Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YUKARI HAVZALARDA DSİ’NİN BENTLERİNDEN GEÇİT YOK! KIZILAY ÖĞRENCİLERİ KIZILAY HAFTASINDA BİLİNÇLENDİRİYOR BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI İnsan Kaynakları Kariyer Kongresi ve Fuarı, İnsan Kaynakları Sektörünü Buluşturdu AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN MİNİKLERE KÜLTÜR YOLCULUĞU LÖSEV’DEN TRAZBON’DA FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİ Arslan Bulut Ne Yazdı! BELEDİYEDEN DUYURU BAŞKAN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET ORTAHİSAR BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ Yomra’da Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor 100. Yıl İlkokulu Diyabet ve Beslenme Günü Bilgilendirme Programı CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz,dan Dikkat Çeken Açıklama Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri yakında başlıyor. Mustafa Bak’tan TÜİK Açıklaması Başkan Kara ilçelerdeki esnafın sorunlarını dinliyor Arsin Kaymakamı Şule Demirtaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT HEYETİYLE 24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
 
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
 
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
(TÜGVA) TRABZON İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
 

(TÜGVA) TRABZON İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

GENEL BAŞKAN İSMAİL EMANET VE MİLLETVEKİLİ ADAYI VEHBİ KOÇ KATILDI

9 Haziran 2018 Cumartesi 14:12
Yazdır

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Trabzon Temsilciliği, Şehit Eren Bülbül Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen iftarla bir araya geldi.

TÜGVA Trabzon Temsilciliği’nin Ramazan ayı dolayısıyla dostluk ve kardeşlik bağlarını pekiştirmek adına organize ettiği iftar yemeği geniş katılımla gerçekleşti. TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet’in de katıldığı iftar yemeğinde AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Vehbi Koç, Ensar Vakfı Trabzon Şube Başkanı Ömer Topaloğlu ile birlikte çok sayıda TÜGVA üyesi katıldı.

 

GENEL BAŞKAN İSMAİL EMANET:“İYİ BİR NESLİN YETİŞMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

İftar programında TÜGVA Trabzon ailesine hitaben bir konuşma gerçekleştiren TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet; “Dünyeviliğin arttığı, bireyselliğin ön plana çıktığı bir dönemde, bizi birbirimize yaklaştıran, bize gerçek sahibimizi hatırlatan Ramazan ayına kavuşmanın hep birlikte memnuniyetini yaşıyoruz. Bizler TÜGVA ailesi olarak kültür, spor, bilim, ilim, sanat gibi her alanda etkin ve nitelikli bireyler yetiştirmeyi, ahlaki ve manevi değerlerimize bağlı, örf ve geleneklerinin bilincinde olan bir neslin yetişmesi için mücadele ediyoruz. Özellikle teknolojinin geliştiği bu çağda, Avrupa’nın, Çin’in, Amerika’nın bir adım ilerisinde olmak için çalışmalar yapmalıyız. Birinin dördüncü, diğerinin beşinci seviyede olduğu yerde biz beşinci seviyeden itibaren geliştirme faaliyetlerimizi sürdürmeliyiz. TİKA ile birlikte yurt dışına gönderdiğimiz TÜGVA’lı arkadaşlarımızdan mükemmel geri dönütler alıyoruz. Hazırladıkları raporlar bizlere oldukça fayda sağlıyor. Gelişiyor, geliştiriyoruz. Yerli ve milli anlayışına hizmet için gereken çabayı gösteriyoruz. Bu vizyon ve misyon ile ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu. Emanet, programa katılan herkesin yaklaşan Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı da kutladı.

VEHBİ KOÇ: “GENÇLERE ÖNEM VERİYORUZ”

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Vehbi Koç, gençlerin en iyi şekilde yetişmesi ve vatana, millete hayırlı birer birey olarak gelişmelerinin önemli olduğunu söyleyerek; “Yeryüzünde dürüstlüğümüz, ahlakımız ne kadar ahlaki değerlerimiz varsa ilim ve bilim adına, insanlık adına, insanlığa hizmet adına güzel şeyler başarabilmek adına mücadele veren gençlerle bir arada olmaktan son derece mutluluk duyuyorum. Gençlere en çok önemin verildiği AK Parti’nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri bu ahvalde belirlenmiştir. Bizler de bunun için elimizden gelen gayreti samimiyet ve özveriyle göstereceğiz” şeklinde konuştu.

 

Programın sonunda konuşan TÜGVA Trabzon İl Temsilcisi Osman Ergün, “TÜGVA her geçen gün kar topu gibi büyüyen ve gelişen bir aile. Ramazan ayı dolayısıyla bir araya geldiğimiz kardeşlik soframızda kıymetli misafirlerimizi ağırlamaktan dolayı son derece mutluluk duyduk. Katılanlara teşekkür ediyor, Kadir Gecesi’nin mübarek olmasını niyaz ediyor ve hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler: GENEL, BAŞKAN, İSMAİL, EMANET, VE, MİLLETVEKİLİ, ADAYI, VEHBİ, KOÇ, KATILDI
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1638 IV. Murat komutasındaki Osmanlı ordusu, Musul'a girdi.
1757 Prusya Kralı II. Friedrich, 7 Yıl Savaşları'nda Fransa'yı, Rosbach'da yendi.
1840 Afganistan, İngilizlere teslim oldu.
1854 İngiliz-Fransız Birleşik Donanması Kırım Savaşı'nda Rus donanmasını yenilgiye uğrattı.
1895 New York Rochester'dan George B. Selden, benzinle çalışan otomobil için ilk ABD patentini aldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur