Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YUKARI HAVZALARDA DSİ’NİN BENTLERİNDEN GEÇİT YOK! KIZILAY ÖĞRENCİLERİ KIZILAY HAFTASINDA BİLİNÇLENDİRİYOR BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI İnsan Kaynakları Kariyer Kongresi ve Fuarı, İnsan Kaynakları Sektörünü Buluşturdu AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN MİNİKLERE KÜLTÜR YOLCULUĞU LÖSEV’DEN TRAZBON’DA FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİ Arslan Bulut Ne Yazdı! BELEDİYEDEN DUYURU BAŞKAN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET ORTAHİSAR BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ Yomra’da Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor 100. Yıl İlkokulu Diyabet ve Beslenme Günü Bilgilendirme Programı CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz,dan Dikkat Çeken Açıklama Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri yakında başlıyor. Mustafa Bak’tan TÜİK Açıklaması Başkan Kara ilçelerdeki esnafın sorunlarını dinliyor Arsin Kaymakamı Şule Demirtaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT HEYETİYLE 24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
 
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
 
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
SIĞINILAN ÜLKE ;  TÜRKİYE
 

SIĞINILAN ÜLKE ; TÜRKİYE

Bu yaz okuduğum kitap Zülfü LİVANE’LİNİN “Huzursuzluk “ adlı kitaptı. Kitap Mardinli Hüseyin ile Ezidi Melek şah arasında geçmekteydi. Kitabı okumaktan büyük keyif aldım.

13 Ağustos 2018 Pazartesi 19:20
Yazdır

Kitapta Hüseynin Melek şaha kara sevdası işlenmekteydi. Sonuçta da bu sevda Hüseynin başını yer. Türkiye’de İşitten kaçar Amerika’da aşırı evangelist çeteler tarafından öldürülür. Hüseyin aşkı Melek şah yüzünden eski sözlüsünden vazgeçer. Fakat melek şah ve iki arkadaşı İşite esir düşer. Diğer kadınlar gibi onlarda ondan ona satılır. En sonunda kılık değiştirmiş bir Ezidi tarafından satın alınırlar ve  bu adam şu dağı aştığınızda Türkiye var . Orada rahat edersiniz diyerek onları Türkiye’ye yollar. Detaylar kitapta…

Yukarıda alıntıladığım gibi gerçekten mazlum milletlerin sığınağıdır Türkiye. Bir zulme uğrayan ülkesi işgal edilen mazlumlar Türkiye’yi kendilerine sığınılacak yer olarak görürler.

Fazla eskiye gitmeye gerek yok. Suriye Amerikalı  ve Avrupalı bir işgale maruz kaldığında kendilerine sığınacak yer olarak Türkiye’yi seçtiler. Şu anda ülkemizde üç buçuk milyon Suriyeli göçmen var. Bu insanlar bizleri seçtiler.   Bizlerde kendilerine kucağımızı açtık ve bağrımıza bastık.  Irak’ta işgal edildiğinde Iraklılar ülkemizi kendilerine sığınak olarak seçti. Hatta durum o kadar ilginçtir ki İşitten kaçan Ezidiler bile zulme uğradıklarında kendilerine sığınak olarak ülkemizi seçtiler. Ezidiler Müslüman değildir. Fakat onlar bile biz Türklere bir insan sığındı mı asla zarar görmez her daim yardım görür olduğunu bizlerden daha iyi bilmektedirler. Ondan dolayı bizlere sığınmışlardır. İşit topraklarını işgal ettiğinde erkeklerinin kafalarını kesmiş kadınlarını da cariye olarak alıp kullanmışlar. Hatta kitapta iki kız kardeşte aynı anda alındığı yazılmaktaydı.

Yada şöyle yazayım Filistin’de Siyonist İsrail tarafından zulme uğrayan kardeşlerimiz Türkiye’ye getirilip tedavi edilmektedir. Yazımın burasında samimi Yahudi ve Hıristiyanlarla bir problemimizin olmadığını bizlerin sorunu dünyanın başına bela olan Evangelist Hıristiyanlarla Siyonist Yahudilerle olduğunu samimi olanların ülkemde aynen bizler gibi ibadetlerini rahatça yapabildiklerini ifade etmek isterim.  Bu Evangelistler ve Siyonistler kendi çıkarları için o da Büyük İsrail Devletinin kuruluşudur bu amaçları için her türlü fitne ve fesadı çıkarttıklarını hatta amaçlarına ulaşabilmek için savaşı bile göze aldıklarını açıkça belirtmek isterim.

Afganistan işgal edilir Afgan kardeşlerimiz sığınılacak liman olarak ülkemi görürler. Pakistanlı kardeşlerimizde başlarında ki büyük bela Amerika sebebiyle sığınacak liman olarak ülkemizi görmektedirler.

Çeçenlilerden hiç bahsetmeyeyim. Ülkelerinde ki zulümden dolayı onlarda sığınacak liman olarak ülkemi görmekteler ve bundan dolayı ülkeme gelmektedirler.

Elin Evangelist ve Siyonistleri üçüncü dünya ülkelerini Afrika gibi sömürürken bizler bu ülkelere yardım getirmekteyiz. Zekatlarımızla kurbanlarımızla sadakalarımızla bu ülkelere yardımcı olmaya çalışmaktayız. Ülkelerinden zeki çocuklar ülkemize gelerek okuyup fakültelerini bitirip ülkelerine hizmet etmek için gitmektedirler.  Fakat Evangelistler ve Siyonistler bu zeki çocukları yüksek maaşlarla satın alıp kendilerine hizmet ettirmektedirler.

Ülkemde Keşmir’den ve Myemmerdanda mülteciler vardır. Onlarda azgın sömürgecilerden kaçtıklarında sığınılan liman olarak Türkiye’yi görüp ülkemize sığınmaktadırlar. Bakınız güzel şehrim  Trabzon o kadar büyük olmadığı halde yabancılar şubeye gidildiğinde hemen hemen her coğrafyadan onlarca insanları görürsünüz.

Önemli;

Önümüzde ki Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ederim.

Çocuk kaçırılmalarına karşın aileler  çocuklarını sokakta yalnız bırakmasınlar.

Denizde çocuk boğulmalarına karşın denizde aileler çocuklarını yalnız bırakmasınlar.

Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin inşallah…

 

 

Anahtar Kelimeler: Bu, yaz, okuduğum, kitap, Zülfü, LİVANE’LİNİN, “Huzursuzluk, , adlı, kitaptı, Kitap, Mardinli, Hüseyin, ile, Ezidi, Melek, şah, arasında, geçmekteydi, Kitabı, okumaktan, büyük, keyif, aldım
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1638 IV. Murat komutasındaki Osmanlı ordusu, Musul'a girdi.
1757 Prusya Kralı II. Friedrich, 7 Yıl Savaşları'nda Fransa'yı, Rosbach'da yendi.
1840 Afganistan, İngilizlere teslim oldu.
1854 İngiliz-Fransız Birleşik Donanması Kırım Savaşı'nda Rus donanmasını yenilgiye uğrattı.
1895 New York Rochester'dan George B. Selden, benzinle çalışan otomobil için ilk ABD patentini aldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur