Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
Turan Altuntaş bombaladı
 

Turan Altuntaş bombaladı

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş, Maraş Caddesi'nin tarfiğe kapatılmasının yanlış olduğunu söyledi.

3 Kasım 2014 Pazartesi 18:25
Yazdır
Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş, oda üyesi yaklaşık 600 şoför esnafı ile birlikte oda önünden Meydana kadar yürüdü. Yürüyüşün ardından Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyen Altuntaş, "bir aydır Maraş Caddesi ile ilgili Ortahisar Belediye başkanımız açıklamalar yapıyor. Biz açıklamaların karşılığında alternatif olup olmadığını bekliyoruz. Gelişen zamanda Ahmet Metin Genç'in yaptığı açıklama kendisini aştı. Kendi uhdesinde olmayan konuda CHP'ye MHP'ye, STÖ'lere giderek açıklamalar yapıyor.



Bu şoför esnafı olarak bizi rahatsız etmiştir. Biz 20 bin kişi çalıştıran bir STÖ'yüz. Trabzon'da bir fabrika olmadığından yapılan işleri seyrediyoruz. Master planında şoför esnafı elini değil kafasını taşın altına koyuldu. 2001'de 2 tane dolmuş birleşip minibüs oldu. İnsanımız 30 senelik hanımından boşanıyor. Gelinen süreçte sıkıntılar yaşandı sesimizi çıkaramadık. Yolların her tarafı değişti yine sesimizi çıkarmadık. Bu saatten sonra kimse şoför esnafının üzerinden şov yapmasın.

Alternatifi bulunursa kapansın. Yolların çoğunun sağı solu otopark araçlar geçemiyor. Alternatif üretip sahneye çıkmak yok. 6 aylık yaptığı icraatlarla konuşmuyor. Maraş Caddesi ile konuşuyor. Biz şoför esnafı olarak Ahmet Metin Genç'e destek verdik. Ben AK Partiliyim. Köpeksiz köy buldular değneksiz geziyorlar. Ben şoför esnafımın ekmeği ile kimseyi oynatmam. Zorlu Grand'ı şehir içine koyanlar ayıp etmedi de önünden dolmuş geçmesi ayıp oluyor.


İmperial Hastanesi'nin önüne ruhsat verdiler. Otopark oldu bir tane araç geçemiyor. Alternatif var mı yok. Şehir İçinde şoför esnafı elinden geleni yapmıştır. Herkes şapkasını önüne koysun. Her ay Trabzon emniyetine 400 hususi araç kaydediliyor. Şoför esnafından bir şeyler aramak yerine alternatif üretsin. Ortahisar Belediye Başkanı alternatifini bulmuşsa, şoför esnafını mağdur etmezse eyvallah. Dolmuş esnafı ile uğraşmak yerine kendi icraatlarını dökmeye çalışsın. Kendi alanında olmayan konularla bir buçuk aydır show yapmaya kalkmasın. Şehir içine 732 tane dolmuş, 83 tane taksi var. Çalışan şoför sayımız 4 bin. Araçlarla geçinen fert sayısı 24 bin. Bu şoför esnafı ile hiç kimsenin oynamaya hakkı yok. Alternatif buluruz, esnafı mağdur etmeden kapatılabilir. Uzunsokak kapatılanca ilk tebrik eden Ahmet Metin Genç'ti ve Maraş Caddesi'de kapatılsın demişti. Biz şehir içinde yol yapacağımıza var olan yolları kapatıyoruz.

Kendisi avukat hesabını iyi yapmış mı? Ben Ahmet Metin Genç'i yaptığı açıklamalardan dolayı kınıyorum. Ben şoför esnafı olarak bugüne kadar yapmadıklarımı yapmadım. Kimseyi de tehdit etmiyorum. Bizim ekmeğimiz buradan geliyor. Bizim ekmeğimizi savunacak olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi'dir. Kendisine de bugüne kadar bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum.  İkinci master planımız var. Biz Akçaabat ve Arsin'de ki esnafı da korumak zorundayız. Şoför esnafı bugün ekadar yüz kızartacak bir suç işlememiştir. Bugün Maraş Caddesi'ne bir bakılsın kaç tane dolmuş var kaç tane özel araç var. Bunlara bi baksınlar ondan sonra Maraş Caddesi'ni trafiğe kapatsınlar" dedi
Anahtar Kelimeler: Trabzon, Şoförler, ve, Otomobilciler, Odası, Başkanı, Turan, Altuntaş, Maraş, Caddesi'nin, tarfiğe, kapatılmasının, yanlış, olduğunu, söyledi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur