Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
BİL KOLEJİ KONUKLARINI AĞIRLADI KANDEMİR HAYVANCILIK TTFEST25 Bilim Şenliği coşkuyla başladı BAŞKAN GENÇ: DONANIMLI NESİLLER YETİŞMESİNE KATKI SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ BAŞKAN GENÇ: “RAFTİNG, TRABZON TURİZMİNE YENİ BİR SOLUK GETİRECEK” TURİZME KARİYER YOLCULUĞU PROJESİNDE FİNAL ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Trabzon’da Avrupa Film Günleri heyecanı Bil Koleji Eğitimci-Yazar Sait GÜRSOY‘U Ağırladı. TRABZON’DA SU FİYAT TARİFELERİ DEĞİŞTİ BARÜ’de Geleneksel Kariyer Günleri heyecanı yaşandı Sarıtaş Özel Eğitim Uygulama Okulu 2025 Engelliler Haftası Etkinliği GAZETECİYE GÖZ DAĞI MI? Trabzon’un Düzköy İlçesi’nde Muhteşem Bir Sanatsal Faaliyet Düzenlendi ;"Düzköy okusun diye" CHP'li Zorlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Su Faturaları Üzerinden Algı Yaptığını İddia Etti KÜLTÜRÜMÜZLE VE MUTFAĞIMIZLA AVRUPADAYIZ Trabzon Büyükşehir Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi: 15 Yeni Araç Hizmete Alındı AKMESTEK’ten Gönüllere Dokunan Etkinlik Trabzon Yatırım Adası Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı Yenimahalle Bağlantı Yolu Pulathane Bulvarı'nda Asfalt Çalışması Başladı. BARÜ, Antarktika’da insan sağlığı için araştırmalar yürütecek
KÜLTÜRÜMÜZLE VE MUTFAĞIMIZLA AVRUPADAYIZ
KÜLTÜRÜMÜZLE VE MUTFAĞIMIZLA AVRUPADAYIZ
 
PÜİS Trabzon Şube Başkanlığına Sadık Atmaca seçildi.
PÜİS Trabzon Şube Başkanlığına Sadık Atmaca seçildi.
 
Çarşıbaşı Belediye Başkanı Ahmet Keleş’ten İddialara Yanıt
Çarşıbaşı Belediye Başkanı Ahmet Keleş’ten İddialara Yanıt
Malouda'dan Samimi Açıklamalar
 

Malouda'dan Samimi Açıklamalar

Türk mutfağına bayıldığını ifade eden Malouda, "Hatta başkan bana imzayı da yemekleri tattırarak attırdı. Çok iyi bir balık restoranına götürdü beni. Balık ızgaraya bayılıyorum" diye konuştu.

19 Aralık 2013 Perşembe 15:47
Yazdır

Malouda, kulübün dergisindeki röportajında, Trabzonspor’un yeni yönetimiyle girdiği bir yolun bulunduğunu belirterek, "Her branşta ve her yarışmada kendini geliştirme ve üst seviyeye çıkarma hedefi var. Bu hedef için kulüpte yeterli kültür ve temel var. Taraftar potansiyeli de var. Tesis anlamında da normalden daha iyi imkanlar mevcut. Dünyadaki herhangi bir yıldız bu koşullar sayesinde buraya gelebilir" dedi.

Yıldız oyuncuların Trabzon’a gelebilmesi çin takımın Şampiyonlar Ligi ya da UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele etmesi şartının da olduğunu vurgulayan Malouda, şöyle devam etti:

"Eğer Avrupa’da yoksanız yıldız oyuncunun size gelmesi zor. Sadece yıldız transfer yapmak da mesele değil. Gelen oyuncu da bir artı ve katkı sağlamalı. Trabzonspor’un genel yapısına baktığımda kendi starlarını kendi bünyesinde yetiştirebilecek bir kulüp olduğunu rahatlıkla görebiliyorum. Trabzonspor, büyük kültürü olan bir kulüp ve alt yapısında yıldızlar çıkarabilecek potansiyele sahip. Şu an dünyada bir çok büyük kulüp kendi bünyesinden yıldızlar yetiştiriyor. O yörenin ve bölgenin çocukları altyapıda iyi bir eğitim ve gelişimden geçirilerek yıldız olmaları sağlanıyor. Trabzon, yıldız futbolcular için yaşanabilecek bir yer. Çünkü burası güvenli bir şehir ve futbolu seviyorlar."


Trabzon’da sadece futbola odaklanma şansının olduğunu söyleyen Malouda, "Bu da performansınızı arttırabilecek bir husus. Ailenizle vakit geçirirken kendinize de zaman ayırabileceğiniz bir yer. Benim gelişimle de bu bahsettiğiniz ön yargıların kırıldığını düşünüyorum" diye konuştu.

"Ofansif orta saha oyuncusuyum"

Malouda Chelsea’da sol açık oynadığının hatırlatılması ve kendini en başarılı hangi mevkide bulduğunun sorulması üzerine, "Ben ofansif orta saha oyuncusuyum. Kariyerimde daha çok sol açık oynadım. Özellikle 4-3-3 sisteminde bu böyle oldu. Öndeki 3 pozisyona da adapte olacak şekilde kariyerim devam etti ancak futbolu seven bir insan bence pozisyon seçmemeli. Burada sol açık ve forvet arkası zaman zaman da Zokora ile ön libero gibi oynadım" dedi.

"Tek istediğim galip gelmek"

Pozisyon seçmekten yana tavır koyan bir oyuncu olmadığını anlatan Malouda, şöyle devam etti:

"Tek istediğim galip gelmektir. Çünkü bundan büyük mutluluk duyuyorum. Aklımdaki tek şey ben Trabzonspor’a geldiğimde Trabzonspor’un konumu neydi, ben giderken ne olacak? Sadece bunu düşünüyorum. Buradaki amacım şahıs olarak herhangi bir istatistik elde etmek değil. Defansif oynarsam da az görünür ya da ismim daha az duyulur kaygısı taşımıyorum. Tek istediğim takımımın maçı galibiyetle bitirmesi ve puan cetvelindeki yerini en üste çıkarmasıdır. Yendiğimiz bir maçta sağ bek de oynamış olsam galip gelmişsek ofansif oynamış kadar sevinirim. Benim Trabzonspor’da yerleşmesini istediğim şey kazanma mantalitesidir. Hangi mevkide kendini daha iyi hissedebiliyorsun sorusuna cevabım hocamızın beni zaman zaman görevlendirdiği forvet arkası olur."

"En güzel golüm sayılmadı"

Malouda, futbol hayatında en güzel golünün FA Cup finalinde Everton’a karşı attığı gol olduğunu belirterek, "Ancak çizgiyi geçmesine karşın gol olarak sayılmadı. Wembley stadındaki tüm taraftarlar gol olduğunu gördü ancak sanırım bir tek hakem görmemişti. Uzaktan bir şut atmıştım. Ciddi anlamda o ilhamı içinde hissettim. Gol olacağına inanarak bir şut çıkarmıştım. Direğe çarparak kale içine vurdu ancak hakem çizgiyi geçmediği kanaatindeydi. Böyle düşünmesi büyük şansızlıktı" ifadelerini kullandı.

"Anelka’yı gördükten sonra iştahım kabardı"


Malouda, örnek aldığı oyuncular arasında Nicolas Anelka’nın bulunduğunu söyleyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bana şu ilhamı verdi. Yetenekliyseniz, kendinize güveniyorsanız yaşınız size çok da dezavantaj değildir. Paris Saint German’de başladı, Arsenal’de gol karalı oldu. Bunları 17-18 yaşlarında yaptı ve Real Madrid’e gitti, Şampiyonlar Ligi’ni kazandı. Onu gördükten sonra iştahım kabardı. Genç yaşında kariyerine sığdırdığı başarılar benim açımdan futbola başladığımda çok iyi bir örnekti. Chelsea’da birlikte oynarken kendisine başardıklarından dolayı olan saygımı ifade ettim."


"Başkanımız imzayı yemekleri tattırarak attırdı"


Malouda, basketbolu çok sevdiğini belirterek, "Gençken oynamışlığım da var. Boksu da ayrıca seviyorum. Amerikan dövüşlerini izlemekten de hoşlanıyorum. Hani şu kafes dövüşlerinden bahsediyorum. Sonuçlarını da takip etmişliğim var" dedi.

Türk mutfağına bayıldığını ifade eden Malouda, "Hatta başkan bana imzayı da yemekleri tattırarak attırdı. Çok iyi bir balık restoranına götürdü beni. Balık ızgaraya bayılıyorum" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: Türk, mutfağına, bayıldığını, ifade, eden, Malouda, "Hatta, başkan, bana, imzayı, da, yemekleri, tattırarak, attırdı, Çok, iyi, bir, balık, restoranına, götürdü, beni, Balık, ızgaraya, bayılıyorum", diye, konuştu
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
325 Roma imparatoru Konstantin, ilk Ekümenik Konsilin İznik'te düzenlenmesini sağladı.
1481 II. Beyazıt, Osmanlı padişahı oldu.
1622 Osmanlı İmparatorluğu'nda isyancılar, ordu ve yönetimde yenilik taraftarı Padişah II. Osman'ı tahttan indirip öldürdü. Öldürülen ilk padişah olan Genç Osman'ın yerine I. Mustafa, ikinci kez tahta çıkarıldı.
1795 Fransa'da kadın kulüpleri kurulması yasaklandı.
1861 Amerikan İç Savaşı: Kentucky eyaleti iç savaşta tarafsız olduğunu ilan etti. Bu tarafsızlığı 3 Eylülde Güney orduları eyalete girince sona erecektir ve Kentucky Kuzey'e katılacaktır.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur