Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YUKARI HAVZALARDA DSİ’NİN BENTLERİNDEN GEÇİT YOK! KIZILAY ÖĞRENCİLERİ KIZILAY HAFTASINDA BİLİNÇLENDİRİYOR BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI İnsan Kaynakları Kariyer Kongresi ve Fuarı, İnsan Kaynakları Sektörünü Buluşturdu AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN MİNİKLERE KÜLTÜR YOLCULUĞU LÖSEV’DEN TRAZBON’DA FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİ Arslan Bulut Ne Yazdı! BELEDİYEDEN DUYURU BAŞKAN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET ORTAHİSAR BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ Yomra’da Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor 100. Yıl İlkokulu Diyabet ve Beslenme Günü Bilgilendirme Programı CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz,dan Dikkat Çeken Açıklama Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri yakında başlıyor. Mustafa Bak’tan TÜİK Açıklaması Başkan Kara ilçelerdeki esnafın sorunlarını dinliyor Arsin Kaymakamı Şule Demirtaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT HEYETİYLE 24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
 
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
 
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
KADİR KASAP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU.
 

KADİR KASAP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU.

YARIM KALAN PROJELERİ ANKARA'DAN YÜRÜTECEĞİZ

30 Nisan 2018 Pazartesi 07:51
Yazdır

Trabzon’un siyasi hafızalarından birisi olan işadamı Kadir KASAP  Adalet ve Kalkınma Partisi Ankara 2. Bölgeden Milletvekili aday adayı oldu.


Siyasi hayatına 1978 yılında Necmettin Erbakan’la Avrupa’da   “Milli Görüş Teşkilatı”nın kuruluşunda yer alarak başlayan,  daha sonra 90’lı yıllarda  Refah Partisi  içinde aktif olarak görev alan ve 1994-1996 Refah Partisi Trabzon İl Başkan Yardımcılığı  ve  Refah Partisi Akçaabat İlçe Başkanı olarak siyasi yaşamına devam ederken Refah Partisinin zorla kapatılış sürecini acı içinde yaşayan ve olup bitenleri  ıstırapla   izleyen  şimdi ise Ankara’da siyasetin merkezinde olup bitenleri takip eden içimizden biri Akçaabat’ın evladı Kadir Kasap Ankara 2. Bölge Ak Parti Milletvekili Aday Adayı oldu.

Telefonla ulaşarak görüşlerini aldığımız Kadir Kasap, neden milletvekili aday adayı olduğunu şu şekilde açıkladı.

Bölgesinde Lider Türkiye İçin, ülkemizin içinden geçtiği şu zor zamanlarda aktif siyasette yeniden görev almak,  ülke insanının refah ve huzuruna katkı sağlamak için Trabzon’da yarım kalan projelerimizi Ankara’dan hayata geçirmek  ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la  omuz omuza çalışmak için aday oldum.

Bu süreçte Trabzonlu hemşerilerimizin teveccühlerini destek ve dualarını bekliyorum, kıymetli hemşerilerimize saygı ve selamlarımı iletiyorum dedi.

Kadir Kasap, Akçaabat’taki önemli projelerden biri olan Haçkalı Baba Devlet Hastanesinin yerinin Karayollarından alınmasında, 1994-1996 yıllarında Refah Partisi İl Başkan Yardımcılığı görevinde iken TBBM tarihinde ilk defa bakanlar Kurulunu Ankara’nın dışında Trabzon’da toplayarak Karadeniz Bölgesinin kalkınması için, “Güney Çevre  Yolu” projesi, “Yayla Turizmini Canlandırma Projesi”, “Tarım ve Hayvancılıkta Öncü Projeler” Beşikdüzü Of arası sahil kesiminde Hollanda tipi Seracılık  Projeleri, “Ağır Sanayi Hamlesi” gibi bir takım hayati değeri olan projeleri sunmuş ve devletin dikkatini Trabzon ve Karadeniz’e çekmeyi başarmış bir kişidir. Bakanlar kurulu toplantısından bir gün sonra zamanın Bayındırlık Bakanı Cevat Ayhan’a Trabzon üzerinde bir Helikopter turu yaptırmış ve Güney Çevre Yolunun güzergâhlarını tespit ettirmiştir. Tüneller, viyadükler açılsın ve sahilden dağlara kadar 100 -150 metre genişliğinde caddeler oluşturalım yeni bir Trabzon inşa edelim diyerek Çevre Yolu’nun Trabzon için hayati değeri olduğunu 1996 yılında masaya koymuş ve yapılmasını talep etmiştir.

Haber Vesile Tekmen

Anahtar Kelimeler: YARIM, KALAN, PROJELERİ, ANKARA'DAN, YÜRÜTECEĞİZ
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1638 IV. Murat komutasındaki Osmanlı ordusu, Musul'a girdi.
1757 Prusya Kralı II. Friedrich, 7 Yıl Savaşları'nda Fransa'yı, Rosbach'da yendi.
1840 Afganistan, İngilizlere teslim oldu.
1854 İngiliz-Fransız Birleşik Donanması Kırım Savaşı'nda Rus donanmasını yenilgiye uğrattı.
1895 New York Rochester'dan George B. Selden, benzinle çalışan otomobil için ilk ABD patentini aldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur