Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT’TA OT FESTİVALİ YAPILDI AKADIM Projesi – Meslek Lisem Geleceği Soluyor! ÖNCE PAZARCIK KARAKOLU KAPATILDI Trabzon Turizm Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi 19 MAYIS’TA ATATÜRK KÖŞKÜ GENÇLERE ÜCRETSİZ BAŞKAN GENÇ'TEN 19 MAYIS MESAJI CHP'DEN SEBAT'A TAM DESTEK 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI BAŞKAN GENÇ: KENDİNİZİ GELECEĞE DONANIMLI HAZIRLAYIN DERECİK BELDE YA DA İLÇE OLUR MU? Trabzon Üniversitesi’nden Büyük Atılım: İki Yeni Fakülte Kuruldu! PAZARCIK KARAKOLU KAPATILDI “Turizm Fakültesinin sektöre büyük katkı sunacağına inanıyoruz” İLÇE BAŞKANLARI ANKARA DA BAŞKAN VEKİLİ GÜLAY, TEMSİLİ ASKERLİK TÖRENİNE KATILDI CHP Akçaabat Kadın Kolları Eczacılar Gününü Kutladı. AKTAŞ’TAN SİVRİKAYA’YA ZİYARET TİCARET ÖZGÜNEŞ’LE BEREKETLENDİ SGK İl Müdürü Akbay'dan TESOB’a ziyaret AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN 100 BİN ÇİÇEKLİ PEYZAJ HAMLESİ
AKÇAABAT’TA OT FESTİVALİ YAPILDI
AKÇAABAT’TA OT FESTİVALİ YAPILDI
 
ÖNCE PAZARCIK KARAKOLU KAPATILDI
ÖNCE PAZARCIK KARAKOLU KAPATILDI
 
CHP'DEN SEBAT'A TAM DESTEK
CHP'DEN SEBAT'A TAM DESTEK
Pekşen’den Soylu’ya Tehtid Gibi Sözler
 

Pekşen’den Soylu’ya Tehtid Gibi Sözler

Cumhuriyet Halk Partisi seçim startını Akçaabat ilçesindeki yoğun katılımlı bir aday tanıtım programı ile başlattı. Pekşen Akçaabat'ta Konuştu Soylu'ya Sana bu sokakları dar etmezsem namerdim dedi.

21 Nisan 2015 Salı 19:26
Yazdır

Milletvekili 1. Sıra Adayı Haluk Pekşen ve beraberindeki milletvekili adayları, Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezi'nde Akçaabatlılarla bir araya geldi. Büyük bir katılımın gerçekleştiği toplantıda Akçaabat’ın Ali’si Ali Türen Öztürk ‘Size hizmet etmek için yetki istiyorum, Akçaabat’ı yok sayanlara hep birlikte dersini vereceğiz’ dedi.

Gittiği her ilçede olduğu gibi Akçaabat’ta da coşkuyla karşılanan Haluk Pekşen ise konuşmasında yine Soylu’yu hedef alarak şunları söyledi, “Trabzon, AKP iktidarı döneminde adeta yok oldu. Bir kent, ancak bu kadar ihanete uğrayabilirdi” dedi. İşte, milletvekili adayı Pekşen'in yaptığı açıklamalar:

 

SANA BU SOKAKLARI DAR ETMEZSEM...

 

“Süleyman Soylu, Bafra'da yaptığı konuşmada dönemin Başbakan'ı Recep Tayyip Erdoğan'a demişti ya, “Senin yakana yapışmazsam, seni Yüce Divan'a yollamazsam namerdim” diye... Ben de diyorum ki, tut sözünü şimdi. Tut, ben de senin yanında olayım! Ey Süleyman Soylu; senin boynuna taktığın Trabzonspor kaşkolu varya, bizim ona ihtiyacımız yok. O bizim yüreğimizde. Süleyman Soylu; sana bu sokakları dar etmezsem namerdim.

 

” BU İKTİDAR TRABZON'A İHANET ETTİ

 

“Dünya'da bin yıl önce 20 kent vardı, bu kentlerden biri de Trabzon'du. Cumhuriyet'i kuran kenttir burası. Gelelim AKP iktidarı dönemindeki Trabzon'a... Bir kente ancak bu kadar ihanet edilir. Hrant Dink cinayetini devletin her kademesi biliyor, bedelini Trabzon ödüyor. Çatır çatır şike yapıldı, bu kentin şampiyonluk kupası çalındı, bedelini Trabzonspor ödüyor. Bu kentin limanı vardı. Ne oldu o liman? Neden kavga ettik İran'la. Faturayı Trabzon ödüyor.

 

” AVNİ AKER'İ YIKACAKLARMIŞ! YOK YA!

 

“Bu ülkede futbolun mabedi Avni Aker Stadı'dır. İngiltere'de Wembley'i yıktırsan Kraliçe'yi indirirler. Adam Avni Aker'i yıkıp Toki'ye verecekmiş. Yok ya! Yıktırır mıyız? Asla! Bu kente bu kadar zarar veren, ihanet eden başka hişçbir siyasi parti olmamıştır. AKP'yi göndermek için, bu partinin kente daha ne kadar zarar vermesi gerekir? AKP'ye büyük bir darbe indireceğiz. Burada bu coşkuyu görüyorum.”

 

SEN NE HESAP NE DE HADDİNİ BİLİYORSUN!

 

“Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, programımızı açıkladı, emekliye 2 maaş ikramiye dedi, iktidar telaşa kapıldı. Adamlar kaynak nerede diye sorup duruyor. Buradan, Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek'e diyorum; hazinenin arazisini bedavaya Toki'ye devrettin, ondan sonra hazinenin bankaları gidip ek tek satın aldılar, sonra AKP'li müteahhitler cebe indirdiler ya; işte kaynak onlarda.  Sen ne hesap ne de haddini biliyorsun. Senin karşında Cumhuriyet Halk Partisi var.”

 

BELDELERİN HEPSİNİ YENİDEN AÇACAĞIM

 

Belde belediyelerini kapattılar, hizmet gitti, malı götürdükleri gibi hizmeti de götürdüler. Size söz veriyorum, bize destek verin, yetki verin, göreve geldiğimizde tüm belde belediyelerini hizmete açacağız’ ifadelerini kullandı.

 

500 İSTİHDAM SÖZÜ VERDİ

 

Dünyada’da yaşlı şehir dediğimiz Paris gibi, Napoli gibi, Milano gibi yaşlı şehirler turist çekerler. Dünya’da 20 tane böle şehir vardır.  Trabzon sınıfındaki şehirlere bakın. Her yıl 10 milyar dolar turizm geliri elde ediyor. Biz ne kadar elde ediyoruz. Yapacağımız şey o turist potansiyelini Trabzon’a çekeceğiz. Trabzon’un Maçka İlçesi’nde kuracağımız dünya müzesinde 500 kişi istihdam edecektir. Her yıl bu ülkenin ekonomisine milyonlarca dolar kazandıracaktır.

 

İrlanda’nın Sprit Of the dance gurubu var. Bunlar Akçaaat folkloru oynuyorlar. Dünyayı gezip Akçaabat folkloru oynuyorlar. İnsanlar bunu izlemek için günlerce sıra bekleyip öncelerden bilet alıyorlar. Ama size söz veriyoruz, biz Karadeniz halkları kültür merkezini Akçaabat’da kuracağız, 500 gencimizi istihdam edecekler, turistler Akçaabat’a gelecek ve her akşam horon kültürümüzü burada izleyecekler. Bu kente geldiğimiz ilk gün size şahsen şu sözü verdim ‘Eğer beni bu listeye koyarsanız Trabzon CHP’yi konuşacak. Konuşuyor mu? Evet. Şimdi size söz veriyorum bugün meydanlardayız, bugünden itibaren Türkiye Trabzon’u konuşacak. Yeter ki Akçaabat adaylarının arkasında dursun.

Anahtar Kelimeler: Cumhuriyet, Halk, Partisi, seçim, startını, Akçaabat, ilçesindeki, yoğun, katılımlı, bir, aday, tanıtım, programı, ile, başlattı Pekşen, Akçaabat'ta, Konuştu, Soylu'ya, Sana, bu, sokakları, dar, etmezsem, namerdim, dedi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1792 New York Borsası kuruldu.
1874 Norveç, İsveç'ten ayrılarak bağımsızlığını ilan etti.
1902 Yunanlı arkeologlar, Antik Çağ'ın mekanik analog bir bilgisayarı olarak kabul edilebilecek Antikythera düzeneği toprak altından çıkardılar.
1928 Türkiye Cumhuriyeti Hıfzısıhha Müessesesi kuruldu.
1940 2. Dünya Savaşı: Alman Orduları Belçika'yı işgal ederek Brüksel'e girdi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur