Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Akçaabat'ta Elektrik Kesintisi Yaşanak! Başkan Fuat Koçal'dan Açıklama ESNAF ODASINDAN İYİ PARTİ’YE ZİYARET BÜYÜKŞEHİR’DE ŞOFÖR ALIM SÜRECİ TAMAMLANDI TTSO’nun nitelikli işgücü projesine büyük ödül ANLAMLI DESTEĞE TEŞEKKÜR TRABZON, ŞAMPİYONLARI BAĞRINA BASTI BAŞKAN GENÇ’TEN 1 MAYIS MESAJI İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE GIDA! YAVUZ AĞIRALİOĞLU TRABZON’A GELİYOR CHP’Lİ KÖROĞLU, MUHTARLARIN NABZINI TUTTU BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS MESAJI: “ALIN TERİ KUTSALDIR” Trabzon iş dünyası Katar'da yeni iş birliklerine imza attı. ALTYAPIDAN ÜSTYAPIYA ORTA MAHALLE DÖNÜŞÜYOR BARÜ, akreditasyon başarılarına bir yenisini ekledi Gine Büyükelçiliğinden Trabzon’a çağrı var HEKİM KRİZİ DERİNLEŞİYOR TRABZON EN YAŞANABİLİR ŞEHİRLER ARASINDA ÇITAYI YÜKSELTTİ AKÇAABAT BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ HALK OYUNLARINDA BÖLGE ŞAMPİYONU BAŞKAN KALKIŞIM PLAY-OOF İÇİN NE DEDİ
ANLAMLI DESTEĞE TEŞEKKÜR
ANLAMLI DESTEĞE TEŞEKKÜR
 
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE GIDA!
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE GIDA!
 
YAVUZ AĞIRALİOĞLU TRABZON’A GELİYOR
YAVUZ AĞIRALİOĞLU TRABZON’A GELİYOR
Sivrikaya'dan Kınama ve Destek
 

Sivrikaya'dan Kınama ve Destek

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Mehmetçiklerimize karşı yapılan hain saldırıyı bir bildiri ile kınadı.

2 Mart 2020 Pazartesi 09:24
Yazdır
Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Mehmetçiklerimize karşı yapılan hain saldırıyı bir bildiri ile kınadı.

Başkan Yaşar Sivrikaya ve yönetim kurulunca yapılan açıklamada “Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanlığı yönetim kurulu olarak Suriye'nin İdlib kentinde Mehmetçiğimize karşı yapılan alçakça saldırıyı nefretle kınıyoruz.

İçinde Allah  korkusu  olmayan ve peygamber sevgisi tanımayan caniler ve  satılmışlar, mübarek Regaip kandilini kana bulamışlar. Böyle kutsal bir gecede yüreğimizi yakan hainler için artık söz bitmiştir.

Acımız büyüktür.

Bundan sonra hiçbir sözün hiçbir bahanenin itibarı ve inandırıcılığı kalmamıştır. Bütün ezberler tükenmiştir.

Hiçbir Mehmetçiğimizin kanı yerde kalmamalıdır. Yoksa bu coğrafyada aldığımız hava İçtiğimiz su bize haramdır” dedi.

Rusya’ya da yüklenen Sivrikaya “Rusya'nın güzel yurdumuza karşı beslediği gizli husumeti, gizli kini ve gizli düşmanlığa açıkça inşa etmiştir. Hiçbir zaman dostumuz olmayan bu millete lanet olsun.

Millet olarak da Rusya'ya karşı net tavrımızı ortaya kaymanın zamanı geldiğine inanmaktayım. Sonunu hazırlayan katil Esed de kalleş saldırının karşılığını en ağır şekilde almalı ve cezalandırılmalıdır” dedi.

“Esnaf  Devletinin Yanındadır “

Sivrikaya açıklamasını şöyle tamamladı “Bizler millet olarak böyle çok badireler atlattık gün birlik ve beraberlik olma günüdür Tek Yumruk ve aynı noktada buluşma günüdür Esnaf ve Sanatkarlar camisi olarak biz de hazırız.

Geçmişini aile terbiyesi ile geliştiren bu teşkilat 1.000 yıllık bir geçmişe sahiptir her dönemde olduğu gibi yine memleketinin Milleti'nin emrindedir.

Kahraman Mehmetçiğimizin yanındayız. Bize verilecek her görevi talibiz. Söz vatansa gerisi teferruattır, gerisi boştur . Bu camia için düşmanlarımızla şunu çok iyi bilsinler ki Türk ordusu var olduğu müddetçe bu bayrağı kimse indiremez, bu ezanı kimse susturamaz.

Bu vatanı kimse bölmeyecektir.  Hevesleri varsa hevesleri kursaklarında kalıp döktükleri kanda boğulacaklardır.Türk Milleti olarak hepimiz biriz hep birlikte güçlüyüz Türk devleti aşılmaz son kaledir.

Bizde taviz ve teslimiyet asla söz konusu değildir.

Akçaabat Esnaf  ve Sanatkarlar Odası olarak acımız büyüktür ama vatan sağ olsun diyoruz. Kahraman ve aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar temenni ediyorum.

Başımız sağ olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene”


Anahtar Kelimeler: Akçaabat, Esnaf, ve, Sanatkarlar, Odası, Mehmetçiklerimize, karşı, yapılan, hain, saldırıyı, bir, bildiri, ile, kınadı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1006 Tarihte kayıtlara geçirilmiş en parlak Süpernova olan SN 1006, Kurt takımyıldızı içerisinde gözlemlendi.
1563 Kral VI. Charles'ın emriyle bütün Yahudiler Fransa'dan kovuldu.
1789 George Washington, ABD'nin ilk cumhurbaşkanı oldu.
1803 ABD, Louisiana topraklarını Fransa'dan 15 milyon dolar karşılığında satın aldı. Böylelikle genç ülkenin toprakları iki katına çıkmış oldu. Bu alışverişe tarihte Louisiana mübayaası' adı verilmektedir.
1939 Türkiye'nin de katıldığı New York Dünya Sergisi açıldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur