Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
Katar bölgemizi konuştu
 

Katar bölgemizi konuştu

Katar Emiri’nin Trabzon ziyareti tüm Katar’ın gözdesi oldu

20 Aralık 2016 Salı 08:43
Yazdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetiyle Akyazı Spor Kompleksi'nin açılışına katılmak üzere Türkiye'ye gelen Katar Emiri Temim bin Hamed El-Sani ve Katarlı yetkililerin ziyareti Katar basınında da geniş yankı uyandırdı

Katar'da yayım yapan gazeteler, iki ülkenin kardeş ve dost olduğuna vurgu yaparak imzalanan anlaşmalara ilişkin detaylara da yer verdi. Gazetelerde en çok dikkati çeken başlık ise, "Türkiye'ye zarar veren, bize zarar verir." ifadeleri oldu.

EL-SANİ KARDEŞİ ERDOĞAN’LA GÖRÜŞTÜ

Katar gazetesi El-Arab, "Katar Emiri ve Erdoğan, uluslararası topluma Halep'teki katliamın durması için baskı yapma çağrısında bulundu" başlığıyla servis ettiği haberinde şu ifadelere yer verdi: "Katar Emiri Temim bin Hamed El-Sani, kardeşi ve dostu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Trabzon'a gitti".

İki liderin görüşmede Türkiye ve Katar ilişkilerinin yanı sıra, bölgesel konuları ele aldığı belirtildi. Erdoğan ve El-Sani'nin Suriye ve özellikle Halep'teki son durumu konuştuğu ifade edilirken, Esed rejimi ve yandaşlarının Halep'te yaptığı soykırıma artık son vermesi gerektiği vurgulandı. Erdoğan ve El-Sani'nin, Suriye'nin yanı sıra Filistin, Irak, Libya ve Yemen'i de konuştuğu kaydedildi.

TÜRKİYE’Yİ ETKİLEYEN BİZİ ETKİLER

 

Katar merkezli yayın yapan El-Raya gazetesi, Katar Emiri'nin "Türkiye'yi etkileyen bizi etkiler" sözleri üzerinden verdiği haberinde, iki ülke arasında yakın işbirliği olduğuna ve kardeşliğe vurgu yapıldı. Katar Emiri'nin Türkiye ziyaretinin Katar'ın ulusal gününe denk gelmesinin güzel bir tesadüf olduğu belirtilirken, El-Sani'nin Halep'te katliamların devam ettiği bir günde kutlamaların tamamını iptal ettirdiği hatırlatıldı. Haberde, Kayseri'deki terör saldırısından dolayı üzüntülerini belirten El-Sani'nin şu ifadelerine yer verildi: "Katar, Türkiye'deki her türlü terör girişimi ve saldırısına karşı kardeş Türkiye'nin yanındadır. Türkiye'ye zarar veren, Katar'a zarar verir, Türkiye'yi etkileyen Katar'ı etkiler."

Anahtar Kelimeler: Katar, Emiri’nin, Trabzon, ziyareti, tüm, Katar’ın, gözdesi, oldu
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur