Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
Karaismailoğlu: ''Sandık, oy namustur''
 

Karaismailoğlu: ''Sandık, oy namustur''

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Akçaabat Büyük Yürüyüşü öncesinde vatandaşlarla bir araya geldi

13 Mayıs 2023 Cumartesi 17:01
Yazdır

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Yarın Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimlerinden biri yapılacağını belirterek, “Seçim akşamı sonucu alana kadar hiçbir şekilde disiplinden ve iş takibinden taviz vermeyeceğiz. Sandık, oy namustur. Milletin bize verdiği emanettir. Onu yerine teslim edene kadar uyumayacağız” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu,  Akçaabat Büyük Yürüyüşü öncesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yarın Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimlerinden biri yapılacağını vurgulayan Karaismailoğlu, “Bu o kadar önemli ki çocuklarımızın geleceği söz konusu. Memleketimizin, milletimizin geleceği söz konusu. Çok yoğun bir seçim kampanyası yürüttük. Dilimiz döndüğünce her şeyi milletimize anlatmaya çalıştık. Trabzon'dan vereceğimiz bu güçlü bir ses bütün dünyaya çok güzel bir mesaj olacaktır. Eren Bülbül yaşasaydı yarın ilk oyunu kullanacaktı. Bunu unutmayın ve bunu herkese hatırlatın. İşte Eren Bülbül'ü öldüren o teröristlerle iş birliği yaptıranlara en büyük mesajı Trabzon'dan Akçaabat'tan çıkması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

HUZUR VE GÜVEN ORTAMI DEVAM ETMESİ GEREKİYOR

21 yıldır yaptıklarının yanında proje, asfalt, yol ve betonun fındık, fıstık bile olmadığını kaydeden Karaismailoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:
“Biz ülkemizin geleceğini, ülkemizdeki huzur ve güven ortamını konuştuk. Sürekli bunu vurguladık. Çünkü bunları konuşabilmemiz için ülkemizde huzur ve güven ortamının devam etmesi gerekiyor. Bunu yarın akşam taçlandıracağız. Ülkemizin, dünyanın lider ülkesi olması yolundaki en büyük aşamayı yarın akşam aşacağız. Ondan sonra oturacağız, beraberce ülkemizin gelişmesi için neler yapabiliriz? Şehirlerimizin gelişmesi için ne yapabiliriz? Bunu konuştuk, anlattık ve bunların artık takiplerini yapacağız. Ondan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Dünya lideri Cumhurbaşkanımızın liderliğinde onun güçlü kadrosuyla beraber Türkiye dünyanın gelişmiş en büyük ekonomileri arasında lider ülke olacaktır.”

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, flama, bayrak, kalabalık, Brandenburg Kapısı ve yazı görseli olabilir


Anahtar Kelimeler: Ulaştırma, ve, Altyapı, Bakanı, AK, Parti, Trabzon, Milletvekili, adayı, Adil, Karaismailoğlu, Akçaabat, Büyük, Yürüyüşü, öncesinde, vatandaşlarla, bir, araya, geldi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur