Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
Yeni Torba yasa ülkemize milletimize hayırlı olsun
 

Yeni Torba yasa ülkemize milletimize hayırlı olsun

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile torba yasa resmi gazetede bugün itibarı ile yayınlandı.

12 Eylül 2014 Cuma 19:21
Yazdır

Torba yasa ile ilgili basın açıklaması yapan AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Siyasi ve hukuk İşleri Başkanı Köksal Boz, yasanın ülkeye ve millete hayırlı olmasını söyledi.

 

Boz, "Görüldüğü gibi halkımızı dinliyoruz, onların ihtiyaçlarını ortaya çıkarıyoruz, dile getiriyoruz. Onların, hayat standartlarını yükseltecek ne gerekiyorsa, gerektiğinde biz bunları meclise taşıyoruz. Bunun bir örneği de 12 Eylül Anayasa referandumudur.

 

Biz halkımızı dinledik ve bundan sonra da yine dinlemeye devam edeceğiz. Torba yasanın meclisten geçmesi için uzun süre mecliste gece geç saatlere kadar çalışan milletvekillerimize, emeği geçen herkese müteşekkiriz. Torba yasa ve anayasa değişikliği gerektiğinde halkımızın ve ülkemizin lehine olacak her türlü yasal değişiklikleri yapmaya hazırız.Torba yasanınn içeriğine bakıldığında, sosyal alanda, kamu alanında, kişisel alanda bir çok değişikliği içermektedir.

 

Bu ülkenin insanları her şeyin en iyisine layıktır. Bu anlamda AK Parti olarak da biz de üzerimize düşenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve çalışacağız" dedi. Boz, yeni torba yasanın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diledi.

Anahtar Kelimeler: Cumhurbaşkanımız, Sayın, Recep, Tayyip, Erdoğan'ın, onayı, ile, torba, yasa, resmi, gazetede, bugün, itibarı, ile, yayınlandı,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur