Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YUKARI HAVZALARDA DSİ’NİN BENTLERİNDEN GEÇİT YOK! KIZILAY ÖĞRENCİLERİ KIZILAY HAFTASINDA BİLİNÇLENDİRİYOR BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI İnsan Kaynakları Kariyer Kongresi ve Fuarı, İnsan Kaynakları Sektörünü Buluşturdu AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN MİNİKLERE KÜLTÜR YOLCULUĞU LÖSEV’DEN TRAZBON’DA FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİ Arslan Bulut Ne Yazdı! BELEDİYEDEN DUYURU BAŞKAN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET ORTAHİSAR BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ Yomra’da Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor 100. Yıl İlkokulu Diyabet ve Beslenme Günü Bilgilendirme Programı CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz,dan Dikkat Çeken Açıklama Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri yakında başlıyor. Mustafa Bak’tan TÜİK Açıklaması Başkan Kara ilçelerdeki esnafın sorunlarını dinliyor Arsin Kaymakamı Şule Demirtaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT HEYETİYLE 24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
 
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
 
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
“PEKŞEN ATTIĞI TWEET İLE REZİL OLMUŞTUR”
 

“PEKŞEN ATTIĞI TWEET İLE REZİL OLMUŞTUR”

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, CHP’nin yerli otomobile karşı çıkmasına şaşırmadıklarını söyledi.

7 Kasım 2017 Salı 14:13
Yazdır

Balta “ Hükümeti yerli otomobil üzerinden eleştirmek isteyen CHP’li Pekşen, attığı tweet ile rezil olmuştur” dedi.

 

CHP’NİN YERLİ OTOMOBİLE KARŞI OLMASI BİZİ ŞAŞIRTMADI!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yerli otomobile karşı çıkmasına şaşırmadıklarını söyledi.  Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Milletvekili Balta “ Bilindiği üzere önceki gün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende 5 firma, yerli otomobil için imzaları atıldı.  Hemen bunun akabinde 2021 yılında yollarda olması planlanan yerli otomobille ilgili CHP tarafından bir karalama kampanyası başlatıldı. CHP’li vekiller art arda açıklamalarda bulunuyorlar. Biz buna tabi ki de şaşırmadık. Ülkemiz için atılan her olumlu adıma CHP olumsuz yaklaşmış ve karalamaya başlamıştır. CHP, Türk milleti adına bir şey üretmenin peşinde değil. Milletten kopuk siyasi saçmalıklara ve söylemlere bürünüyorlar. CHP’nin bu söylemleri ‘Çamur siyasetidir’.

 

“PEKŞEN KOMİK DURUMA DÜŞTÜ”

Bu konuda şaşırmadığımız bir başka noktada CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’nin açıklamaları oldu.  Elektrikli olması planlanan yerli otomobille ilgili hiçbir bilgiye sahip olmadan, hükümeti eleştirmek için tweet atan CHP'li Pekşen, "Yerli otomobil benzinli ya da dizel olacaksa sonu hüsran olacağın kesin. Dünya bu teknolojileri çöpe atıyor. 10 yıl sonra çöplükler doludur." ifadelerini kullandı. Oysaki yerli otomobiller elektrikli olarak üretilmesi planlanıyor. Her konuda yaptığı ipe sapa gelmez açıklamalarla gündem yaratmaya çalışan Sayın Pekşen bu konuda da kendinden beklenen performansı sergileyerek komik duruma düşmüştür. Hükümeti yerli otomobil üzerinden eleştirmek isterken, attığı tweet ile rezil olmuştur. CHP bu işlerler uğraşa dursun. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına kayıtsız kalmayan, hatta birbirleri ile yarışan köklü firmalarımız bunun altından kolaylıkla kalkacak ve ülkemize yakışan, yerli ve milli otomobilleri kısa sürede vatandaşımızın kullanıma sunacaklardır” dedi.

 

“YERLİ OTOMOBİL, ÜLKEMİZ İÇİN MİLLİ VE GÜÇLÜ BİR MARKA OLACAK”

Milletvekili Balta sözlerini şöyle sürdürdü:  “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla bir hayalimiz gerçek oluyor. Aslında o atılan imza, geleceğe atılan imzadır. Ülkemiz her geçen gün büyüyor ve yıllardır sürdürdüğü ilerleyişine hız katıyor. Büyük ve güçlü bir Türkiye icraatlarıyla artık kendisini gösteriyor. Yerli ve milli otomobilimizin yapılacak olması herkesi heyecanlandırdı. Türkiye’nin büyüme yolundaki icraatlarına destek çığ gibi büyüyor. Ülkenin dört bir yanından kamu kurum kuruluşları olsun özel sektör olsun yerli oto siparişleri vermeye başladı.  Yerli otomobil, ülkemiz için milli ve güçlü bir marka olacak. Yerli otomobilimiz sayesinde Türkiye küresel pazara hitap edecek ve ülkemiz otomobil sektöründe de söz sahibi olacak. İnanıyorum ki; yerli otomobil yapımı, başka alanlarda da atılım yapılmasına örnek teşkil edecektir.  AK Parti ile Türkiye'nin birçok hayali gerçeğe dönüştü.  Ben şahsım adına, bu ülkenin bir ferdi olarak, hayallerimizin gerçeğe dönüşmesine öncülük eden Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Bakanlarımıza ve güç birliği yapan beş babayiğidimize teşekkür ediyorum.”

Anahtar Kelimeler: AK, Parti, Trabzon, Milletvekili, Muhammet, Balta, CHP’nin, yerli, otomobile, karşı, çıkmasına, şaşırmadıklarını, söyledi,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1638 IV. Murat komutasındaki Osmanlı ordusu, Musul'a girdi.
1757 Prusya Kralı II. Friedrich, 7 Yıl Savaşları'nda Fransa'yı, Rosbach'da yendi.
1840 Afganistan, İngilizlere teslim oldu.
1854 İngiliz-Fransız Birleşik Donanması Kırım Savaşı'nda Rus donanmasını yenilgiye uğrattı.
1895 New York Rochester'dan George B. Selden, benzinle çalışan otomobil için ilk ABD patentini aldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur