Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YUKARI HAVZALARDA DSİ’NİN BENTLERİNDEN GEÇİT YOK! KIZILAY ÖĞRENCİLERİ KIZILAY HAFTASINDA BİLİNÇLENDİRİYOR BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI İnsan Kaynakları Kariyer Kongresi ve Fuarı, İnsan Kaynakları Sektörünü Buluşturdu AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN MİNİKLERE KÜLTÜR YOLCULUĞU LÖSEV’DEN TRAZBON’DA FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİ Arslan Bulut Ne Yazdı! BELEDİYEDEN DUYURU BAŞKAN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET ORTAHİSAR BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ Yomra’da Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor 100. Yıl İlkokulu Diyabet ve Beslenme Günü Bilgilendirme Programı CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz,dan Dikkat Çeken Açıklama Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri yakında başlıyor. Mustafa Bak’tan TÜİK Açıklaması Başkan Kara ilçelerdeki esnafın sorunlarını dinliyor Arsin Kaymakamı Şule Demirtaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT HEYETİYLE 24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
 
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
 
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
Rektör Uzun: “BARÜ kazanımlarını el birliğiyle geleceğe taşıyor”
 

Rektör Uzun: “BARÜ kazanımlarını el birliğiyle geleceğe taşıyor”

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, sürekli iyileştirme anlayışıyla yapılan çalışmalarla geride bırakılan 6 yılda akademik ve idari insan kaynağı sayısının alınan başarılarla orantılı olarak arttığını söyledi.

17 Mayıs 2023 Çarşamba 18:53
Yazdır

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Personel Daire Başkanlığı tarafından “Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Töreni” gerçekleştirildi. Etkinlikte, BARÜ ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkeziyle yapılan protokol kapsamında düzenlenen sınavları başarıyla tamamlayan memur adaylarının atama belgeleri takdim edildi.

Törende konuşan BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, üniversitenin “Biz bir aileyiz” ve “Birlikte başarıyoruz” anlayışları üzerine kurulan çalışma prensibiyle yarınlara iz bırakacak işlere imza atıldığını kaydetti.

Rektör Uzun, insan kaynağı potansiyelindeki değişime de atıf yaptığı konuşmasında, geride bırakılan 6 yılda öğretim elemanı sayısının yüzde 33 ve idari personel sayının yüzde 50 oranında artığını söyledi.

Rektör Uzun, “Yarınların güçlü Türkiye’si hedefinde adım adım ilerlettiğimiz stratejilerimize akademik ve idari insan kaynağımızın çabalarıyla katkı sunmaya devam ediyoruz. Bugün ülkemizin 81 ilinden ve 70’den fazla ülkeden öğrencilerin tercih ettiği, ulusal ve uluslararası sıralamalarda üst sıralarda ismini yazdırmaya başaran Üniversitemizin temel motivasyon kaynağı birlikte çalışma ve birlikte başarma enerjisi oluşturmaktadır. Biz, bulunduğumuz yerden başlayarak ülkemizin gelişimine değer katmaya, nitelik bilgi ve nitelikli bireyler yetiştirmeye devam edeceğiz. Bu düşüncelerle elde ettikleri başarılarla yeni görevlerine başlayacak olan insan kaynağımızı tebrik ediyor, çalışmalarıyla gücümüze güç katacaklarına yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Sınavlarda objektif ve şeffaf bir değerlendirme yaptıklarının altını çizen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim Çelik, gösterilen yüksek başarılardan dolayı tebriklerini iletti.

Genel Sekreter Doç. Dr. Said Ceyhan ise kariyer ve liyakat ilkelerine uygun olarak yürütülen çalışmaların önemine dikkat çekerek, tüm süreçlerde aynı hassasiyeti sürdürmeye devam edeceklerini aktardı.

Törende konuşan Personel Daire Başkanı Turgay Delialioğlu ise sayısal veriler üzerinden bir değerlendirme yaparak “BARÜ ailesi bugün itibarıyla 686’sı akademik, 488’i idari olmak üzere toplam 1.174 insan kaynağıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Sayın rektörümüzün liderliğinde gösterdiğimiz bu gayretle 2016 yılında 240 olan idari personel sayısını yüzde 50, 516 olan akademik personel sayısını ise yüzde 33 artırmayı başardık. Bu sayıyı üniversitemizin gelişimine uygun bir şekilde daha da yukarı taşımak için elimizden geleni yapmak için çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

BARÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zahmakıran ile birlikte akademik ve idari birim yöneticilerinin de katıldığı tören belge takdimi ve aile fotoğrafının alınmasının ardından son buldu.

 

Anahtar Kelimeler: Bartın, Üniversitesi, (BARÜ), Rektörü, Prof, Dr, Orhan, Uzun, sürekli, iyileştirme, anlayışıyla, yapılan, çalışmalarla, geride, bırakılan, 6, yılda, akademik, ve, idari, insan, kaynağı, sayısının, alınan, başarılarla, orantılı, olarak, arttığını, söyledi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1638 IV. Murat komutasındaki Osmanlı ordusu, Musul'a girdi.
1757 Prusya Kralı II. Friedrich, 7 Yıl Savaşları'nda Fransa'yı, Rosbach'da yendi.
1840 Afganistan, İngilizlere teslim oldu.
1854 İngiliz-Fransız Birleşik Donanması Kırım Savaşı'nda Rus donanmasını yenilgiye uğrattı.
1895 New York Rochester'dan George B. Selden, benzinle çalışan otomobil için ilk ABD patentini aldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur