Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
ÇİFTÇİ EĞİTİMLERİ SÜRÜYOR AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı’ndan Ankara Çıkarması BAŞKAN KAYA, ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NİN ÇALIŞMALARINI ANLATTI TİYATRO FESTİVALİ YOĞUN İLGİYLE DEVAM EDİYOR Bölge gıda sektörü TTSO öncülüğünde Bakü’de Akçaabat Fen Lisesi’nde “İçimizden Başarıya Giden Yol” Etkinliği Düzenlendi BARÜ ile Türk Kızılay iş birliğinde kan bağışı kampanyası başlatıldı CHP HEYETİNDEN DOĞANKÖYDE BASIN AÇIKLAMASI ESKİ DOSTLARDAN VEFA ZİYARETİ GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI ÜNİVERSİTE DE BAŞKAN KAYA’DAN ‘REŞADİYE VİYADÜĞÜ’ SORUSU AKÇAABAT, BAŞKENT’TE GÖNÜLLERİ FETHETTİ AKÇAABAT’TA OFF-ROAD HEYECANI ÖDÜL TÖRENİYLE TAÇLANDI AK Parti İl Başkanından Sumud’a Gemi Desteği BÜYÜKŞEHİR’İN 2025 YILI FAALİYET RAPORU YETERLİ BULUNDU İSRAİL KÜSTAHLIĞINA BAŞKAN GENÇ’TEN SERT TEPKİ: HAYIRLI OLSUN TRABZON TİCARET VE SANAYİ ODASI FUARA KATILACAK Trabzon Dünya Ticaret Merkezi Genel Kurul toplantısı yapıldı SELİM DİLLİYE ZİYARET
CHP HEYETİNDEN DOĞANKÖYDE BASIN AÇIKLAMASI
CHP HEYETİNDEN DOĞANKÖYDE BASIN AÇIKLAMASI
 
GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI ÜNİVERSİTE DE
GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI ÜNİVERSİTE DE
 
HAYIRLI OLSUN
HAYIRLI OLSUN
Şok itiraf!
 

Şok itiraf!

"Onur'u G.saray'a almak istemiştim"

12 Ekim 2012 Cuma 20:28
Yazdır
2014 Dünya Kupası Eleme Grubu mücadelesinde Romanya ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takım'ın teknik direktörü Abdullah Avcı, grupta çok önemli iki maçı peş peşe oynayacaklarını belirterek, "Kazanmanın yolu disiplin ve sabır." dedi.   Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Romanya ile karşılaşacak olan A Milli Takım'ın teknik direktörü Abdullah Avcı, şu ana kadar herhangi bir problemleri olmadığını belirterek, şöyle konuştu: "Sosyal aktiviteler yaptık ve cuma günü oynayacağımız maça hazırlanıyoruz. Grup lideri ile oynayacağız. Yeni bir jenerasyon ve rakibimizin fizik kalitesi iyi. Takım savunmasını doğru yapan, hatlar arasında kopukluk yaşamayan, dinamik bir takımla oynayacağız. Zor bir karşılaşma olacak. Kazanmak önemli ama kazanamıyorsan da kaybetmemek önemli. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Yetenekli ayaklarımız maçın kritik anlarında anahtar oyuncu olacaklar, umarım bunu da çözecekler."   Romanya'yı iyi analiz ettiklerini söyleyen Avcı, "Romanya takım savunmasını iyi yapan ve hızlı hücum yapabilen bir takım. Sabırlı, arzulu ve istekli oynamamız gerekir. Oyun disiplini ve sabır bizim için çok önemli. Gol gelmedi diye disiplinden kopmamalıyız. Bunun dışında başka bir oyun sistemi düşünülemez. Zaaf olan tarafları iyi değerlendirmek istiyoruz." dedi.   Taraftar konusuna da değinen Abdullah Avcı, "Taraftar konusunda karamsar değilim. Estonya maçında son zamanlarda alışık olmadığımız tablo vardı. Bu biraz başarıya endeksli. 2008 yılında insanlar sokaklarda tek bayrakla dolaşırlardı. Son iki turnuvaya katılamadığımızda insanlar uzaklaştılar. Bunun birçok etkenleri var; teknik adamlar, basın, medya... Kulüpçülük olarak ayrılmış gözükse de son maç beni son derece ümitlendirdi. Bütün futbolcularımızı tribüne çağırdılar. Bugün de biletler tamamen tükeniyor. Yeni jenerasyon var ve insanlar da buna destek veriyor. Medyanın da destek vermesini istiyorum." diye konuştu.   "ONUR'U KADROYA ALMADIM ÇÜNKÜ ..."   Milli Takım'a Onur Kıvrak'ı davet etmemesi üzerine yoğun eleştirilere maruz kalan Avcı, Onur'u milli takıma ilk davet eden hocanın kendisi olduğunu ifade etti ve "Onur Kıvrak'ı Yeşilova'dan Galatasaray'a almak istemiştim ve Karşıyaka'da oynarken milli takıma ilk davet eden hocası benim." diyerek, şunları söyledi:   "Şu ana kadar Onur'un 3 kez, Cenk'in 2 ve Mert'in de 4 kez A Milli Takım deneyimi var. Bu seneki oynama süreleri de birbirine çok yakın. Son 7 maçtır Mert ve Cenk'in bizimle beraber olmalarından dolayı tercihimizi bu şekilde kullandık. Bunun dışında farklı hiçbir şey yok. Ligde ve kupalarda oynama süreleri de birbirine çok yakın. Onur da Milli Takım'ın en önemli aday oyuncularından birisidir."
Anahtar Kelimeler: "Onur'u, Gsaray'a, almak, istemiştim"
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1865 ABD Başkanı Abraham Lincoln bir suikastçı tarafından öldürüldü.
1894 Thomas Edison, sinemanın bir öncüsü sayılabilecek kinetoscope adlı cihazının ilk gösterisini yaptı.
1900 Paris Uluslararası Fuarı açıldı. Fuarda Osmanlı Pavyonu da yer aldı.
1912 Bir Alman şirketine 1910'da ısmarlanan Galata Köprüsü hizmete girdi. Köprüden geçiş 1930'a kadar paralı olarak sağlandı. 'Müruriye' denilen geçiş parasını, önlükler giyen tahsildarlar topluyordu.
1912 RMS Titanik battı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur