Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YUKARI HAVZALARDA DSİ’NİN BENTLERİNDEN GEÇİT YOK! KIZILAY ÖĞRENCİLERİ KIZILAY HAFTASINDA BİLİNÇLENDİRİYOR BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI İnsan Kaynakları Kariyer Kongresi ve Fuarı, İnsan Kaynakları Sektörünü Buluşturdu AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN MİNİKLERE KÜLTÜR YOLCULUĞU LÖSEV’DEN TRAZBON’DA FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİ Arslan Bulut Ne Yazdı! BELEDİYEDEN DUYURU BAŞKAN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET ORTAHİSAR BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ Yomra’da Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor 100. Yıl İlkokulu Diyabet ve Beslenme Günü Bilgilendirme Programı CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz,dan Dikkat Çeken Açıklama Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri yakında başlıyor. Mustafa Bak’tan TÜİK Açıklaması Başkan Kara ilçelerdeki esnafın sorunlarını dinliyor Arsin Kaymakamı Şule Demirtaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT HEYETİYLE 24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
 
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
 
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
Trabzon’a Ne Verdiler.
 

Trabzon’a Ne Verdiler.

Trabzon MHP Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, seçim çalışmalarını Akçaabat’ta sürdürdü.

22 Ekim 2015 Perşembe 17:46
Yazdır

Vatandaştan yoğun ilgi gören Aydın, AK Partili belediyeler de, AK Parti hükümeti gibi boş vaat şampiyonu oldu. 61 projemiz var diyenlerin biten projeleri nerede. Hangi projelerini gerçekleştirdiler?

“GENELİ DE YERELİ DE BOŞ VAATLER VERİYOR”

Trabzon MHP Milletvekili adayı Yavuz Aydın 13 yıldır iktidarda olan AK Partihükümeti ile 2. Dönemini Trabzon şehrini yöneten AK Partili Büyükşehir belediye başkanının aynı zihniyetin ürünü olduğunu belirtti. Yavuz Aydın: “Merkezi hükümette Bakanlar ve Başbakan belediyede ise başkan Gümrükçüoğlu vaatlere doymuyor. 61 projesi vardı hangisini gerçekleştirdi halk bunun cevabını merak ediyor? Ak Parti miras yiyor. Zamanında beğenmediğimiz DSP MHP ANAP koalisyonunun almış olduğu mali ve sosyal önlemlerle ilk 5-6 yılını iyi bir şekilde değerlendiren Ak Parti bugünkü AK Parti değildir.Dün onlara ağıza alınmayacak hakaretleri edenler bugün 40 yıllık AK Partili gibi meydanlardadır. Kendi zenginini oluşturan, kendi yandaşına yerel ve ulusal tüm kapıları acan, adında adalet ve kalkınmayı bir arada barındıran AK Parti'de ne adaletten eser kaldı ne de kalkınmadan. Türk milletinin ümit bağlayarak iktidara getirdiği Ak Parti artık boş vaat partisine döndü. Bakanları, başbakanı ve milletvekilleri her gittikleri illerde tamamlanmayan hatta yer tahsisi yapılamayan projeleri açmaktan da geri dur muyor.Gerçekleşmeyen projeleri  halka sunmak vatandaşla dalga gecmekten başka nedir?” dedi.

 

TRABZON’A NE VERDİLER?

Trabzonda işsizlik sorunu Türkiye ortalamasının üzerine çıkarken iş bulamayan gençlerin Trabzon'u terk ettiğini belirten Aydın, "Trabzon'u büyükşehir yaparak Trabzonluya ümit veren Ak Parti,  Trabzon'un ulaşım sorununu bile çözemedi. Yomradan ya da Akçaabat' tan Trabzon merkeze  insanlar 1 saatte gidebiliyor.Hizmete yönelik dahi elle tutulur bir projesi olmayanlar Trabzonu  istihdama yönelik projesi olmayanlar da  ülkemizi yönetmeye devam ediyor. Yaptıkları 9 aylık gecici işcileri İş Kurla birlikte belediyelere doldurmak ve oy avcılığı yapmaktır. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da Ak Parti'nin genel politikasının bir yansımasıdır. Vaadi çok ama icraatı yoktur. 1Kasım erken Genel  seçimlerinde önce Türkiye'de ardından yapılacak yerel seçimlerde de Trabzonda iktidar olup MHP' ile halkımızın yüzünü güldüreceğiz. Turizim ve istihdam projelerimizle Trabzondan göcü durdurup şehrimizi Karadenizin abisi yine yapacağız." şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: Trabzon, MHP, Milletvekili, Adayı, Yavuz, Aydın, seçim, çalışmalarını, Akçaabat’ta, sürdürdü,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1638 IV. Murat komutasındaki Osmanlı ordusu, Musul'a girdi.
1757 Prusya Kralı II. Friedrich, 7 Yıl Savaşları'nda Fransa'yı, Rosbach'da yendi.
1840 Afganistan, İngilizlere teslim oldu.
1854 İngiliz-Fransız Birleşik Donanması Kırım Savaşı'nda Rus donanmasını yenilgiye uğrattı.
1895 New York Rochester'dan George B. Selden, benzinle çalışan otomobil için ilk ABD patentini aldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur