Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
Makam araçları geri gidecek
 

Makam araçları geri gidecek

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi̇ Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, “Belediyeler kaynaklarını tasarruflu kullanmıyor. Ben belediye başkanı olursam; makam araçlarını geri göndereceğim” dedi.

17 Mart 2019 Pazar 06:15
Yazdır
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi̇ Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, 31 Mart Yerel ve Mahalli İdareler Seçimleri ’ne yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmaları kapsamında Trabzon Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde ziyaretlerde bulunan Aksoy ardından Vakfıkebir ilçesine bağlı Yalıköy Mahallesi’nde bir kıraathanede vatandaşlara seslendi. Yalıköyde’ki kıraathane programına Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İYİ Parti milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Güzide Önsel Uzun, İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı Muhammet Erkan, İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Selim Alp, İYİ Parti Çarşıbaşı Belediye Başkan Adayı Mehmet Turan, CHP Vakfıkebir Belediyesi Başkan Adayı Emin Uludüz, İYİ Parti Yomra Belediyesi Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Neşe Ay katıldı.

Milletvekillerinin ardından burada bir konuşma yapan Aksoy, “Bugüne kadar birçok vaat duyduk. Ancak sonuca bakıldığında şehrimiz için gerekli çözümler hep ertelendi. Büyükşehri yöneten anlayış proje açıklamakla açıklamamak arasında kaldı. 61 proje başarılamadı. Trafikte, ulaşımda, tarımda, ekonomide son derecede sorunlu bir kent oluşturuldu. Dünyada kentler modern bir şekilde gelişiyor. Üreten belediyecilik anlayışı ile bu kentler birçok alanda başarılı oluyor. Biz de üreten belediye vurgusu yapıyoruz. Bu yöntemle örnek bir şehir olacağız. Üreterek kendi kaynaklarımızı oluşturacağız” şeklinde konuştu.

Konuşmasının devamında mevcut yönetimlerin vatandaşa hizmet getirme noktasında eksiklikleri olduğu eleştirisinde bulunan Aksoy, şunları söyledi: “ Beşikdüzü’nden Of’a Trabzon hizmet bekliyor. Ancak bunu sağlayacak ekonomi Yok. Çevre yolu, Erzincan demiryolu, Samsun Batum demiryolu, derin deniz deşarjı, çöp sorunu, ulaşım sorunu bunların tamamı çözülmeyi bekliyor.  Belediyeler tasarruflu davranmıyor. Har vurup harman savuruyorlar. Ben burada söylüyorum belediye başkanı olursam belediyedeki gereksiz kiralık makam araçlarını geri göndereceğim. Belediyelerimiz Kazanmıyor ve kazandırmıyor. Öncelikle finans kaynağı oluşturacak işlerin yapılması gerekiyor. Gerçekçi olmak ve kaynakları belirtmek gerekiyor. Yapacağız ama neyle; bunun kamuoyu ile paylaşılması gerekiyor. İşte biz de açıkladığımız teknik projelerle nereden gelir elde edeceğimizi açıklıyoruz.”

Anahtar Kelimeler: İYİ, Parti, Trabzon, Büyükşehir, Belediyesi̇, Başkan, Adayı, Prof, Dr, Atakan, Aksoy, “Belediyeler, kaynaklarını, tasarruflu, kullanmıyor, Ben, belediye, başkanı, olursam;, makam, araçlarını, geri, göndereceğim”, dedi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur