Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
Saadet Heyetinden Kaymakama Veda Ziyareti
 

Saadet Heyetinden Kaymakama Veda Ziyareti

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı ve Gençlik Teşkilatı, Of Kaymakamı Eren Arslan'ın Muğla Milas Kaymakamlığına atanması nedeniyle veda ziyaretinde bulundu.

9 Aralık 2016 Cuma 10:22
Yazdır

15 Aralık'ta yeni görev yerinde hizmet edecek olan Of Kaymakamı Eren Arslan'ı makamında ziyaret eden Saadet Partisi heyeti, Arslan'a yeni görev yerinde başarılar dilediler.

Karşılıklı sohbet şeklinde gerçekleştirilen ziyarette konuşan Of Kaymakamı Eren Arslan, görevini elinden geldiğince yapma gayreti içinde olduğunu ve bir kul olarak hatalar ve doğrularla Of'taki görevini tamamladığını söyledi.

Kaymakam Arslan, "Hepimiz kuluz ve hatalarımız ile eksikliklerimiz olabilir. Bizimde bu anlamda eksikliklerimiz elbette olmuştur, fakat bilerek yaptığımız bir eksikliğin olmadığını düşünerek gönül rahatlığı ile Of'taki bu görevimi yaptığıma inanıyorum. "dedi.

Of Halkından razı olduğunu sözlerine ekleyen Arslan, "Buradaki görevime başladığım ilk zamanlarda arkadaşlarım bana çok zor bir yerde görev yapacağımı söylerlerdi. Bende burada görevimi yaparken Of'un denildiği gibi zor bir yer olmadığını gördüm. Of Halkının sağduyulu ve anlayışı bir halk olduğuna şahit oldum. Bundan dolayı görev sürecimizde halkımıza karşı bilerek veya bilmeyerek yaptığımız bütün hatalardan dolayı özür diliyor ve haklarını helal etmelerini talep ediyorum." diyerek kendilerinin de bütün Of Halkına hakkını helal ettiğini söyledi.

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu ise yaptığı konuşmada, "Bizler şunu biliyoruz ki; makamlar gelip geçici, hizmetler ise kalıcıdır. Önemli olan her insanın bulunduğu yer ve makamda insanlık için güzel hizmetler yapmasıdır. Bu anlamda Saadet Partisi olarak görev süresi boyunca Sayın Kaymakamımızın yaptığı güzel çalışmalardan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz." diyerek kendilerine teşkilatı adına yeni görev yerinde başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler: Saadet, Partisi, Of, İlçe, Teşkilatı, ve, Gençlik, Teşkilatı, Of, Kaymakamı, Eren, Arslan'ın, Muğla, Milas, Kaymakamlığına, atanması, nedeniyle, veda, ziyaretinde, bulundu
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur