Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
İKİ KURUMDAN ÖNEMLİ ETKİNLİK Aday Adayı Ayvaz’dan Muhtarlarla istişare YENİ BAŞKAN BELLİ OLDU CHP'de İlk Aday Adayı GENEL MERKEZE KİMLER ÇAĞRILDI CEMAL YILDIZ YAZDI İYİ PARTİ İL BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA "KİMSE DİZAYN EDEMEZ" HER DAİM AİLELERİMİZİN VE EVLATLARIMIZIN YANINDAYIZ BAŞKAN EKİM’E EN ÖZEL ZİYARET Koç'tan İşbirliği Çağrısı Akçaabat'a Bir Okul Daha Trabzon Beşikdüzü'nde Acı Görüntü! Emir Berke Aşık da Bulundu CHPLİ BAŞKANDAN BAKAN ŞİMŞEK’İN AÇIKLAMALARINA SERT TEPKİ! TÜRSAB Heyetinden Başkan Ekim’e ziyaret DOKAP Başkanı Gültekin ile projeler görüşüldü NURULLAH GENÇ AKÇAABAT’TA KONFERANS VERDİ TİSKİ GENEL KURULU TAMAMLANDI AYVAZ'DAN ZİRAAT ODASINA ZİYARET BÜYÜKŞEHİR YASASI ve TARIMSAL ÜRETİM ANALİZ RAPORU AK PARTİ’DEN BELEDİYE MECLİSİNE KAÇ ADAY MÜRACAAT ETTİ.
YENİ BAŞKAN BELLİ OLDU
YENİ BAŞKAN BELLİ OLDU
 
İKİ KURUMDAN ÖNEMLİ ETKİNLİK
İKİ KURUMDAN ÖNEMLİ ETKİNLİK
 
Aday Adayı Ayvaz’dan Muhtarlarla istişare
Aday Adayı Ayvaz’dan Muhtarlarla istişare
MHP'li Kadınlara Vekil Desteği
 

MHP'li Kadınlara Vekil Desteği

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, MHP İl Başkan Yardımcısı Osman Karaduman'la birlikte Akçaabat Kadın Kollarına ziyarette bulundu.

28 Aralık 2010 Salı 13:50
Yazdır
MHP'li Kadınlara Vekil Desteği Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, MHP İl Başkan Yardımcısı Osman Karaduman'la birlikte Akçaabat Kadın Kollarına ziyarette bulundu. Yaklaşan genel seçim öncesi çalışmalara başlayan siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını yürüten MHP Akçaabat Kadın Kolları'na Trabzon milletvekilinden manevi destek geldi. Akçaabat ilçe başkanlığında yapılan toplantıya katılan Yunusoğlu'nu MHP Akçaabat Kadın Kolları Başkan vekili Ayşe Serdar ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Kadınların çalışmaları hakkında bilgi edinen Yunusoğlu, tüm çalışmalarında Akçaabatlı kadın kollarının yanında olacağını dile getirdi. Yunusoğlu, MHP'nin tek başına iktidar hedefiyle çıktığı bu yolda tüm teşkilatlarının aralıksız çalışmalarını sürdüreceğini belirterek şu sözleri kaydetti: "Biz tek başına iktidar sloganını ilk kez 2007 genel seçimlerinde kullandık ve o seçimde 71 kişilik mecliste güçlü bir grup kurarak başardık. Bu sürecin ikinci ayağı 2009 mahalli idareler seçiminde, 2004 mahalli idareler seçimiyle kıyasladığımızda, il genel meclisi ve belediye başkanlıkları bazında oylarını ikiye katlamıştır. Böylece ikinci ayağıda başarıyla geçmiş bir siyasi partiyiz. Sıradaki genel seçim tek başına iktidar saloganımızın üçüncü ayağını oluşturmaktadır. Bu seçimde MHP tek başına iktidar hedefini yakalayacaktır. Akçaabatlı kadın teşkilatlarımız fevkalade bir çalışma içerisindeler. Akçaabat Trabzon'dan çıkacak milletvekillerinin bir tanesini çıkarabilecek bir güçtedir, bunu da biz başaracağız." Yunusoğlu, kadınların görevlerinin kapı kapı dolaşarak ülkedeki olumsuz durumu bütün hemcinslerine anlatması gerektiğini savunarak, "Kadın kollarımız çevresindeki bayanlara ülkedeki olumsuzlukları anlatacaktır. Seçime yaklaştıkça kadın kollarımızın çalışmalarının sıklaşacağından eminim. Bu çalışmalarla birliktede hedefimize ulaşacağız." dedi. MHP Akçaabat Kadın Kolları Başkan Vekili Ayşe Serdar ise, Trabzon milletvekili S. Latif Yunusoğlu'nun kendilerini ziyaretinden son derece memnun olduklarını ifade ederek, "Sayın vekilimiz, bizlere bu zamana kadar yapmış olduğumuz çalışmaların; ne kadar ulvi, ne kadar yerinde, ne kadar güzel olduğunu bir kere daha gösterdi. Bizde yapmış olduğumuz çalışmalarda sosyal bir kuruluş olarak sorumluluklarımızı yerine getirdiğimizi düşünüyoruz. Seçimlere kadar elimizden gelen tüm çalışmaları yürüteceğiz." dedi.
Anahtar Kelimeler: Milliyetçi, Hareket, Partisi, (MHP), Trabzon, milletvekili, Süleyman, Latif, Yunusoğlu, MHP, İl, Başkan, Yardımcısı, Osman, Karaduman'la, birlikte, Akçaabat, Kadın, Kollarına, ziyarette, bulundu,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1791 The Observer'ın (dünyanın ilk pazar günü gazetesi) ilk sayısı yayımlandı.
1859 Mekteb-i Mülkiye kuruldu.
1881 Los Angeles Times'ın ilk sayısı yayımlandı.
1897 Osmanlı Devleti ile Yunanistan arasında barış anlaşması imzalandı.
1918 ABD başkanı Woodrow Wilson, I. Dünya Savaşı barış görüşmeleri için Versay'a geldi. Başkanlığı sırasında Avrupa'ya gelen ilk ABD başkanı oldu.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur