Şota, Kayerispor'da beraber çalıştığı İdari Menajeri Süleyman Hurma'ya övgü yağdırdı. "Süleyman Hurma'nın transfer çalışmalarıyla şu anda takımımızda gelecek vadeden 19 tane milli sporcu var. Gençlerle, tecrübelileri kaynaştırıyoruz. Takım olma yolunda ilerliyoruz. Geçen sene 13 maç 1-0'lık yenilgiler aldık. 9. olduk. 5 puan daha alsak 5. oluyoruz. Avrupa'ya gidiyoruz.
Hepimizin kariyeri için Avrupa gerekli. "Şota yazdığı kitabı da anlattı: "Gürcü bir gazeteciye anlattım hayatımı, ancak iyi ifade edemedi. Kendim oturdum yazdım. Yakında Türkçe'ye çevrilecek. Adı 'Dün.' Niye Dün? Çünkü futbolda ilerlemek istiyorsan yaşadğın her şeyi geride bırakacaksın."
"RANGERS'I KURTARIRDIM"
Şota röportajda ilginç bir hayalinden de bahsetti: "Tiflis, Trabzonspor, Ajax, Glasgow Rangers, Valencia... Hepsinde güzel günlerim geçti. Başarılı oldum. Ajax'a en önemsiz 24 numara giyerek girdim, müzeye kaldırılan 14 numarayı giyerek çıktım. Şimdi 5 milyon dolarım olsa çok şey yaşadığım batan Glasgow Rangers'ı satın alır, onları yeniden ayağa kaldırırdım."
VAN GAAL, BEŞİKTAŞ'IN KAPISINDAN DÖNDÜ
"Van Gaal 1 ay önce beni aradı. 'Beşiktaş'tan teklif var ne diyorsun' dedi. Ben de her ayrıntıyı anlattım. 'Çok büyük camia, ekonomik sıkıntıları var ama aşarlar. Paran kalmaz. Muhteşem taraftarı var. Takımı gençleştirecekler, tam sana göre' dedim. Hatta 'Gelirsen seni yenerim' dedim. Çok ayrıntı sordu. Bu demek oluyor ki ciddi ciddi düşünüyordu. Kapısına kadar geldi diyebilirim. Sonra olmadı. 'Niye olmadı' diye sormadım. Hollanda Milli Takımı'na gitti"