Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
Ömer ARSLAN:TUZ KOKTU.
 

Ömer ARSLAN:TUZ KOKTU.

Yakın zamanda Trabzon’da gelişen bir olaydan kamuoyunu aydınlatmak istedik.

28 Eylül 2016 Çarşamba 18:25
Yazdır

Ya siyasetin arka bahçesi ya da dükalık KYK (Kredi Yurtlar Kurumu) "İşi ehline verin" diyen anlayışın ortadan kalktığı, yerine sanki “İşi anlamayana verin” cümlesinin geldiği bir olay; Türk milleti yeri geldiğinde millet menfaatini kendi menfaatinin üstünde tutacağını defalarca göstermiş ve göstermeye de hazırdır.

Bakan Sayın Suat Kılıç döneminde Edebiyat Öğretmeni, Ordu Sosyal Hizmetler Müdür vekilliğinden, KYK Bölge müdürlüğüne, bölge müdürlükleri kaldırılınca Trabzon İl Müdürü Adnan İpekdal getirildi.Müdürün icraatlarına bakıldığında yurdu tamamen kendi çiftliğine döndürme çabasında emin adımlarla ilerlemekte. 27 Eylül 2016’da usulsüz kiralamaları ile kendi bildiğini bir kez daha okumuştur. Kanun ve yasaya uygunluğunu hiç düşünmeden Sayın Müdür yürürlüğe koymuştur. Bu usulsüz yapılan işlemin basında yer almayışı da manidardır. Ben Sayın Valimizi ve Yurtkur Bölge Müdürü’nün bu işe en kısa sürede el atacağını ve gerekli işlemleri yapmaları için çağrıda bulunuyorum. Her iş ehline verilmeli, devlet daireleri bir müdürün inisiyatifine bırakılmamalı ve yıpratılmamalıdır. Bu güne kadar yurt olarak kiralanan alanların tüm kriterleri belgeleri ile kamu oyuna duyurulmalıdır. Yurtta hemşirelik yapan kurum personelini, Yomra Sare Hatun yurduna müdür vekili olarak görevlendirmek kurumun geldiği noktayı anlatmaya yeter.Bu güne kadar yapılan atamalar gösteriyor ki, tecrübe, deneyim, liyakat sahibi yetişmiş kadrolardan yoksun olduğuna işarettir. Söylediklerimin tamamı yanlış olsa bile, eğitimini alan bir kişi işten alınıp, hayatında hiç deneyimi olmadığı bir makama atamak,yerleştirmek ne anlama gelmektedir? Bunun adı kötü yönetin, kötü denetim, iş bilmemek, torpilin makamın önüne geçtiğini kanıtlar. Bir an önce Gençlik Spor Bakanlığının ilgili denetim mercileri gerekeni yapmak için harekete geçmelidir. Makamlar ehline teslim edilerek, kurumlar yıpratılmamalıdır.

Ömer ARSLAN

MHP İl Başkan Vekili

Anahtar Kelimeler: Yakın, zamanda, Trabzon’da, gelişen, bir, olaydan, kamuoyunu, aydınlatmak, istedik,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur