Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
Şener Pul Akçaabat Esnaf Odasını Ziyaret Etti.
 

Şener Pul Akçaabat Esnaf Odasını Ziyaret Etti.

Şener pul “ Esnafın Sorununu Çözecek Olan MHP İktidarıdır”

1 Nisan 2015 Çarşamba 22:07
Yazdır
MHP Trabzon milletvekili aday adayı Şener Pul sivil toplum kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretleri ara vermeden sürdürüyor.

Pul, bu çerçevede Akçaabat esnaf ve sanatkârlar odası başkanı Yaşar Sivrikaya’yı makamında ziyaret etti.Ziyarette esnafın sorunları hakkında aday adayı Şener Pul’a bilgi veren başkan Yaşar Sivrikaya “Esnafın yüzde 15 olan destekleme priminin önemli bir sorun olarak karşılarında bulunduğunu bildirdi.”

 

Esnafa verilen kredilerde de düzenleme yapılması gereğine işaret eden Yaşar Sivrikaya, Şener Pul’a yönelik olarak, “. Memlekete hizmet etmek, halka hizmet etmek, bizim anlayışımızda hakka hizmet etmektir. Burada medeni bir cesaret göstererek Trabzon hizmetine talip oldunuz. Cenabı Allah memlekete, millete kim faydalı olacaksa ona nasip eylesin, hakkınızda ne hayırlı ise onu versin” diye konuştu.

MHP Trabzon milletvekili aday adayı Şener Pul’ da, önce başkan Yaşar Sivrikaya’ya kendisi için iyi dileklerinden dolayı teşekkür etti. Pul, milliyetçi hareket partisi olarak esnafın sorunlarının farkında olduklarını, iktidara gelmeleri durumunda, esnafın yanında olacaklarını ifade etti.

 

Pul, yüzde 15’lik destekleme priminin esnafın belini büktüğüne dikkat çekerek, hem bu konuda hem de esnafa verilen kredilerde gerekli düzenlemenin yapılması ve ÖTV’nin hiç olmazsa bir defaya mahsus olarak alınmaması gerektiğini söyleyen Şener Pul sözlerini şu şekilde sürdürdü.

 


“Milliyetçi Hareket Partisi olarak, iktidara gelmemiz durumunda devlet ile vatandaşımızı barıştıracağız. Vatandaşlarımızın ciddi sıkıntı içinde olduğunu iyi biliyoruz. İster emekli olsun ister çalışan, ister çiftçi olsun ister esnaf herkes ciddi sıkıntı içinde. Ekonomimizin iyi durumda olduğunu söyleyen AKP iktidarı vatandaşın sorunlarını neden görmezden geliyor anlamak mümkün değil. Demek ki burada başka bir iş var. Birilerinin refah seviyesi sürekli artıyor ama bu kesim kesinlikle vatandaşımız değil. Bunu düzeltecek olan hiç kuşkunuz olmasın MHP iktidarıdır.”


Anahtar Kelimeler: Şener, pul, , Esnafın, Sorununu, Çözecek, Olan, MHP, İktidarıdır”
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur