Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
SIĞINILAN ÜLKE ;  TÜRKİYE
 

SIĞINILAN ÜLKE ; TÜRKİYE

Bu yaz okuduğum kitap Zülfü LİVANE’LİNİN “Huzursuzluk “ adlı kitaptı. Kitap Mardinli Hüseyin ile Ezidi Melek şah arasında geçmekteydi. Kitabı okumaktan büyük keyif aldım.

13 Ağustos 2018 Pazartesi 19:20
Yazdır

Kitapta Hüseynin Melek şaha kara sevdası işlenmekteydi. Sonuçta da bu sevda Hüseynin başını yer. Türkiye’de İşitten kaçar Amerika’da aşırı evangelist çeteler tarafından öldürülür. Hüseyin aşkı Melek şah yüzünden eski sözlüsünden vazgeçer. Fakat melek şah ve iki arkadaşı İşite esir düşer. Diğer kadınlar gibi onlarda ondan ona satılır. En sonunda kılık değiştirmiş bir Ezidi tarafından satın alınırlar ve  bu adam şu dağı aştığınızda Türkiye var . Orada rahat edersiniz diyerek onları Türkiye’ye yollar. Detaylar kitapta…

Yukarıda alıntıladığım gibi gerçekten mazlum milletlerin sığınağıdır Türkiye. Bir zulme uğrayan ülkesi işgal edilen mazlumlar Türkiye’yi kendilerine sığınılacak yer olarak görürler.

Fazla eskiye gitmeye gerek yok. Suriye Amerikalı  ve Avrupalı bir işgale maruz kaldığında kendilerine sığınacak yer olarak Türkiye’yi seçtiler. Şu anda ülkemizde üç buçuk milyon Suriyeli göçmen var. Bu insanlar bizleri seçtiler.   Bizlerde kendilerine kucağımızı açtık ve bağrımıza bastık.  Irak’ta işgal edildiğinde Iraklılar ülkemizi kendilerine sığınak olarak seçti. Hatta durum o kadar ilginçtir ki İşitten kaçan Ezidiler bile zulme uğradıklarında kendilerine sığınak olarak ülkemizi seçtiler. Ezidiler Müslüman değildir. Fakat onlar bile biz Türklere bir insan sığındı mı asla zarar görmez her daim yardım görür olduğunu bizlerden daha iyi bilmektedirler. Ondan dolayı bizlere sığınmışlardır. İşit topraklarını işgal ettiğinde erkeklerinin kafalarını kesmiş kadınlarını da cariye olarak alıp kullanmışlar. Hatta kitapta iki kız kardeşte aynı anda alındığı yazılmaktaydı.

Yada şöyle yazayım Filistin’de Siyonist İsrail tarafından zulme uğrayan kardeşlerimiz Türkiye’ye getirilip tedavi edilmektedir. Yazımın burasında samimi Yahudi ve Hıristiyanlarla bir problemimizin olmadığını bizlerin sorunu dünyanın başına bela olan Evangelist Hıristiyanlarla Siyonist Yahudilerle olduğunu samimi olanların ülkemde aynen bizler gibi ibadetlerini rahatça yapabildiklerini ifade etmek isterim.  Bu Evangelistler ve Siyonistler kendi çıkarları için o da Büyük İsrail Devletinin kuruluşudur bu amaçları için her türlü fitne ve fesadı çıkarttıklarını hatta amaçlarına ulaşabilmek için savaşı bile göze aldıklarını açıkça belirtmek isterim.

Afganistan işgal edilir Afgan kardeşlerimiz sığınılacak liman olarak ülkemi görürler. Pakistanlı kardeşlerimizde başlarında ki büyük bela Amerika sebebiyle sığınacak liman olarak ülkemizi görmektedirler.

Çeçenlilerden hiç bahsetmeyeyim. Ülkelerinde ki zulümden dolayı onlarda sığınacak liman olarak ülkemi görmekteler ve bundan dolayı ülkeme gelmektedirler.

Elin Evangelist ve Siyonistleri üçüncü dünya ülkelerini Afrika gibi sömürürken bizler bu ülkelere yardım getirmekteyiz. Zekatlarımızla kurbanlarımızla sadakalarımızla bu ülkelere yardımcı olmaya çalışmaktayız. Ülkelerinden zeki çocuklar ülkemize gelerek okuyup fakültelerini bitirip ülkelerine hizmet etmek için gitmektedirler.  Fakat Evangelistler ve Siyonistler bu zeki çocukları yüksek maaşlarla satın alıp kendilerine hizmet ettirmektedirler.

Ülkemde Keşmir’den ve Myemmerdanda mülteciler vardır. Onlarda azgın sömürgecilerden kaçtıklarında sığınılan liman olarak Türkiye’yi görüp ülkemize sığınmaktadırlar. Bakınız güzel şehrim  Trabzon o kadar büyük olmadığı halde yabancılar şubeye gidildiğinde hemen hemen her coğrafyadan onlarca insanları görürsünüz.

Önemli;

Önümüzde ki Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ederim.

Çocuk kaçırılmalarına karşın aileler  çocuklarını sokakta yalnız bırakmasınlar.

Denizde çocuk boğulmalarına karşın denizde aileler çocuklarını yalnız bırakmasınlar.

Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin inşallah…

 

 

Anahtar Kelimeler: Bu, yaz, okuduğum, kitap, Zülfü, LİVANE’LİNİN, “Huzursuzluk, , adlı, kitaptı, Kitap, Mardinli, Hüseyin, ile, Ezidi, Melek, şah, arasında, geçmekteydi, Kitabı, okumaktan, büyük, keyif, aldım
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur