Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YUKARI HAVZALARDA DSİ’NİN BENTLERİNDEN GEÇİT YOK! KIZILAY ÖĞRENCİLERİ KIZILAY HAFTASINDA BİLİNÇLENDİRİYOR BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI İnsan Kaynakları Kariyer Kongresi ve Fuarı, İnsan Kaynakları Sektörünü Buluşturdu AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN MİNİKLERE KÜLTÜR YOLCULUĞU LÖSEV’DEN TRAZBON’DA FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİ Arslan Bulut Ne Yazdı! BELEDİYEDEN DUYURU BAŞKAN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET ORTAHİSAR BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ Yomra’da Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor 100. Yıl İlkokulu Diyabet ve Beslenme Günü Bilgilendirme Programı CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz,dan Dikkat Çeken Açıklama Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri yakında başlıyor. Mustafa Bak’tan TÜİK Açıklaması Başkan Kara ilçelerdeki esnafın sorunlarını dinliyor Arsin Kaymakamı Şule Demirtaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT HEYETİYLE 24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
 
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
 
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
Su Sorunu Çözüldü!
 

Su Sorunu Çözüldü!

(TİSKİ) Trabzon'un İki İlçesindeki Su Sorununu Çözdü.

4 Nisan 2015 Cumartesi 19:57
Yazdır
Trabzon Büyükşehir Belediyesi bağlı kuruluşu olarak çalışmalarını sürdüren Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) içme suyu ve kanalizasyon tesislerinde yaz döneminde her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bağlı kuruluşu olarak çalışmalarını sürdüren Trabzonİçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) içme suyu ve kanalizasyon tesislerinde yaz döneminde her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Elektrik kesintilerinden dolayı Of ilçesine içme suyu sağlayan sondaj kuyularından zaman zaman ilçeye su verilemiyordu. Mevcut kuyuların bakım ve onarımları tamamlandıktan sonra elektrik kesintisi yaşandığı zamanlarda da ilçeye su verilebilmesi için 1 adet 750 KVA gücünde jeneratör alınarak montajı yapıldı.

Ayrıca yine Of ilçesinde İrfanlı Mahallesi Melih Gökçek Parkı'nda yer alan kanalizasyon terfi merkezinde jeneratör olmadığı için elektrik kesintisi yaşandığında bölgedeki binaların alt katlarına atık su baskını yaşanıyordu. Bu olumsuzluğun önüne geçmek için terfi merkezine 1 adet 100 KVA gücünde jeneratör montajı yapıldı.

Arsin ilçesinin Yanbolu Vadisi'nde yer alan ve ilçenin içme suyu ihtiyacını karşılayan keson kuyularının da söz konusu çalışma çerçevesinde bakım ve onarımları gerçekleştirilerek elektrik kesintisi yaşandığında ilçeye sağlıklı şekilde su verilebilmesi için 525 KVA gücünde bir jeneratör alınarak montajını tamamladı. Yapılan bu çalışma ileArsin'in susuz kalmasının önüne geçilmiş oldu.

Bunların yanı sıra Akçaabat ilçesinin Yıldızlı Mahallesi'nde bulunan kanalizasyon terfi merkezine 250 KVA, Çarşıbaşı ilçesinin Kerem Mahallesi'nde bulunan kanalizasyon terfi merkezine ise 68 KVA gücünde jeneratör alınarak montajı yapıldı. Bu sayede elektrik kesintisi yaşandığında da söz konusu kanalizasyon terfi merkezleri sağlıklı şekilde çalışmaya devam edecek.

"TÜM SORUNLARA EL ATTIK"

TİSKİ'nin söz konusu çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan TrabzonBüyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, elektrik kesintisi yaşandığında pompalar çalışmadığı için içme suyu ve kanalizasyon terfi merkezlerinde önemli sıkıntılar yaşanabildiğine dikkat çekerken, yapılan çalışmalarla bu olumsuzlukların ortadan kaldırıldığını söyledi. Gümrükçüoğlu, "Türkiye'nin en yaşanılabilir dördüncü şehri durumunda bulunan Trabzon'un daha yaşanılabilir bir kent olması için il genelinde çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. TİSKİ, Trabzon'un genelindeki içme suyu ve kanalizasyon problemlerine el atmış durumdadır ve her gün önemli bir çalışmayı sonuçlandırmaktadır. Önümüzdeki dönemlerde çok daha büyük projeler birer birer sonuçlandırılacaktır. Bu dönemin sonunda Trabzon'un genelindeki içme suyu ve kanalizasyon sorunlarının çok büyük kısmının ortadan kalkmış olduğunu hep beraber görüp yaşayacağız" dedi.

Anahtar Kelimeler: (TİSKİ), Trabzon'un, İki, İlçesindeki, Su, Sorununu, Çözdü
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1638 IV. Murat komutasındaki Osmanlı ordusu, Musul'a girdi.
1757 Prusya Kralı II. Friedrich, 7 Yıl Savaşları'nda Fransa'yı, Rosbach'da yendi.
1840 Afganistan, İngilizlere teslim oldu.
1854 İngiliz-Fransız Birleşik Donanması Kırım Savaşı'nda Rus donanmasını yenilgiye uğrattı.
1895 New York Rochester'dan George B. Selden, benzinle çalışan otomobil için ilk ABD patentini aldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur