Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YUKARI HAVZALARDA DSİ’NİN BENTLERİNDEN GEÇİT YOK! KIZILAY ÖĞRENCİLERİ KIZILAY HAFTASINDA BİLİNÇLENDİRİYOR BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI İnsan Kaynakları Kariyer Kongresi ve Fuarı, İnsan Kaynakları Sektörünü Buluşturdu AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN MİNİKLERE KÜLTÜR YOLCULUĞU LÖSEV’DEN TRAZBON’DA FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİ Arslan Bulut Ne Yazdı! BELEDİYEDEN DUYURU BAŞKAN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET ORTAHİSAR BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ Yomra’da Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor 100. Yıl İlkokulu Diyabet ve Beslenme Günü Bilgilendirme Programı CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz,dan Dikkat Çeken Açıklama Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri yakında başlıyor. Mustafa Bak’tan TÜİK Açıklaması Başkan Kara ilçelerdeki esnafın sorunlarını dinliyor Arsin Kaymakamı Şule Demirtaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT HEYETİYLE 24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
 
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
 
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
Trabzon Üniversitesi’nden Teşekkür Belgesi
 

Trabzon Üniversitesi’nden Teşekkür Belgesi

Dünyanın En Etkili Bilim İnsanlarından Çalık’a ve Başarı Gösteren Akademisyen ve Öğrencilere Trabzon Üniversitesi’nden Teşekkür Belgesi

20 Mayıs 2023 Cumartesi 18:04
Yazdır
Dünyanın en etkili bilim insanları içerisinde yer alan Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Temel Eğitim bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Muammer Çalık’a ve başarı gösteren akademisyenler ile öğrencilere Trabzon Üniversitesi’nin 5. Kuruluş yıldönümü kutlamalarında teşekkür belgesi takdim edildi.

Stanford Üniversitesi bilim insanlarından Prof. Dr. John P. Loannidis ve araştırma ekibi tarafından Eylül 2022 yılı verilerine göre hazırlanan “Updated Science-Wide Author Databases of Standardized Citation İndicators” başlıklı makale verilerine göre Prof. Dr. Çalık, yaklaşık 50 milyon bilim insanı arasında yüzde 1,58’lik dilimde yer aldı.

Türkiye’de eğitim bilimleri alanında listeye giren iki akademisyen biri olan Çalık, aynı zamanda AD Scientific Index tarafından 2023 Turkey top 10.000 Scientist listesinde ülkemizde ilk bine girmeyi başardı.  Törende, Prof. Dr. Muammer Çalık’a dünyanın en etkili bilim insanları içerisinde yer alması sebebiyle teşekkür belgesi Trabzon Vali Yardımcısı Hacı Osman Hökelekli tarafından takdim edildi.

Trabzon Üniversitesi, kuruluşunun 5. yıl dönümünde üniversiteye maddi destek veren iş adamı Mehmet Kobya ile uluslararası düzeyde başarı elde etmiş, TÜBİTAK projelerinde destek almaya hak kazanmış ve sanatsal alanda ödüller almış akademisyenleri, spor alanında dereceler kazanmış öğrencileri teşekkür belgesi ile onurlandırdı.

Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen teşekkür belgeleri takdim töreninde Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu’nun fiziksel ve teknik alt yapısının tamamlanmasında üstün gayretleri bulunan sponsor iş adamı Mehmet Kobya’ya plaket ve teşekkür belgesi, Trabzon Vali Yardımcısı Ali Yavuz tarafından takdim edildi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen ise AD Scientific Index tarafından 2023 Turkey top 10.000 Scientist listesinde ülkemizde ilk bine girmeyi başaran akademisyenlerden Prof. Dr. Adnan Baki adına Doç. Dr. Temel Kösa’ya, Prof. Dr. Haluk Özmen, Prof. Dr. Muammer Çalık ve Prof. Dr. Hakan Şevki Ayvacı’ya teşekkür belgelerini takdim etti.

2022 yılı içerisinde TÜBİTAK 3005- Sosyal ve Beşerî Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destekleme Programı’na sunduğu projesi ile destek almaya hak kazanan Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sibel Er Nas’a; 1001 – Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Program’ına sunduğu projesi ile destek almaya hak kazanan Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Şevki Ayvacı’ya; 1001– Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı’na sunduğu projesi ile destek almaya hak kazanan Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hikmet Yazıcı’ya; 1001– Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı’na sunduğu projesi ile destek almaya hak kazanan Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Çakıroğlu’na; 1001– Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Program’ına Sunduğu Projesi ile destek almaya hak kazanan Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Aslan adına Prof. Dr. Faik Özgür Karataş’a; 1002- Hızlı Destek Programı’na Sunduğu Proje ile destek almaya hak kazanan Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ünal Çakıroğlu’na teşekkür belgeleri ise Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın tarafından sunuldu.

TRT Genel Müdürlüğü Müzik Dairesi Başkanlığı’na Türk Sanat Müziği repertuar kurulu tarafından bestelediği 16 sanat müziği eserinin tamamı “yayımlanabilir” bulunan Öğretim Görevlisi Özdemir Hafızoğlu’na, teşekkür belgesi Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı tarafından takdim edildi.

Trabzon Üniversitesi bünyesinde eğitim-öğretim gören ve başarılara imza atarak teşekkür belgesi almaya hak kazanan 16 öğrenci içerisinden törende bulunan öğrencilerden FİSU Üniversiteler arası Dünya Şampiyonası Karate Birincisi ve aynı zamanda Üniversiteler Arası Türkiye Şampiyonası Karate Üçüncüsü Keyda Nur Çolak’a;  Üniversiteler Arası Türkiye Boks Şampiyonası İkincisi Yaren Şahin’e; Üniversiteler Arası Türkiye Boks Şampiyonası İkincisi Aleyna Demirkır’a; Üniversiteler Arası Türkiye Boks Şampiyonası İkincisi Cansu Çakır’a teşekkür belgeleri ise İl Jandarma Komutanı Tuğg. Adem Şen tarafından takdim edildi.

İl dışında bulunmaları ve milli takım kampında olmaları nedeniyle törene katılamayan başarı kazanmış öğrencilere ise teşekkür belgeleri daha sonra takdim edilecek.

 

 

 

Anahtar Kelimeler: Dünyanın, En, Etkili, Bilim, İnsanlarından, Çalık’a, ve, Başarı, Gösteren, Akademisyen, ve, Öğrencilere, Trabzon, Üniversitesi’nden, Teşekkür, Belgesi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1638 IV. Murat komutasındaki Osmanlı ordusu, Musul'a girdi.
1757 Prusya Kralı II. Friedrich, 7 Yıl Savaşları'nda Fransa'yı, Rosbach'da yendi.
1840 Afganistan, İngilizlere teslim oldu.
1854 İngiliz-Fransız Birleşik Donanması Kırım Savaşı'nda Rus donanmasını yenilgiye uğrattı.
1895 New York Rochester'dan George B. Selden, benzinle çalışan otomobil için ilk ABD patentini aldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur