Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
SGK İLÇE MÜDÜRÜ HASAN AKTAŞ ALİ ŞENTÜRK'Ü ZİYARET ETTİ YARIN BEKLİYORUZ SEBAT GENÇLİK’İN İNANCI TAM, HEDEF 2. LİG BARÜ’de düzenlenen ‘Öğretmenim Şenliği’ ile hem eğlendiler hem öğrendiler Şinik OSB'deki sanayicilerin talepleri TTSO'da görüşüldü AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN ÖNEMLİ UYARI. Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor (ÜNİVERSİTE 7. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ PROGRAMI) Çankaya “Bu Şehir Daha Fazlasını Kaldıramaz” AKÇAABAT’TAN SERT MESAJ: “TERÖRİSTTEN VATANSEVER ÇIKARILAMAZ!” Maganda Kurbanı Emir Yuşa’nın Adı Trabzon’da Bir Parkta Yaşatılacak HAYALVADİSİ'NE HAYRAN KALDILAR GÜMÜŞHANE KELKİT AŞUT GÖLETİ’NDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR BÜYÜKŞEHİR’DEN TURİZM DESTİNASYONLARI ZİYARET SAATLERİNE DÜZENLEME AKÇABAT'TA 7M HASTANESİ FİZİK TEDAVİ ÜNİTEMİZ YENİLENDİ! HIDIRNEBİ’YE MOBİL KARAKOL FEN LİSESİNDEN BİLİM FUARI HUZUREVİNE ANLAMLI ZİYARET GENÇLER SİYER BİLGİLERİYLE YARIŞTI Başkan Çelebi iş dünyasının vize sorununu dile getirdi
HIDIRNEBİ’YE MOBİL KARAKOL
HIDIRNEBİ’YE MOBİL KARAKOL
 
FEN LİSESİNDEN BİLİM FUARI
FEN LİSESİNDEN BİLİM FUARI
 
HALİL BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ
HALİL BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ
Kemal Kılıçdaroğlu CHP Trabzon Mitingi Konuşması
 

Kemal Kılıçdaroğlu CHP Trabzon Mitingi Konuşması

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu mitinglerine son sürat ara vermeden devam ediyor. Günde 2 miting yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Trabzon'da partililerle kuçaklaşacak.

6 Mart 2014 Perşembe 17:01
Yazdır
CHP bugün Trabzon'da miting düzenliyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP Trabzon mitingine katılıyor.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bugün Trabzon'da miting düzenliyor.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP Trabzon mitingine halka sesleniyor. Kemal Kılıçdaroğlu CHP Trabzon mitingini buradan 61saat.com'dan takip edebilirsiniz. Kemal Kılıçdaroğlu mitinglerine kaldığı yerdenKaradeniz'den devam ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu CHP mitinglerinde Karadeniz turu yapıyor.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları

- "Bakın Türkiye'de iki tane efsane vardır. Biri Cumhuriyet Halk Partisi diğeri de Trabzonspor'dur"

- "Trabzon'da işsizlik var. İstanbul'da nereye gitsek her Trabzonlu işsiz. Elinizi vicdanınıza koyup 30 Mart'ta oy kullanın ve şunu söyleyin 12 yıldır iktidardasınız işsizlik ve yolsuzluk var."

- "Ben hiçbir yurttaşıma neden AKP'ye oy verdin diye sormadım. Oy verdiniz yolsuzluklar önlendi mi? İşsizliği önledi mi? Fındığın hakkını verdi mi? Alın terinin hakkını verdi mi? Kime çalıştı? Kendine mi çalıştı?"

- "Trabzon'dayız dürüst insanların kentindeyiz. Fındığın kentindeyiz. Spor'un kentindeyiz. Alın terinin kentindeyiz. Eğer kul hakkı yemek haramsa dinimizde yeri yoksa. AKP'ye oy veren yurttaşlarıma sesleniyorum. Onlara oy verilecek mi?"

- "Trabzon'un vicdanına sesleniyorum. CHP iktidardayken hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Hiçbiri işsiz kalmayacak"

- "Trabzon'dayız, düzgün insanların kentindeyiz Bana rahmetli babam şunu öğretti; derdi ki"Allah her türlü günahı affeder ama kul hakkıyla gelmeyeceksin' AKP'ye oy veren yurttaşlarımın vicdanlarına sesleniyorum; bu hırsızlara oy verilecek mi? Allah'ın izniyle milletin takdiriyle başbakan olacağım, tüyü bitmemiş yetimin hakkını mutlaka soracağım."

- "Önce bunlara 'montaj' dedi, sonra bir öğrendi ki sadece bunlar değilmiş. Adalet bakanına müdahale ediyor, ihalelere de müdahale ediyor. İhaleye fesat karıştırıyor. İhaleye fesat karıştırmak günah değil mi? Ayın otuzunda helalden yana oy kullanacağız o zaman."

- "Çok mal haramsız çok laf yalansız olmaz' demiş bunların bir bakanı. Bunlar hep milleti kandırdılar, din iman edebiyatı yaptılar. Hangi inançtan olursa olsun bir Allah'ın kulu çıkıp da 'Ey Kılıçdaroğlu ben ibadetimi özgürce yapamıyorum' diyorsa gelsin Kılıçdaroğlu'na, işimi gücümü bırakıp onun inancını özgürce yaşaması için çalışacağım."

 


- "Baş örtüsü sorunu vardı, biz çözdük. CHP iktidarında hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, her evde huzur olacak. Dicle'nin kenarında iki koyun kaybolursa onların derdi benim derdi olacak."

- "Erdoğan'ın şöyle bir işareti var biliyorsunuz (Rabia işareti); hayır Rabia işareti değil, 4 bakan bir başçalan demek bu. 4 bakan bakanlık koltuğundayken devleti soydu"

-"Bizim bir efsane Genel Başkanımız daha vardır. Bülent Ecevit, onun temel ilkesi bu düzen değişecek derdi. Aynı şeyi aradan bu kadar yıl geçmesine rağmen ne ezen ne ezilen insanca halk olacağız. Bana inanmanızı istiyorum."

Anahtar Kelimeler: CHP, lideri, Kemal, Kılıçdaroğlu, mitinglerine, son, sürat, ara, vermeden, devam, ediyor, Günde, 2, miting, yapan, CHP, lideri, Kemal, Kılıçdaroğlu, Trabzon'da, partililerle, kuçaklaşacak
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1277 Karamanoğlu Mehmet Bey, Konya şehrini Karamanoğulları topraklarına kattı ve Türkçe'yi resmi dil ilan etti.
1846 ABD Kongresi, sınır devriyelerine baskın yapılmasını gerekçe göstererek Meksika'ya savaş ilan etti.
1915 Çanakkale'de, Binbaşı Ahmet Bey komutasındaki Muaveneti Milliye muhribi, Golyath zırhlısını torpilleyerek batırdı.
1919 İzmir'in işgal edileceğine ilişkin Venizelos'un beyannamesi, Aya Fotini Kilisesi'nde Yunan Albay Mavrudis tarafından yerli Rumlara okundu.
1920 9-13 Mayıs arasında yapılan 217 üye ile toplanan ve bölge ile ilgili net kararların alındığı Trakya Kongresi (Edirne Kongresi) yapıldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur