Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
Maçka 'Adıgüzel' Dedi
 

Maçka 'Adıgüzel' Dedi

AK Parti Trabzon'da ki Gençlik Kolları Kongrelerinin üçüncüsü Maçka İlçesinde devam etti.

11 Ocak 2015 Pazar 16:16
Yazdır

Maçka Büyük Sümela Otel'de gerçekleşen kongreye İl Başkanı Haydar Revi, Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu, Genel Merkez MKYK üyeleri Ahmet Faruk Akın, Merve Aslaner, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, İlçe Başkanı Sedat Kongur, Ortahisar Gençlik Kolları Başkanı Bülent Uzunoğlu ile il yönetim kurulu üyeleri, il gençlik kolları, teşkilat mensupları ve delegeler katıldı. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Ömer Faruk Adıgüzel, yeniden başkanlığa seçildi.

 

 

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Maçka İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Adıgüzel, kısa bir selamlama konuşması yaptı.  Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, "Bizler bir ekibiz. Gençlik kolları, belediye, ilçe başkanı önemli değil. Bizler bir nefer olarak Maçka'mıza nasıl hizmet verebiliriz onun derdindeyiz. Bu sebeple gençliğe çok önem veriyoruz" diye konuştu. Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, "Siyaset uzun soluklu bir iştir. 2004 yılında tanıştığım AK Parti'de, Maçka ilçesini ilk defa AK parti ile tanıştıran kardeşiniz oldum. AK Parti'ye gençler çok şey kattı. AK Parti, gençlerin önünü açan bir partidir" dedi.
İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu, "Diğer siyasi partilerin ana kademelerin cesaret edemediği salonlarda ki kongreleri, biz gençlik kolları olarak yapıyoruz. Bu Ak Gençliğin büyüklüğünü göstermektedir. 14 Ağustos 2001'den önce gençlik kolları dolgu malzemesi olarak görüldü, ve 'Gençlere siyaset emanet edilmez' diyerek dışlanan bir gençlik vardı. AK Parti ile birlikte gençlere ne denli değer verildiğine tanık olduk. Gençliğe yep yeni kimlik kazandırıldı, bizler de siyaset yapma fırsatını en iyi şekilde bulduk" şeklinde konuştu.

 


AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz her zaman seçimlere hazır bir partiyiz. İl Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Kara’ya da ayrıca teşekkür ediyorum. Yaşını doldurup gençlik kollarından ayrılan arkadaşlarımızla da hizmete devam edeceğiz. Biz bir aileyiz, aile içindeki uyumumuz göz kamaştırıcı durumda ve bu durumumuz Allah’ın izniyle devam edecektir."

Anahtar Kelimeler: AK, Parti, Trabzon'da, ki, Gençlik, Kolları, Kongrelerinin, üçüncüsü, Maçka, İlçesinde, devam, etti, , , ,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur