Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
Siyasette Farklı Üslup
 

Siyasette Farklı Üslup

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir referandum öncesi son açıklamada bulundu. Nadir bu kez siyasete yeni bir üslup getirerek fıkrayla eleştiride bulundu.

14 Eylül 2010 Salı 21:03
Yazdır

Siyasette Farklı Üslup

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir referandum öncesi son açıklamada bulundu. Nadir bu kez siyasete yeni bir üslup getirerek fıkrayla eleştiride bulundu.

Nadir şunları söyledi: "Halkımızın hoş görüsüne sığınarak Temel fıkrası ile başlamak istiyorum. İstanbul'da cinayet işleyip, Trabzon'da yakalanan Temel, ifadesinde bir türlü İstanbul'daki cinayeti anlatmaya sırayı getirmez. Hâkim'in İstanbul'a gel, uyarısı üzerine de İstanbul'a geleyim da asın beni da, der. AKP Sözcüleri Temel fıkrasında olduğu gibi, asılmaktan değil ama halkın doğruları anlamasından çok korkmuş olacaklar ki; yaptıkları hapın esas özünü değil de hep ambalajını anlatmayı yeğlemektedirler. Söz konusu paket toplam 7,5 sayfadır. 6 Sayfası yargıyı bağımlı hale getiren 2 maddeye, bu iki maddeyi gizlemek için hazırladıkları 24 maddeye ise 1,5 sayfa ayırmışlardır.

AKP, makyaj görevi yüklediği 24 madde ile insanlarımızı teferruata boğarak yargı bağımsızlığını hedef alan 2 maddeyi halk gümrüğünden kaçırmaya çalışmaktadır. İnsan hak ve özgürlükleri ve demokrasimizin gelişmesi ile ilgili iddia edildiği gibi ileriye değil, geriye gidiş vardır. AKP Halkın HAYIR'ını sezince Referandum paketini, ramazan kumanya paketleri, yanında yalancı cennet paketleri o da yetmedi toplumun tüm kesimlerine "ne kadar evet o kadar hizmet" paketleri ile takviye etmeye çalışmaktadır. Baskının türevleriyle karşı karşıya olan Halkımız her şeyin bilincindedir. Önce fakirleştirip, daha sonra yardım paketleri ile irade avına çıkanları ibretle izliyor.

Biz halkımızın yanındayız. Halkımızla birlikte Anayasa paketinin patentine değil, içeriğine HAYIR diyoruz. Bu Ülkeye Demokrasi fidanını biz diktik, büyüyüp gelişmesi önce bizi mutlu eder. Demokrasi ağacımızın köküne asit dökülmesine ve yargımızın bağımlı hale getirilmesine seyirci kalmamız söz konusu olamaz.

AKP içeriği zehir, ambalaj ve kullanma kılavuzu sahte olan haplarını millete yutturabilmek için her şey mubahtır anlayışı ile siyaset yapmaktadır. Karşımızda İnandırıcılığını yitirmiş inatçılıkla halkın geleceğine ipotek koymaya çalışan bir siyasi irade bulunmaktadır. Bu irade Demokrasinin azınlığın haklarını koruyan rejimin adı olduğundan dahi haberdar değildir.

Kuşkumuz yoktur.12 Eylül 2010 da tüm baskılara karşı dik duran halkımızın HAYIR'I bu gidişata DUR diyecektir. Siyaseti ihale anlayışı ile değil, ibadet anlayışı ile yapanlardanım. Daha önceki söylemlerimizde siyasette kullandığımız Vakit'te nakit'te helalimizdir. İfademiz sadece imzamızdır. Alınanlara hitap olunur." dedi.

Anahtar Kelimeler: Cumhuriyet, Halk, Partisi, (CHP), Akçaabat, İlçe, Başkanı, Mustafa, Nadir, referandum, öncesi, son, açıklamada, bulundu, Nadir, bu, kez, siyasete, yeni, bir, üslup, getirerek, fıkrayla, eleştiride, bulundu,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur