Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YUKARI HAVZALARDA DSİ’NİN BENTLERİNDEN GEÇİT YOK! KIZILAY ÖĞRENCİLERİ KIZILAY HAFTASINDA BİLİNÇLENDİRİYOR BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI İnsan Kaynakları Kariyer Kongresi ve Fuarı, İnsan Kaynakları Sektörünü Buluşturdu AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN MİNİKLERE KÜLTÜR YOLCULUĞU LÖSEV’DEN TRAZBON’DA FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİ Arslan Bulut Ne Yazdı! BELEDİYEDEN DUYURU BAŞKAN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET ORTAHİSAR BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ Yomra’da Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor 100. Yıl İlkokulu Diyabet ve Beslenme Günü Bilgilendirme Programı CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz,dan Dikkat Çeken Açıklama Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri yakında başlıyor. Mustafa Bak’tan TÜİK Açıklaması Başkan Kara ilçelerdeki esnafın sorunlarını dinliyor Arsin Kaymakamı Şule Demirtaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT HEYETİYLE 24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
 
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
 
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
Risk kalkmadan yolu açmayız
 

Risk kalkmadan yolu açmayız

Karayolları Bölge Müdürü Bayramçavuş’tan Akyazı, Yanbolu ve Yıldızlı Kavşağı’yla ilgili çarpıcı açıklamalar

19 Haziran 2015 Cuma 10:16
Yazdır
KARAYOLLARI 10. Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, Akyazı, Yanbolu Viyadüğü ve Yıldızlı Kavşağı’yla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bayramçavuş, Akyazı’da rirsk kalkmadan yolu açamayacaklarını, 2,5 ay sonra tünellerden birini hizmete sokacaklarını söyledi. Gazetelerde atılan ‘Risk kalktı mı?’ başlıklarının doğru olduğunu kaydeden Bayramçavuş, “Orada risk devam ediyor. Yıkılan duvarın devamı yukarıda çatlamış, patlamış bir şekilde duruyor. Aşırı bir yağışta o duvarın aşağıya yola gelip gelmeyeceği belli değil. Orada hayati tehlike var. İnsanları riske edemeyiz. Binde bir ihtimal dahi olsa riske giremeyiz. Ancak orada Ortahisar Belediyesi yazılı bir taahhütte bulunursa biz de üzerimize düşeni yapar, yolu açarız.” Dedi

KARAYOLLARI 10. Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, Akyazı, Yanbolu Viadüğü ve Yıldızlı Kavşağı’yla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bayramçavuş, Akyazı’da rirsk kalkmadan yolu açamayacaklarını, her Ramazan ayında yaşanan sıkışıklığın yine oluşacağını, 2,5 ay sonra tünellerden birini hizmete sokacaklarını söyledi. Bayramçavuş, Yıldızlı Kavşağı’na ise bir ay içinde başlamayı planladıklarını da sözlerine ekledi. Akyazı’da bir evin istinat duvarının çökmesi sonucu oluşan heyelan sonunda Karadeniz Sahil Yolu, Karayolları ekipleri tarafından temizlendi. Ancak yol ulaşıma henüz açılmadı.  Karayolları Bölge Müdürü Bayramçavuş, yol temizleme işini yolu ulaşıma açmak için yapmadıklarını, risk ortadan kalkmadan yolu açamayacaklarını belirterek,“Biz orayı açmak için değil temizlemek için çalışma yaptık. Bugün de orayı yıkatacağız. Gazetelerde atılan başlık geçerlidir, orada risk devam ediyor. Yıkılan duvarın devamı yukarıda çatlamış, patlamış bir şekilde duruyor. Aşırı bir yağışta o duvarın aşağıya yola gelip gelmeyeceği belli değil. Orada hayati tehlike var. İnsanları riske edemeyiz. Binde bir ihtimal dahi olsa riske giremeyiz. Ancak orada Ortahisar Belediyesi yazılı bir taahhütte bulunursa biz de üzerimize düşeni yapar, yolu açarız. Karayolları olarak biz üzerimize düşeni yaptık. Sadece iki tabelamız var. Yolu hemen açarız. Önümüzdeki süreçte oradaki sorun bir şekilde çözülecektir. Bu konuda ilgili kurumlar da bir gayret içerisinde, bunu görüyoruz.”şeklinde konuştu. Bayramçavuş, sözlerine şöyle devam etti: “Akyazı’da Ramazan ayı içinde yoldan dolayı bir sıkıntı beklemiyoruz. Oradaki sıkışıklık yine olacak. Geçen sene orada Beşirli Deresi’nden Karayolları kavşağındaki ışıklara kadar bir trafik sıkışıklığı yaşanıyordu zaten. Geçen sene o bölgeyi video kaydı ile kayıt altına aldım. Biz orada son derece modern köprülü kavşaklar yapıyoruz. Bazı arkadaşlar itiraz ediyor. Hizmet ediyorsun, büyük projeler ortaya koyuyorsun ama bazı insanlar anlamıyor bunu. İftar saati Beşirli Deresi’ne kadar orası kuyruk oluyor. Bu sene de olacak. Geçen sene de iki şeritti, bu sene de iki şerit olacak. Bu, yoğunlukla ilgili bir durum. Trafiğin akışıyla ilgili bir sorun yok. Sadece kısa bir mesafede aşağı inilip yukarı çıkılıyor.”

AK YAZI’DA B PLANI HAZIR

“Akyazı’daki sıkıntılar orada bizi B Planı’na yönlendirdi. Orada bir B planımız var. Planımız da şudur; Akyazı tünellerinin deniz tarafındaki tüpü biz hızlandırdık. Önümüzdeki 2 ya da 2,5 ay içerisinde deniz tarafındaki tüpü trafiğe açacağız. 2,5 ay sonra duvarı yıksalar da yıkmasalar da bizi fazla bir sıkıntıya sokmayacak artık. Akçaabat’tan Trabzon’a gelişi tüpün içine alacağız. Stadın içinden gelişi de deniz tarafındaki şeride alacağız. Biz o gayretin içindeyiz. Şu anda tünelin içinde 24 saat çalışılıyor.”

YANBOLU VİYADÜĞÜ’NDEKİ SIKINTI NEDEN KAYNAKLANDI?

“Yanbolu’da Santa’ya dönüşte bir kazık çakma çalışmamız var. Santa’ya dönüşte hemen sağda bir vatandaş villa yapmak için dere yatağında aşırı bir dolgu yaptı. O dolgu geldi bizim viyadüğe baskı uyguladı. Burada şimdi kazık çakıyoruz. Adamı da mahkemeye verdik. Hiç kimseye sormadan hareket ediyorlar. Bu inşaat orada yapılırken bize hiç kimse bir şey sormadı. Bizim yolumuzun kenarında ruhsat verildi, bize hiç sorulmadı. Biz yine işin oluruna gidiyoruz. Yanbolu’da o viyadük çökerse ne olur? Orada kullanacağımız ikinci bir yolumuz da yok.  İnsanlar artık duyarlı olmalı.”

YILDIZLI KAVŞAĞI İNŞAATI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

 

“Yıldızlı’daki kavşak çalışmasının kamulaştırması 14 aydır devam ediyor. Maalesef hala bitmedi, çok uzun sürdü. Bugün yarın bekliyoruz, parayı yatırır yatırmaz tebligat işlemlerinin akabinde hemen başlayacağız. O kavşak 2015 yılı hedefimizdir. Bizim orada 6 aylık bir gecikmemiz var. Bir türlü giremedik oraya. Akçaabat Asliye Hukuk Mahkemesi’nde devam ediyor. 6-8 ayda aldığımız davalar var ancak bu davalar 14 aydır devam ediyor. Bugün yarın bitecek, Allah’ın izniyle orada da yoğunlaşacağız. Nasıl ki Çatak’ta yoğunlaştık, bir ay içinde de Yıldızlı’da da o yoğunluğu göreceksiniz, deniz tarafından hemen gireceğiz.”

Anahtar Kelimeler: Karayolları, Bölge, Müdürü, Bayramçavuş’tan, Akyazı, Yanbolu, ve, Yıldızlı, Kavşağı’yla, ilgili, çarpıcı, açıklamalar
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1638 IV. Murat komutasındaki Osmanlı ordusu, Musul'a girdi.
1757 Prusya Kralı II. Friedrich, 7 Yıl Savaşları'nda Fransa'yı, Rosbach'da yendi.
1840 Afganistan, İngilizlere teslim oldu.
1854 İngiliz-Fransız Birleşik Donanması Kırım Savaşı'nda Rus donanmasını yenilgiye uğrattı.
1895 New York Rochester'dan George B. Selden, benzinle çalışan otomobil için ilk ABD patentini aldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur