Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
YATIRIM ADASI YATIRIM PROGRAMINA ALINACAK
 

YATIRIM ADASI YATIRIM PROGRAMINA ALINACAK

AK PARTİ ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI ALTUNBAŞ TTSO VE TTB’Yİ ZİYARET ETTİ.

10 Mayıs 2018 Perşembe 16:10
Yazdır
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Trabzon Ticaret Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret etti.

Trabzon Ticaret Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu’nu ziyarette konuşan Altunbaş, ‘Yatırım Adası ve raylı sistemin Trabzon için önemine vurgu yaparak şunları söyledi, “Yatırım Adası istihdama yönelik Trabzon’da önemli katkı sağlayacak. Bakanlar Kurulu Koordinasyon Kurulu süreci değerlendiriyor. Tamamlanmasıyla birlikte yatırım programına alınmış olacak. Teknolojinin ileri imkanlarına dayalı işletmeler burada yer alarak gelişmeye ve büyümeye fayda sunacak. Yine demiryolu konusunda TTSO’nun gayretleri oldukça fazla. Trabzon’a demiryolu için rantabilitenin artması önemli. Tarihi İpek Yolu’nun demiryolu ile yeniden canlandırılması fikri var. Erzincan’dan Trabzon’a getirilmesi planlanan demiryolu projesinin Yatırım Adası ile entegre edilip, Gümüşhane üzerinden doğu bölgesine ulaştırılması bölgedeki sanayi yatırımlarını cazibeli bir hale getirecektir. Seçimler bittikten sonra yapacak çok işimiz var. Bizler siyasiler olarak sanayicileri destekleyip kentimizi ve ülkemizi yukarıya taşıyacağız.”

DÖVİZ ÜZERİNDEN SALDIRIYORLAR

Türkiye’yi durdurmak isteyenlerin döviz kurlarını sürekli yukarı çekme çabasında olduğundan bahseden Altunbaş, “Yurtdışındaki odaklar döviz kurunu sürekli manipüle etmeye çalışıyor. 2011 yılından beri hükümeti devirmek için türlü oyunlar oynayanlar sonuç alamayınca ekonomik hamleler yapmaya başladılar. Kredi Derecelendirme Kurulu kredi notunu düşürüyor. Türkiye’nin kendileriyle anlaşması olmamasına rağmen Türkiye’nin kredi notuyla alakalı açıklama yapıyor. Üstelik Ağustos ayında yapılan açıklamayı seçimleri etkileyebilmek adına 24 Haziran’dan önce yapıyor. Döviz üzerinden ekonomimizle oynamaya çalışıyorlar. Ancak her ne yaparlarsa yapsınlar, Türkiye olarak dış politikada anında karar alıp, uygulayabilen, istekli ve geliştirilebilen projeleri destekler bir duruma geldik” diyerek Hacısalihoğlu ve yönetimini kazandıkları seçimden ötürü tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

TTSO YERLİ OTOMOTİVE ORTAK

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Yatırım Adası’nın çok önemli alanlarda faaliyet göstereceğini belirterek, “Yatırım Adası projesi için sondaj çalışmaları devam ediyor. Proje içerisinde savunma sanayii, gıda sektörü ve otomotiv sektörü yer alacak. Amacımız bu proje ile birlikte yüksek derecede ürünler ortaya koymak. İleri seviyede teknoloji kullanarak üretim yapmak olacak. Trabzon Ticaret Sanayi Odası olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) yerli otomotiv üretiminin yüzde 5’ine ortak olmasıyla projenin ortaklarından biri olduk. Türkiye’deki 81 Ticaret ve Sanayi Odası otomatik olarak projeye dahil oldu. Bizler TTSO olarak üzerimize düşeni en iyi şekilde icra etmek için azami gayreti göstereceğiz” açıklamalarında bulundu.

Hacısalihoğlu, Altunbaş ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Anahtar Kelimeler: AK, PARTİ, ORTAHİSAR, İLÇE, BAŞKANI, ALTUNBAŞ, TTSO, VE, TTB’Yİ, ZİYARET, ETTİ
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur