Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
DEPLASMAN FATİHİ YİNE GALİP: 2-1 AKÇAABAT’TA DEVAM EDEN YATIRIMLAR İNCELENDİ TRABZON EKİBİNDEN DEPLASMAN ZAFERİ MY TURİZM'DEN 10 UNCU GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ. BAŞKAN EKİM, SAHURDA GENÇLERLE BULUŞTU AKÇAABAT’TA NEVRUZ COŞKUSU YAŞANDI Trabzon’da Adalet Yürüyüşü devam ediyor ÜYÜKŞEHİR 107 MAHALLE YOLUNU ULAŞIMA AÇTI. İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni başkanı BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT'TA BARÜ öğrenci kulüpleri proje üretmeye devam ediyor Denizbank’tan esnaf ve sanatkarlara avantajlı ticarikredi fırsatı ÖZEL ÇOCUKLARDAN BAŞKAN EKİM’E ZİYARET CHP Trabzon'da Meydana İniyor MİNİK ZİYARETÇİLER BELEDİYECİLİĞİ YERİNDE ÖĞRENDİ Akçaabatlılar Derneği’nden Vefa Gecesi Sebat Gençlik Spor Başkanı Cemil Kalkışım:Başkan Doğan için en önde yürürüm TÜRKAV Trabzon'da şok! BARÜ’lü güreşçi Umut Erdoğan, Avrupa üçüncüsü oldu Akçaabat Fen'den 18 Mart Özel "İki Kıta Bir Destan"
Trabzon’da Adalet Yürüyüşü devam ediyor
Trabzon’da Adalet Yürüyüşü devam ediyor
 
AKÇAABAT’TA NEVRUZ COŞKUSU YAŞANDI
AKÇAABAT’TA NEVRUZ COŞKUSU YAŞANDI
 
Akçaabatlılar Derneği’nden Vefa Gecesi
Akçaabatlılar Derneği’nden Vefa Gecesi
Pişman Oldum Birdaha Yapmam
 

Pişman Oldum Birdaha Yapmam

Büyükbaş hayvanları komşu araziye otlamak için girince iki alile arasında kavga çıkmıştı. Çıkan kavgada komşularını yaralayan gence kitap okuma cezası verildi.

28 Mart 2011 Pazartesi 10:01
Yazdır

TRABZON'UN Akçaabat İlçesi'nde ailesinin büyükbaş hayvanları komşunun arazisine girince iki aile arasında çıkan kavgada komşularını darp eden M.K. (20) mahkeme tarafından kitap okuma cezasına çarptırıldı. KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi'nde okuyan M.K. verilen cezadan memnun kaldı.

?Pişman Oldum, Bir Daha Yapmam'

6 AY boyunca kitap okuma cezasına çarptırılan M.K., Trabzon Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezi'ne haftada 3 gün uğrayarak kitap okuyor. M.K.'nın dünya klasiklerinden Gogol'un ?Ölü canlar'adlı kitabını okuduğu gözlendi. Kavgadan ötürü pişmanlık duyduğunu belirten M.K. mahkemenin kararını takdir ettiğini söyledi.

Büyükbaş hayvanları komşu araziye otlamak için girince iki alile arasında kavga çıkmıştı. Çıkan kavgada komşularını yaralayan gence kitap okuma cezası verildi.

KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi'nde okuyan M.K (20), ailesinin büyükbaş hayvanları komşularının arazisine girince iki aile arasında tartışma çıkmıştı. Çıkan bu tartışma daha sonra kavgaya dönüşünce M.K komşularını darp etmiş ve karakolluk olmuştu. M.K tarafından darp edilen komşuları şikayette bulunup dava açılmasına neden oldular. Açılan dava sonrasında "basit yaralama ve hakaret" suçundan üniversite öğrencisi M.K, 2 bin 400 TL para cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti M.K' nin daha önce hiçbir suç işlemediğinden hükmün geri açıklanmasına bırakarak şahsı denetimli serbestlikten yararlanmasına karar verdi.

6 AY KİTAP OKUYACAK

Kavgaya karıştığı ve komşularını darp ettiği için ceza alan M.K' ye Denetimli Serbestlik uygulanarak 6 ay boyunca kitap okumasına karar verildi. Trabzon Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezine hafta da 3 gün giden üniversite öğrencisi mahkemenin verdiği karar uyarak dünya klasiklerinden ünlü yazar Gogol' un "Ölü canlar" adlı kitabını okuyor.

BU CEZA HAYATIMI KURTARDI

Cezası Denetimli serbestliğe çevrilen M.K verilen kitap okuma cezasının kendisi için büyük şans olduğunu belirterek," Ben öğretmenlik okuyorum. Bir anlık sinirime yenildim ve kavga ettim. Verilen ceza Denetimli Serbestliğe çevrilmeseydi sicilim bozulacaktı. Memur olma ihtimalim kalmayacaktı. İyi ki böyle bir yasa çıkartılmış. Hafta da 3 gün buraya gelip kitap okuyorum. Daha sonra okuduğum kitabın özetini çıkartacağım. Şimdiden yaptığımın ne kadar yanlış olduğunu anladım" dedi.

Anahtar Kelimeler: Büyükbaş, hayvanları, komşu, araziye, otlamak, için, girince, iki, alile, arasında, kavga, çıkmıştı, Çıkan, kavgada, komşularını, yaralayan, gence, kitap, okuma, cezası, verildi,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1602 Hollanda Doğu Hindistan Şirketi kuruldu.
1792 Fransa Milli Meclisi, giyotinle idamı onayladı. Adını, mucidi Fransız doktor Joseph Ignace Guillotin'den alan giyotin, ilk kez 25 Nisan 1792'de kullanıldı.
1815 Napolyon, Elbe adasından kaçışının ardından, 140.000 kişilik düzenli ordu ve 200.000 kişilik gönüllü güçler eşliğinde Paris'e girdi.
1852 ABD'de Harriet Beecher Stowe'un ünlü kölelik karşıtı romanı Tom Amca'nın Kulübesi ilk kez yayımlandı.
1861 Arjantin'in Mendoza şehri şiddetli bir depremle büyük hasar gördü.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur