Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
MHP İl Başkanı Saldırıyı Kınadı.
 

MHP İl Başkanı Saldırıyı Kınadı.

10.11.2016 günü İstanbul’da oynanan Beşiktaş Bursaspor maçı sonrası güvenlik önlemlerini alan Polislerimizin araçlarla görev yerlerinden ayrılma hazırlıklarını yaptıkları sırada bomba yüklü araçla ve canlı bomba ile yapılan terör saldırısı sonrası çok sayıda polisimiz ve sivil vatandaşımız şehit edilmiştir.

11 Aralık 2016 Pazar 18:37
Yazdır

Çok sayıda Polis ve vatandaşımızda yaralanmıştır. Bu menfur terör saldırısını, yapanları, yaptıranları, arkasında ki güçleri, aracı olanları şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.

 

Ayrıca; menfur terör saldırısı sonrası sosyal medya üzerinden Devletimizi ve Milletimizi küçük düşürücü, kötü emellerine hizmet ettiği için nerdeyse sevinç çığlığı atar şekilde paylaşımlarda ve yorumlarda bulunanları da şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Ülkemizin ileri gitmesine, kalkınmasına, gelişmesine karşı çıkan, başka ülkelerin amaç ve ideallerine hizmet eden, bu topraklarda herkesten iyi derecede yaşam standartlarına sahip yazar çizer, sanatçı,  bilim adamı, din adamı ve siyasetçi kılıfları arkasına saklanan alçak satılmışları da şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Alçak saldırı sonrası şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Polis teşkilatımız ve tüm milletimizin başı sağ olsun.

Tüm terör unsurlarının bu vatan topraklardan süpürülüp atılması, yok edilmesi, acil ve kaçınılmaz bir ihtiyaçtır. Yine etrafımızdaki ülkelerden gelebilecek her türlü terör tehdidinin de ortadan kaldırılması Vatan bütünlüğümüzün sürdürülmesi için gerekli ve zorunludur. Bedeli ne olursa olsun Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu konularda Devletimize ve milletimize yılmadan her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.

Son süreçte Ülkemizde Siyasal ve sosyal uzlaşının sağlanması yolunda önemli adımlar atılmaktadır. Bu birliktelik ve uzlaşının engellenmesi için benzer terör eylemleri ve başka diğer faktörlerin de devreye gireceği varsayılmalıdır. Milletçe her türlü saldırı ve provokasyonlara karşı uyanık olmak durumundayız.

 

 

Nihat BİRİNCİ

MHP İl Başkanı

Anahtar Kelimeler: 10112016, günü, İstanbul’da, oynanan, Beşiktaş, Bursaspor, maçı, sonrası, güvenlik, önlemlerini, alan, Polislerimizin, araçlarla, görev, yerlerinden, ayrılma, hazırlıklarını, yaptıkları, sırada, bomba, yüklü, araçla, ve, canlı, bomba, ile, yapılan, terör, saldırısı, sonrası, çok, sayıda, polisimiz, ve, sivil, vatandaşımız, şehit, edilmiştir
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur