

CHP Trabzon il binasında dün sabah akıl almaz bir olay yaşandı. Başkanlığın bulunduğu kata isabet eden mermi camı parçalarken, binanın girişinde de üç tane boş kovan bulundu.
Trabzon’da bugün sabah saatlerinde herkesi korkutan bir gelişme yaşandı.
Gümüş Batu İş Merkezinde bulunan CHP il binasına gelen personel, camın çatlak olduğunu fark etti.Bunun üzerine durum polis ekiplerine bildirildi.
Bölgeye çok sayıda polis ekibi gelirken, konunun silahlı saldırı mı yoksa, farklı bir durum olup olmadığı ise henüz netlik kazanmadı.
Olay yerine gelen polis, camda yaptıkları kontrolde ise kurşun izine rastladı. Yapılan kontroller sonucunda binanın giriş kısmında 3 boş mermi kovanı bulundu.
BAŞKAN AŞÇI AÇIKLAMA YAPTI
Silahlı saldırı İlgili açıklamalarda bulunan CHP Trabzon İl Başkanı Nurcan Aşçı Demiröz: “Saat 12.00’de Fatih Başkanımla birlikte bir programdaydık. Emniyetten arkadaşlar aradı, binada sorun olduğunu söyledi. Nöbetçi olan arkadaşımız bildirmiş, biz de hemen olay yerine geldik. Emniyet güçlerimizle birlikte olay yeri inceleme de geldi. Gerekli incelemeler yapıldı. Alt kısımda iki tane kovan bulundu. Aynı şekilde iki kat üste de tahribat varmış. Rapor tuttular, şimdi kamera kayıtlarını inceleyecekler en kısa zamanda da bize döneceklerini bildirdiler. Bizim şüphelendiğimiz ya da önceden yaşanan bir olay söz konusu değil.” ifadelerini kullandı
CHP İL BAŞKANLIĞININ 2 KAT ÜSTÜNDE DAHA MERMİ İZİ BULUNDU
Polisin yaptığı araştırmada, CHP İl Başkanlığının, 2 kat üstünde daha kurşun izine rastlandığı kaydedildi.

Haber Yorumları































