükemmel bir şekilde 2019 yılı mart ayına taşımaları bizim için önemli.    Belediyelerimizin 2014 yılından bugüne kadar yatırımlarını, programlarını, seçim vaatlerini takip ediyoruz. Tıkandıkları yerler ile ilgili çözüm arayışlarını, beraber yapıyoruz.  İlçe teşkilatı ile ilçe belediyesi arasında sorun yaşansın istemeyiz. Belediye-teşkilat ilişkilerinde ki sağlıklı iletişimi takip ediyoruz. Birde belediye başkanımızın reytingi nedir? Beğenisi nedir bunu takip ediyoruz. Çünkü belediye başkanlarımız en önemli motorlarımızdır. Başlarımızın başarı hepimizin başarısıdır. Büyükşehir Belediyemizin yaptıklarını bizzat görerek çünkü bazen başkanlarımızın reklamları bol oluyor.

 

Biz gözümüz ile görelim yani sadece anlatılanlar değil yapılanları da görmek için çalışma yapacağız.” Şehre Yük Değil Taşıyan Olması Noktasında Takip Ediyoruz “Cumhurbaşkanımız teşkilatlarla ilgili metal yorgunluğu, mental Yorgunluğu var gibi eleştiriler getirdi” diyen Kaya konuşmasında; “Bu teşkilatların motivasyonunu bozdu mu bozmadı mı hayır tam tersine. 2019’da seçimler var. Teşkilatlarımızın yüksek motivasyon ile buna hazırlanması, belediye başkanlarımızın şehrine yük olan değil şehrini taşıyan, partiye yük olan değil partiyi taşıyan insanlar olması noktasında önemle takip ediyoruz.  Ülkemiz de FETÖ ile ilgili mücadelede belediyelerimizde 7 belediye başkanımızın parti ile yolunu ayırdık. 50 meclis üyesi de ihraç edildi.  FETÖ Mücadelesi bu ülkede ki beka mücadelesi oldu.

 

Yeni teşkilatlanma yapımız içerisinde bunda sonra çalışmalarımız da bu hassasiyetimizi koruyoruz. Şuana kadar takip ettiğimiz davalarda bir film tiyatro seyrettik. Hukuk önünde hepsinin hesap vermesi bu ülke için önemlidir” cümlelerine yer verdi.  Yaptıkları Hizmetler Önemli Kaya son olarak konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bizim tabi Belediye teşkilatlarımızda belediyelerden beklediğimiz kendilerine tahsis edilmiş olan gerek merkezi yönetim gerek yerel yönetimlerin kaynaklarını en iyi şekilde kullanmalarıdır. Trabzon’da yerel yönetimlerin kaynakları kullanmalarında ki başarısını rakamlardan görüyoruz. En iyi şekilde kullanıyorlar.  Belediye Başkanlarımıza bizim şuana kadar Trabzon ve birçok şehirde gördüğümüz daha ne yapacaksın sorusudur. Belediye Başkanlarımızın yaptıkları hizmetler önemlidir.

 

Gönüllere girecek çalışmalara önem vermeleridir. Biz sadece hizmetle oy almak olsaydı Van’ı yeniden inşa ettik, bir ülkede bir hükümet depremden bir yıl sonra 20 bine yakın konut inşa ettik. Bu oya dönüşmediğine göre ciddi eksikliğimiz var. Bizim belediye başkanlarımızdan beklentimiz gönüllere girmenin yolunu daha güçlü bir şekilde bulmaları.” Demokrasi Yerel De Başlar AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu; “TBMM çalışma dönemine 2 ay ara verince bizde yerelde ki sorunlar ile çok daha yakından ilgilenmek durumunda kaldık. Demokrasi yerelde başlar yerelde güçlü olduğunuz zaman genel de güçlü olursunuz” ifadelerini kullandı.

 

Arkalarındayız AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar ise şunları kaydetti; “Belediye başkanlarımız gayret ediyor. Türkiye’nin önünde önemli seçim var. Burada bizim lokomotif etkimizi gösterecek olan yerel seçimler ve yerel yönetimlerdir. Biz milletvekilleri olarak tüm ilçe başkanları olarak yerel yöneticilerimizin arkasındayız. Sizlerin başarılı olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yüzümüzün akı olacaksınız inşallah.”

Anahtar Kelimeler: AK, Parti, Yerel, Yönetimler, İstişare, Toplantısı, Trabzon’da, Zorlu, Grand, Otel’de, gerçekleşti,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur