Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çankaya’dan 19 Mayıs Mesajı AKÇAABAT’TA OT FESTİVALİ YAPILDI AKADIM Projesi – Meslek Lisem Geleceği Soluyor! ÖNCE PAZARCIK KARAKOLU KAPATILDI Trabzon Turizm Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi 19 MAYIS’TA ATATÜRK KÖŞKÜ GENÇLERE ÜCRETSİZ BAŞKAN GENÇ'TEN 19 MAYIS MESAJI CHP'DEN SEBAT'A TAM DESTEK 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI BAŞKAN GENÇ: KENDİNİZİ GELECEĞE DONANIMLI HAZIRLAYIN DERECİK BELDE YA DA İLÇE OLUR MU? Trabzon Üniversitesi’nden Büyük Atılım: İki Yeni Fakülte Kuruldu! PAZARCIK KARAKOLU KAPATILDI “Turizm Fakültesinin sektöre büyük katkı sunacağına inanıyoruz” İLÇE BAŞKANLARI ANKARA DA BAŞKAN VEKİLİ GÜLAY, TEMSİLİ ASKERLİK TÖRENİNE KATILDI CHP Akçaabat Kadın Kolları Eczacılar Gününü Kutladı. AKTAŞ’TAN SİVRİKAYA’YA ZİYARET TİCARET ÖZGÜNEŞ’LE BEREKETLENDİ SGK İl Müdürü Akbay'dan TESOB’a ziyaret
AKÇAABAT’TA OT FESTİVALİ YAPILDI
AKÇAABAT’TA OT FESTİVALİ YAPILDI
 
ÖNCE PAZARCIK KARAKOLU KAPATILDI
ÖNCE PAZARCIK KARAKOLU KAPATILDI
 
CHP'DEN SEBAT'A TAM DESTEK
CHP'DEN SEBAT'A TAM DESTEK
MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı
 

MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

27 Ekim 2019 Pazar 00:39
Yazdır

Cumhuriyetimize sahip çıkmak hepimizin müşterek vazifesidir’ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96’ncı yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Kaan,  “Aziz Milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde kanını ve canını ortaya koyarak kazandığı milli mücadelenin ardından 29 Ekim 1923’te kurduğumuz Cumhuriyetimiz, aradan geçen 96 yılda her türlü saldırı ve zorluklar karşısında dimdik ayakta kalmış ve sonsuza kadar kalmaya devam edecektir” ifadelerine yer verdi. Kurtuluş Savaşının; millet, vatan ve istiklal sevgisini milli irade kavramına dönüştüren onurlu bir mücadele olduğuna dikkat çeken Kaan, Türkiye Cumhuriyetinin o günden bu güne vizyonunu geliştirerek ilerlediğine dikkat çekti.

Kaan, “Bu mirası yaşatarak Türkiye’yi muasır medeniyetlerin üstüne çıkarmak ve daha da güçlendirmek adına aynı azim, kararlılık ve ruhla çalışmak en öncelikli görevimizdir. Türkiye Cumhuriyet Devleti’nin kuruluşundaki heyecan ve gururu 96. yılında yeniden hissetmekte ve bu sevinci milletçe hep birlikte yaşamaktayız” şeklinde mesajına devam etti. Kaan, Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkmanın herkesin görevi olduğunu ifade ederek, “600 yıllık bir cihan devletinin mirası üzerinde yükselen Cumhuriyetimize sahip çıkmak, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak, mücadele etmek, gerektiğinde fedakârlıkta bulunmak, hepimizin müşterek vazifesidir” ifadelerini kullandı.

Mesajında Türkiye’nin Güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek için Suriye’de terör örgütü YPG’ye karşı düzenlediği Barış Pınarı Harekatının önemine de dikkat çeken Kaan, açıklamasına şu şekilde devam etti: 
 “Ülkemiz, barışı esas alan dış politikasıyla, köklü tarihi geçmişi, zengin kültürü ve jeopolitik konumuyla bölgemizin ve dünyanın parlayan yıldızı haline gelmiştir.
Ancak, amaçlarına 96 yıl önce ulaşamayanlar, dün olduğu gibi bugün de ülkemizi bölüp, parçalamak için farklı yollar denemektedir. Bu kez terör örgütlerini kullanarak güney sınırımızda, terör koridoru oluşturmak isteyenlere karşı en güzel cevabı Türk ordusu Barış Pınarı Harekatıyla verdi. 
Necip milletimizin ve kahraman ordumuzun, tarihinde ki şanlı zaferlere Barış Pınarı Harekatıyla bugün bir yenisi daha eklenmiştir.

Ordumuzun sarsılmaz iradesi çelikten bir zırh olup, düşmanı her zaman darmadağın etmiştir. Türkiye'nin güçlü olması demek bölgede ve dünyada barışın güçlenmesi, mazlumların acılarının sona ermesi demektir”  Kaan, “Bu duygu ve düşüncelerle cumhuriyetimizi bize armağan eden, başta milli mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk  olmak üzere, Aziz Türk Vatanı için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi,  rahmet ve minnetle anıyor, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler: MÜSİAD, Trabzon, Şube, Başkanı, Ali, Kaan, 29, Ekim, Cumhuriyet, Bayramı, dolayısıyla, bir, mesaj, yayımladı,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1792 New York Borsası kuruldu.
1874 Norveç, İsveç'ten ayrılarak bağımsızlığını ilan etti.
1902 Yunanlı arkeologlar, Antik Çağ'ın mekanik analog bir bilgisayarı olarak kabul edilebilecek Antikythera düzeneği toprak altından çıkardılar.
1928 Türkiye Cumhuriyeti Hıfzısıhha Müessesesi kuruldu.
1940 2. Dünya Savaşı: Alman Orduları Belçika'yı işgal ederek Brüksel'e girdi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur