Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
Kılıçdaroğlu'na Geçmiş Olsun Mesajı.
 

Kılıçdaroğlu'na Geçmiş Olsun Mesajı.

Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Artvin’in Şavşat İlçesinden Ardanuç İlçesine giderken terör saldırısına uğrayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti.

26 Ağustos 2016 Cuma 17:53
Yazdır

Günnar, bölgede ki terör faaliyetlerini de değerlendirdi.AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, dün gerçekleştirdiği Karadeniz ziyaretinde terör saldırısına uğrayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti. Günnar, terör faaliyetlerinin son çırpınışları olduğunu belirterek, “Türkiye’de DAEŞ, PKK, FETÖ terör örgütlerinin son çırpınışlarıdır. Türkiye, CHP’lisi, MHP’lisi, AK Partilisi ile FETÖ darbe girişiminde birlik olmuş ve Türk’ün gücünü tüm dünyaya göstermiştir” dedi.

Artvin’de yapılan saldırıyı kınayan Günnar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan terörist faaliyeti ve askerlerimize yapılan bu saldırıyı lanetliyorum.  CHP Genel BaşkanıSayın  Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Camiası’na geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.  Bölgemize, ülkemize ve ülkemiz sınırları dışındaki tüm terörist faaliyetlerle Türkiye’yi parçalamak isteyenler başarılı olamayacaktır. Ardanuç’ta yapılan saldırıda şehit düşen kardeşimiz Fatih Çaybaşı’nın makamı yüce olsun.”

 

Günnar, Karadeniz’de terör örgütlerinin son zamanlarda birkaç faaliyeti olduğuna dikkat çekerek, Giresun, Ordu ve Artvin kırsallarında bölücü terör örgütünün birkaç faaliyeti olmuştur. Hatta Trabzon’da da birkaç defa terör örgütü faaliyeti olmuştur. Ancak, bunların hepsi püskürtülmüş ve bundan sonra da püskürtülecektir. Cenab-ı Allah’ın izniyle Türk askerinin gücü, Türk Siyaseti’nin gücü Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı ve dik duruşu ile birlikte inşallah tüm Türkiye feraha ve rahatlığa erişecektir. Terör örgütü mensupları gündemde kalmaya çalışıyorlar. Bu onların bozguna uğrayacaklarının en önemli göstergesidir. Tüm bu cinnet dolu saldırılar Türkiye’nin doğru yolda olduğunun ispatıdır. Türkiye, Milleti ve güvenlik güçleriyle tüm düşmanların üstesinden gelecek güçtedir” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: Trabzon, Milletvekili, Adnan, Günnar, Artvin’in, Şavşat, İlçesinden, Ardanuç, İlçesine, giderken, terör, saldırısına, uğrayan, CHP, Lideri, Kemal, Kılıçdaroğlu’na, geçmiş, olsun, dileklerini, iletti
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur